- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #434.821
Evet canim ben de hic aclik hissetmedim ama susuzluktan olabilir asiri basim agridi, uykusuzluk veya kafeinsizlikten de olabilir her ramazan ilk gunler boyle olurum cay icince gecer geneldeKızlar aralıklı oruç sayesinde kendimi açlığa öyle alıştırmışım ki hiç açlık hisstmedim çok güzel gidiyor oruç Şükür.Ama susuzluktan mı bilemedim kalkıp yürüyüş ya da spor yapacsk hali bulamadım .İftardan 2 saat sonra Lesli yapmsyı düşünüyorum.Uyku çok problem ama bilekliğime göre dün sadece 3 saat 10 dakika uyumuşum çünkü sahurdan sonra uyuyamadım tam uykuya dalacaktım ki ders zamanı geldi .Bugün çok uykum vardı ama malesef gündüz uyuyamıyorum inşallah düzene girer.
Sen de erkenden işe gidiyorsun değil mi canım?zor o saatten sonra uykuya dalmakEvet canim ben de hic aclik hissetmedim ama susuzluktan olabilir asiri basim agridi, uykusuzluk veya kafeinsizlikten de olabilir her ramazan ilk gunler boyle olurum cay icince gecer geneldegece ben de uyuyamadim ya, benkm siskinligm de var belki ondan da aclik hissetmemismdr
Bilmiyorum canım hala başım ağrıyor ilaç içmemek için direniyorum resmenTutma en iyisi sen canim baksana nasil kptu olmussun, dr a da gitmemistin di mi ? Hem seker hem tansiyn dusmus olabilir fena bulanti yapar
Sağol canım ilk gün genelde başım ağrır da bu defa fena oldumAH YAA ÇARPTI DESENE . TANSİYON OLABİLİR . ŞEKERİN DÜŞMÜŞ OLABİLİR EVET. GEÇMİŞ OLSUN SAĞLIK OLSUN KUZU
Afiyet olsun canım güzel menün bizde de patates tavuk çorba salata vardıİŞ YERİNDE SİPARİŞ VERDİK...
ÇORBA VE ADANA KEBAP YİCEM . YANINDA AYRAN İÇİCEM.
EVDE OLSAM ZEYTİNYAĞLI YİCEKTİM NE GÜZEL.
SİZİN MENÜLER NEDİİİRRR . NELER PİŞİRİYOSUNUZ AKŞAMA BAKALIM
Kötü olmuş ya o saate kadar da tutmuşken üstelikAma bu olmazki bu saatte neden geldin ki şimdi.
Orucuma mi acıyıp kendimin aç kaldığına mi aciyim
Gitti benim oruç kizlar
Daha iyiyim şükür canım hala başımda ağrı var maalesefAhh tutmayacaksin artık yapacak bişey yok canim. Kazası gerçekten zor oluyor ama elden bişey gelmez. Şimdi nasılsın peki
Sana kadayıf yoktur inşallahSütlü çorba
Haşlanmış but
Ve kadayıf tatlısı
Guzel canimDünkü menüyü unuttum yazmayı .Bir önceki günün aynısı gibi
12 Mart Pazartesi Menüm
13:30
1 yumurta ile peynirli kaşarlı omlet (kaşar 20 Gr)
1 dilim TB ekmeği
5 zeytin
2 ceviz +3 fındık +10 badem
17:00 Portakal
19:00 6 kaşık bamya +4 kaşık yoğurt
2.5 litre su
Adım sayım 2009 U UcanSupurge
Canim bana dusmez sen daha ii bilirsin ama hamileyken oruc tutmayi onermiyolar burdaki drlar sana yazik cocuk su almasi gerekiyo ben yapamazdimSağol canım ilk gün genelde başım ağrır da bu defa fena oldu
Adana diyo y’a diyetteydik ama firinda kabak tavuk yiycem aksama oldumu simdiİŞ YERİNDE SİPARİŞ VERDİK...
ÇORBA VE ADANA KEBAP YİCEM . YANINDA AYRAN İÇİCEM.
EVDE OLSAM ZEYTİNYAĞLI YİCEKTİM NE GÜZEL.
