- Konu Sahibi Handandandan
-
- #434.261
Guzel menu afiyet olsun10.04.2021 menü @masal3487
12.00
Sade Türk kahvesi
13.30
Yulaf ezmesi
15.00
Sade filtre kahve
17.30
Bir kase unsuz domates çorbası
1 adet çanak enginar
2-3 yk yoğurtlu köz patlıcan
Bir kase Salata
Su:2.5 litre
Cok sag ol canim , cocuklara ilac verdiler mi ?Ayy inşallah kuzum öyledir
Kuzum benim çok geçmiş olsun
Canım benim düşünmen yeterli sağol
Eşim bişeler hazırlıyor biraz ben bişeler yapıyorum idare ediyoruz canım çok şükür
Amin kuzum inşallah
Amin canımm sağol
Ahahaha insan kendi kilosunu edebi bir dille anca boyle anlatirdiBen aya merdiven kurup inip inip çıksam yine de bu poponun eriyeceğini sanmam 7 cm erittim daha da küçülmüyorbasenlerimde cümle içindeki parantezler gibi tüm ihtişamıyla duruyorlar
Yok canım çocuklara vermiyorlar ilaçGuzel menu afiyet olsun
Cok sag ol canim , cocuklara ilac verdiler mi ?
Ahahaha insan kendi kilosunu edebi bir dille anca boyle anlatirdi
Peki sen calpol falan veriyor musn ? Belki agrilarina iyi gelir yavrucaklarinYok canım çocuklara vermiyorlar ilaç
18 yaşından küçüklere vermiyorlarmış
Ayyy neler yaptın ekürim tatlı yaptın değil miNe guzel canim dengeyi saglayinca herseyden yiyebiliyoruz iste
Bende bugun tartildim yine 58,5 ciktim ikiyuz yine gitmis
Ama bugunu yarini atlatmam lazim yarin agir misagirlzrim var full hazirlik yapiyorum bugun istemesemde yaptiklarimdan dadimlik yedim ama aksama yemek yok kesinlikle
Calpol veriyorum kuzum yoksa hiç duramaz, kuzunun ağrısı var belli ki huysuz çünküPeki sen calpol falan veriyor musn ? Belki agrilarina iyi gelir yavrucaklarin
doğru diyorsun canım en azından onları içebilirlerJasminium84 canm hepinize evde ihlamurla beraber ayva yapraginj demleyip icin, iyi gelir,
Geçmiş olsun canım. Hastalandık dediğin korona mı ?Eğer öyleyse nasıl atlattınız iyi misiniz ? Sünnet için de hayırlısı olsun ben de büyükken yaptırdım hiç bir sıkıntı olmadı.SelamlarNasılsınız canlar görüşmeyeli
Ben hastalıkla cebelleşiyorum oğlum da hasta oldu
Oğlanı sünnet ettirmedik ortalık kötü maalesef
Korona aldı basşını gidiyor tabi bizde hasta olduk vazgeçtik o yüzden büyüdüğünde yaptırmaya karar verdik
Geçmiş olsun canım ben de hiç eldivenle iş yapamam alışmamışıztünaydın kızlar.
ay banyoyu temizledim dün elim klorağa fazla temas etmiş parmağım yara olmuş nasıl acıyor içime vuruyor acısı
Çok sevindim eksi gelmeme canım.Ben de dengelemeyi öğrendim ama diyetten de çok sıkıldım gıdım gıdım gitmesinden bunaldım fenalık geliyor artıkKizlar bu dune gore 200 gr eksi gordumama esim kahvaltida pide istedi yaptim yarim pide yedim ama aksama karbon almayacagm yani iki gun dikkat edip dengeleyecgm muhakkak, aslinda burda dengelemeyi ogrendim ben, 3.5 ay oldu sanirm diyete baslayali toplamda 13 kilo verdim ve bu surecte 3 kez pide yedim, pizza yedim, bazen pasta yedim bunlari soyledigimde herkes sasiriyor tabi siz de yeyin diye yazmiyorum sanirm dengelemeyi ogreniyorum diye yaziyorum hedefime ulasrsam bir sure de korumak icin burda olacagm
Şok diyetlere ben de karşıyım hele korona zamanı .Ama öyle bunaldım ki 5 günlük detoks yapayım dedim ama ramazana denk geleceği için vazgeçtim.Bı hafta da 400 Gr -gelirse çığlık çığlığa bağıracamCanım benim de 1,5-2 olacak ben de her şey yedim yani menülerimde görüyorsunuz. Ama her hafta eksi çıkmayı başardım.
bir de bu dönemde zaten bağışıklığı düşürecek her türlü hareketten kaçınmamız lazım. Korona olma ihtimalimiz Yüksek olduğu için hastalığı en azından rahat geçiririz. Şok diyetler, yetersiz beslenme vs. Çok zararlı gerçekten.
