- Konu Sahibi Handandandan
-
- #435.401
Ramazana alisma sureci diyelim canimmSeni de heyecanla bekliyorum
Sağol canım ben de çok mutlu oldum durmadan kendi kendime sırıtıyorum şu anVay güzel ekşi canim tebrikler
Tebrikler canım aynı vermişiz bu hafta gerçekten kaderdaşız haGeldim geldim U UcanSupurge
Geceb hafta:65.8
Bugun:65.0
Fark: -0.800
Yuzde:1.216Eki Görüntüle 2827219
Çoookk iyiGeldim geldim U UcanSupurge
Aynen canim yaaSağol canım ben de çok mutlu oldum durmadan kendi kendime soruyorum şu an
Tebrikler canım aynı vermişiz bu hafta gerçekten kaderdaşız ha
Canim benim cok sag ollÇoookk iyiMenülerin ama çok dengeliydi Ramazan diye hiç abartmadın
Bu sefer yemin ettim 57 olana kadar kaçamak yapmayacağım diye cuma kaçamakları beni çok zorladı o yüzden pazartesi güzel bir eksi bekliyorumAynen canim yaahaftaya arti ile baslamada bir numara sen ve ben
Kayınvalidemde çok almıyorsun sen korkmuyorumCanim benim cok sag ollinsallah hafta sonunu guzel gecirirm koye gidecegiz ya malum
Kuzum 1 kilo fark 58.8 idi geçen haftakumsal68 canım ekürim sana hangi methiyeleri övgüleri dizsem bilemedim harikasın ya ideal kiloya yaklaşmışken 1.6 ne demek mükemmel menülerin çok az ama biraz daha iyi beslen zaten çok yaklaştın hedefine güçten düşme
Öyle mi 1.6 yazmış sanki yanlış hesaplamış o zaman olsun yine çok güzelKuzum 1 kilo fark 58.8 idi geçen hafta
Tabi canım 1.700 yüzdesi varÖyle mi 1.6 yazmış sanki yanlış hesaplamış o zaman olsun yine çok güzel
Tesekkur ederim canimTebriklerl canim gayet güzel ekşi tebrikler
Saol canooTebriklerrrr canoooo
saol canimHelal kızzzz
tebrik ederim canim guzel eksiGeldim geldim U UcanSupurge
tebrik ederim ekurim cok guzelCuma kilo bildirimi
Geçen cuma 60.8
Bu cuma 60.0Eki Görüntüle 2827206
Fark -800 Gr
Yüzde 1,315
U UcanSupurge
Kız biliyor musun geçen gün kayınvalide bizim kiyafetleri katılıyordu,bu patik eline geldi direk:Ya patiklerini sevsınler:))) bravo kız yere baktın yurek yaktınnn, kaynana stresımı zayıflattı yoksa seni:)))),
Süpersin canım tebrikler
Güzel eksi canım yine de tebrikler16 Nisan Kilo Bildirimi
9 Nisan : 69,85
16 Nisan : 69,45
Fark : 400 gram
Yüzdeliği : 0,572 gram
U UcanSupurge
( Maalesef wc çıkma problemi yaşıyorumdaha iyi olabilirdi. )
Eki Görüntüle 2827188
Azimle sıçan duvarı deler:))) şimdi banlanmıyım , azimli sıçan( fare) duvarı deler:)
Tebrikler cnmCuma kilo bildirimi
Geçen cuma 60.8
Bu cuma 60.0Eki Görüntüle 2827206
Fark -800 Gr
Yüzde 1,315
U UcanSupurge
Tebrikler güzel eksi canımGeldim geldim U UcanSupurge
Kız biliyor musun geçen gün kayınvalide bizim kiyafetleri katılıyordu,bu patik eline geldi direk:
- aaa ne çirkin bir patik.
-hic güzel değil
-renkleri çok karışık.
-kirmizi rengi zaten sevmem dedi.O gün bugündür ayağımdan cikarmiyorum
Saol canim guzel dusuncelerin icin bende sasirdim ilk iki gun ramazanin gitmiyodu ama birden gitti sukur ama umarim birdn artiya gecmemkumsal68 canım ekürim sana hangi methiyeleri övgüleri dizsem bilemedim harikasın ya ideal kiloya yaklaşmışken 1.6 ne demek mükemmel menülerin çok az ama biraz daha iyi beslen zaten çok yaklaştın hedefine güçten düşme
Saol canimSüpersin canım tebrikler
Bu o patik demekKız biliyor musun geçen gün kayınvalide bizim kiyafetleri katılıyordu,bu patik eline geldi direk:
- aaa ne çirkin bir patik.
-hic güzel değil
-renkleri çok karışık.
-kirmizi rengi zaten sevmem dedi.O gün bugündür ayağımdan cikarmiyorum
Bekledim 300 Gr daha gitsin diye gitmedi.niye böyle oldu anlamadım hiç.abartmadim tatlı yemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?