Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Beyaz leylak cağnım
15 Mart 2019 / 613. Etapta listeye girmişsin
Beyaz leylak (70.8/69.3/1.5/%2.12) yeni üye,bt:26/02/2019, bk:72, hk:59
72-59=13
13*80/100=10.4
72-10.4=61.6 nın altında mezun olabilirsin yani mezuniyet şartın tutuyor istediğin zaman mezun edebiliriz seni de devam etmek istediğin sürece kalabilirsin listede

Komsunun kizi diyette bari birine hayri olsn dedm verdim aksam alayimda yarin tartilayim. Bnde bi ara atliyodum 400 500 yetiyodu bide bi ara meshur jillian vardi ya onu yapiyodum hatta bi ara trambolin almistm kendime annem eskiciye vermis legen almis karsiliginda

Ahahahahah trambolini verip legen almak mi

Tünaydın kızlar
Sabah aç karna öğle bı de yatmadan önce biberiye-rezene çayı içiyorum bı süredir etki ediyor sanırım ödem atıyor sanki yüzüğüm baya rahatladı şu sıra bu sabah tost yedim pazar keyfi olaraktan bklm akşama dengelerim insAllah kızım aşure istedi sütle yaptım bı minik kase yiyebilirim bugün

Buldm buldm sandiga koymusum ceyiz olarak aksam baslarim bakayim spor listeniz var mi yoksa menunun altina mi ekliyoruz sporu da

Buldm buldm sandiga koymusum ceyiz olarak aksam baslarim bakayim spor listeniz var mi yoksa menunun altina mi ekliyoruz sporu da
Ooo sandiktan cikti demek canim ister menunim ardina ekle istersen burda gece yatmadan ayri bildirim olarak yap fark etmez....bazen gec saate kaliyor ben o yuzden sonra bildirjm yapiyorum

Bir de spor puanini ilk sayfada puanlama var ordan hesaplayip Jasminium84 u etiketliyruz ama o rahatsizlandi izne ayrildi yapamayabilir U UcanSupurge spor puan isini ne yapalim

Ooo sandiktan cikti demek canim ister menunim ardina ekle istersen burda gece yatmadan ayri bildirim olarak yap fark etmez....bazen gec saate kaliyor ben o yuzden sonra bildirjm yapiyorum
Aksam yatmadan bildirriim o zaman zatrn cok spor yapabilen biri degilim ama esim gelck diye bi süre asılırm spora hemenck gitsn kilolar

Canımın içi çok sağol ne güzel demişsin sabır sabır sabır inşallah devam edeceğim

Buradayım inşallah 57 yi göreceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…