- 5 Temmuz 2018
- 109
- 527
- 53
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #434.441
E süper o zaman10 Nisan menüm
Kahvaltı:10.00
1haslanmış yumurta
Çeyrek kk peynir
Şekersiz çay
Ara:4 çiğ badem
Akşam:10.00
2 tavuk baget(sebzeli fırında pişirdim çeyrek patates yanında yemişimdir)
Salata
Yoğurt
Su:2.5 litre
Spor:40 dk zumba
1 saat yürüyüş
340 puan
U UcanSupurge
HoşgeldiiiinnnnGunaydinlaarrrrilk gunun serefine kahvalti tabagi hazirladim kendime ekmegik.bittiginde tam bugdaya donucem
elfkkk eğer değişmediyse kişisel albüm oluşturuluyor, gizleyebiliyorsun istediğin üyeyi seçebiliyorsun görmesi için tabi karşılıklı izleme olması lazım.. başta silinmiyordu cok sıkıntılara girmiştim sonrasında silme butonu koymuşlardı silmiştim şuan değişmediyse kolaylıkla silinir
Canım dikkat et geçmiş olsun,, ben de ailemden uzağım,, bir yanım eksik.. Zor..Kızlar Ramazan’da maalesef anamdan babamdan ayrı olduğum için hiç tadı olmuyorne zor insanın herkesten uzak bir şehirde yaşaması.
bu arada Ankara’ya sabahtan beri kar yağıyor. Bir de ben Dikmen’de oturuyorum buraya extra fazla yağıyor. Kombiyi de kısmıştım ev bi soğuk oldu
Gece titreyerek uyandım resmen. Sabah kalktığımda da kırgınlık vardı. Şimdi tavuk sulu çorba yapacağım. Baget haşlıyorum..
Çok geçmiç olsunKızlar Ramazan’da maalesef anamdan babamdan ayrı olduğum için hiç tadı olmuyorne zor insanın herkesten uzak bir şehirde yaşaması.
bu arada Ankara’ya sabahtan beri kar yağıyor. Bir de ben Dikmen’de oturuyorum buraya extra fazla yağıyor. Kombiyi de kısmıştım ev bi soğuk oldu
Gece titreyerek uyandım resmen. Sabah kalktığımda da kırgınlık vardı. Şimdi tavuk sulu çorba yapacağım. Baget haşlıyorum..
Cloe think diye bir kadın var cnm. Nereni istiyosan oraya göre programı var 14 günlük filan youtu.be dan bakmanı tavsiye ederim. Kalça göbek neresi varsa her yer için programı var ve baya etkiliKızlar ben 58 kiloyum karın kası yapmak istiyorum nasil başlamalıyım .
Çok geciktirmeyelim canlar sahur yapanlar öğleden sonra sahursuz tutanlar veya tutamayanlar sabahtan bildirebilirRamazanda oruç tutanlar için nasıl yapıyorduk kilo bildirimini yani ne zaman?
Her gün bir spor veya video belirleyelim muhakkak yapmaya çalışalımEvet zehram ya en azından yürüyüşle başlayalım çok korkuyorum ben bu ramazandan
Geçmiş olsun canım inşallah daha da kötülenmezsin biz de öyleyiz ailelerden uzak her Ramazan En azından arkadaş, komşu iftar yapardık beraber geçen sene o da olmadı bu yıl da olmayacakKızlar Ramazan’da maalesef anamdan babamdan ayrı olduğum için hiç tadı olmuyorne zor insanın herkesten uzak bir şehirde yaşaması.
Afiyet olsun canım kukuwayı ilk defa duydumHerkese merhaba
Yeni gördüm adım yarışması varmış. Bende bu hafta işten sonra yürüyerek gideceğim. Yaklaşık 2 saat yürüyorum. İyi oluyo baya. Nişantaşından cihangir üstünden sirkeci marmaraya kadar. Her gün yürürüm nöbetim olmadığı günlerde. Bu arada kahvaltı yaptım yeni. Tek öğün oluyor benim hafta sonunda.
Kahvaltım sahanda yumurta
Kuru dömatesli salata
2 yk menemen
Yarım simit
Az peynir.
