- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #435.041
Afiyet olsun canım güzel menü bence14.04.2021 menü
10.30
Sade Türk kahvesi
12.45
Çingene salatası
2 adet haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli kızarmış ekmek
15.30
Sade filtre kahve
18.00
2 çatal Kazandibi
18.30
2 adet salçalı köfte
3 yk zeytinyağlı taze fasülye
1 yk yoğurt
1 tane kıymalı kuru patlıcan dolması
2 yk çibes salatası( marul gibi yeşil bir ot haşlanıp limon zeytinyağ ile soslanıyor )
Su :2.5 litre belki 3 ü de bulur
@masal3487
Cuma da ramazan olduğu için oruç tutanlar geç bildirim yapabiliyor canım 15-16:00 gibi tartilmak yeterli olur maxYa dayanamadımaz önce tartıldım. İki hanelilere inmişim. 99.9 çıktım. Cuma sabahına nolır bilemiyorum ama cumalarıda akşam mı tartılsak napsak
Amin insAllah canımNiyetli olan herkesin Allah orucunu kabul etsin. Afiyet olsun hepinizee
Afiyet olsun canım güzel menü14.04.2021
Sahur
2 haslanms yumrta,1 dlm peynir,5 zeytn, domates, maydnoz, 1kivi
Iftar
2 firinlanms patlican ile karnyarik, 2 kase cacik, 2 suda beklems kayisi, 1 hurma
Su: 2.5 lt yapacagm
Afiyet olsun canım güzel menü benceKahvaltı 10:45
1 büyük dilim pide
1 çeri domates
2 dilim salatalık
1 siyah zeytin
1 dilim köy peyniri
1 çk bal
Ara öğün 13:00
1 fincan filtre kahve
Ara öğün 15:00
Yarım armut
Akşam yemeği 19:30
1 parça kuzu incik haşlama (avuç içi kadar kemikli et)
1 kase salata
2 lokma Ramazan pidesi
Ara öğün: 20:00
1 hurma
Su yeterince içiyor musun canım WC problemin var mı ya da belki onlardan kaynaklıdrKizlar hayirli iftarlar daha birbucuk saatten fazla var burda
Hic iyi degilim bugun kafami kaldiramadim mide bulantisi bas agrisindan
bugun tartildim yine d’un iftara bes saat kala 58,3 gormustum bugunde 58,7 gordum uzuldum valla sahurdada midem bulanmasin diye fazla yemedim az dan daha az yemistim oysa nedir bu sisilik anlamadim
saol cnmAfiyet olsun canım güzel menü bence
Cuma da ramazan olduğu için oruç tutanlar geç bildirim yapabiliyor canım 15-16:00 gibi tartilmak yeterli olur max
Amin insAllah canım
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Su yeterince içiyor musun canım WC problemin var mı ya da belki onlardan kaynaklıdr
sahurdan sonra 8 saat geçsin yazmış bugün instagram da bir diyetisyenAfiyet olsun canım güzel menü bence
Cuma da ramazan olduğu için oruç tutanlar geç bildirim yapabiliyor canım 15-16:00 gibi tartilmak yeterli olur max
Amin insAllah canım
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Su yeterince içiyor musun canım WC problemin var mı ya da belki onlardan kaynaklıdr
Bende 12-13 gibi hemen hemen bende sordum canım 14-15 gibi en doğru zaman olur dedi bı başka diyetisyende 15-16 demiş en geç 15:30 gibi tartilirim bensahurdan sonra 8 saat geçsin yazmış bugün instagram da bir diyetisyen
Akşamın kalabalık geliyor gözüme Kazandibi de neyse ki iki çatal14.04.2021 menü
10.30
Sade Türk kahvesi
12.45
Çingene salatası
2 adet haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli kızarmış ekmek
15.30
Sade filtre kahve
18.00
2 çatal Kazandibi
18.30
2 adet salçalı köfte
3 yk zeytinyağlı taze fasülye
1 yk yoğurt
1 tane kıymalı kuru patlıcan dolması
2 yk çibes salatası( marul gibi yeşil bir ot haşlanıp limon zeytinyağ ile soslanıyor )
Su :2.5 litre belki 3 ü de bulur
@masal3487
Sahur yapacaksan sabahtan tartılma canım öğleden sonra tartılman daha doğru olurYa dayanamadımaz önce tartıldım. İki hanelilere inmişim. 99.9 çıktım. Cuma sabahına nolır bilemiyorum ama cumalarıda akşam mı tartılsak napsak
Çok güzel canım14.04.2021
Sahur
2 haslanms yumrta,1 dlm peynir,5 zeytn, domates, maydnoz, 1kivi
Iftar
2 firinlanms patlican ile karnyarik, 2 kase cacik, 2 suda beklems kayisi, 1 hurma
Su: 2.5 lt yapacagm
Sabahki büyük dilim pide gözüme battıKahvaltı 10:45
1 büyük dilim pide
1 çeri domates
2 dilim salatalık
1 siyah zeytin
1 dilim köy peyniri
1 çk bal
1 fincan filtre kahve
Yarım armut
1 kase salata
2 lokma Ramazan pidesi
1 hurma
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ödem oluşmuş olabilir miKizlar hayirli iftarlar daha birbucuk saatten fazla var burda
bugun tartildim yine d’un iftara bes saat kala 58,3 gormustum bugunde 58,7 gordum uzuldum valla sahurdada midem bulanmasin diye fazla yemedim az dan daha az yemistim oysa nedir bu sisilik anlamadim
İlinin grubu yok mu canım yani Türkiye geneli bir grupsa fark edilmeyebilir belkikızlar bir şey soracağım size mesleğimle alakalı yüz kusur bin üyeli bir face grubuna üyeyim sizce bu gruba yazsam mı şu ildeyim iş arıyorum diye. rezil etmiş olur muyum kendimi ?
