Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim pek umudum yok gibi yarından menüler çok kötü değil ama sporlar azaldı tatlılar gördüm arada
ya ben tatlısız kuduruyorum kaptanım yaaa.

Vallahi bak ramazanda gözüm dönüyor. Eskiden ramazanda vazgeçilmezim Colaydı. Valla düşünmemeye çalışıyorum da içmiyorum . yoksa su yerine tüm akşam onu içerdim sağlıksız sağlıksız.

Masum tatlılar yemeye çalışıyorum ve bunun karşılığı olarak da sahuru feda ettim ben. Sahuru hayatımdan çıkardım

Arkadaşlar Beyaz leylak dışında spor yapabilen var mı acaba ???

Ben sabah 6 da yola çıkıyorum işe geliyorum . 5.30 çıkıyorum eve gidene kadar 18.45 oluyor. Koştur koştur arkadaşlara yardım ediyorum . İftardan sonrada acayip ağırlaşıyorum. sokaklar açık olsa yine yürüyüşe çıkardık . Oda yok . Spor yapacak gücü nerden buluyorsunuz yahu helal olsun.

merhaba kuzu

Menün ve oranlar çok iyi. bana kaşar dışında hiçbir şey fazla gelmedi.

afiyetler olsun
Saol cnm
Bende yapmak istiyorum ama şu anlık olmuyor cnm ben daha önceki senelerde gündüz aç karna yapıyordum
Eki Görüntüle 2827127
Geçen hafta 79.5
Bu hafta 78.2
Fark -1.3
Tebrikler cnm güzel eksi

Canim tarti oncesi tatli ve patates olmamis bence
Ben de cok severim madimakk evet evde zaman olmayinca kotu oluyor by hafta ben de koye gidecegm kv ne hzarladiysa kendime gore ayarlayacagm, o da cok sever bol kalorili yenekler yapmayi inan ramazanda ben de bir tuhaf oluyorum hele bugun cok fenayim, kafam kazan gibi
Canim bence tatli hic yeme, onun yerine kuru meyve tuket sahurunu yap, belki o zaman bu kadar kotu olmazsin
Canm ben de 7 gibi kalkiyorum ise gidiyorum aksam 17 de geliyorum ama direk mutfaga giriyorum iftara kadar oturmuyorum aslina bakarsan pilim bitmis oluyor ama sonrasinda ip atlamaya calisiyorum yoksa olmuyor yani
Eki Görüntüle 2827127
Geçen hafta 79.5
Bu hafta 78.2
Fark -1.3
Cok guzel canim tebrik ederimmm

Yok kızlar yapamadım dosya ekle basıyorum hiç birşey olmuyo üsteki foto yerine basincada fotoyu sürükle veya tıkla diyo yapıyım ama olmuyo
Canım uygulamadan girince olmuyor oradan çık Google dan kadınlar kulübü yazarak giriş yap birde öyle dene

U UcanSupurge canım annem gelmişti , gece bebek agladıgında koşa koşa gelip bebegı nıye aglatıyosun dıye bana kızıyodu,altı degısırken de hep aglıodu ilk 40 gun , ben nababılırımki ,bilerek aglatıyom sanki, sonra bebek aglıyodan ziyade Allah annem gelip soylencek şimdi die korkuyodum:))) bi de annem sürekli onlara gıttıgımızde yemek yememız ıcın ısrar eder fln , bazen bizde de yapan birşydı ,yanı yemrk yapmayı cok sevdıgını dusunurdum, ta ki o ilk 40 gune kadar :))) cogunda kendim yapıyordum, anlamadım neden ole oldu, yani değişik durumlar ,ıns gusel olur bebegıne odaklan kimseyı takma

Eki Görüntüle 2827127
Geçen hafta 79.5
Bu hafta 78.2
Fark -1.3
Tebrik ederim canim cok guzel eksi
ben gunde 1000 ip ve onbin adima yakin yurumeyi sart kostum kendime

Umarim birgun orjinal fransiz kahvaltisi yapmak nasip olur
Biz turklerle alakasi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…