Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tebrik ederim kizlar ikinizi de cok iyi eksi

Maşallah ekürim.6 lar gelmiş
Evet canım sonundaaaaa
İns canim gram gramda olsa

Tebrikler canım güzel eksi

Güzel ekşi tebrikler canim

Tebrikler canım güzel eksi

Olmamıştır ins canim birşey.

Kızlar test sonuçlarımız çıktı, büyük kızım da eşim de ben de pozitifiz küçük kızıma yapmadılar ama muhtemelen o da pozitif çünkü en kötümüz o
Canım çok çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin
çok teşekkür ederim güzel yüreklim
emeğine sağlık Haticem
9. TAKİM 16 NİSAN KİLO HEDEFLERİ
(9nisan -16 Nisan)

]@Ucmelekannesi[/USER] 69______68.5

[]@Beyaz leylak[/USER] 60.8_____59.7

HAftalik hedefleri belirliyor ve tutturmak için çabalıyoruz canlar

9 Nisan 69,85
16 Nisan 69,20
emeğine sağlık canım benim Tebrikler eküricanım @Breeze96
tebrikler masal3487 , yazarhanim35 , elfkkk , gulsum462
2. Ve 3. lük değişmedi elif ,gülsüm ,masal ve sabahveseni tebrik ederim 2.,haftadır derecedeler.Ayrıca 1.lerimiz aslı ve breeze de tebrik ederim

İyi geceler kızlar Jasminium84 canım çok geçmiş olsun insAllah en kısa sürede toparlarsiniz hafif şekilde atlatırsnz canım
Geçmişi tam okuyamadım ara ara geçtim kızlar nasılsınız hepiniz biz eve döndük gelince hemen bı duş aldım yenice oğlanı da uyuttum yerime geçecem insAllah

Elacım çok ara vermeden gel artık da kapışalım yarışalım ikimşZde 57 istiyorduk.İnşallah korona falan değildir griptir.İsmini bile yazmak istemiyorum öyle korktum bu hastalıktan ya.Kilo işleri ne alemde aldın mı?

Guzel canim afiyet olsun

Perşembe gün ki kiloma göre hedef koydum rastgele insAllah bklm

09 Nisan Cuma Menüm
13:30
2 dilim TB ekmeği (1 dilim arttı ya pazartesiye +500 gelir şimdi)
Peynirli +kaşarlı omlet 1 yumurta ile
5 zeytin
2: ceviz +10 fındık+10 badem
1 yk tahin pekmez

15:00 1 portakal
17:00 1 magnolia tatlısı
19:30 Tavuk sote +1dilim ekmek
2 litre su.
Adım sayım :2207
Spor yok
U UcanSupurge

Ya evet covid den sonra ara ara bende de oluyordu ama hiç bu kadar belirgin ve uzun sürmemişti. Ama daha iyiyim çok şükür. Sen nasilsin canim.
Canım benim iyileşmene toparlanmana sevindim sağ salim dönün evinize artık gel canım
Gelecem canim en kisa zamanda ama önce bi 69 olmam lazim
Seninn cokk az kalmış yaa supersinnn harikasin leylağimmm. Off valla korkulacak kadar var ne tat ne koku kaç ay oldu. Sinir bozuyor gerçekten. Kilo aldim maalesef. 66 ya kadar düşmüşken 70 üstüne çıktım tekrar. Ama tekrar yemine başlayıp vereceğim en kisa zamanda insallah

İrileşiyorum gittikçe 6-7 ay sonra yeniden listede bulacağım kendimi sen ne yapıyorsun zalım kedi
Vay zalım gebiş
Kaç aylıksın canım nasıl oldu süprüz mü yoksa aşırı planlı mı
Güzel günleriniz olsun canım şaka bi yana harika şeyler bunlar ben de düşünmüyor değilim üçüncüyü

Planlıydı canım yazdan beri korunmayı bırakmıştık 6-7 ay sonra oldu 14 haftalık üçüncü mü zalım deccallere üçüncü ha
Başladın mı işe napıyosun ?

Magnolya dimek ha
Gelecem canim en kisa zamanda ama önce bi 69 olmam lazim
Neee en son 67 idin loooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…