- Konu Sahibi Handandandan
- #433.541
Ictigin su sana fazla geliyorsa rahatsiz edebilir canm, 4 cok fazlayazdiklarim disina cikmiyorum ama cok su iciyorum mide bulantisi yapabilir diye dusuyorum yatana kadar 4 litre iciyorum 3 litre minimum bnde
Canom bence sana hic uzak degilOh ne guzel darisi bizlerin basina ara verecegim gun cok uzak geliyor bna
Panik atak baslangici olabilir, gece korktugu icin etkilenmis olabilir..ihmal etme gotur dra en azindan rahatlar cocuk, yazik ona daKizlar biliyorum uyudunuz ama yaziyom yinede
Moralim bozuk benim buyuk ogln 12 yasinda
Aksam yemeginde Anne d’un geceden beri nefes darligi yasiyorum sol elim uyusuyo dedi
Bizim kedimiz var d’un gece cok kotu bagirdi bakcede yasiyo oldu sandik firladik yataktan hepimiz anlamadik nedenini
Oglumda o andan beri nefesim darlaniyo diyo panik atakmidir acaba bazen sinavlardan oncede nefes darligi yasadigini soyledi
Canm ise gidiyorsun, cocuklar okula gidiyor test yaptr muhakkak, hic kimse kendi belirtisini covide benzetmiyor ama genel belirtileri, bogaz agrisi, ates, senin cocuklarda hastaydi haftasonu yani birbirinize bulastirmis olabilirsinz...yani herkeste dusmeyen ates olmuyor kimsinde bir kez olup dusuyor...test yaptrin canm ise gidiyorsunuz sonuctaGünaydın kızlar
İki gündür boğazım acıyordu dün gece de ateşlendim, sıtma gibi tir tir titredim
Bilmiyorum üşüttük mü ailecek Allah korusun covid mi olduk
Ama başka da belirti yok gerçi tat koku yerinde
Eşim uyansın da bakayım ona da bi söylerim test yaptırırım belki
Ne guzel baslamisn canim bayildimmGünaydın 9. takımın çıtırları. Ankara'dan güneşli bir sabaha merhaba. Yeşeren umutlar gibi çiçek açan ağaçlar merhaba. Penceremin önüne yemek yemeye gelen kuşlar merhaba. Merhaba şuan doğan bebek. Benim için yeni başlayan gün merhaba, başladığın gibi çoook guzel bir gün ol![]()
![]()
Allah yardimcin olsun canim cok zor boyle bir iklimde yasamak, insanin enerjisini bile etkiliyorBizim de 14 derece maksimum sonradı da kar yağmurBurda sorun kış değil kışın bitmemesi Eki Görüntüle 2819176