Aşure14 Nisan Çarşamba
Sahur
1.5 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
Yarım yufka
Maydanoz
Domates, salatalık
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su
İftar
1 kepçe kara mercimek çorbası
Avuç içi kadar kaşarlı tavuk göğsü
Salata
3 kaşık pilav
1 bardak kayısı komposto
21:00
1 kepçe aşure
Su 2 lt daha içerim
Spor yok
Olmazsın bence. Çünkü herkes iş arıyor canım kimsenin durumu iyi değil. Seni de garipsemez kimse merak etmekızlar bir şey soracağım size mesleğimle alakalı yüz kusur bin üyeli bir face grubuna üyeyim sizce bu gruba yazsam mı şu ildeyim iş arıyorum diye. rezil etmiş olur muyum kendimi ?
Saat 9da aşure14 Nisan Çarşamba
Sahur
1.5 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
Yarım yufka
Maydanoz
Domates, salatalık
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su
İftar
Salata
3 kaşık pilav
1 bardak kayısı komposto
1 kepçe aşure
Su 2 lt daha içerim
Spor yok
Kaptanım dün pideyi akşam yememek için sabaha bıraktımAkşamın kalabalık geliyor gözüme Kazandibi de neyse ki iki çatal
Sahur yapacaksan sabahtan tartılma canım öğleden sonra tartılman daha doğru olur
Çok güzel canım
Sabahki büyük dilim pide gözüme battı
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ödem oluşmuş olabilir mi
İlinin grubu yok mu canım yani Türkiye geneli bir grupsa fark edilmeyebilir belki
AşureYarım yufka pilav komposto da az da olsa şekerli
Ne güzel sevindim senin adına inşallah cumaya daha da düşerYa dayanamadımaz önce tartıldım. İki hanelilere inmişim. 99.9 çıktım. Cuma sabahına nolır bilemiyorum ama cumalarıda akşam mı tartılsak napsak
Pide çok güzel bir şey aman dikkat et baya yüksek kalorisi.neden tüm güzel yiyeceklerin kalorisi fazla neden yaKahvaltı 10:45
1 büyük dilim pide
1 çeri domates
2 dilim salatalık
1 siyah zeytin
1 dilim köy peyniri
1 çk bal
1 fincan filtre kahve
Yarım armut
1 kase salata
2 lokma Ramazan pidesi
1 hurma
Üzülme canım elinden geleni yapıyorsun d vitamini eksikliği demir eksikliğibde çok çok zor kilo veriliyor hiç baktırmışmıydınKizlar hayirli iftarlar daha birbucuk saatten fazla var burda
Neden rezil olasın ki normalde kimse yazmıyor mu ?İşsizlik almış başını gitmiş büyüyen dert ayıplayan varsa da bu ülkede yaşamıyordur ayıbı gayıbı mı kaldıkızlar bir şey soracağım size mesleğimle alakalı yüz kusur bin üyeli bir face grubuna üyeyim sizce bu gruba yazsam mı şu ildeyim iş arıyorum diye. rezil etmiş olur muyum kendimi ?
Sabah ki pide fazla canm, diyetisyenler pideyi haftada 2 ya da 3 oneriyorlar canm dikkat etKahvaltı 10:45
1 büyük dilim pide
1 çeri domates
2 dilim salatalık
1 siyah zeytin
1 dilim köy peyniri
1 çk bal
1 fincan filtre kahve
Yarım armut
1 kase salata
2 lokma Ramazan pidesi
1 hurma
Ahh canm ben de senin gibiym inan yediklerim belli ama eksi goremiyorumKizlar hayirli iftarlar daha birbucuk saatten fazla var burda
Canm biraz fazla karbonhdratli gorunuyor14 Nisan Çarşamba
Sahur
1.5 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
Yarım yufka
Maydanoz
Domates, salatalık
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su
İftar
Salata
3 kaşık pilav
1 bardak kayısı komposto
1 kepçe aşure
Su 2 lt daha içerim
Spor yok
Başladığım günden beri ilkkez artı gelebilirim.gitmiyor ne yapsam olmadı.Aynı senin gibiyim.Kizlar hayirli iftarlar daha birbucuk saatten fazla var burda
Ay en sevdiğim yiyecekler : hamburger-patates kızartması, pizza filanNe güzel sevindim senin adına inşallah cumaya daha da düşer
Pide çok güzel bir şey aman dikkat et baya yüksek kalorisi.neden tüm güzel yiyeceklerin kalorisi fazla neden yaeğer süper bir güç verilseydi yiyip yiyip kilo almamayı tercih ederdim.
