- Konu Sahibi Handandandan
-
- #434.781
Hadi ya ne guzel yiyerek verdin kilonuBen diyet biter bitmez ailemin yanına gidince kaçtı ipin ucu. Ama ben hiçbir zaman sizin kadar az yiyemedim tabi
Insallah canim ya , gercekten gitmeyince insan sinir oluyorPes etme canim vucut kitliyo kendini bir sure gecen yil diyet yaparken banada oldu yedi kilo birbucuk ayda verdim sonra pes ettim gitmiyo artik diye keske ermeseydim uc kilosunu geri aldim sakin pes etme menulerin guzel boyle devam et
Sağol cnm inşallah. Tabi hemde nasıl.Insallah verirsin canim basla mutlaka, 2 kilo bile gitse kar yani
Aynen cnm. Sahuru da ekmeksiz yesem tamamdır.İftar sonrası kaçamak olmazsa çok güzel verirsin canım
Sağol cnm. Hoşbulduminşallah canım :) hoşgeldin.
Aslında bana göre yemeyerek ama buraya göre çok yiyerek verdimHadi ya ne guzel yiyerek verdin kilonune kadar zamanda verdin peki
Ders konusunda söylediğin aydınlanma tez zamanda bizim oğlana da gelir inşallahafiyet olsun canım
afiyet olsun canım gayet güzel
çok kötü bir menü canım
afiyet olsun kuzum
canım ben oruç tutmuyorum. aç kalmak mide bulantısı yapıyor bende tansiyonum düşüyor. doktorum oruç tutmamamı söyledi. ama maneviyatını başka türlü alıyorum yani. tutmadığım orucun parasını veriyorum. yardımlarla vs. 30 gün geçiriyorum benim için mutluluk sebebi bunlar.
bence sen de tutma bebeğin için. namazını kıl, kuranını oku vs. okumasını bilmiyorsan youtubedan dinlersin.
canım şişkinliğe karşı önlemini al
canım tatlıyı aç karnına ve sabah yediğin için telafisi daha kolay sanki :) inşallah cumaya sıkıntı olmaz
afiyet olsun canım gayet güzel
ay ben de eşim ve kendim için mayasız ekmek yapıyorum her defasında tuz atmayı unutuyorumçok sinir bozucu.
gayet güzel menü canım
canım ben öğretmen değilim nasıl çalışması gerektiği hakkında yorum yapamam ama ben de çok parlak bir öğrenci değildim. okulu, ödevi, sınavları hiç sevmezdim. ana sınıfına bile ağlayarak giderdim. karnemde 1ler olurdu hep. lise sonda dank etti. yarım dönem dershaneye gittim. verdikleri kaynakları çözmedim bile. yaşıtlarım deli gibi hazırlanırken ben tembellik ediyordum yine.
sonra üniversite okumam gerekiyor dedim kendi kendime. allah ne verdiyse çalıştım. türkçede 40 soruda 38 net yaptım matematik başlangıçta 1 net ile başladım, sınavda 40 soruda 20 net yaptım. internetten konu videosu izledim bol bol. farklı farklı insanların anlatımlarını dinledim. tembeldim ama çok kitap okurdum. lys daha iyi geldi sıralamam 40bindi. güzel bir bölüm kazandım. herkes şokta tabiiüniversiteyi de 6 sene okudum tembellikten özel sektörde çalıştım daha sonra devlete geçiş yaptım. şimdi 27 yaşındayım. evim var, gayet güzel bir model arabam var.
demem o ki kimin ne olacağını bilemezsin bu kadar üzme kendini. senin çocuğun da aydınlanma yaşayacak inşallah. ders konusunu burda öğretmen olan arkadaşlarım daha iyi bilirler fakat benim naçizane tavsiyem bol bol kitap okuması. illa yüz temel eser olmasına gerek yok, ne ilgisini çekiyorsa onu okusun.
kaptanım ben oruç tutmuyorum. aynı düzen devam benim için
ohh afiyet olsun canım benim. amiin inşallah şu mübarek ayda dualarımız kabul olur, dertlerimiz deva bulur.
bugünün menüsü mü bu canım?
