- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #435.021
Ne güzel canım motive olmuşsundurKızlar bugün ilk defa zayıflamışsın iltifatı aldım
Normalde kimse demiyor. Sanırım spor yapmadığım için pek belli olmuyor kilo verdiğim
Çok teşekkür ederim canımTabi canım paylaşırım .You Tube kanalı olan Ece Sarı diye bir diyetisyen biraz kilolu şişman diyetisyen mi olur diyeceksiniz 75 kilo vermiş 150 den düşmüş kiloluyken diyetisyenlik okumuş hala kilo verme aşamasında .Ramazan kampı diye bir şey başlattı 4 gün de bir veriyor menüleri geçen yıl yapanların yorumları olumlu idi şimdi ben de deneyeceğim.Lafı çok uzattım menüyü yazayım
4 gün boyunca sahur menüsü
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir (iki parmak kalınlığı ve uzunluğunda)
Yeşillikli salata
1 kayısı ya da hurma
Yeşil çay ya da kiraz sapı çayı
4 gün boyunca iftar menüsü
(2 menü var istediğin aralıklarda yapabilirsin 2 gün üst üste de olabilir sıraylada olabilir)
1.menü
2 kepçe çorba (krema ve tereyağı olmayacak)
1 el büyüklüğünde tavuk ızgara(tavuk haşlama derisiz ,yada köfte 4 tane ,balık yine bir el büyüklüğünde. )
Salata (1 yk zeytinyağı ve sirke katılacak eğer et ürünü tüketmek istemiyorsan 4 parmak kalınlığında peyniri salataya katıp yiyebilirsin)
2.menü
2 kepçe çorba
2 kabak sandal
3 kaşık yoğurt ile yapılmış cacık
Kabak sandal :2 kabağın içini oyup 10 dakika haşlıyorsun .1 yumurta 3 yemek kaşığı lor ve baharatlardan bir harç yapıyorsun .harcı haşladığın kabakların içine koyup fırında 15 dk pişiriyorum)
Yemekten sonra canım tatlı çekerse
1 tane meyve (muz hariç) yada 3 kayısı veya 3 Hurma
Yatmadan 1 bardak yeşil çay (günde 2 fincan)
Birde detoks suyu var iftardan sahura bitecek olan
2 litre suya 1 maden suyu ,1 salatalık ,1 yeşil elma ,avuç içi kadar çeyrek demet ,maydanoz ,5-6 dal taze nane ,bir limon (kabuklarıyla dilimlenip)koyuyoruz sahura kadar bitiriyoruz.
İftardan 1.5 -2 saat önce yada sonra hergün 45 dakika spor yapılcak
Çok uzun oldu farkındayım ben yeşil çay içemiyorum çorbamda yağlı oldu .Sporu da yapamıyorum ama yine deneyeceğim 8,9,10 kilo verenleri duydum heveslendim
Ayy pardon canım yaBen biraz baskıcı bir veliyim sanırım canim. İlkokul öğretmenimiz bunu çokça dile getirirdi biraz rahat bırak ve ona güvendiğin hissettir diye. Dah çok destekleyici olup sikmayacagim ins canim.
Kız bu gidişle hamile kalıcam 3 kızdan sonra oglummu olacak acaba G Goklerce de oğlun diye söz etmişti o gün yazmayı unutmuşum.
