• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ee cok iyi o zaman aksam 17 de eve gider gitmez tartilirim
Senin için hangisi uygunsa canım
HERKESE MERHABALARRRR

MUTLU HUZURLU BOL BEREKETLİ BOL DUALI BİR RAMAMZAN DİLİYORUM HERKESEEE.

UMARIM HERKES İYİDİR.

DÜN AKŞAM HİÇ UĞRAYAMADIM.

ÇİLEK YİYİP GÜNÜ KAPATMIŞTIM AMA SAHUR YAPMAYACAĞIMDAN AKŞAM YEMEĞİNDE BİŞYLER YEMEM LAZIMDI

- TAVUKLU TAM BUĞDAY MAKARNASI YEDİM . FAKAT İSTİFRA ETMEM SONUCU GİTTİ.

O NEDENLE ŞEKERLİ ÇAY İÇTİM 2 BARDAN VE O KADAR . GECEDE UYUMUŞUM SU YATARKEN İÇTİM 1 LİTRE .

NİYETLİYİM. ALLAH TUTAN HERKESİNKİNİ KABUL ETSİN İNŞALLAH

BU AKŞAM NÖBETİM VAR

ŞANSIMA İLK İFTARI İŞ YERİNDE NE YİYECEĞİMİ BİLMEYEREK YAPICAM . :KK43: AMA OLSUN

RAMAZANI ÇOK SEVİYORUM YAA .

İŞTE BÖYLE :*
Allah kabul etsin canım Dün baya zorlanmışsın 😕
KUZU TEKRAR MI TARTILICAKTIK BUGÜN ? BEN BİLMİYORDUM HİÇ
Yok canım cuma gününden bahsediyorduk

Selamlaaaarrr sonunda gelebildim.. Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum canlar. 2 3 gündür ara ara uğradım, yazdım ama psikolojik olarak diyetten uzaklaştım, motivasyonumu kaybettim nedense.. Bi ara eşimle de ufak bir tartışmamız oldu, bı bikaç gün bi kopukluk oldu genel olarak malasef.. Suyuma sporuma dikkat ettiysem de yeme düzenim iyi olmadığı için yazmaya da yüzüm olmadı ki kalan 200 gramı da verebilirsem mezum olacağım inş başta U UcanSupurge canım Zehram, sonra da sizlerin sayesinde ve ben 5 6 senedir buradayım, daha önce takım üyesi olduğum çook oldu ama nasip olursa ilk kez mezun olcm inş ve hepinize duacı olcam inş💜başta kaptaniçem 💓bugün niyetliyim inş, sahur yapamadım, emziriyorum ama denemek istedim yğne3 de, bakalım inş hayırlısı, şimdi geçmiş beni bekler,inş herkes çok iyidiir?

Selamlaaaarrr sonunda gelebildim.. Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum canlar. 2 3 gündür ara ara uğradım, yazdım ama psikolojik olarak diyetten uzaklaştım, motivasyonumu kaybettim nedense.. Bi ara eşimle de ufak bir tartışmamız oldu, bı bikaç gün bi kopukluk oldu genel olarak malasef.. Suyuma sporuma dikkat ettiysem de yeme düzenim iyi olmadığı için yazmaya da yüzüm olmadı ki kalan 200 gramı da verebilirsem mezum olacağım inş başta U UcanSupurge canım Zehram, sonra da sizlerin sayesinde ve ben 5 6 senedir buradayım, daha önce takım üyesi olduğum çook oldu ama nasip olursa ilk kez mezun olcm inş ve hepinize duacı olcam inş💜başta kaptaniçem 💓bugün niyetliyim inş, sahur yapamadım, emziriyorum ama denemek istedim yğne3 de, bakalım inş hayırlısı, şimdi geçmiş beni bekler,inş herkes çok iyidiir?
Diyet modu liste sorumluluğu gelmeyen regl çocuklar seni epey yıprattı sanırsam canım hadi şu 200 gramı Cuma’ya kadar hallet de mezun edelim seni kuzum

Kaçla mezun oluyorsun canım ne güzel darısı başıma 😍 mezun olsan da gel olur mu bırakma😘

Hayırlı ramazanlar kızlar
Bugun tutmadım bigun bi denıcem bklm ,Allah kabul etsın oruclarınızı🙏
Şimdiden yazayım

09.00 az tereyagında 1 yumurta beyazı,1₺
Dilim tb ekmek

11.00 sütlü kahve

13.00 10 kaşık pırasa

15.00 1 galeta 1 hurma

18.00 1 kase domates corbası , 7 kaşık kuru fasulye düşünuyorum

3litre su

Hayırlı ramazanlar kızlar
Bugun tutmadım bigun bi denıcem bklm ,Allah kabul etsın oruclarınızı🙏
Şimdiden yazayım

09.00 az tereyagında 1 yumurta beyazı,1₺
Dilim tb ekmek

11.00 sütlü kahve

13.00 10 kaşık pırasa

15.00 1 galeta 1 hurma

18.00 1 kase domates corbası , 7 kaşık kuru fasulye düşünuyorum

3litre su
Güzel menü afiyet olsun canım

Saleykum hanimlar.

Hayırlı sağlıklı, bereketli Ramazanlar 🌷

Son 3,4 kilom kalmisti. Bakalım Ramazan da vermeye çalışacağım. İnşallah veriririm. Cuma günü bildirim yapıp baslicagim inşallah.
Aleyküm selam canım insAllah

Back
X