- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #434.381
Komsunun kizi diyette bari birine hayri olsn dedm verdimKomşuya mıTuz mu şeker mi bu Pınar kaptanım ip atlamayı çok severiz takımca yani Kızlar atlıyor ben artık atlayamıyorum G Goklerce @kumsal68 hele biri var ki yürüme bandını eşarp askılığı olarak kullanıyor Beyaz leylak
Ahahahahah trambolini verip legen almak miKomsunun kizi diyette bari birine hayri olsn dedm verdimaksam alayimda yarin tartilayim. Bnde bi ara atliyodum 400 500 yetiyodu bide bi ara meshur jillian vardi ya onu yapiyodum hatta bi ara trambolin almistm kendime annem eskiciye vermis legen almis karsiliginda
Buldm buldm sandiga koymusum ceyiz olarak69 olana kadar gel canm burda 69 a dus sonra listeye girersin
Canm bak dun istedign seyleri yedin madem devam edeceksin simdi tekrar basla en basindan basliyor gibi, evet bazen ben de cok sıkliyorum bunaliyorum ama hep kendime diyorum hayir simdi degil, gram gram da gitse sabir diyorum, sen cok guzel kilolar verdin az daha sabret, hem ramazan geliyor belki daha kolay olur
Hemn ara bul o ipiip atlamk muthis hissettiriyor bak spor seni ekstra motive edecek emin ol ayrica tartiyi komsuye niye verdin yaa
Ergin kırbaç in Instagram'da müthiş değişimler var ya nasıl oluyor tabi bilemiyorum videoları belki yardımcı olur canımKızlar ben 58 kiloyum karın kası yapmak istiyorum nasil başlamalıyım .
Ooo sandiktan cikti demekBuldm buldm sandiga koymusum ceyiz olarakaksam baslarim bakayim spor listeniz var mi yoksa menunun altina mi ekliyoruz sporu da
Balkonlarda curuyodu ticari zeka degerlendirmis sagolsnAhahahahah trambolini verip legen almak mi
Boyun kac canim bn 58ken hala balik etli oluyorum uzunsun sanirimKızlar ben 58 kiloyum karın kası yapmak istiyorum nasil başlamalıyım .
Bir de spor puanini ilk sayfada puanlama var ordan hesaplayipBuldm buldm sandiga koymusum ceyiz olarakaksam baslarim bakayim spor listeniz var mi yoksa menunun altina mi ekliyoruz sporu da
Aksam yatmadan bildirriim o zaman zatrn cok spor yapabilen biri degilim ama esim gelck diye bi süre asılırm spora hemenck gitsn kilolarOoo sandiktan cikti demekcanim ister menunim ardina ekle istersen burda gece yatmadan ayri bildirim olarak yap fark etmez....bazen gec saate kaliyor ben o yuzden sonra bildirjm yapiyorum
Evet canim vucut acayip sekilleniyor sporla, cok faydasi varAksam yatmadan bildirriim o zaman zatrn cok spor yapabilen biri degilim ama esim gelck diye bi süre asılırm spora hemenck gitsn kilolar
Hoş geldin canım bölgesel mi çalışman lazım acaba mekik gibiKızlar ben 58 kiloyum karın kası yapmak istiyorum nasil başlamalıyım .
Menü spor sayfası vardı da buraya aldık daha sonra canımBuldm buldm sandiga koymusum ceyiz olarakaksam baslarim bakayim spor listeniz var mi yoksa menunun altina mi ekliyoruz sporu da
Canımın içi çok sağol ne güzel demişsin sabır sabır sabır inşallah devam edeceğim69 olana kadar gel canm burda 69 a dus sonra listeye girersin
Canm bak dun istedign seyleri yedin madem devam edeceksin simdi tekrar basla en basindan basliyor gibi, evet bazen ben de cok sıkliyorum bunaliyorum ama hep kendime diyorum hayir simdi degil, gram gram da gitse sabir diyorum, sen cok guzel kilolar verdin az daha sabret, hem ramazan geliyor belki daha kolay olur
Hemn ara bul o ipiip atlamk muthis hissettiriyor bak spor seni ekstra motive edecek emin ol ayrica tartiyi komsuye niye verdin yaa
Buradayım inşallah 57 yi göreceğimBeyaz leylak cağnım
15 Mart 2019 / 613. Etapta listeye girmişsin
Beyaz leylak (70.8/69.3/1.5/%2.12) yeni üye,bt:26/02/2019, bk:72, hk:59
72-59=13
13*80/100=10.4
72-10.4=61.6 nın altında mezun olabilirsin yani mezuniyet şartın tutuyor istediğin zaman mezun edebiliriz seni de devam etmek istediğin sürece kalabilirsin listede
Bncede ama iste irade olmayincaEvet canim vucut acayip sekilleniyor sporla, cok faydasi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?