Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aşılı olmasina rağmen mi pozitif şaşırdım ya. En azindan hafif atlatır.
Oo liste yapmayi da tam çözmüşsün süper görünüyor
Guzel canim afiyet olsun

Cok gecmjs olsun canim, insan kendini belirtilerini taniyor aslinda..cok ozledik seni biran once iyiles ve gel aramiza
Bende cok özledim ya. 69 görünce hemen geleceğim inşallah. Gelip şu kalanlardan da kurtulmak istiyorum artık.

Sadece minik minik yiyerek büyük bir irade örneği göstermişsin azmine kararlığına hayranım .bu aralar çok iyi değilim daha doğrusu son iki gündür. Aşırı acıkıyorum aşırı canım çekiyor sofradaki diğer şeyleri (benim yemeğim hep ayrı olur genelde).Ya gerçekten son 3_4 kilo insanı delirtiyor laflarını hep duyuyordum da aman 3 kilo ne olacak o kadar kiloyu verdikten sonra diyordum
10 Mart spor
1500 ip 300 p
7 bin adim 70 p =370 p
Onbin yapmak istedim ama gucum kalmadi yorucu b gundu
Hem misafir hem spor
O degilde ben listeye girene kadar idaal kiloma geliyomus surda besbucuk kilom kaldi
Listedeymiş gibi disiplinlisin zaten canım bişey değişmeyecektir
Saol canim

ipe son gaz devam et canim valla cok faydasi var y’a

guldurdun beni ekurim ya valla esim diyi kendi kendine ne siritiyonkatil ip atlamaya ac muzigi son ses 1000 lere nasil ciktigini anlamazsin
İnşallah atlamak istiyorum bende

Offf elooo 69u bekleme buraya gel artık

Cancağzım çok mu yoruldun, sıkıldın? Mezuniyet şartlarına bakayım mı senin ?
Canim 69 olup listeye gireyim diyorum. Iyice moda da girmiş olurum 69 a kadar.
Sen nasilsin hamilelik nasil gidiyor canim benim. Kontrole gidiyor musun. Kaç haftalik oldu cinsiyet belli olmadi mi daha

Leylağim biraz tarçınlı süt falan dene iftarda da hurma ile başla işe yarar diye düşünüyorum. Cok normal böyle olmasi. Kalan 3 4 kilodan sonra koruma daha rahat olur herşeyden az az yersin

Offf elooo 69u bekleme buraya gel artık

Cancağzım çok mu yoruldun, sıkıldın? Mezuniyet şartlarına bakayım mı senin ?
Evet Zehram sürekli 400 gram vermekten yoruldum bir de hep yemin ediyorum diyeti bozmamaya cuma hariç ağzıma bir çatal fazla bir şey koymuyorum bu hafta yapmadım ama canım gerçekten yemek istedi.Sanırım kısıtlanma psikolojisi.Ama 57 i görmek çok istiyorum . Şimdilik mezuniyet dursun en azından 59 u görmek isterim.

Canim 69 olup listeye gireyim diyorum. Iyice moda da girmiş olurum 69 a kadar.
Sen nasilsin hamilelik nasil gidiyor canim benim. Kontrole gidiyor musun. Kaç haftalik oldu cinsiyet belli olmadi mi daha
Şükür canım iyiyim bulantılarım geçti 14 haftalık oldu 17. Haftada kontrole gideceğim cinsiyetini öğreniriz o zaman inşallah

Şükür canım iyiyim bulantılarım geçti 14 haftalık oldu 17. Haftada kontrole gideceğim cinsiyetini öğreniriz o zaman inşallah
Iyi cok şükür canim. 3 hafta da bekleyeceğiz yani. Sağlığı yerinde olsun da onemli olan i

Tartimi komsuya vermistim bugün onu alayim düşünün benim tartiya küskünlügümü ip atlamaya basliyayim diyorum ipi nereye sakladigimi bulabilirsem eger
Komşuya mı Tuz mu şeker mi bu Pınar kaptanım ip atlamayı çok severiz takımca yani Kızlar atlıyor ben artık atlayamıyorum G Goklerce kumsal68 hele biri var ki yürüme bandını eşarp askılığı olarak kullanıyor Beyaz leylak

69 olana kadar gel canm burda 69 a dus sonra listeye girersin
Dün diyeti batırdım moralim bozuldu erkenden yattım diyetten gerçekten sıkıldım
Canm bak dun istedign seyleri yedin madem devam edeceksin simdi tekrar basla en basindan basliyor gibi, evet bazen ben de cok sıkliyorum bunaliyorum ama hep kendime diyorum hayir simdi degil, gram gram da gitse sabir diyorum, sen cok guzel kilolar verdin az daha sabret, hem ramazan geliyor belki daha kolay olur
Tartimi komsuya vermistim bugün onu alayim düşünün benim tartiya küskünlügümü ip atlamaya basliyayim diyorum ipi nereye sakladigimi bulabilirsem eger
Hemn ara bul o ipi ip atlamk muthis hissettiriyor bak spor seni ekstra motive edecek emin ol ayrica tartiyi komsuye niye verdin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…