- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.332
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #435.061
Önceden öyleydi kız. Kızım ayaklanana kadar temizlik yaparken deşarj olurdum bayılana kadar temizlik yapardımDeniz temizlik yaparken baya baya görevimiz tehlike çekiyorsun evin içinde bu ne cesaret
En güzel şeyler ya günah ya kaloriliAy en sevdiğim yiyecekler : hamburger-patates kızartması, pizza filankeşke bunlar sıfır kalori olsaydı
D’un uc litre yaptim yatana kadar ama wc sorunum var kesin ondanSu yeterince içiyor musun canım WC problemin var mı ya da belki onlardan kaynaklıdr
Çok yemek iyi bi şey değil ya gereksiz bence keşke ben de sevmesem o zaman hiç kilo problemim olmazVayy çok iyimis tabi bünye meselesi
Sekiz bucukta yiyoruz onun etkisi bence trde daha erken iftar ama sen daha erken yiyodun aksam yemeklerini orucla ben hic kilo veremedim simdiye dakarBaşladığım günden beri ilkkez artı gelebilirim.gitmiyor ne yapsam olmadı.Aynı senin gibiyim.
Yemek yedikten sonra ilacimi aldim basim daha iyi ama midem kotuGeçmiş olsun canım şimdi nasılsın ödem oluşmuş olabilir mi
Yok canim hic baktirmadim var bir eksiklik farkindayim diyete basladim basliyali asiri usuyorum ellerim ayaklarim buz gibi isinamiyorum hicÜzülme canım elinden geleni yapıyorsun d vitamini eksikliği demir eksikliğibde çok çok zor kilo veriliyor hiç baktırmışmıydın
Kan değerine baktır canım. Bi de listelerini görmedim ama besinlerinden aşırı kısıyorsan o da vücutta tepkiye sebep olurYok canim hic baktirmadim var bir eksiklik farkindayim diyete basladim basliyali asiri usuyorum ellerim ayaklarim buz gibi isinamiyorum hic
Saol canim kisiyorum evet yazdiklarimdan belki daha az besleniyorum hep acim ac kalkiyom masadznKan değerine baktır canım. Bi de listelerini görmedim ama besinlerinden aşırı kısıyorsan o da vücutta tepkiye sebep olur
Bağışıklığını çok düşürme canım. Protein almaya gayret et. Et ye. Ekmek yeme. O dengelerSaol canim kisiyorum evet yazdiklarimdan belki daha az besleniyorum hep acim ac kalkiyom masadzn
Saol canim deniycem midede kuculdu ondan yiyemiyorum fazlaBağışıklığını çok düşürme canım. Protein almaya gayret et. Et ye. Ekmek yeme. O dengeler
Ben d’un iftara yarim saat kala 500 ip atladim ama basim dondu kalan besyuzude iftardqn sonra at’adimYa kızlar spor yapamıyorum yapamıyorum sizden yapan var mı ?İki gündür (akıllı bilekliğime göre ilk gün 3 saat ikinci gün 5 saat) çok az uyuyorum çünkü sahurdan sonra uyuyamıyorum tam uykuya dalacakken ders başlıyor.ve yemekten sonra gözlerim kapanıyor resmen şunan şu mesajı zor yazıyorumRamazan'da spor yapankar ne zaman yapıyorsunuz iftardan sonra olmayacak belli en iyisi açken yapmak
Kuruyemiş ve et yersen hem tok tutar hem vücut için gerekli besini alırsınSaol canim deniycem midede kuculdu ondan yiyemiyorum fazla
Saol canimKuruyemiş ve et yersen hem tok tutar hem vücut için gerekli besini alırsın
Afiyet olsun canim14 Nisan Çarşamba menü
Sahur:1 dilim börek
Kk beyaz peynir
Haşlanmış yumurta
2 ceviz
İftar:2 kepçe çorba
Yeşillik
4 cin biber turşusu
4 hurma
Ara:1avuc çekirdek
Su:2 litre
Spor: henüz yapmadı
U UcanSupurge
moral bozmuyalim canim odem topluyo siskinlik oluyo diyelim alisicak bunye bu satte boyle beslenmeyeAhh canm ben de senin gibiym inan yediklerim belli ama eksi goremiyorumcok gecmis olsun xanim dikkat et kendine
Afiyet olsun canim guzel ekmekler cok geldi banaSelam herkese
Hayırlı akşamlar kizlar
14 Nisan
Sahur
2 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek
2 yk sebze yemegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?