Dünde bu şekildeydi.
Birazdan kukuwa fitness yapacağım.
Su 2 lt dün 2 litreydi
Bugün için akşam yazıcam
Emeğine sağlık canım
2 - 8 NİSAN ADIM LİSTESİ
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Toplam 7.000 7.000 7.000 8.000 6.000 35.000 7.302 9.689 5.132 22.123 3.691 3.691 5.443 4.656 10.099 12.035 7.230 7.210 14.581 9.104 50.160 elfkkk 4.085 10.233 14.318 kumsal68 10.000 12.009 11.380 9.286 10.000 12.509 8.718 73.902
ADIM YARIŞMASI DERECELERİ
1-@kumsal68-73.902 Adım
Canımsın çok teşekkür ederim biricik ekürimmCanm eger U UcanSupurge de uygun gorurse sen gelene kadar ilgilenebilirim ama elinde hazr sablon falan varsa at bana ben pek anlamiyorum bu islerden
Medya ekleme var canım onu tam bilmiyorum albüm gibi bir şey yapıyorsun istediğin kişilerin görmesine izin veriyorsun ben mesaj göndermiştim 10 dakika içinde silmek lazım yoksa silinmiyor
Albüm @Dream00 @Zeycan123 yapmıştı
Sağolsun göklerce el atacak canım nasıl oldun ?
Yok canım ben mesaj olarak gönderdim silmedim
Valla kızlar dayak yemiş gibiyim bugün tam 3 saat uyumuşum ama dinlendim mi hayır, değil 3 bi 30 saat uyusam ancaJasminium84 canım nasıl oldunuz?
G Goklerce canım bunu kullanıyorum benSpor listesi Sonuclar
1. G Goklerce (1.096 puan)
2. asliogretmen (1.067 puan)
3. @Breeze96 (893 puan)
Tebrikler kizlar
Jasminium84 canim favorilerine ekle istersen haftaya lazim olur baska bir sekilde yapmiycaksan tabiki :)
Öksürük ne oldu canım ?Nefeste sıkıntı yaşıyor musun?Canımsın çok teşekkür ederim biricik ekürimm
Hemen gönderiyorum dur bulayım bana da Pınar göndermişti
Valla kızlar dayak yemiş gibiyim bugün tam 3 saat uyumuşum ama dinlendim mi hayır, değil 3 bi 30 saat uyusam anca
O kadar halsizim
Ufak kızım çok iştahsız belki yerse diye yoğurt çorbası yaptım onu karıştırırken bile o kadar yoruldum ki
AÖF sınavlarım var ama bilgisayar başında oturup onu yapmaya mecalim yok
Çok teşekkür ederim canım.Şifa olsun canım.Ya sorma aynı şey bizde de var,ailem Malatya da biz Bursa'dayizayrı olmak gerçekten kötü.
Afiyet olsun gayet iyiHerkese merhaba
Yeni gördüm adım yarışması varmış. Bende bu hafta işten sonra yürüyerek gideceğim. Yaklaşık 2 saat yürüyorum. İyi oluyo baya. Nişantaşından cihangir üstünden sirkeci marmaraya kadar. Her gün yürürüm nöbetim olmadığı günlerde. Bu arada kahvaltı yaptım yeni. Tek öğün oluyor benim hafta sonunda.
Kahvaltım sahanda yumurta
Kuru dömatesli salata
2 yk menemen
Yarım simit
Az peynir.
Dünde bu şekildeydi.
Birazdan kukuwa fitness yapacağım.
Su 2 lt dün 2 litreydi
Bugün için akşam yazıcam
Çok teşekkür ederim ekürim. Öyle gerçekten çok zorE süper o zaman
Hoşgeldiiiinnnn
Sağol canımmm
Canım dikkat et geçmiş olsun,, ben de ailemden uzağım,, bir yanım eksik.. Zor..
ben aileme düşkündüm biraz canım. Evlenince başka şehire yerleştim. Kalabalık bir ailede büyüdüm. Şimdi 2 kişi olunca evde özlüyorum eski günleriÇok geçmiç olsun
Bende ailemden uzaktayım istanbuldayım. Ev arkadaşlarım var işte. Öyle oluyo işte malesef. Hatta yasaklardan geçen bayram ailemin yanına bile gidemedim.
