- 14 Mart 2021
- 1.202
- 5.783
- 108
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #434.141
Canim benim 58 yazmistim ama kacirdin galiba listede yokum9. TAKİM 16 NİSAN KİLO HEDEFLERİ
(9nisan -16 Nisan)
Ucmelekannesi 69______68.5
Beyaz leylak 60.8_____59.7
yazarhanim35 70.4_____70
@Ezogelin56 71.5____70.5
G Goklerce 65.8____64.9
melonikruhban 100.3____98
@Breeze96 82____80.8
gulsum462 76.9____75.9
HAftalik hedefleri belirliyor ve tutturmak için çabalıyoruz canlar
Eki Görüntüle 2821346
Canım Mezuniyet için listeye kaç ile başladın izinden öncesi baz alındığı için bi bakayım
Listeye yeni girdiğin ve 2 ayın dolduğu için izin hakkın yok anca kendi isteğinle ayrılabilirsin o zaman da 6 ay listeye giremezsin
Ve yüzden gayet güzel bizim de üyelerden beklediğimiz haftalık %1 zaten
0.4 fark kuzum o yüzden kafam karıştı
Maşallah aslım harikasın
Oh 80in altına inmişsin süperrr
Tebrik ederim kizlar ikinizi decok iyi eksi
Evet canım sonundaaaaaMaşallah ekürim.6 lar gelmiş
İns canim gram gramda olsa
Tebrikler canım güzel eksi
Güzel ekşi tebrikler canim
Tebrikler canım güzel eksi
Olmamıştır ins canim birşey.
Canım çok çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versinKızlar test sonuçlarımız çıktı, büyük kızım da eşim de ben de pozitifizküçük kızıma yapmadılar ama muhtemelen o da pozitif çünkü en kötümüz o
çok teşekkür ederim güzel yüreklimMaşallah Meleğim çok güzel gidiyorsun yaz aylarında fıstık-ul mualla olacaksın
Artıyı giderip eksiye geçmek bile şükürlük olay sıkma canını
Tebrikler canım arada duraklamalar oluyor bence gayet iyi
maşallah Subhanallah ne güzel 1.5 kilo vermişsin inşallah haftaya da güzel eksilerin gelir
Hadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlar gelir . Testi kaç liraya yapıyorlar özelde ?
Eksi candır
Ah ekürim kaderdaşım biz ne yapsak olmuyor hele sen kendini bitirdin resmen hepimiz şahidiz .Bence aç kalma normal diyet düzeninde spor düzeninde git bir gün kırılacak o inatçı direnç kiloları .Ama 5 li sayıları görmek çok mutlu etti beni
Gezme canım zaten.2 çocuk koca ev sana bakıyor enerjiye ihtiyacın var .Ben bu hafta bir detoks uygulayacağım ama tam incelemedim listeyi bir bakayım belki düzeni değiştirmemiz gerekiyordur.Birde benim demir ve d vitaminim aşırı düşük ondan da veremediğimi düşünüyorum takviye alacağım evde dolu doktor veriyor ben kullanmıyorum birikiyor demir ilaçları
Maşallah Denizcim ne güzel vermişsin ya
Sağol canım
Aslımm maşallah Subhanallah bu ne güzel eksi gönülden tebrikler
Çok çok çok iyi tebrikler
Gerilecek kadar var anlattıklarından ben bile gerildim.Mayın yarlasındaymışım gibi hissediyorum bazen ilkokul öğretmenlerinin işi daha zor.Çocuklar küçük söz anlatması daha zor oluyordur.
Ben yemeklerdeki yağı çok azalttım zaten akşamları hep kendime ayrı yapıyorum ama kuruyemiş miktarı fazla geliyor olabilir.Sağkıklı yağ kalorisi 400 bile değil diye rahat rahat yiyordum.Bu hafta onu da askıya alacağım 2 ceviz yeter bakalım sonuç ne olacak
Ahh elifim yorgun savaşçım üzme tatlı canını ben de gıdım gıdım veriyorum terketme listeyi bence sonra rehavete kapılırsın işin ucu kaçar kal burada zamanla motivasyonun da artar
emeğine sağlık Haticem2 NİSAN 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ
kumsal68 (58.8) Beyaz leylak (60.8) @cgdmk (61.8)Jasminium84 (61.8) elfkkk (68.7) Ucmelekannesi (69) asliogretmen (69.85) yazarhanim35 (70.4) @Ezogelin56 (71.5)gulsum462 (76.9) masal3487 (79.5) @Breeze96 (82)melonikruhban (100.3)
Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir
9 Nisan 69,859. TAKİM 16 NİSAN KİLO HEDEFLERİ]@Ucmelekannesi[/USER] 69______68.5
(9nisan -16 Nisan)
[]@Beyaz leylak[/USER] 60.8_____59.7
emeğine sağlık canım benim09 NİSAN EKÜRİ LİSTESİ
@Breeze96 %1.324 asliogretmen %1.481 G Goklerce %0.454 Jasminium84 %0.483 Beyaz leylak %0.654 kumsal68 %0.676 elfkkk %0.866 gulsum462 %1.157 yazarhanim35 %0.705 masal3487 %1.731 Ucmelekannesi %0.576 Fit mutlu anne %0 @Pnrrr-20 %0 E ela_2019 %0
AÇIKLAMALAR
Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
4 haftanın sonunda 31 Nisan 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
Bu liste 31 Nisan tarihine kadar geçerlidir
Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.