Canım ben normal zamanda 17-18 saat aç kalıyordum Ramazanda bu 14 saate indi ramazan mola oldu banaMerhaba gençler
Grubun yüzde doksanı zaten oruç tutar gibi diyet yaptıkları için sanırım benim kadar zorlanan yokfenalardayım ve saat daha 1 buçuk Hayırlı ramazanlar tabi bu arada
Hah tam da bunu diyorum işte. Oruçtan ağır diyetler görüyorum saygıyla eğiliyorumCanım ben normal zamanda 17-18 saat aç kalıyordum Ramazanda bu 14 saate indi ramazan mola oldu bana
Güzel kilo verdim ama sıralamam ne kadar kötü gerçekten yavaş verdim b diyeyim buna da şükür9. TAKIM ANALİZ RAPORU
(712. Etap & 721. Etap)
ETAP NOTLARI
TAKIM ÜYELERİ
Açıklama:
- Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır.
- DÖNEM BAŞI sütunu; 712. etap başlangıç kilosudur.
- DÖNEM SONU sütunu; 721. etap bitiş kilosudur.
- Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.
- İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.
- İzinden dönen üyelerin, izinden dönüş kiloları baz alınmıştır.
Notlar:
- Goklerce: 712. etap başlangıç ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- asliogretmen: 712. etap başlangıç ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- Jasminium84: 712. etap başlangıç ve 721. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
- Gulsum462: 717. etap yarışma kayıt (ayrılış sonrası dönüş ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- Breeze96: 712. etap başlangıç ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- Beyaz Leylak: 712. etap izinden dönüş ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- zeycan123: 715. etap yarışma kayıt (mezuniyet sonrası dönüş ve 718. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
- kumsal68: 721. etap yarışma kayıt ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- Elfkkk: 717. etap izinden dönüş ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
Performans Uygulaması 47. Turu hiç nota almadan tamamlayan 9. Takıma tebrikler!
Kendine gore azalttiysan o etkilemistir, tabi spor da cok etkili iksi birlesince boyle bir sonuc olmus ki harika bir sonuc, 6 ay sabir isteyen bir surec gercekten tebrik ederimAslında bana göre yemeyerek ama buraya göre çok yiyerek verdimben aşırı yemeyi seven biriyim sıkıntı orda. Her cuma baya baya kaçamak yapıyordum mesela. Buradaki listelere bakıyorum benim dönem de dahil asla o kadar az yiyerek yaşayabileceğimi sanmıyorum ama dedim ya kendi beslenmeme göre çok çok kısmıştım. Günde 4-5 dilim ekmek ve 3 öğün yiyordum gibi ki bu bana göre az çok spor yaptım tabi o ayrı
Zamana gelince kızım 6 ayı bitirince başladım 79 kiloyla 1 yaşına geldiğinde 58-59 a düşmüştüm 6 ayda 20-21 kilo vermiş oldum. Doğuma 88 le girmiştim tabi
Normal canım. Kilo azaldıkça oran düşer. Bi de arada vücudu şaşırtmak lazımGüzel kilo verdim ama sıralamam ne kadar kötü gerçekten yavaş verdim b diyeyim buna da şükür
Aynen öyle. Kişinin kendine göre olması önemli olan ve spor tabi ki. Sabır kısmına gelince bu sayfa olmasaydı cidden çok zorlanırdım. Burası sağladı o sürekliliğiKendine gore azalttiysan o etkilemistir, tabi spor da cok etkili iksi birlesince boyle bir sonuc olmus ki harika bir sonuc, 6 ay sabir isteyen bir surec gercekten tebrik ederim
Ramazan güzel bı başlangıç olur insAllahazıcık kaçamak yapmasan aslında çok hızlı gidecek kilolar
GüzelmişBende tardildim bugun merak tan dunki kacamagim nekadar zarar verdi diye allahtan sabitim cumaya gore -300 deyim
Sanada hayırlı ramazanlar canim.Merhaba gençler
Grubun yüzde doksanı zaten oruç tutar gibi diyet yaptıkları için sanırım benim kadar zorlanan yokfenalardayım ve saat daha 1 buçuk Hayırlı ramazanlar tabi bu arada
Ödevlerini her zaman zamanında yapar gönderir öğretmenlerine. 2 haftada kitap özeti istedi Türkçe öğretmeni onu mutlaka okuyup çıkartır özetini ama bazen son iki güne sıkıştırıyor mesela.ama bititirp atıyor ogretmenine. Ev işlerinde yardımcıdır sağolsun bulasik makinesi boşaltma gorevi ondadır. Yani bu anlattıklarımdan sorumluluk sahibi mi sence.Seninki çok ekstrem bi Durum olmuş. sanırım hayatta genel olarak da şanslısınçünkü çizdiğin profildeki kadar kötü bir öğrenci için parlak gelecek çok nadirdir.
