Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar aralıklı oruç sayesinde kendimi açlığa öyle alıştırmışım ki hiç açlık hisstmedim çok güzel gidiyor oruç Şükür.Ama susuzluktan mı bilemedim kalkıp yürüyüş ya da spor yapacsk hali bulamadım .İftardan 2 saat sonra Lesli yapmsyı düşünüyorum.Uyku çok problem ama bilekliğime göre dün sadece 3 saat 10 dakika uyumuşum çünkü sahurdan sonra uyuyamadım tam uykuya dalacaktım ki ders zamanı geldi .Bugün çok uykum vardı ama malesef gündüz uyuyamıyorum inşallah düzene girer.

Evet canim ben de hic aclik hissetmedim ama susuzluktan olabilir asiri basim agridi, uykusuzluk veya kafeinsizlikten de olabilir her ramazan ilk gunler boyle olurum cay icince gecer genelde gece ben de uyuyamadim ya, benkm siskinligm de var belki ondan da aclik hissetmemismdr

Sen de erkenden işe gidiyorsun değil mi canım?zor o saatten sonra uykuya dalmak

Tutma en iyisi sen canim baksana nasil kptu olmussun, dr a da gitmemistin di mi ? Hem seker hem tansiyn dusmus olabilir fena bulanti yapar
Bilmiyorum canım hala başım ağrıyor ilaç içmemek için direniyorum resmen
AH YAA ÇARPTI DESENE . TANSİYON OLABİLİR . ŞEKERİN DÜŞMÜŞ OLABİLİR EVET. GEÇMİŞ OLSUN SAĞLIK OLSUN KUZU
Sağol canım ilk gün genelde başım ağrır da bu defa fena oldum
Afiyet olsun canım güzel menün bizde de patates tavuk çorba salata vardı
Ama bu olmazki bu saatte neden geldin ki şimdi.
Orucuma mi acıyıp kendimin aç kaldığına mi aciyim
Gitti benim oruç kizlar
Kötü olmuş ya o saate kadar da tutmuşken üstelik
Ahh tutmayacaksin artık yapacak bişey yok canim. Kazası gerçekten zor oluyor ama elden bişey gelmez. Şimdi nasılsın peki
Daha iyiyim şükür canım hala başımda ağrı var maalesef
Sütlü çorba
Haşlanmış but
Ve kadayıf tatlısı
Sana kadayıf yoktur inşallah

Guzel canim

Adana diyo y’a diyetteydik ama firinda kabak tavuk yiycem aksama oldumu simdi
Daha iki saat var burda kizlar

Sen de erkenden işe gidiyorsun değil mi canım?zor o saatten sonra uykuya dalmak
Evet canim beni en cok zorlayan zaten erken kalkmak uykusuzluk
Canm cok agrirsa parol alabilrsin yazik sana da cekme agri, parolun bir zarari olmaz

Hamileyken tutman çok iyi cesaret canım , Allah kabul etsın canım gecmıs olsun

En hafif parolic bari canim bı sürekli baş agrisida zor
Kim geldi beklenmeyen misafir miAllah sevabını verır canım
İns canim

Benim pek iyi değil şekerim düştü sanırsam baş ağrısı, mide bulantısı oldu sürekli 2 gibi istifra ettim rahatladım biraz hala baş ağrım var tutamayacağımı anladım artık kazaya kaldı
Ah canım tutamayacaksin o zmn sağlık olsun zorlama Rabb'im telafisini nasip eder inşAllah sen iyi ol da
Benm de sabah ile aksam arasinda 600 gr fark vardi canim
Gayet iyi bence
Ama bu olmazki bu saatte neden geldin ki şimdi.
Orucuma mi acıyıp kendimin aç kaldığına mi aciyim
Gitti benim oruç kizlar
Yaaa tüh kötü olmuş ama nasip
Mercimek çorba et kavurma ve pilav biz bu Ramazan'ı kızlara göre geçireceğiz sanırımet yemeyen çocukların canı oruç olunca et istedi
Yanına salata hoşaf var bide canim

Afiyet olsun sanada
Afiyet olsun canım

Bir diyetisyenin Ramazan listesini uyguluyorum akşama 2 kepçe çorba+avuç içi kadar tavuk +yoğurt yiyeceğim.Tabi bu benim menüm bizimkiler harika kuru patlıcan dolması yiyecekler
Afiyet olsun canım
13.04.2021
03.00 sahur
2 haslnms yumrta, 1 dlm peynr, 7 zeytn, domates, 2 ceviz

19.05 iftar
1 kepce tarhna corbasi,firinda 2 tavuk pirzola derisiz, salata, 1 hurma 1 kayisi

Su: en az 2 lt olacak daha fazla da olabilir
Afiyet olsun canım güzel menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…