Üzülme canım elinden geleni yapıyorsun d vitamini eksikliği demir eksikliğibde çok çok zor kilo veriliyor hiç baktırmışmıydın
Neden rezil olasın ki normalde kimse yazmıyor mu ?İşsizlik almış başını gitmiş büyüyen dert ayıplayan varsa da bu ülkede yaşamıyordur ayıbı gayıbı mı kaldı
Canım iftar çok iyi14 Nisan Çarşamba menü
Sahur:1 dilim börek
Kk beyaz peynir
Haşlanmış yumurta
2 ceviz
İftar:2 kepçe çorba
Yeşillik
4 cin biber turşusu
4 hurma
Ara:1avuc çekirdek
Su:2 litre
Spor: henüz yapmadı
U UcanSupurge
Güzel menü afiyet olsun14 Nisan Çarşamba Menüm
Sahur
2 yumurta
1 dilim peynir
Yeşillik
İftar
2 kepçe şehriye çorbası
2 kabak sandal (fırında lor peynirli kabak)
3 kaşık yoğurt
3 hurma
Su 2.5 litre (tamamlayacağım inşallah)
Adım sayımı sonra yazacağım
U UcanSupurge
Dikkat edeceğim canım çok sağ olSabah ki pide fazla canm, diyetisyenler pideyi haftada 2 ya da 3 oneriyorlar canm dikkat et
Ahh canm ben de senin gibiym inan yediklerim belli ama eksi goremiyorumcok gecmis olsun xanim dikkat et kendine
Canm biraz fazla karbonhdratli gorunuyor
Canm sahurdaki borek goze batiyor ama iftari hafif gecirmissin, eger karbonhidratli bir corba degilse dengeli gorunuyor14 Nisan Çarşamba menü
Kk beyaz peynir
Haşlanmış yumurta
2 ceviz
Yeşillik
4 cin biber turşusu
4 hurma
U UcanSupurge
Guzel menu canim afiyet olsun14 Nisan Çarşamba Menüm
Sahur
2 yumurta
1 dilim peynir
Yeşillik
İftar
2 kepçe şehriye çorbası
3 kaşık yoğurt
3 hurma
U UcanSupurge
Mercimek çorbası canım.un patates yok icindeCanm sahurdaki borek goze batiyor ama iftari hafif gecirmissin, eger karbonhidratli bir corba degilse dengeli gorunuyor
Guzel menu canim afiyet olsun
Canım listede olduğun için şu heves işlerini cuma tartı sonrasına bırakmak en doğrusu olur listedeki kızlar hep öyle yapıyor fark ettiysenKaptanım dün pideyi akşam yememek için sabaha bıraktımvallahi çok özlemişim. Bi daha o kadar büyük pide yemeyeceğim. Makul miktarda tüketeceğim. Hevesimi aldım
Çorban nedir canım hafif görünüyor çekirdek nerden çıktı zalımın gızı14 Nisan Çarşamba menü
Kk beyaz peynir
Haşlanmış yumurta
2 ceviz
Yeşillik
4 cin biber turşusu
4 hurma
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım güzel14 Nisan Çarşamba Menüm
Sahur
2 yumurta
1 dilim peynir
Yeşillik
İftar
2 kepçe şehriye çorbası
3 kaşık yoğurt
3 hurma
U UcanSupurge
Sahur yapıyorsan öğleden sonra 2 veya sonrası gibi en uygun saat sayılabilirNe zaman tartılmamız doğru olur U UcanSupurge ben günlük tartılıyordum.
İki gündür tartılamadım.reglim bitmedi ama oruç gibi sahur ve iftar yapıyorum.
Bırakma canım lütfen yarına azami dikkat etBaşladığım günden beri ilkkez artı gelebilirim.gitmiyor ne yapsam olmadı.Aynı senin gibiyim.
AşureYarım yufka pilav komposto da az da olsa şekerli
Saat 9da aşurepilav..
Afiyet olsun canım güzel menü14 Nisan Çarşamba menü
Kk beyaz peynir
Haşlanmış yumurta
2 ceviz
Yeşillik
4 cin biber turşusu
4 hurma
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım süper menü14 Nisan Çarşamba Menüm
Sahur
2 yumurta
1 dilim peynir
Yeşillik
İftar
2 kepçe şehriye çorbası
3 kaşık yoğurt
3 hurma
U UcanSupurge
Evet malesefCanm biraz fazla karbonhdratli gorunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?