Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şükür canım baya halsizlik var ama Rabbim sabrını veriyor oğlan uyusa biraz yatıp uyuycam bklm sen nasılsın nasıl gidiyor

AY BENİM YERİMEDE UYUYUN LÜTFEEEN . İŞ YERİNDEYİM ZAMAN GEÇMİYOR İLK GÜN YA. MESAİ BİTSİN DİYE BEKLİYORUM. AMA NÖBET VAR İLK İFTAR İŞ YERİNDE OLCAK MALESEF. OLSUN ARTIK . BEKLEMECE . UFAKLIĞI ÖP BİZİM YERİMİZEEE

Allah kolaylık versin canım Rabb'im kabul etsin insAllah öperim tabii ki

Çok güzel
HERKESE SELAM

NASIL GİDİYOR ORUÇLAR KIZLAAARR

Benim pek iyi değil şekerim düştü sanırsam baş ağrısı, mide bulantısı oldu sürekli 2 gibi istifra ettim rahatladım biraz hala baş ağrım var tutamayacağımı anladım artık kazaya kaldı

Guzel menu canim afiyet olsun
1 saat bebek kucagında yürüyüş ekleyelim spora
Puanlamasini yapda ekleyelim canim
HERKESE SELAM

NASIL GİDİYOR ORUÇLAR KIZLAAARR

Cok sukur aclik hissetmiyorum ama uykusuzluk var canim, bir de baya kafein bagimlisi olmusum resmen bas agrim var, susuzluktan da bas agrim olmus olabilir tabi
12:30 = 87.4
15:30 = 86.9
17:00 = 86.9 çıktım iftardan 3 ile 5 saat önce tartilin diyor nette 14-16:30 arası tartilirim ben artık sürekli doğruluk açısından
Benm de sabah ile aksam arasinda 600 gr fark vardi canim
Tutma en iyisi sen canim baksana nasil kptu olmussun, dr a da gitmemistin di mi ? Hem seker hem tansiyn dusmus olabilir fena bulanti yapar

AH YAA ÇARPTI DESENE . TANSİYON OLABİLİR . ŞEKERİN DÜŞMÜŞ OLABİLİR EVET. GEÇMİŞ OLSUN SAĞLIK OLSUN KUZU

Cok sukur aclik hissetmiyorum ama uykusuzluk var canim, bir de baya kafein bagimlisi olmusum resmen bas agrim var, susuzluktan da bas agrim olmus olabilir tabi
YA SORMA . BEN KAFEİN BAĞIMLISI FİLAN DEĞİLİM. AMA BUGÜN CANIM Bİ KAHVE ÇEKTİ Bİ KAHVE ÇEKTİ. MAŞALLAH SİGARADAN BAŞKA BİŞEY AKLIMA GELMİYOR. ACIKMADIM HENÜZ VE SUSAMADIM .

Mercimek çorba et kavurma ve pilav biz bu Ramazan'ı kızlara göre geçireceğiz sanırımet yemeyen çocukların canı oruç olunca et istedi
Yanına salata hoşaf var bide canim

Afiyet olsun sanada

Ahh tutmayacaksin artık yapacak bişey yok canim. Kazası gerçekten zor oluyor ama elden bişey gelmez. Şimdi nasılsın peki

YA SORMA . BEN KAFEİN BAĞIMLISI FİLAN DEĞİLİM. AMA BUGÜN CANIM Bİ KAHVE ÇEKTİ Bİ KAHVE ÇEKTİ. MAŞALLAH SİGARADAN BAŞKA BİŞEY AKLIMA GELMİYOR. ACIKMADIM HENÜZ VE SUSAMADIM .
Sigara kullanmiyorum ama hergun ayni saatlerde kahve icerdik ve cayda cok icerdim o yuzden bas agrisi oldu
Afiyet olsun canim, biz de aksama tarhana corbasi, firinda tavuk ve salata var canim canm cok yogurt cekiyor belki biraz da yogurt yerim
Ama bu olmazki bu saatte neden geldin ki şimdi.
Orucuma mi acıyıp kendimin aç kaldığına mi aciyim
Gitti benim oruç kizlar
Yaa cok kotu bir durum bilmem kac kez yasadim bunu

Sütlü çorba
Haşlanmış but
Ve kadayıf tatlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…