SİZİN MENÜLER NEDİİİRRR . NELER PİŞİRİYOSUNUZ AKŞAMA BAKALIM
Valla çıktım canımsen 50 lerden yukari cikmamissindir kesin:)
bu ayin 26 sinda olca canim
geniz eti var ve bu yuzdende uyku apnesi var o alincak
Evet canim beni en cok zorlayan zaten erken kalkmak uykusuzlukSen de erkenden işe gidiyorsun değil mi canım?zor o saatten sonra uykuya dalmak
Canm cok agrirsa parol alabilrsin yazik sana da cekme agri, parolun bir zarari olmazBilmiyorum canım hala başım ağrıyor ilaç içmemek için direniyorum resmen
Sağol canım ilk gün genelde başım ağrır da bu defa fena oldum
Afiyet olsun canım güzel menün bizde de patates tavuk çorba salata vardı
Kötü olmuş ya o saate kadar da tutmuşken üstelik
Daha iyiyim şükür canım hala başımda ağrı var maalesef
Sana kadayıf yoktur inşallah
Hamileyken tutman çok iyi cesaret canım , Allah kabul etsın canım gecmıs olsunÇok güzel
Benim pek iyi değil şekerim düştü sanırsam baş ağrısı, mide bulantısı oldu sürekli 2 gibi istifra ettim rahatladım biraz hala baş ağrım var tutamayacağımı anladım artık kazaya kaldı
Kim geldi beklenmeyen misafir miAma bu olmazki bu saatte neden geldin ki şimdi.
Gitti benim oruç kizlar
Baş agrisi kötü yaaCok sukur iyi ca bas agrisi var ben de
En hafif parolic bari canim bı sürekli baş agrisida zorBilmiyorum canım hala başım ağrıyor ilaç içmemek için direniyorum resmen
Sağol canım ilk gün genelde başım ağrır da bu defa fena oldum
Afiyet olsun canım güzel menün bizde de patates tavuk çorba salata vardı
Kötü olmuş ya o saate kadar da tutmuşken üstelik
Daha iyiyim şükür canım hala başımda ağrı var maalesef
Sana kadayıf yoktur inşallah
İns canimKim geldi beklenmeyen misafir miAllah sevabını verır canım
Ah canım tutamayacaksin o zmn sağlık olsun zorlama Rabb'im telafisini nasip eder inşAllah sen iyi ol daBenim pek iyi değil şekerim düştü sanırsam baş ağrısı, mide bulantısı oldu sürekli 2 gibi istifra ettim rahatladım biraz hala baş ağrım var tutamayacağımı anladım artık kazaya kaldı
Gayet iyi benceBenm de sabah ile aksam arasinda 600 gr fark vardi canim
Yaaa tüh kötü olmuş ama nasipAma bu olmazki bu saatte neden geldin ki şimdi.
Gitti benim oruç kizlar
Afiyet olsun canımMercimek çorba et kavurma ve pilav biz bu Ramazan'ı kızlara göre geçireceğiz sanırımet yemeyen çocukların canı oruç olunca et istedi
Yanına salata hoşaf var bide canim
Afiyet olsun sanada
Afiyet olsun canımBir diyetisyenin Ramazan listesini uyguluyorum akşama 2 kepçe çorba+avuç içi kadar tavuk +yoğurt yiyeceğim.Tabi bu benim menüm bizimkiler harika kuru patlıcan dolması yiyecekler
Afiyet olsun canım güzel menü13.04.2021
03.00 sahur
2 haslnms yumrta, 1 dlm peynr, 7 zeytn, domates, 2 ceviz
19.05 iftar
1 kepce tarhna corbasi,firinda 2 tavuk pirzola derisiz, salata, 1 hurma 1 kayisi
Su: en az 2 lt olacak daha fazla da olabilir
Cok guzel afiyet olsun canim13.04.2021
03.00 sahur
2 haslnms yumrta, 1 dlm peynr, 7 zeytn, domates, 2 ceviz
19.05 iftar
1 kepce tarhna corbasi,firinda 2 tavuk pirzola derisiz, salata, 1 hurma 1 kayisi
Su: en az 2 lt olacak daha fazla da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?