- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #434.081
Yeniden bütün belirtileri yaşadım ama daha hafif olarak. Test yaptirmadim ama nerdeyse eminim.Karantina derken canim.
korona mı oldunuz yoksa.
Yani nişandan sonra oldu ama belirtiler aynı hafif ama hep aynı yerden vuruyorKorkuyorum da bir yandan bir şey olsa Allah korusun diye
Karantina mı kuzum temaslı sayıldığın biri mi var ?
Bakalım canım niyetlenmeden denerim ilk gün kötü hissedersem bir şeyler yiyip içerim artık
Valla cok özledim aklım hep burda ama cok yoğun ve yorucu. 2 çocukla zor oldu nısan misafir olmasa bu kadar zorlanmazdim onlar biraz zorladi.
Cok geçmiş olsun canimm. Bol bol kekik çayı demle birde d vit. Ve c vit. Takviyesi önemli. 1 hafta 10 gün biraz zorliycak sizi.Ateşim var canım ama daha çok tıkanıklığım var nefesim kesiliyor sürekli
Sağol canım sanırım büyük kızım taşıdı, İngilizce öğretmenler covidmiş onların da
Sağol kuzum
Rabbim korktuğuna uğratmasın bitanem
Sağol canımm
Çocuklara ilaç veremedikleri için gerek yok dediler ama belli o da hasta hatta şu anda en kötümüz o
Beslenmenize dikkat edin dediler ama hiçbirimizin iştahı yok ki hele ufaklık su bile içmedi bugün
Sağol kuzum
Amin kuzum sağolasın
Amin canım benim
18 yaş altına ilaç veremedikleri için bi de ufaklığım 2 yaşında iyice küçük olduğu için yapmadılar test
Sanırım büyük kızım taşıdı canım tam zamanlı okula gitti geldi ki ilk hasta olanımız da oydu
Tabii belli de olmaz bizim birime giren çıkanın haddi hesabı yok belki ben taşıdım
Donmedin mi evine canim. Şu anda nasılsın peki . Özledik seni hadi toparlan da gel canımYeniden bütün belirtileri yaşadım ama daha hafif olarak. Test yaptirmadim ama nerdeyse eminim.
Yani nişandan sonra oldu ama belirtiler aynı hafif ama hep aynı yerden vuruyor
Valla cok özledim aklım hep burda ama cok yoğun ve yorucu. 2 çocukla zor oldu nısan misafir olmasa bu kadar zorlanmazdim onlar biraz zorladi.
sorma hem ne sıraCiddimisin okadar mı cok sıra fln
Canım bence sen dıyete bu hafta ara ver, bagısıklıgın guclu olmalı, spora da verme enerjını k cabuk ıyıles
Amin kuzum sağolasınEderiz tabıkı canım, cabucak iyileşin insaşşah,Allahım şifa versın yardımcınız olsun , zorlu geçıyo ozaman
amin kuzum inşallahOyy kıyamam ya rabbim şifa versin canım.
Kiloyu bencede dert etme şu anda canim.
İlaç kullanmaya başladınız mı canim.
Sıvı şeyler tüketmeye calis .
İns hafifletecek canim kolayca atlacaksiniz
Amin kuzum sağolasınEllerine saglik canim
Benim hedefim de 64.9 olsun canim
Guzel canim afiey olsun
Yazik yaa kiyamam, zorlu geciyor deseneeederiz tabi ki canim Allahm tez vakitte atlatmayi nasip etsin insallah, bu surecte beslenme onemli canim bol vitamj ve meyve tuketmelisin zaten spor yapmaya da halin olmaz, ara vermen daha iyi olur sanki
Birkac gun siknti yasadim canim
Amin canımm inşallahJasminium84 Allah şifa versin kuzum 3-4 gün biraz zor geçebilir . ilk günler zor oluyormuş .İyi güzel sağlıklı ve neşeli mesajlarınla burada olacaksın inşallah
Amin canım sağolasınHamburger mi patates mi züpürge sakin ol bugün cuma nevrinin dönmesine hazırlıklı ol
Cumaya göre çok iyi
Seni yine listeye aldık da inşallah sorun çıkmaz yine canım
Gofret
Canım benim Allah şifanı versin kuzum 8i geçtiği için listede düzenleme yapamıyorum seabahar kaptana yazdım kabul ederse izne ayırırız kabul edilmezse de sen dert etme hiç bir şey sağlığından mühim değil toparlanmaya iyileşmeye bak kuzum
Amin canım sağolÇok çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin herbirinize inşallah
Amiinnn inşallah kuzumGeçecek canim ins.
Rabbim safi ismiyle şifa versin
İstahsizliginiz çabuk geçer ins.
Sağol canım benimCok geçmiş olsun canimm. Bol bol kekik çayı demle birde d vit. Ve c vit. Takviyesi önemli. 1 hafta 10 gün biraz zorliycak sizi.
Canım benim iyileşmene toparlanmana sevindim sağ salim dönün evinize artık gel canımYeniden bütün belirtileri yaşadım ama daha hafif olarak. Test yaptirmadim ama nerdeyse eminim.
