- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
- #434.061
Kimler ne sıralardan nerelere geliyor canim. Üstteki rakibini yakala siralam her hafta değişiyor benim ekurim hemde kardescanimAy ben sonuncuyum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimler ne sıralardan nerelere geliyor canim. Üstteki rakibini yakala siralam her hafta değişiyor benim ekurim hemde kardescanimAy ben sonuncuyum![]()
Eline emeğine sağlık canım tebrik ediyorum Kızlar09 NİSAN EKÜRİ LİSTESİ
@Breeze96 %1.324 @asliogretmen %1.481 G Goklerce %0.454 Jasminium84 %0.483
Beyaz leylak %0.654
@kumsal68 %0.676 @elfkkk %0.866 @gulsum462 %1.157 yazarhanim35 %0.705
@masal3487 %1.731 Ucmelekannesi %0.576
Fit mutlu anne %0
@Pnrrr-20 %0 @ela_2019 %0
AÇIKLAMALAR
Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
4 haftanın sonunda 31 Nisan 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
Bu liste 31 Nisan tarihine kadar geçerlidir
Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.
EKÜRİ DERECELERİ
3- @elfkkk & @gulsum462 %2.023
Yani benEküri listesini hatasız eksiksiz hazırladım gideyim de yakama kırmızı kurdele takayım
(Tabi bu kırmızı kurdela şakasını küçükler bilmez 80 li yılkarda doğmuş arkadaşlar anlayacak beni)
Kuzu 93 e nasıl ineyim haha9. TAKİM 16 NİSAN KİLO HEDEFLERİ
(9nisan -16 Nisan)
Ucmelekannesi 69______68.5
Beyaz leylak 60.8_____59.7
yazarhanim35 70.4_____70
@Ezogelin56 71.5____70.5
G Goklerce 65.8____64.9
melonikruhban 100.3____93
HAftalik hedefleri belirliyor ve tutturmak için çabalıyoruz canlar![]()
![]()
![]()
Sondan gelip nerelere gideceksin sen bile inanamayacaksın canımAy ben sonuncuyum![]()
süpürge kardeş sırf cuma diyeHamburger mi patates mi züpürge sakin ol bugün cuma nevrinin dönmesine hazırlıklı ol
Cumaya göre çok iyi
Seni yine listeye aldık da inşallah sorun çıkmaz yine canım
Gofret
Canım benim Allah şifanı versin kuzum 8i geçtiği için listede düzenleme yapamıyorum seabahar kaptana yazdım kabul ederse izne ayırırız kabul edilmezse de sen dert etme hiç bir şey sağlığından mühim değil toparlanmaya iyileşmeye bak kuzum
Evet canım yok yeni geldiğin için. Şu an eküri yapacak kimse de yok boşta kalanlar var ama takıma gelmiyorlar izindeler vb.Ay ben sonuncuyum
Hedifim 98 yazalı. Lütfen güzel hanfendi
Benim ekürim yok galiba
Benim ekürim yok galiba
Kız Allah yazdırdı benim aklım 98 yazıyorum diye yazdıKuzu 93 e nasıl ineyim haha98 yap sen onu sana zahmet
Niye kız ben 91 liyim kırmızı kurdele bizdede vardıEküri listesini hatasız eksiksiz hazırladım gideyim de yakama kırmızı kurdele takayım
(Tabi bu kırmızı kurdela şakasını küçükler bilmez 80 li yılkarda doğmuş arkadaşlar anlayacak beni)
Hadi ya ben bizim kuşaktan sonra kalktı sanıyorumNiye kız ben 91 liyim kırmızı kurdele bizdede vardı![]()
Ah inşallah. Şöyle bi 80 leri görsem hızlıca çok istiyorum daraldım bunaldım her yerim lıngır lıngır aynaya bakasım gelmiyor artık. Sürekli aklım görüntümdeSondan gelip nerelere gideceksin sen bile inanamayacaksın canım
Züpürgem cağnım züpürgem sakin ol cuma kaçamağı değil cuma şenliği olmuşMenümü yazıyım kaçışım yok
9 Nisan cuma
1 dlm ekmek
1 orta boy patates kızartması
1 dlm peynir
Domates salatalık yeşil biber
15.50
1 şu bardağı kadar patlamış mısır az yağlı
1 bardak ayran (alakasız ama yedim)
19.00
3 YK bulgur pilavı
4 YK patlıcan yemeği salata
Şu 2 litre ancak
Yaa sesli güldüm eşim ne oluyor diyoZüpürgem cağnım züpürgem sakin ol cuma kaçamağı değil cuma şenliği olmuş![]()
Yaa her gördüğümde maşallah diyorumİnan , vazgeçme bak sana züpürgenin evrimini gönderiyorum kızlara göndermiştim
Eki Görüntüle 2821573 Eki Görüntüle 2821574 Eki Görüntüle 2821575
Kız benim ortanca kıza okuma bayramı yaptı öğretmeni kırmızı kurdele oda taktı öğrencilereHadi ya ben bizim kuşaktan sonra kalktı sanıyorum![]()
O baya guzel menü afiyet olsunSabah 9.30
Domates salatalık zeytinyağlı
İzmir tulum peynir
Yeşil zeytin
3 etimek
Öğlen bol tavuklu salata
İkindi 16. 00 gibi
Bir avuç çilek
Akşam yok
Su 2.5 litre
Ateşim var canım ama daha çok tıkanıklığım var nefesim kesiliyor sürekliÇocuklara ilaç yok heralde ne önerdiler canim.
