- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #434.361
66 görecekken ne olduysa nişanda olduMagnolya dimek ha
Neee en son 67 idin loooo
Aşılı olmasina rağmen mi pozitif şaşırdım ya. En azindan hafif atlatır.tutar tutar ins
mangolia cuma için iyi
O fazladan 1 dlm ekmekde bu pazartesi artı getirmeyecek sana öyle düşünelim öyle olsun
iyiyim çok şükür canim.
Alıştık artık belirtilere de
Âksamda teyzemler pozitifmis onu öğrendim
Ki teyzem asılıydı . 2dozu vurulmuş ins hafif atlatirlar
Oo liste yapmayi da tam çözmüşsün süper görünüyor2 NİSAN 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ
kumsal68 (58.8) Beyaz leylak (60.8) @cgdmk (61.8) @Jasminium84 (61.8) @elfkkk (68.7)Ucmelekannesi (69) @asliogretmen (69.85)yazarhanim35 (70.4) @Ezogelin56 (71.5) @gulsum462 (76.9)masal3487 (79.5) @Breeze96 (82) @Fit mutlu anne (87.7) @melonikruhban (100.3)
Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir
Bende cok özledim ya. 69 görünce hemen geleceğim inşallah. Gelip şu kalanlardan da kurtulmak istiyorum artık.Guzel canim afiyet olsun
Cok gecmjs olsun canim, insan kendini belirtilerini taniyor aslinda..cok ozledik seni biran once iyiles ve gel aramiza
Sorma kaç haftadırOo liste yapmayi da tam çözmüşsün süper görünüyor
İNs canim bende şaşırdım yaşılı olmasina rağmen mi pozitif şaşırdım ya. En azindan hafif atlatır.
Offf elooo 69u bekleme buraya gel artık66 görecekken ne olduysa nişanda oldu
Tatlilar pastalar misafir ikramlari yandım bittim kül oldum
Cancağzım çok mu yoruldun, sıkıldın? Mezuniyet şartlarına bakayım mı senin ?Dün diyeti batırdım moralim bozuldu erkenden yattım diyetten gerçekten sıkıldım
Sadece minik minik yiyerek büyük bir irade örneği göstermişsin azmine kararlığına hayranım .bu aralar çok iyi değilim daha doğrusu son iki gündür. Aşırı acıkıyorum aşırı canım çekiyor sofradaki diğer şeyleri (benim yemeğim hep ayrı olur genelde).Ya gerçekten son 3_4 kilo insanı delirtiyor laflarını hep duyuyordum da aman 3 kilo ne olacak o kadar kiloyu verdikten sonra diyordumSabah 10:30 iki yk menemen 5 zeytin 1 dilim peynir
Oglen 14:30 -16:00 ara si uc cigkofte ( lavassiz)
Iki catal seker pare (ucundan aldim )
1yk tavuklu salata
1 catal havuc salatasi
1 tatli kasigi islak kek
3 litre su
U UcanSupurge
( hepsi tadimlik ti ama cok goruyo olabilir.hic birseyi tarifle yapmam damak zevkime goz karirina gore yaptigim icin tadmak istedim malesef
Hem misafir hem spor10 Mart spor
1500 ip 300 p
7 bin adim 70 p =370 p
Onbin yapmak istedim ama gucum kalmadi yorucu b gundu
Listedeymiş gibi disiplinlisin zaten canım bişey değişmeyecektirO degilde ben listeye girene kadar idaal kiloma geliyomus surda besbucuk kilom kaldi
İnşallah atlamak istiyorum bendeSaol canim
ipe son gaz devam et canim valla cok faydasi var y’a
guldurdun beni ekurim ya valla esim diyi kendi kendine ne siritiyonkatil ip atlamaya ac muzigi son ses 1000 lere nasil ciktigini anlamazsin
Canim 69 olup listeye gireyim diyorum. Iyice moda da girmiş olurum 69 a kadar.Offf elooo 69u bekleme buraya gel artık
Cancağzım çok mu yoruldun, sıkıldın? Mezuniyet şartlarına bakayım mı senin ?
