- Konu Sahibi Handandandan
-
- #435.341
Evet çok haklısın ,adamlar ceker tabı de ,bebege sundugun imkanlar bi nebze düşer, ama aslında onun asıl ihtıyacı olan şey sevgı , kıyafet oyuncaktan ziyade,Ya bu konuda çok farklı düşünceler var ama bence denemiş biri olarak şimdiki aklım olsa 2 yıl ücretsiz izni tamamlardım. Zaten yorucu bir süreç ve cidden ayaklanınca diş çıkarınca insanlıktan çıkıyorsun bi dönem ki ben hala o dönemdeyimbi de iş yükü anneyi yıpratıyor bence. Kadının kendine bu kadar yüklenmesine gerek yok ya. Adamlar çeksin maddi yükü de biraz
Görücessssss bakalımmmmmNeyse yetişme var daha biraz bu hafta açarım arayı
Aynen toparlarim ins. Sürekli evde olmak yordu gerçekten iyice baya 3 yada 4 haftadır çıkmadım evden. Ancak market pazar falan. Biliyorsun ara ara böyle bunalimlarim oluyor benim bu haftada onlardan biriydi. Regl dönemi bitince ins sporada başlarım çok istiyorumHım çok değil neyse ki menü yazmayışından artı geleceği belliydi de çok değil şükür
ha tamam cnm saolasinTurkceyi iicene unutuyom galiba fayans deniliyo du ama parkenin ustundede olur en idaali balkonda olmasi
ay insAllah cnmHarikasin gercekten, spora da basladin mi kim tutar seni7 lere gecersen acayip motive olacaksin bak gor
Helal olsun
muhteşemsin canım
Bu nasıl bir eksidir tebrikler
Çok abarttıgim günlerdi snrm hatrlamiyom malesef
9 - 15 NİSAN MENÜ LİSTESİ
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Sonuç @Breeze96 + + + + + + + G Goklerce + + + + + + + @Jasminium84 *İzinli @elfkkk + + epey eksik menü asliogretmen + + + + *İzinli Beyaz leylak + + + + + + Şenlik menüsü eksik kumsal68 + + + + + + + Fit mutlu anne + + + + + 2 eksik menü Ucmelekannesi + + Arifeden bu yana menü yok. Neden? @gulsum462 + + + + + + dünkü menü nerde? M Manolya15 + + + + + 2 eksik menü @sabahvesen + + + + + + + masal3487 + + bi düzen tutturmak lazım melonikruhban + + + + + + + dünkü menü nerde? M Melek963 + + + + + *Pazar başladı
Süpersin cnm azmin elinden ne kurtulmuşKızlar gunaydın ben 71.00 im . Ama kemdimi 65 gıbı hafıf hıssedıyorım, bu karın sporu bıle ıyı geldı bana , karnım cok acıyo o ayrıazimle devam inşş,
Evet cnm bitti komposto şimdilik öyle yapicam bı sürü yoğurt mayaladimcanıım akşam biraz kalabalık. komposto yerine cacık tercih etmelisin bence ya da ayran :)
Saol cnm insAllahçooook güzel canım benim tebrik ederim. akşamları karbonu azalttık mı 70ler hemen gelecek
Biraz kalabalk olmuş gibi iftar cnm afiyet olsunDünkü menüm
İftar
1 bardak kayısılı su +2 3 kayısı
1 kase yayla çorbası
1 tabak izmir köfte
Bol salata
Pide bir avuç içi
Ara
1 kupa sütlü kahve
Sahur
4 çilek+1soda
Su
2.5 lt ye yakın
Tebrikler cnm güzel eksiGEÇEN CUMA: 76,9
BUGÜN: 76,4
FARK: 0,5
YÜZDE: % 0,65019
Aaaa evet kaptanım. Geçen haftanın tartı fotoğrafını da koydum :) yanlışlıkla yazmışım. Çok özür dilerim.
Bende genelde öyle olurdum ama her seneye göre baya az ve çok cigneyerek yiyorum sen normalde hafif besleniyorum acaba yediklerinden kaynaklı miBen Ramazan başladığımdan beri hep artıdayımhiç eksiye düşmüyorum ya. Geç yemek beni hep etkiler ama kendime göre çok aşırı da yemiyorum aslında anlamadım bi türlü
Saol cnmVay anasınııı bravoooooo masallahhhh
Kızım büyüdükçe cesaretim kırılıyorEvet çok haklısın ,adamlar ceker tabı de ,bebege sundugun imkanlar bi nebze düşer, ama aslında onun asıl ihtıyacı olan şey sevgı , kıyafet oyuncaktan ziyade,ıkıncı dusuncesı ne alemde senın hala gelgitmi (
Dengeli harcama yaparsan imkanı yeterli okur canım merak etme. Ana malzemesi sen olacaksın zatenEvet çok haklısın ,adamlar ceker tabı de ,bebege sundugun imkanlar bi nebze düşer, ama aslında onun asıl ihtıyacı olan şey sevgı , kıyafet oyuncaktan ziyade,ıkıncı dusuncesı ne alemde senın hala gelgitmi (
Sorun yok canım kızların çoğu da o saatlerde bildirim yapacak anladığım kadarıyla bir iki kişi daha bildirim yaptı kolay gelsin iyi dersler canımKızlar sabahki dersler öğleden sonraya alındı baya yoğunum 4 buçukta bitecek dersim bildirimi 5 gibi atsam sorun olur mu U UcanSupurge
Çok değil cnm halledersn insAllah toparla kendini olmak istediğim kilodasinGeçen cuma 69
Bu cuma 69.2
Yani artidayim yediklerini göre iyi bile sayılabilir.
