Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

P Pinarbartu merhaba ben Leylak hoşgeldiniz takıma.Eskiciye verilen tramvoline çeyiz sandığındaki ipe şaşırmadım ben de yürüyüş bandını eşarp askılığı olarak dambılları kapılar çarpmasın diye ağırlık olarak kullanıyorum henüz pilates bandı için özgün bir kullanım alanı bulamadım

Bi hevesle alinip kaldirilanlar seccade altiligi olabilir dizlerin acimasin diye hosbulduk canim artk o aletleri ortaya cikarma vakti geldi sanirim yaz geliyo malum

Buradayım inşallah 57 yi göreceğim
İnşallah canım
Kizlar bunlar olculerim simdi ölçtüm basene ve belime şoklar geciriyorum
Burda bi dursun bir ay sonra bakalım neler olacak
Dambıllar da var demek kirli çıkı dur daha neler çıkacak senden

Canım bugün daha iyimisin? Rabbim başta kuzularına, sonra size, herkese acil şifalar nasip etsin inş
. Ve 3. lük değişmedi elif ,gülsüm ,masal ve sabahveseni tebrik ederim 2.,haftadır derecedeler.Ayrıca 1.lerimiz aslı ve breeze de tebrik ederim

Ne tatlı, ne anlayışlı bir gaptannnnnn
İnş kuzum inş
Kk yazınca da kibrit kutusu degıl de aklıma ilk kadınlar kulubu gelıyor artık

Ben aya merdiven kurup inip inip çıksam yine de bu poponun eriyeceğini sanmam 7 cm erittim daha da küçülmüyor basenlerimde cümle içindeki parantezler gibi tüm ihtişamıyla duruyorlar
Ben sadecw basen ve simit völgemden şikayetçiyim, diğer yerleirn gitmesini istemiyorum, eskiden yine bu takımdaydım, bikaç sene önce. O zaman yüzümüz kapalı fotolarımızı atardık, o gün içinde silme hakkı oluyordu, sonra isteyen silerdi, zaten yüz kapalı oluyordu, acaba hala var mı öle silme hakkı?

Bilmiyorum canım ama Zehra gönderip silmişti fotoğraflarını bence siliniyordur

Medya ekleme var canım onu tam bilmiyorum albüm gibi bir şey yapıyorsun istediğin kişilerin görmesine izin veriyorsun ben mesaj göndermiştim 10 dakika içinde silmek lazım yoksa silinmiyor
Albüm Dream00 TemelinSafinazi yapmıştı
Canım şu hastalığı atlatana kadar 2 hafta kadar sadece, başka biri yapabilirse sevinirim
Sağolsun göklerce el atacak canım nasıl oldun ?
Bilmiyorum canım ama Zehra gönderip silmişti fotoğraflarını bence siliniyordur
Yok canım ben mesaj olarak gönderdim silmedim

Ekurim gitme beni sensiz birakma Beyaz leylak

Ah geldi iyi insan tam senden bahsediyordum medya nasıl ekleyip silmiştiniz elfkkk ya anlatabilir misin ?
elfkkk eğer değişmediyse kişisel albüm oluşturuluyor, gizleyebiliyorsun istediğin üyeyi seçebiliyorsun görmesi için tabi karşılıklı izleme olması lazım.. başta silinmiyordu cok sıkıntılara girmiştim sonrasında silme butonu koymuşlardı silmiştim şuan değişmediyse kolaylıkla silinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…