Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkese merhaba

Yeni gördüm adım yarışması varmış. Bende bu hafta işten sonra yürüyerek gideceğim. Yaklaşık 2 saat yürüyorum. İyi oluyo baya. Nişantaşından cihangir üstünden sirkeci marmaraya kadar. Her gün yürürüm nöbetim olmadığı günlerde. Bu arada kahvaltı yaptım yeni. Tek öğün oluyor benim hafta sonunda.

Kahvaltım sahanda yumurta
Kuru dömatesli salata
2 yk menemen
Yarım simit
Az peynir.

Dünde bu şekildeydi.

Birazdan kukuwa fitness yapacağım.

Su 2 lt dün 2 litreydi

Bugün için akşam yazıcam

E süper o zaman
Gunaydinlaarrrr ilk gunun serefine kahvalti tabagi hazirladim kendime ekmegik.bittiginde tam bugdaya donucem
Hoşgeldiiiinnnn
Sağol canımmm
Canım dikkat et geçmiş olsun,, ben de ailemden uzağım,, bir yanım eksik.. Zor..

Çok geçmiç olsun

Bende ailemden uzaktayım istanbuldayım. Ev arkadaşlarım var işte. Öyle oluyo işte malesef. Hatta yasaklardan geçen bayram ailemin yanına bile gidemedim.

Oluyo öyle malesef.

Geçmiş olsun tekrar. Bol acılı yap iyi gelir

Afiyet olsun

Kızlar ben 58 kiloyum karın kası yapmak istiyorum nasil başlamalıyım .
Cloe think diye bir kadın var cnm. Nereni istiyosan oraya göre programı var 14 günlük filan youtu.be dan bakmanı tavsiye ederim. Kalça göbek neresi varsa her yer için programı var ve baya etkili

Evet zehram ya en azından yürüyüşle başlayalım çok korkuyorum ben bu ramazandan
Her gün bir spor veya video belirleyelim muhakkak yapmaya çalışalım
Geçmiş olsun canım inşallah daha da kötülenmezsin biz de öyleyiz ailelerden uzak her Ramazan En azından arkadaş, komşu iftar yapardık beraber geçen sene o da olmadı bu yıl da olmayacak
Afiyet olsun canım kukuwayı ilk defa duydum

Emeğine sağlık canım asliogretmen gelmeden ikinciliğin tadını çıkarayım şimdi o zirveyi bırakmaz eküricanımla kumsal68 kapışıyorlar zirvede o yüzden bu hafta 2.oldum

Canm eger U UcanSupurge de uygun gorurse sen gelene kadar ilgilenebilirim ama elinde hazr sablon falan varsa at bana ben pek anlamiyorum bu islerden
Canımsın çok teşekkür ederim biricik ekürimm
Hemen gönderiyorum dur bulayım bana da Pınar göndermişti

Valla kızlar dayak yemiş gibiyim bugün tam 3 saat uyumuşum ama dinlendim mi hayır, değil 3 bi 30 saat uyusam anca
O kadar halsizim
Ufak kızım çok iştahsız belki yerse diye yoğurt çorbası yaptım onu karıştırırken bile o kadar yoruldum ki
AÖF sınavlarım var ama bilgisayar başında oturup onu yapmaya mecalim yok

Öksürük ne oldu canım ?Nefeste sıkıntı yaşıyor musun?

Şifa olsun canım.Ya sorma aynı şey bizde de var,ailem Malatya da biz Bursa'dayiz ayrı olmak gerçekten kötü.
Çok teşekkür ederim canım.
Afiyet olsun gayet iyi
E süper o zaman

Hoşgeldiiiinnnn

Sağol canımmm

Canım dikkat et geçmiş olsun,, ben de ailemden uzağım,, bir yanım eksik.. Zor..
Çok teşekkür ederim ekürim. Öyle gerçekten çok zor
ben aileme düşkündüm biraz canım. Evlenince başka şehire yerleştim. Kalabalık bir ailede büyüdüm. Şimdi 2 kişi olunca evde özlüyorum eski günleri
Çok teşekkür ederim kaptanım. Ihlamur falan da yaptım. İştahım gayet iyi sıkıntı yok. Sadece hava dengesizliğinden üşüttüm. Vitamin içer yatarım sabaha iyileşmiş olarak kalkarım

Eline emeğine sağlık canım. Vay tam menü yazmışım cezam yok borç defterini karistirmayak
Eline sağlık canım kizlar masallah
Belirleyelim canim yada iki seçenek sunalım biri yürüyüş diğeri bir video olsun Leslie veya zumba

Evet canım herkes ip atlayamıyor mesela

Kahvaltı 12:45
1 dilim kızarmış mayasız ekmek
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
5 top peynir
2 çk bal
2 çk tereyağ

Akşam yemeği 18:00
1 kase tavuk sulu-limonlu şehriye çorbası
1 adet haşlanmış Baget
2 yk bulgur pilavı

Ara öğün 19:00
2 çay bardağı Ballı ıhlamur
2 ceviz

su:2 litre olacak

Afiyet olsun canım güzel menü

Şifa olsun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…