Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Deniz temizlik yaparken baya baya görevimiz tehlike çekiyorsun evin içinde bu ne cesaret
Önceden öyleydi kız. Kızım ayaklanana kadar temizlik yaparken deşarj olurdum bayılana kadar temizlik yapardım şimdi tamamen vakit kaybı gibi geliyor. Yeniden kadın almaya başladım o dip köşe temizliyor ben de günlük rutinleri. Kızımdan ne enerji ne zaman kalıyor. Uyudu şimdi inş kesintisiz uyursa savaş alanına dönen mutfağa girişicem her gece olduğu gibi

Se
Başladığım günden beri ilkkez artı gelebilirim.gitmiyor ne yapsam olmadı.Aynı senin gibiyim.
Sekiz bucukta yiyoruz onun etkisi bence trde daha erken iftar ama sen daha erken yiyodun aksam yemeklerini orucla ben hic kilo veremedim simdiye dakar

Üzülme canım elinden geleni yapıyorsun d vitamini eksikliği demir eksikliğibde çok çok zor kilo veriliyor hiç baktırmışmıydın
Yok canim hic baktirmadim var bir eksiklik farkindayim diyete basladim basliyali asiri usuyorum ellerim ayaklarim buz gibi isinamiyorum hic

Yok canim hic baktirmadim var bir eksiklik farkindayim diyete basladim basliyali asiri usuyorum ellerim ayaklarim buz gibi isinamiyorum hic
Kan değerine baktır canım. Bi de listelerini görmedim ama besinlerinden aşırı kısıyorsan o da vücutta tepkiye sebep olur

Ya kızlar spor yapamıyorum yapamıyorum sizden yapan var mı ?İki gündür (akıllı bilekliğime göre ilk gün 3 saat ikinci gün 5 saat) çok az uyuyorum çünkü sahurdan sonra uyuyamıyorum tam uykuya dalacakken ders başlıyor.ve yemekten sonra gözlerim kapanıyor resmen şunan şu mesajı zor yazıyorum Ramazan'da spor yapankar ne zaman yapıyorsunuz iftardan sonra olmayacak belli en iyisi açken yapmak

Ben d’un iftara yarim saat kala 500 ip atladim ama basim dondu kalan besyuzude iftardqn sonra at’adim
Bugun hic Halim yoktu Simdi cocugun uyumasini bekliyorum ipimi atlamak icin

Afiyet olsun canim
Ahh canm ben de senin gibiym inan yediklerim belli ama eksi goremiyorum cok gecmis olsun xanim dikkat et kendine
moral bozmuyalim canim odem topluyo siskinlik oluyo diyelim alisicak bunye bu satte boyle beslenmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…