Leylağim biraz tarçınlı süt falan dene iftarda da hurma ile başla işe yarar diye düşünüyorum. Cok normal böyle olmasi. Kalan 3 4 kilodan sonra koruma daha rahat olur herşeyden az az yersinSadece minik minik yiyerek büyük bir irade örneği göstermişsin azmine kararlığına hayranım .bu aralar çok iyi değilim daha doğrusu son iki gündür. Aşırı acıkıyorum aşırı canım çekiyor sofradaki diğer şeyleri (benim yemeğim hep ayrı olur genelde).Ya gerçekten son 3_4 kilo insanı delirtiyor laflarını hep duyuyordum da aman 3 kilo ne olacak o kadar kiloyu verdikten sonra diyordum
Hem misafir hem spor
Listedeymiş gibi disiplinlisin zaten canım bişey değişmeyecektir
İnşallah atlamak istiyorum bende
Evet Zehram sürekli 400 gram vermekten yoruldum bir de hep yemin ediyorum diyeti bozmamaya cuma hariç ağzıma bir çatal fazla bir şey koymuyorum bu hafta yapmadım ama canım gerçekten yemek istedi.Sanırım kısıtlanma psikolojisi.Ama 57 i görmek çok istiyorum . Şimdilik mezuniyet dursun en azından 59 u görmek isterim.Offf elooo 69u bekleme buraya gel artık
Cancağzım çok mu yoruldun, sıkıldın? Mezuniyet şartlarına bakayım mı senin ?
Şükür canım iyiyim bulantılarım geçti 14 haftalık oldu 17. Haftada kontrole gideceğim cinsiyetini öğreniriz o zaman inşallahCanim 69 olup listeye gireyim diyorum. Iyice moda da girmiş olurum 69 a kadar.
Sen nasilsin hamilelik nasil gidiyor canim benim. Kontrole gidiyor musun. Kaç haftalik oldu cinsiyet belli olmadi mi daha
Iyi cok şükür canim. 3 hafta da bekleyeceğiz yani. Sağlığı yerinde olsun da onemli olan iŞükür canım iyiyim bulantılarım geçti 14 haftalık oldu 17. Haftada kontrole gideceğim cinsiyetini öğreniriz o zaman inşallah
Aynen öyle canımIyi cok şükür canim. 3 hafta da bekleyeceğiz yani. Sağlığı yerinde olsun da onemli olan i
Komşuya mıTartimi komsuya vermistim bugün onu alayim düşünün benim tartiya küskünlügümüip atlamaya basliyayim diyorum ipi nereye sakladigimi bulabilirsem eger
bende gece girmedim şimdi farkettim
Yaa yerim seni ben süpürgem sabah sabah güldürdünKomşuya mıTuz mu şeker mi bu Pınar kaptanım ip atlamayı çok severiz takımca yani Kızlar atlıyor ben artık atlayamıyorum G Goklerce kumsal68 hele biri var ki yürüme bandını eşarp askılığı olarak kullanıyor Beyaz leylak
69 olana kadar gel canm burda 69 a dus sonra listeye girersinAşılı olmasina rağmen mi pozitif şaşırdım ya. En azindan hafif atlatır.
Oo liste yapmayi da tam çözmüşsün süper görünüyor
Bende cok özledim ya. 69 görünce hemen geleceğim inşallah. Gelip şu kalanlardan da kurtulmak istiyorum artık.
Canm bak dun istedign seyleri yedin madem devam edeceksin simdi tekrar basla en basindan basliyor gibi, evet bazen ben de cok sıkliyorum bunaliyorum ama hep kendime diyorum hayir simdi degil, gram gram da gitse sabir diyorum, sen cok guzel kilolar verdin az daha sabret, hem ramazan geliyor belki daha kolay olurDün diyeti batırdım moralim bozuldu erkenden yattım diyetten gerçekten sıkıldım
Hemn ara bul o ipiTartimi komsuya vermistim bugün onu alayim düşünün benim tartiya küskünlügümüip atlamaya basliyayim diyorum ipi nereye sakladigimi bulabilirsem eger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?