- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #434.401
P Pinarbartu merhaba ben Leylak hoşgeldiniz takıma.Eskiciye verilen tramvoline çeyiz sandığındaki ipe şaşırmadım ben de yürüyüş bandını eşarp askılığı olarak dambılları kapılar çarpmasın diye ağırlık olarak kullanıyorumhenüz pilates bandı için özgün bir kullanım alanı bulamadım
İnşallah canımBuradayım inşallah 57 yi göreceğim
Burda bi dursun bir ay sonra bakalım neler olacakKizlar bunlar olculerim simdi ölçtüm basene ve belime şoklar geciriyorum
Dambıllar da var demek kirli çıkı dur daha neler çıkacak sendenP Pinarbartu merhaba ben Leylak hoşgeldiniz takıma.Eskiciye verilen tramvoline çeyiz sandığındaki ipe şaşırmadım ben de yürüyüş bandını eşarp askılığı olarak dambılları kapılar çarpmasın diye ağırlık olarak kullanıyorumhenüz pilates bandı için özgün bir kullanım alanı bulamadım
Uzun degilim 1. 65 boyum . Doğum yaptım karnım hala toparlanmadi önün için yapacam .Boyun kac canim bn 58ken hala balik etli oluyorum uzunsun sanirimbnmde vardi bi ara kaslarim
Hadi bakalimİnşallah canım
Burda bi dursun bir ay sonra bakalım neler olacak
Dambıllar da var demek kirli çıkı dur daha neler çıkacak senden
30day fit diye bi uygulama var bolgesel hareketler gosteriyo iatedigin yeri calisabiliyosun ona bi bak istersenUzun degilim 1. 65 boyum . Doğum yaptım karnım hala toparlanmadi önün için yapacam .
Tamam canim tesekkurler30day fit diye bi uygulama var bolgesel hareketler gosteriyo iatedigin yeri calisabiliyosun ona bi bak istersen
9 NİSAN KİLO HEDEFLERİ
Ucmelekannesi 69.4_______68.4
Fit mutlu anne 88.1_______87
@Breeze96 83.10______82
Beyaz leylak 61.2_____60.2
G Goklerce 66.1_______65.1
Jasminium84 62.10_______ 61,5
kumsal68 59.2 ______58
masal3487 80.9_____ 79.5
@hadikonusalim _________57
@sabahvesen 70.9 ______69
gulsum462 77.8______76.8
asliogretmen 70.9_____70.2
elfkkk 69.3____68.5
melonikruhban 101.9____99
Hedefe ulasan ne kadar az kişiyiz ya huyu
Son mesajdan alıntı yaparak hedeflerimizi belirleyelim kizlar bakalım kimler hedefleri tutturacak
Canım bugün daha iyimisin? Rabbim başta kuzularına, sonra size, herkese acil şifalar nasip etsin inşKızlar bi 15-20 dk önce çok kötü oldum
Konuşurken zaten çok zorlanıyorum nefesim tıkanıyor, eşime bişe söylerken bir anda tıkanıverdim 30 sn kadar nefes alamadım allahım çok kötüydü çok korktum
Şimdi de tıkandım kaldım
Nolur dua edin kızlar ailecek hafif şekilde atlatıp kurtulalım çok korkuyorum çok
U UcanSupurge m canım 10-15 gün izin alma şansım var mı sadece o kadar Allah’ın izniyle iyileşince kaldığım yerden devam ederim ama şu anda devam edemeyeceğim hiç iyi hissetmiyorum kendimi
9. TAKİM 16 NİSAN KİLO HEDEFLERİ
(9nisan -16 Nisan)
Ucmelekannesi 69______68.5
Beyaz leylak 60.8_____59.7
@sabahvesen 70.4_____70
@Ezogelin56 71.5____70.5
G Goklerce 65.8____64 9
@elfkkk _____68,7_________68,0 olsun bakalım
HAftalik hedefleri belirliyor ve tutturmak için çabalıyoruz canlar
Ne tatlı, ne anlayışlı bir gaptannnnnnHamburger mi patates mi züpürge sakin ol bugün cuma nevrinin dönmesine hazırlıklı ol
Cumaya göre çok iyi
Seni yine listeye aldık da inşallah sorun çıkmaz yine canım
Gofret
Canım benim Allah şifanı versin kuzum 8i geçtiği için listede düzenleme yapamıyorum seabahar kaptana yazdım kabul ederse izne ayırırız kabul edilmezse de sen dert etme hiç bir şey sağlığından mühim değil toparlanmaya iyileşmeye bak kuzum
İnş kuzum inşGünaydın kızlar
Geceyi küçük kızım çok kötü geçirdi sanırım ağrısı var sık sık ağlayarak uyandı
İştahı da hiç yok dünden beri hiç bişe yemiyor
Benim de nefesim çok tıkalı konuşmak o kadar yoruyor ve tıkıyor ki beni anlatamam size
Eşimle büyük kızım biraz daha iyiler bize nazaran inşallah onlar kötüleşmeden böylece atlatırlar