EKÜRİ DERECELERİ
2. Ve 3. lük değişmedi elif ,gülsüm ,masal ve sabahveseni tebrik ederim 2.,haftadır derecedeler.Ayrıca 1.lerimiz aslı ve breeze de tebrik ederim
Bana Özel olmuş ne güzel
Valla sıralamayı görünce benim de aklıma o geldiydi
Canım çok kötü hissedersen Dra bildir psikoloji bu hastalıkta çok önemli.Bağışıklığın düşer sakin kalmaya çalış.Rabbim hafif atlatanlardan eylesin.
Eline emeğine sağlık canım.asliogretmen Tebrikler ekürim
Valla motive edici maşallah
Ben de yapacağım öncesi sonrası inşallah bir gün.
İnan , vazgeçme bak sana züpürgenin evrimini gönderiyorum kızlara göndermiştim
Eki Görüntüle 2821573 Eki Görüntüle 2821574 Eki Görüntüle 2821575
Düzelttim canim birini eklerken kaymış liste :))Canim benim 58 yazmistim ama kacirdin galiba listede yokum
İrileşiyorum gittikçeNbr şişko
Kaç kilosun bacım ortalığı yıkıyorsun kasıp kavuruyorsun haaayyyyy muaaşallah suphanallah kedi canını seniinn
Elacım çok ara vermeden gel artık da kapışalım yarışalımYeniden bütün belirtileri yaşadım ama daha hafif olarak. Test yaptirmadim ama nerdeyse eminim.
Yani nişandan sonra oldu ama belirtiler aynı hafif ama hep aynı yerden vuruyor
Valla cok özledim aklım hep burda ama cok yoğun ve yorucu. 2 çocukla zor oldu nısan misafir olmasa bu kadar zorlanmazdim onlar biraz zorladi.
Guzel canim afiyet olsunMenümü yazıyım kaçışım yok
9 Nisan cuma
1 dlm ekmek
1 orta boy patates kızartması
1 dlm peynir
Domates salatalık yeşil biber
15.50
1 şu bardağı kadar patlamış mısır az yağlı
1 bardak ayran (alakasız ama yedim)
19.00
3 YK bulgur pilavı
4 YK patlıcan yemeği salata
Şu 2 litre ancak
Perşembe gün ki kiloma göre hedef koydum rastgele insAllah bklm9. TAKİM 16 NİSAN KİLO HEDEFLERİ
(9nisan -16 Nisan)
kumsal68 58.8_____58
yazarhanim35 70.4_____70
@Ezogelin56 71.5____70.5
G Goklerce 65.8____64.9
@Breeze96 82____80.8
gulsum462 76.9____75.9
asliogretmen 69.85____69.20
Fit mutlu anne 87.3_______ 86.5
Ya evet covid den sonra ara ara bende de oluyordu ama hiç bu kadar belirgin ve uzun sürmemişti. Ama daha iyiyim çok şükür. Sen nasilsin canim.Donmedin mi evine canim. Şu anda nasılsın peki . Özledik seni hadi toparlan da gel canım
Ya inan o belirtileri psikolojik bende ara ara yaşıyorum ama 1 gün sürüyorsa 4 yada 5 gün yok sonra bişey diyuyum hemen belirtiler geri geliyor. Sanırım vücudum psikolojisini bozdum
Gelecem canim en kisa zamanda ama önce bi 69 olmam lazimCanım benim iyileşmene toparlanmana sevindim sağ salim dönün evinize artık gel canım
Seninn cokk az kalmış yaa supersinnn harikasin leylağimmm. Off valla korkulacak kadar var ne tat ne koku kaç ay oldu. Sinir bozuyor gerçekten. Kilo aldim maalesef. 66 ya kadar düşmüşken 70 üstüne çıktım tekrar. Ama tekrar yemine başlayıp vereceğim en kisa zamanda insallahElacım çok ara vermeden gel artık da kapışalım yarışalımikimşZde 57 istiyorduk.İnşallah korona falan değildir griptir.İsmini bile yazmak istemiyorum öyle korktum bu hastalıktan ya .Kilo işleri ne alemde aldın mı?
Vay zalım gebişİrileşiyorum gittikçe6-7 ay sonra yeniden listede bulacağım kendimi sen ne yapıyorsun zalım kedi
Planlıydı canım yazdan beri korunmayı bırakmıştık 6-7 ay sonra oldu 14 haftalık üçüncü mü zalım deccallere üçüncü haVay zalım gebiş
Kaç aylıksın canım nasıl oldu süprüz mü yoksa aşırı planlı mı
Güzel günleriniz olsun canım şaka bi yana harika şeyler bunlar ben de düşünmüyor değilim üçüncüyü
Magnolya dimek ha09 Nisan Cuma Menüm
13:30
2 dilim TB ekmeği (1 dilim arttı ya pazartesiye +500 gelir şimdi)
Peynirli +kaşarlı omlet 1 yumurta ile
5 zeytin
2: ceviz +10 fındık+10 badem
1 yk tahin pekmez
15:00 1 portakal
17:00 1 magnolia tatlısı
19:30 Tavuk sote +1dilim ekmek
2 litre su.
Adım sayım :2207
Spor yok
U UcanSupurge
Neee en son 67 idin looooGelecem canim en kisa zamanda ama önce bi 69 olmam lazim
[/QUOTE]9. TAKİM 16 NİSAN KİLO HEDEFLERİ
(9nisan -16 Nisan)
kumsal68 58.8_____58
yazarhanim35 70.4_____70
@Ezogelin56 71.5____70.5
G Goklerce 65.8____64.9
@Breeze96 82____80.8
gulsum462 76.9____75.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?