Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnsallah kolayca gecer, kimden bulastıgını dusunuyosun işyerınden mi

Cuma olduğu için güzel diyelim canim afiyet olsun
09.04.2021
11.00 sutlu kahve 2 kare bitter
12.45
2 yumrta 1 yk yulaf ve 1 kabak ile omlet, 1 dlm peynr, 7zeytn, domates,2 ceviz, 2 hurma

15.00 sade kahve, 5 cilek
19.30
6 kasik kiymali lahana yemegi, yogurt

Su: 2-2.5 lt arasi
Ooo cuma için baya güzel menü afiyet olsun canim
Bu hafta takim olarak cok iyi degiliz sanki
Evet öyle bir hafta olmus
Tost yarimmis zaten iyi bence gofret de cuma kaçamağı olsun afiyet olsun canim

Kızlar bi 15-20 dk önce çok kötü oldum
Konuşurken zaten çok zorlanıyorum nefesim tıkanıyor, eşime bişe söylerken bir anda tıkanıverdim 30 sn kadar nefes alamadım allahım çok kötüydü çok korktum
Şimdi de tıkandım kaldım
Nolur dua edin kızlar ailecek hafif şekilde atlatıp kurtulalım çok korkuyorum çok
U UcanSupurge m canım 10-15 gün izin alma şansım var mı sadece o kadar Allah’ın izniyle iyileşince kaldığım yerden devam ederim ama şu anda devam edemeyeceğim hiç iyi hissetmiyorum kendimi

Günaydın kızlar
Test yaptırıp geldik
Allah insanlarımızın yardımcısı olsun ilk önce hastaneye gittik test için bi sıra var anlatamam beklesek 3 saatte sıra gelmezdi
Mecbur özelde yaptırdık
Ciddimisin okadar mı cok sıra fln
Canım bence sen dıyete bu hafta ara ver, bagısıklıgın guclu olmalı, spora da verme enerjını k cabuk ıyıles

Cuma olduğu için güzel diyelim canim afiyet olsun

Ooo cuma için baya güzel menü afiyet olsun canim

Evet öyle bir hafta olmus

Tost yarimmis zaten iyi bence gofret de cuma kaçamağı olsun afiyet olsun canim
zaten bende cuma diye kaçamak yapmayı uygun buldum :)

Ederiz tabıkı canım, cabucak iyileşin insaşşah,Allahım şifa versın yardımcınız olsun , zorlu geçıyo ozaman

Oyy kıyamam ya rabbim şifa versin canım.
Kiloyu bencede dert etme şu anda canim.
İlaç kullanmaya başladınız mı canim.
Sıvı şeyler tüketmeye calis .
İns hafifletecek canim kolayca atlacaksiniz

09 NİSAN EKÜRİ LİSTESİ

AÇIKLAMALAR
Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
4 haftanın sonunda 31 Nisan 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
Bu liste 31 Nisan tarihine kadar geçerlidir
Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.

EKÜRİ DERECELERİ

1- @Breeze96 & asliogretmen %2.805

3- elfkkk & gulsum462 %2.023​

Ellerine saglik canim
9. TAKİM 16 NİSAN KİLO HEDEFLERİ
(9nisan -16 Nisan)

Ucmelekannesi 69______68.5

Beyaz leylak 60.8_____59.7

HAftalik hedefleri belirliyor ve tutturmak için çabalıyoruz canlar

Benim hedefim de 64.9 olsun canim
Guzel canim afiey olsun
Yazik yaa kiyamam, zorlu geciyor desenee ederiz tabi ki canim Allahm tez vakitte atlatmayi nasip etsin insallah, bu surecte beslenme onemli canim bol vitamj ve meyve tuketmelisin zaten spor yapmaya da halin olmaz, ara vermen daha iyi olur sanki
Kabız mısın canım
Birkac gun siknti yasadim canim

2. Ve 3. lük değişmedi elif ,gülsüm ,masal ve sabahveseni tebrik ederim 2.,haftadır derecedeler.Ayrıca 1.lerimiz aslı ve breeze de tebrik ederim

Eline emeğine sağlık canım

Ay ben sonuncuyum
9. TAKİM 16 NİSAN KİLO HEDEFLERİ
(9nisan -16 Nisan)

Ucmelekannesi 69______68.5

Beyaz leylak 60.8_____59.7

HAftalik hedefleri belirliyor ve tutturmak için çabalıyoruz canlar

Hedifim 98 yazalı. Lütfen güzel hanfendi
Benim ekürim yok galiba
Eküri listesini hatasız eksiksiz hazırladım gideyim de yakama kırmızı kurdele takayım
Benim ekürim yok galiba

Kizlarrrr tebrik ediyorum canlar

Son düzenleme:
Hamburger mi patates mi züpürge sakin ol bugün cuma nevrinin dönmesine hazırlıklı ol
09.04.2021
11.00 sutlu kahve 2 kare bitter
12.45
2 yumrta 1 yk yulaf ve 1 kabak ile omlet, 1 dlm peynr, 7zeytn, domates,2 ceviz, 2 hurma

15.00 sade kahve, 5 cilek
19.30
6 kasik kiymali lahana yemegi, yogurt

Su: 2-2.5 lt arasi
Cumaya göre çok iyi
Arkadaslar herkeze afiyet olsun cok gecmis yapamadim butun gunum disarda gecti

birici olmadigimiza uzuldum haftaya artik detoxsla gzcirecegim bu haftami bakalim
Seni yine listeye aldık da inşallah sorun çıkmaz yine canım
Gofret
Canım benim Allah şifanı versin kuzum 8i geçtiği için listede düzenleme yapamıyorum seabahar kaptana yazdım kabul ederse izne ayırırız kabul edilmezse de sen dert etme hiç bir şey sağlığından mühim değil toparlanmaya iyileşmeye bak kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…