Ekürin mi canım? Takım da boşta kimse olmadığı için yok ama M Manolya15 nınnda yok onunla olabilirsin aslındaBenim neden yok acaba. Yeni başladığım için sanırım değilmi
Ahh yavrum benim kıyamam ya Rabbim tez zamanda şifa versin Kuzucuğa inşallah yarına bişeyi kalmazCalpol veriyorum kuzum yoksa hiç duramaz, kuzunun ağrısı var belli ki huysuz çünkü
doğru diyorsun canım en azından onları içebilirler
Afiyet olsun gayet güzel menü10.04.2021 menü @masal3487
12.00
Sade Türk kahvesi
13.30
Yulaf ezmesi
15.00
Sade filtre kahve
17.30
Bir kase unsuz domates çorbası
1 adet çanak enginar
2-3 yk yoğurtlu köz patlıcan
Bir kase Salata
Su:2.5 litre
Ayy ben de tatlilari faln dusununce bir fena oluyorumAyyy neler yaptın ekürim tatlı yaptın değil mioff düşününce fenalık geliyor
Evet canim uykuda bile olsa icir, benm kiz hastayken icmezdi ben de uyku arasinda anlamadan icirirdim, icine bal da kat iyi gelirCalpol veriyorum kuzum yoksa hiç duramaz, kuzunun ağrısı var belli ki huysuz çünkü
doğru diyorsun canım en azından onları içebilirler
Aslinda ben de baya sıkldm ama sabrediyorum gercekten, aslinda arada dengeleyerek yemesem hic uzun sure yapamazdim, aslinda hedefim 65 di ulastim ama simdi birakirsam muhakkak 3 5 kilo alirm ve bu da tekrar 70 e merdiven dayamak olur ki bunu da istemem, o sebeple bayrama kadar devam edip 60 61 civari birakmak istiyorumGeçmiş olsun canım. Hastalandık dediğin korona mı ?Eğer öyleyse nasıl atlattınız iyi misiniz ? Sünnet için de hayırlısı olsun ben de büyükken yaptırdım hiç bir sıkıntı olmadı.
Geçmiş olsun canım ben de hiç eldivenle iş yapamam alışmamışız
Çok sevindim eksi gelmeme canım.Ben de dengelemeyi öğrendim ama diyetten de çok sıkıldım gıdım gıdım gitmesinden bunaldım fenalık geliyor artık
Şok diyetlere ben de karşıyım hele korona zamanı .Ama öyle bunaldım ki 5 günlük detoks yapayım dedim ama ramazana denk geleceği için vazgeçtim.Bı hafta da 400 Gr -gelirse çığlık çığlığa bağıracam
Ekürin mi canım? Takım da boşta kimse olmadığı için yok ama M Manolya15 nınnda yok onunla olabilirsin aslındaJasminium84 bence haftaya döner.Ne dersin U UcanSupurge ?Ezocum düzenli buradasın değil mi artık eküri yapalım mı sizi ?
Evet biraz karbonlu olmus ama aciktikca ceviz alternatif olabilir ya da salatalik, havuc tarzi da olabilirKahvaltı 12:15
3 dilim kızarmış mayasız ekmek
1 yk Menemen
2 zeytin
5 top peynir
2-3 çk bal
2-3 çk tereyağ
Ara öğün: 17:00
1 adet muz
Akşam yemeği 18:45
1,5 kepçe etli nohut yemeği
1 yk kırmızı lahana turşusu
5 yk bulgur pilavı
Ara öğün 19:30
2 ceviz
acayip karbonhidratlı bir gün oldu farkındayım. Sabah 3 dilim ekmek ve akşam 5 yk bulgur çok çok çok fazla. Sabah çok açtım doymadığım için yedim. Akşam da eşim “nohut yapmışsın yanında pilav yok doymadım dün” deyince bari bulgur yapayım dedim ve çok özlemişim bulgur pilavınıönce 2 yk kaşığı koydum ama asla doymadım sonra 3 yk daha koydum... bu aralar çok acıkıyorum kızlar. Acıktıkça ceviz yemem mantıklı mı? Ne düşünüyorsunuz?
Ben mi yazmışım bu yazıyı dedim.Ayni dert ben de de varBen aya merdiven kurup inip inip çıksam yine de bu poponun eriyeceğini sanmam 7 cm erittim daha da küçülmüyorbasenlerimde cümle içindeki parantezler gibi tüm ihtişamıyla duruyorlar
Afiyet olsun canım güzel menü10.04.2021
11.30
Yarim peynrli sucklu pide, 1 tk visne receli
15.00 yarim portakal, yarm kivi
18.30 5 kasik kiymali karnbahr yemegi, 5 yk sarmsakli yogurt, 2 kuru kayisi
Su: 2.5 lt olacak
Biz kadınlar kaptiriyoruz kendimizi temizliğe bir eldiven giymek aklımıza gelmiyor.Acısını hissettim resmen dikkat et kuzum eldiven giy birdaha temizlik yaparken.Gecmiş olsun.tünaydın kızlar.
ay banyoyu temizledim dün elim klorağa fazla temas etmiş parmağım yara olmuş nasıl acıyor içime vuruyor acısı
Malesef hem kuruluk hem deterjan vs ile temas daha da kötü ediyorGeçmiş oslun sanada canim. Egzama zor ya annem ne çekiyor yıllardır bir tedavi de bulunamadi
Hadi inşallah seni spor yaparken görmek08.00 kabızlık kürü ,2 bardak ılık su
09.00 1 yumurta beyazı az tereyagında, kk peynir,5 zeytin,1 kaşık bal,1 dilim tb ekmek
14.00 1 kucuk tava sucuklu yumurta,1 dilim rb ekmek
15.00 turk kahvesı ıcerım, 1 kuru incir yanında.
18 .00 kuzu pirzola ve yogurtlu bi meze
3 litre su içerim
Inanmayacaksınız ama bu sabah kızla salonda yerde oyun oynarkem ,iki üç bacak hareketi yaptımbu bir başlangıc hadı bakalım
Ekurim cabuk don ozletme kendini,Jasminium84 canım izin kabul edildi toparlan ve hemen dön kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?