Başladım kız iki gundur 1 saat yuruyorum, bide karın ve sırt egzersızlerı yaptım ama puanlancak kadar mı bılmıorum
Ne guzel bak bir de spor yaptigini dusun, aslinda senin yapmamak icin hic bir bahanen yok, spor yapsan diyet suren daha da kisalacak oyle dusunKızlar bugün ilk defa zayıflamışsın iltifatı aldım
Normalde kimse demiyor. Sanırım spor yapmadığım için pek belli olmuyor kilo verdiğim
Aksam biraz kalabalik ama guzel tabi kazandibini saymazsak14.04.2021 menü
10.30
Sade Türk kahvesi
12.45
Çingene salatası
2 adet haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli kızarmış ekmek
15.30
Sade filtre kahve
18.00
2 çatal Kazandibi
18.30
2 adet salçalı köfte
3 yk zeytinyağlı taze fasülye
1 yk yoğurt
1 tane kıymalı kuru patlıcan dolması
2 yk çibes salatası( marul gibi yeşil bir ot haşlanıp limon zeytinyağ ile soslanıyor )
Su :2.5 litre belki 3 ü de bulur
masal3487
Ben cuma is cikisi tartilacagm canm, aksam 5 gibi muhtemelenYa dayanamadımaz önce tartıldım. İki hanelilere inmişim. 99.9 çıktım. Cuma sabahına nolır bilemiyorum ama cumalarıda akşam mı tartılsak napsak
Oldum canım valla iyi geldiNe güzel canım motive olmuşsundur
Kaptanım spor yapmayı pek sevmiyorum
Afiyet olsun canım. Kazandibi azdı diyeceksin ama kaçamak kabul ediyoruz cumadan önce tatlıyı :)14.04.2021 menü
10.30
Sade Türk kahvesi
12.45
Çingene salatası
2 adet haşlanmış yumurta
15.30
Sade filtre kahve
18.00
2 çatal Kazandibi
18.30
2 adet salçalı köfte
1 yk yoğurt
2 yk çibes salatası( marul gibi yeşil bir ot haşlanıp limon zeytinyağ ile soslanıyor )
masal3487
Öyle valla bi bahanem yok ama hareket etmeyi pek sevmiyorumNe guzel bak bir de spor yaptigini dusun, aslinda senin yapmamak icin hic bir bahanen yok, spor yapsan diyet suren daha da kisalacak oyle dusun
Aksam biraz kalabalik ama guzel tabi kazandibini saymazsak
Ben cuma is cikisi tartilacagm canm, aksam 5 gibi muhtemelen
Çok güzel canım bravo14.04.2021
Sahur
2 haslanms yumrta,1 dlm peynir,5 zeytn, domates, maydnoz, 1kivi
Iftar
2 firinlanms patlican ile karnyarik, 2 kase cacik, 2 suda beklems kayisi, 1 hurma
Su: 2.5 lt yapacagm
Corona benide mahvettiAaaa çok şaşırdım İnan bir sene boyunca 55-56 geldin gittin oysa
Afiyet olsun canim pide gozume carpti sadeceKahvaltı 10:45
1 büyük dilim pide
1 çeri domates
2 dilim salatalık
1 siyah zeytin
1 dilim köy peyniri
1 çk bal
Ara öğün 13:00
1 fincan filtre kahve
Ara öğün 15:00
Yarım armut
Akşam yemeği 19:30
1 parça kuzu incik haşlama (avuç içi kadar kemikli et)
1 kase salata
2 lokma Ramazan pidesi
Ara öğün: 20:00
1 hurma
cok guzel afiyet olsun canim14.04.2021
Sahur
2 haslanms yumrta,1 dlm peynir,5 zeytn, domates, maydnoz, 1kivi
Iftar
2 firinlanms patlican ile karnyarik, 2 kase cacik, 2 suda beklems kayisi, 1 hurma
Su: 2.5 lt yapacagm
afiyet olsun canim14.04.2021 menü
10.30
Sade Türk kahvesi
12.45
Çingene salatası
2 adet haşlanmış yumurta
15.30
Sade filtre kahve
18.00
2 çatal Kazandibi
18.30
2 adet salçalı köfte
1 yk yoğurt
masal3487
az az herşeyden olsun dedim :)Ne guzel bak bir de spor yaptigini dusun, aslinda senin yapmamak icin hic bir bahanen yok, spor yapsan diyet suren daha da kisalacak oyle dusun
Aksam biraz kalabalik ama guzel tabi kazandibini saymazsak
Ben cuma is cikisi tartilacagm canm, aksam 5 gibi muhtemelen
tadına baktım aslında :))Oldum canım valla iyi geldi
Kaptanım spor yapmayı pek sevmiyorumhatta hareket etmeyi sevmiyorum ben ya. Ondan kilo aldım hep
Afiyet olsun canım. Kazandibi azdı diyeceksin ama kaçamak kabul ediyoruz cumadan önce tatlıyı :)
Öyle valla bi bahanem yok ama hareket etmeyi pek sevmiyorumbaya tembel bi insanım
saol cnmAfiyet olsun canim pide gozume carpti sadece
cok guzel afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?