Yani nişandan sonra oldu ama belirtiler aynı hafif ama hep aynı yerden vuruyor
Olur elbette canım niye olmasın o zamana kadar yeni üye de alırız belkiEvet canım yok yeni geldiğin için. Şu an eküri yapacak kimse de yok boşta kalanlar var ama takıma gelmiyorlar izindeler vb.Jasminium84 izne ayrılırsa o dönemde @Goklerce ile eküri olabilirsin ? olabilir mi U UcanSupurge ?
Dert ettiğin bu olsun kuzum sen iyi ol ertesi hafta %4 hedef koyarız sanaAmin canım sağolasın
Hayırlısı kuzum inşallah kabul eder takımı etkilemek istemem
Saol canim haklisin artik bidahaki cumayaÇok iyigofret yerıne hurma ya da incr tatlı ıhtoyacına daha iyi
Kaçamak yapmasam çabuk gidecek de tutmuyorum kendimi hiçMaşallah Denizcim ne güzel vermişsin ya
Saol canimTost yarimmis zaten iyi bence gofret de cuma kaçamağı olsun afiyet olsun canim
Ya seni görünce gülümseyişim ne olacak hoş geldin canım sen nasılsın?hayirli geceler güzel hatunlarnasilsiniz ??
Saol canimGuzel canim afiey olsun
Ah sorma. Bi yandan eve tıkılmak bi yandan bu kaygı bi yandan belirsizlik Rabbim temelden aksın bu belayı dünyanın başından inşallahYa sorma aynı gerginlik bende de vardün bir ogrencim okulda istifra etti,hem de az buz değildi.Cogunda benzer şikayetler var,bulantı,ateş,kusma,ishal.bes kişi yoktu geçen hafta.Dun de müdür yardımcımızin testi pozitif çıktı,üstelik aynı gün bilgisayarından çıktı almıştım iyice gerildim ya.
Bana Özel olmuş ne güzelHahahahaBen uydurdum mualla arspça âlâ kökünden geliyor yüce büyük değerli iyi anlamında ama çok kıymetli nadide bulunan şeyler için de kullanılıyor mualla bir güzelliği var vb.bende günümüz Türkçesiyle komik bir tamlama yaptım yani çok güzel bir fıstık olacaksın
Valla sıralamayı görünce benim de aklıma o geldiydi@Breeze96 sırada masal mı var?@masal3487
Canım çok kötü hissedersen Dra bildir psikoloji bu hastalıkta çok önemli.Bağışıklığın düşer sakin kalmaya çalış.Rabbim hafif atlatanlardan eylesin.Kızlar bi 15-20 dk önce çok kötü oldum
Konuşurken zaten çok zorlanıyorum nefesim tıkanıyor, eşime bişe söylerken bir anda tıkanıverdim 30 sn kadar nefes alamadım allahım çok kötüydü çok korktum
Şimdi de tıkandım kaldım
Nolur dua edin kızlar ailecek hafif şekilde atlatıp kurtulalım çok korkuyorum çok
U UcanSupurge m canım 10-15 gün izin alma şansım var mı sadece o kadar Allah’ın izniyle iyileşince kaldığım yerden devam ederim ama şu anda devam edemeyeceğim hiç iyi hissetmiyorum kendimi
Eline emeğine sağlık canım.09 NİSAN EKÜRİ LİSTESİ
@Breeze96 %1.324 asliogretmen %1.481 @Goklerce %0.454 Jasminium84 %0.483 @Beyaz leylak %0.654 kumsal68 %0.676 @elfkkk %0.866 @gulsum462 %1.157 @sabahvesen %0.705 @masal3487 %1.731 Ucmelekannesi %0.576 @Fit mutlu anne %0 @Pnrrr-20 %0 E ela_2019 %0
AÇIKLAMALAR
Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
4 haftanın sonunda 31 Nisan 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
Bu liste 31 Nisan tarihine kadar geçerlidir
Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.
EKÜRİ DERECELERİ
3- @elfkkk & @gulsum462 %2.023
Valla motive edici maşallahİnan , vazgeçme bak sana züpürgenin evrimini gönderiyorum kızlara göndermiştim
Eki Görüntüle 2821573 Eki Görüntüle 2821574 Eki Görüntüle 2821575
Emegine saglik canim haftaya girelim artik su dereceye09 NİSAN EKÜRİ LİSTESİ
@Breeze96 %1.324 asliogretmen %1.481 @Goklerce %0.454 Jasminium84 %0.483 @Beyaz leylak %0.654 kumsal68 %0.676 @elfkkk %0.866 @gulsum462 %1.157 @sabahvesen %0.705 @masal3487 %1.731 Ucmelekannesi %0.576 @Fit mutlu anne %0 @Pnrrr-20 %0 E ela_2019 %0
AÇIKLAMALAR
Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
4 haftanın sonunda 31 Nisan 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
Bu liste 31 Nisan tarihine kadar geçerlidir
Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.
EKÜRİ DERECELERİ
3- @elfkkk & @gulsum462 %2.023
cok sükür canim yogun haftayi bitirdim dinlenme moduna gectim :)Ya seni görünce gülümseyişim ne olacak hoş geldin canım sen nasılsın?
İyi geceler canim.hayirli geceler güzel hatunlarnasilsiniz ??
bende iyim canim sagolİyi geceler canim.
Şükür iyiyiz sen nasilsin
Şükür bu günümüze çocuklarla yoğun yorgun ama sağlığımız iyi şükür bakalımbende iyim canim sagolnasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?