Kk yazınca da kibrit kutusu degıl de aklıma ilk kadınlar kulubu gelıyor artık
Ben sadecw basen ve simit völgemden şikayetçiyim, diğer yerleirn gitmesini istemiyorum, eskiden yine bu takımdaydım, bikaç sene önce. O zaman yüzümüz kapalı fotolarımızı atardık, o gün içinde silme hakkı oluyordu, sonra isteyen silerdi, zaten yüz kapalı oluyordu, acaba hala var mı öle silme hakkı?Ben aya merdiven kurup inip inip çıksam yine de bu poponun eriyeceğini sanmam 7 cm erittim daha da küçülmüyorbasenlerimde cümle içindeki parantezler gibi tüm ihtişamıyla duruyorlar
Canım şu hastalığı atlatana kadar 2 hafta kadar sadece, başka biri yapabilirse sevinirimBir de spor puanini ilk sayfada puanlama var ordan hesaplayipJasminium84 u etiketliyruz ama o rahatsizlandi izne ayrildi yapamayabilir U UcanSupurge spor puan isini ne yapalim
Bilmiyorum canım ama Zehra gönderip silmişti fotoğraflarını bence siliniyordurCanım bugün daha iyimisin? Rabbim başta kuzularına, sonra size, herkese acil şifalar nasip etsin inş
. Ve 3. lük değişmedi elif ,gülsüm ,masal ve sabahveseni tebrik ederim 2.,haftadır derecedeler.Ayrıca 1.lerimiz aslı ve breeze de tebrik ederim
Ne tatlı, ne anlayışlı bir gaptannnnnn
İnş kuzum inş
Ben sadecw basen ve simit völgemden şikayetçiyim, diğer yerleirn gitmesini istemiyorum, eskiden yine bu takımdaydım, bikaç sene önce. O zaman yüzümüz kapalı fotolarımızı atardık, o gün içinde silme hakkı oluyordu, sonra isteyen silerdi, zaten yüz kapalı oluyordu, acaba hala var mı öle silme hakkı?
Canm eger U UcanSupurge de uygun gorurse sen gelene kadar ilgilenebilirim ama elinde hazr sablon falan varsa at bana ben pek anlamiyorum bu islerdenCanım şu hastalığı atlatana kadar 2 hafta kadar sadece, başka biri yapabilirse sevinirim
CansınCanm eger U UcanSupurge de uygun gorurse sen gelene kadar ilgilenebilirim ama elinde hazr sablon falan varsa at bana ben pek anlamiyorum bu islerden
Medya ekleme var canım onu tam bilmiyorum albüm gibi bir şey yapıyorsun istediğin kişilerin görmesine izin veriyorsun ben mesaj göndermiştim 10 dakika içinde silmek lazım yoksa silinmiyorCanım bugün daha iyimisin? Rabbim başta kuzularına, sonra size, herkese acil şifalar nasip etsin inş
. Ve 3. lük değişmedi elif ,gülsüm ,masal ve sabahveseni tebrik ederim 2.,haftadır derecedeler.Ayrıca 1.lerimiz aslı ve breeze de tebrik ederim
Ne tatlı, ne anlayışlı bir gaptannnnnn
İnş kuzum inş
Ben sadecw basen ve simit völgemden şikayetçiyim, diğer yerleirn gitmesini istemiyorum, eskiden yine bu takımdaydım, bikaç sene önce. O zaman yüzümüz kapalı fotolarımızı atardık, o gün içinde silme hakkı oluyordu, sonra isteyen silerdi, zaten yüz kapalı oluyordu, acaba hala var mı öle silme hakkı?
Sağolsun göklerce el atacak canım nasıl oldun ?Canım şu hastalığı atlatana kadar 2 hafta kadar sadece, başka biri yapabilirse sevinirim
Yok canım ben mesaj olarak gönderdim silmedimBilmiyorum canım ama Zehra gönderip silmişti fotoğraflarını bence siliniyordur
Ah geldi iyi insan tam senden bahsediyordum medya nasıl ekleyip silmiştinizHayırlı pazarlar bacılar
Ekurim gitme beni sensiz birakmaBeyaz leylak cağnım
15 Mart 2019 / 613. Etapta listeye girmişsin
Beyaz leylak (70.8/69.3/1.5/%2.12) yeni üye,bt:26/02/2019, bk:72, hk:59
72-59=13
13*80/100=10.4
72-10.4=61.6 nın altında mezun olabilirsin yani mezuniyet şartın tutuyor istediğin zaman mezun edebiliriz seni de devam etmek istediğin sürece kalabilirsin listede
Yok o buralarda bu gidişle aynı zaman mezun olursunuz sanırsamEkurim gitme beni sensiz birakmaBeyaz leylak
Ah geldi iyi insan tam senden bahsediyordum medya nasıl ekleyip silmiştinizelfkkk ya anlatabilir misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?