Bununla birlikte ben de herkes okumak zorunda diye düşünen biri değilim. Önemlimolan sorumluluk sahibi bireyler yetiştirebilmekUcmelekannesi gerisi gelir canım
Tabi ki sorumluluk sahibi. Sorumluluklarının bilincinde bi insan ekmeğini taştan çıkarır dert etme senSanada hayırlı ramazanlar canim.
Ödevlerini her zaman zamanında yapar gönderir öğretmenlerine. 2 haftada kitap özeti istedi Türkçe öğretmeni onu mutlaka okuyup çıkartır özetini ama bazen son iki güne sıkıştırıyor mesela.ama bititirp atıyor ogretmenine. Ev işlerinde yardımcıdır sağolsun bulasik makinesi boşaltma gorevi ondadır. Yani bu anlattıklarımdan sorumluluk sahibi mi sence.
Tabiki herkes illaki okumak zorunda değil ama ilerde keşke demesin tek isteğim o .
Ay sağol canım Allah razı olsun.Tabi ki sorumluluk sahibi. Sorumluluklarının bilincinde bi insan ekmeğini taştan çıkarır dert etme senZeki bi çocuk olduğunu düşünüyorsan ve akademik olarak ilerleyebileceğine inanıyorsan bunaltmadan destekleyebilirsin. Ama şöyle bir örnek vereyim kaynım öğretmen ve ailesi çok uğraşmış bi meslek edinsin diye. Zorla okumuş öyle diyebilirim. Fakat bence bu ona kötülük olmuş. Ticaret yapsa kesinlikle zengin bir adam olurmuş ki öğretmen olarak da Ciddi bir birikimi var.
Ne güzel bi tablo yaa giden kilolara baybay sizin adınıza sevindim kizlar9. TAKIM ANALİZ RAPORU
(712. Etap & 721. Etap)
ETAP NOTLARI
TAKIM ÜYELERİ
Açıklama:
- Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır.
- DÖNEM BAŞI sütunu; 712. etap başlangıç kilosudur.
- DÖNEM SONU sütunu; 721. etap bitiş kilosudur.
- Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.
- İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.
- İzinden dönen üyelerin, izinden dönüş kiloları baz alınmıştır.
Notlar:
- Goklerce: 712. etap başlangıç ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- asliogretmen: 712. etap başlangıç ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- Jasminium84: 712. etap başlangıç ve 721. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
- Gulsum462: 717. etap yarışma kayıt (ayrılış sonrası dönüş ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- Breeze96: 712. etap başlangıç ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- Beyaz Leylak: 712. etap izinden dönüş ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- zeycan123: 715. etap yarışma kayıt (mezuniyet sonrası dönüş ve 718. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
- kumsal68: 721. etap yarışma kayıt ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- Elfkkk: 717. etap izinden dönüş ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
Performans Uygulaması 47. Turu hiç nota almadan tamamlayan 9. Takıma tebrikler!
Vayy çok iyimis tabi bünye meselesiAslında bana göre yemeyerek ama buraya göre çok yiyerek verdimben aşırı yemeyi seven biriyim sıkıntı orda. Her cuma baya baya kaçamak yapıyordum mesela. Buradaki listelere bakıyorum benim dönem de dahil asla o kadar az yiyerek yaşayabileceğimi sanmıyorum ama dedim ya kendi beslenmeme göre çok çok kısmıştım. Günde 4-5 dilim ekmek ve 3 öğün yiyordum gibi ki bu bana göre az çok spor yaptım tabi o ayrı
Zamana gelince kızım 6 ayı bitirince başladım 79 kiloyla 1 yaşına geldiğinde 58-59 a düşmüştüm 6 ayda 20-21 kilo vermiş oldum. Doğuma 88 le girmiştim tabi
1 saat bebek kucagında yürüyüş ekleyelim sporaHayırlı ramazanlar kızlar
Bugun tutmadım bigun bi denıcem bklm ,Allah kabul etsın oruclarınızı
Şimdiden yazayım
09.00 az tereyagında 1 yumurta beyazı,1₺
Dilim tb ekmek
11.00 sütlü kahve
13.00 10 kaşık pırasa
15.00 1 galeta 1 hurma
18.00 1 kase domates corbası , 7 kaşık kuru fasulye düşünuyorum
3litre su
Regl yaklaşınca kilo artışı oluyormuDün ki o kadar yediklerime rağmen şu an hala sabit denecek bı eksi çıktığıma şükrediyorum gerçekten 17-17:30 gibi tartilirim bklm o zmn ne diyecek normalde akşam 8 gibi ogunu kapatıp 10-11 arası tartiliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?