- 14 Mart 2021
- 1.202
- 5.783
- 108
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #435.381
Saol canim
Bravo canım wc olsa 1000 giderdı bnce16 Nisan Kilo Bildirimi
9 Nisan : 69,85
16 Nisan : 69,45
Fark : 400 gram
Yüzdeliği : 0,572 gram
U UcanSupurge
( Maalesef wc çıkma problemi yaşıyorumdaha iyi olabilirdi. )
Eki Görüntüle 2827188
Ne düşüncemi şsşırdım inan, Mevlam dogru yolugostersın bana :)))Dengeli harcama yaparsan imkanı yeterli okur canım merak etme. Ana malzemesi sen olacaksın zatenama 2. Yi düşünüyorsan ona bi şey diyemem süreç uzar çünkü
Ya patiklerini sevsınler:))) bravo kız yere baktın yurek yaktınnn, kaynana stresımı zayıflattı yoksa seni:)))),
Gayet güzel ekşi canim tebrikler
Tebriklerl canim gayet güzel ekşi tebrikler
Gayet güzel ekşi canim başlangıç için çok güzelGeçen cuma 80 olarak yazıyorum ama bayadir tartilmiyordum
Bu hafta 77.6 geldim ve regil olmuşum akşamdan beri berbatim oda etkiledi
Yinede ekside olman çok güzel canim16 Nisan Kilo Bildirimi
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2827188
Ben de hayret edıyorum:))) ufakta olsa bi başlangıc yapabıldım , havaların gusellesmesıyle gunde 30 dk yuruneye calısıyorum ama ben calısmıyorum suan ondan. Sen ne iş yapıyorsun, baya uzun calısma saatlerın var?ArkadaşlarBeyaz leylak dışında spor yapabilen var mı acaba ???
Ben sabah 6 da yola çıkıyorum işe geliyorum . 5.30 çıkıyorum eve gidene kadar 18.45 oluyor. Koştur koştur arkadaşlara yardım ediyorum . İftardan sonrada acayip ağırlaşıyorum. sokaklar açık olsa yine yürüyüşe çıkardık . Oda yok . Spor yapacak gücü nerden buluyorsunuz yahu helal olsun.
Tebriklerrrr canoooo
Azimle sıçan duvarı deler:))) şimdi banlanmıyım , azimli sıçan( fare) duvarı deler:)ha tamam cnm saolasin
ay insAllah cnm
saol cnm
Saol cnm
Saol cnm
Çok abarttıgim günlerdi snrm hatrlamiyom malesef
Süpersin cnm azmin elinden ne kurtulmuş
Evet cnm bitti komposto şimdilik öyle yapicam bı sürü yoğurt mayaladim
Saol cnm insAllah
Biraz kalabalk olmuş gibi iftar cnm afiyet olsun
Tebrikler cnm güzel eksi
Bende genelde öyle olurdum ama her seneye göre baya az ve çok cigneyerek yiyorum sen normalde hafif besleniyorum acaba yediklerinden kaynaklı mi
Saol cnm
Sahur yapmadığın için güllaçı hoş görebilirizcanım merhaba
Hemen 15.04.2021 menümü aktarıyorum
İftar
bir kase domates çorbası (içine az peynir ekledim)
fırında patates bir tabak (3 yk)
saat 22.00 da
1 dilim cevizli güllaç ama ev arkadaşım yaptı az şekerli bol sütlüydü.
su : 5 su bardağı kadar .
SAHur yok
Tamam canım fotoğrafa nice ve tarihi unutma liste adayısın bildirimin kabul edilmez listeye alamazuk haftaya yoksacanım eve gider gitmez paylaşıcam . 18.30 gibi evde olabilirm oda en iyi ihtimalle .
gece sahur yapmadıım için kalkmadım tartılmadım .
Akşama ilk iş onu paylaşıcam
Vayyy harikasın canım
Bilmiyorum ki canım öyle bi sayfa var mı genel itibari ile özel bilgiler gizleniyor bi tanıtım formlarında birkaç Bilgi istiyoruz takıma ilk gelindiğinde o kadar sonra zamanla akılda kalıyor isimler yaşlar ben Zehra yaş 33Bu arada kaptanımm bi bakar mısınız.
Herkesin yaşının ve bilgilerinin yazdığı bir sayfa vardı . herkesin isimleri vardı . Ben herkesi karıştırıyorum nerden bakıyorduk
Halletmişsin canım bir dahakine nick ve tarih yazılı notu fotoğrafa eklemeyi unutma canım yoksa bildirimin kabul görmüyorYok kızlar yapamadım dosya ekle basıyorum hiç birşey olmuyo üsteki foto yerine basincada fotoyu sürükle veya tıkla diyo yapıyım ama olmuyo
Helal kızzzz
Haklısın canım üzülmeyeceğim bi daha inşallahU UcanSupurge canım annem gelmişti , gece bebek agladıgında koşa koşa gelip bebegı nıye aglatıyosun dıye bana kızıyodu,altı degısırken de hep aglıodu ilk 40 gun , ben nababılırımki ,bilerek aglatıyom sanki, sonra bebek aglıyodan ziyade Allah annem gelip soylencek şimdi die korkuyodum:))) bi de annem sürekli onlara gıttıgımızde yemek yememız ıcın ısrar eder fln , bazen bizde de yapan birşydı ,yanı yemrk yapmayı cok sevdıgını dusunurdum, ta ki o ilk 40 gune kadar :))) cogunda kendim yapıyordum, anlamadım neden ole oldu, yani değişik durumlar ,ıns gusel olur bebegıne odaklan kimseyı takma
Baya iyi vermişsin canım maşallah
Fena değil wc ye göre canım16 Nisan Kilo Bildirimi
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2827188
Helaaaallll
Bende mesaj yoğunluğu içinde arama diye mesajı seni etiketleyerek tekrar düzenlemiştiHelaaaallll
Gördüm gördüm kaçar mıBende mesaj yoğunluğu içinde arama diye mesajı seni etiketleyerek tekrar düzenlemişti
Valla şenlik menüsü vücudu şaşırtmış benceGördüm gördüm kaçar mıKorkuttun yok yere Beni ne güzel vermişsin
16 Nisan Kilo Bildirimi
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2827188
Supersinz kizlar tebrik ederimmmCuma kilo bildirimi
Geçen cuma 60.8
Bu cuma 60.0Eki Görüntüle 2827206
Fark -800 Gr
Yüzde 1,315
U UcanSupurge
Vay güzel ekşi canim tebriklerCuma kilo bildirimi
Geçen cuma 60.8
Bu cuma 60.0Eki Görüntüle 2827206
Fark -800 Gr
Yüzde 1,315
U UcanSupurge
Seni de heyecanla bekliyorumSupersinz kizlar tebrik ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?