İns hafif bir şekilde atlatirsiniz ins canim.
Ateşin nasıl . Varmı ateşiniz falan hala ya üzüldüm canım ya
Sağol canım sanırım büyük kızım taşıdı, İngilizce öğretmenler covidmiş onların daCanım benim çok geçmiş olsunnerden bulaştı acaba ?
Sağol kuzumCanm hem daha civik hem de sayisinda artis olur, rengi de degisebilir
Canim eger 2. Cocuk dusunuyorsan yasindan dolayi ve tedavi ihtiyacn olabiliyormus o yizden cok erteleme tabi bu surecte kpss ye hazrlanabilirsin, senin bolumunden alim var mi ? Simdi ogretmenlige gecsen 1 yil formasyon surse sonrasinda kpss ogretmenlikte daha zor ve bolumn brans oldugu icin her okulda olmayabilir ve alimi az olur...eger kpss dusunuyorsan evdeyen cocuk surecinde kendi alaninda kpss ye hazrlanabilirsin
Canm her zman hepimiz mukemmem kilolar veremiyoruz ki, senin cok guzel bir caban var bence regl kaynakli boyle oluyrsun
Guzel eksi canim tebrikler
Simdilik test yaptrmayacagiz canim, bizde birsey yok kizima test yapmazlar cok kucuk, insallah birsey cikmaz bizde de, karantina dersen ben asi oldugum icin 2 doz asi olanlara karantina uygulanmiyor, haftaya esim de calismiyor zaten evde kiza bakacak bir yere cikamayacak
Cok gecmis olsun canim, guzel beslenin bol su icin![]()
Rabbim korktuğuna uğratmasın bitanemInsallah canm, bize bulastiysa en cok kv kp icin korkuyorum onlarin yasi ve hastalaigi var ve mecburen pandeminn basindan beri kizima bakiyorlar ve ben hep bu korkuyla yasiyorum ya onlara tasirsam diye
Evet canim kuru yemisleri azaltip deneyebilirsin, evet saglikli ama kilo vermeyi azaltabilir
Sağol canımmÇok geçmiş olsun canım
Çocuklara ilaç veremedikleri için gerek yok dediler ama belli o da hasta hatta şu anda en kötümüz oCanım ççok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalarınızı verisn inş, inş diğer kızına da geçmez, neden test yapamadılar peki? Ve çocuk için ne önerdiler? Boool su ve c vitamini tüket inş canım, beslenmene dikkat et
Evet canımmm haklısın
Ben de ilk kez duydum ve çok sevdim![]()
Amin kuzum sağolasınKiyamam y’a cok gecmis olsun canim insallah hayirlisi ile atlatirsiniz allah yardimciniz olsun
Amin canım benimAllah acil şifa versın canımküçük kaç yasındaydı niye yapmıyolar zorlanır diye mi
kekik çayı fln iç, c d vitamıni al bolca
Sanırım büyük kızım taşıdı canım tam zamanlı okula gitti geldi ki ilk hasta olanımız da oyduİnsallah kolayca gecer, kimden bulastıgını dusunuyosun işyerınden mi
Geçecek canim ins.Ateşim var canım ama daha çok tıkanıklığım var nefesim kesiliyor sürekli
Güzel menün canım sabahın yağ oranı fazla o kadarSabah 9.30
Domates salatalık zeytinyağlı
İzmir tulum peynir
Yeşil zeytin
3 etimek
Öğlen bol tavuklu salata
İkindi 16. 00 gibi
Bir avuç çilek
Akşam yok
Su 2.5 litre