Oluyo öyle malesef.
Geçmiş olsun tekrar. Bol acılı yap iyi gelir
Afiyet olsun
Çok teşekkür ederim kaptanım. Ihlamur falan da yaptım. İştahım gayet iyiHer gün bir spor veya video belirleyelim muhakkak yapmaya çalışalım
Geçmiş olsun canım inşallah daha da kötülenmezsin biz de öyleyiz ailelerden uzak her Ramazan En azından arkadaş, komşu iftar yapardık beraber geçen sene o da olmadı bu yıl da olmayacak
Afiyet olsun
Eline emeğine sağlık canım. Vay tam menü yazmışım cezam yok borç defterini karistirmayak
2 - 8 NİSAN MENÜ LİSTESİ
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Sonuç @Breeze96 + + + + + + +
G Goklerce + + + + + + + Jasminium84 + + + + *İzinli elfkkk + + + + + 2 eksik menü asliogretmen + + + + + *İzinli Beyaz leylak + + + + + + + kumsal68 + + + + + + + Fit mutlu anne + Tüy bitti dilimde tüy Ucmelekannesi + + + + + + + Helal sana gı gulsum462 + + + + + 2 eksik menü @Ezogelin56 + + + + *ah bi düzennn yazarhanim35 + + + + + + + masal3487 + + + + 2 eksik menü melonikruhban + + + + *Pazartesi başladı @hadikonusalim + hu hu
Eline sağlık canım kizlar masallah
2 - 8 NİSAN ADIM LİSTESİ
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Toplam 7.000 7.000 7.000 8.000 6.000 35.000 7.302 9.689 5.132 22.123 3.691 3.691 5.443 4.656 10.099 12.035 7.230 7.210 14.581 9.104 50.160 elfkkk 4.085 10.233 14.318 kumsal68 10.000 12.009 11.380 9.286 10.000 12.509 8.718 73.902
ADIM YARIŞMASI DERECELERİ
1-@kumsal68-73.902 Adım
Belirleyelim canim yada iki seçenek sunalım biri yürüyüş diğeri bir video olsun Leslie veya zumbaKızlar Yasemin hasta biliyorsunuz spor puanlarını hesaplayıp G Goklerce yi etiketleyiniz hoş bu sıra pek bi hareketlilik yok hele Ramazan’da iyice hareketsiz kalınacak her akşam iftardan sonra bi spor belirleyelim herkes iftar - sahur arası yapsın yoksa o arada çay keyfinde neler olur bilemiyorum
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
gulsum462
elfkkk
asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
@cgdmk
@ela_2019
@Pnrrr-20
masal3487
@Ezogelin56
yazarhanim35
@hadikonusalim
melonikruhban
@Pinarbartu
Evet canım herkes ip atlayamıyor meselaEline emeğine sağlık canım. Vay tam menü yazmışım cezam yok borç defterini karistirmayak
Eline sağlık canım kizlar masallah
Belirleyelim canim yada iki seçenek sunalım biri yürüyüş diğeri bir video olsun Leslie veya zumba
Afiyet olsun canım güzel menüKahvaltı 12:45
1 dilim kızarmış mayasız ekmek
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
5 top peynir
2 çk bal
2 çk tereyağ
Akşam yemeği 18:00
1 kase tavuk sulu-limonlu şehriye çorbası
1 adet haşlanmış Baget
2 yk bulgur pilavı
Ara öğün 19:00
2 çay bardağı Ballı ıhlamur
2 ceviz
su:2 litre olacak
Şifa olsun inşallah canımKahvaltı 12:45
1 dilim kızarmış mayasız ekmek
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
5 top peynir
2 çk bal
2 çk tereyağ
Akşam yemeği 18:00
1 kase tavuk sulu-limonlu şehriye çorbası
1 adet haşlanmış Baget
2 yk bulgur pilavı
Ara öğün 19:00
2 çay bardağı Ballı ıhlamur
2 ceviz
su:2 litre olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?