mesaj yazarken fotoğraf simgesine veya dosya ekleye tıklayarak ekleyebilirsin canımKızlar foto nasıl paylaşıyoruz bulamadim
Tesekkur ederim kizlarrEline emeğine sağlık canım tebrik ediyorum kızlar
Cok tesekkur ederim canim
Supersin canimmKızlar gunaydın ben 71.00 im . Ama kemdimi 65 gıbı hafıf hıssedıyorım, bu karın sporu bıle ıyı geldı bana , karnım cok acıyo o ayrıazimle devam inşş,
Ellerine saglik canim, tebrik ederim kizlar
9 - 15 NİSAN ADIM LİSTESİ
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Toplam7.000 6.000 7.000 7.000 27.000 11.011 10.115 10.176 5.149 36.451 2.207 2.009 8.175 12.391 9.550 4.186 13.736 11.000 11.000 kumsal68 10.326 7.000 12.228 10.166 6.000 8.003 9.019 62.742
ADIM YARIŞMASI DERECELERİ
1-@kumsal68-62.742 Adım
2-@asliogretmen- 36.451Adım
O bende de var canim,istisnasız her Ramazan kilo alırımBazıları Ramazan’da kilo veriyor ya. Ben hiç Ramazan’da kilo verdiğimi hatırlamıyorum. Bünye meselesi sanırım. Geç saatte yediğim bi meyve bile kilo yapıyor bende
canım merhaba
9 - 15 NİSAN MENÜ LİSTESİ
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Sonuç @Breeze96 + + + + + + + G Goklerce + + + + + + + @Jasminium84 *İzinli @elfkkk + + epey eksik menü asliogretmen + + + + *İzinli Beyaz leylak + + + + + + Şenlik menüsü eksik kumsal68 + + + + + + + Fit mutlu anne + + + + + 2 eksik menü Ucmelekannesi + + Arifeden bu yana menü yok. Neden? @gulsum462 + + + + + + dünkü menü nerde? M Manolya15 + + + + + 2 eksik menü @sabahvesen + + + + + + + masal3487 + + bi düzen tutturmak lazım melonikruhban + + + + + + + dünkü menü nerde? M Melek963 + + + + + *Pazar başladı
canım eve gider gitmez paylaşıcam . 18.30 gibi evde olabilirm oda en iyi ihtimalle .Günaydın kızlar sahur yapanlar , işte olanlar tartı bildirimini öğleden sonra yapabilirsiniz fakat yine de çok geciktirmemeye çalışın malum iftar saatleri bizde 19.00 liste paylaşım saati 20.00 kargaşa oluşmasın yurtdışındaki üyemiz bikumsal68 var yanılmıyorsam canım sen de Türkiye saatine göre en geç 19 dan önce paylaşmaya çalış oruç tutmayan arkadaşlar yine WC işini hallettikten sonra tartılıp paylaşabilirler
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
@Jasminium84
@gulsum462
@elfkkk
asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
@cgdmk
@ela_2019
@Pnrrr-20
masal3487
M Manolya15
@sabahvesen
denizbenimadim
melonikruhban
@Pinarbartu
M Melek963
Madımak mııı .15.04.2021
Sahur
2 haslanms yumrta, 1 dlm peynr, 7 zeytin, domates, salatalik
Iftar
1 kepce tarhana corbasi
2 kepce kiymali madimak(bulgursuz)
Yogurt,2 kayisi,1 hurma, 5 badem
Su: 2.5 lt yaparm
ya ramamzan benide kötü etkiliyor. acıkmıyor ama aptal gibiyim sürekli . sanada geçmiş olsun canımSelam kızlar benim hiç iyi sayılmaz 3 gündür kafamı kaldıramadım dün de zaten ölecek gibiydim istiğfar ede ede bir hal oldum bugün biraz daha iyiyim alışıyorum inşallah cuma günü bildirime geleceğim
bende de o durum oluyor yaa . sabit kalamıyorum hafiften bi alıyorum . buna engel olmak içinde sahurları iptal ettim. Bide sahur yapsam bırak vermeyi verdiysemde geri alıyorumO bende de var canim,istisnasız her Ramazan kilo alırım
Afiyet olsun canım güzel menücanım merhaba
Hemen 15.04.2021 menümü aktarıyorum
İftar
bir kase domates çorbası (içine az peynir ekledim)
fırında patates bir tabak (3 yk)
saat 22.00 da
1 dilim cevizli güllaç ama ev arkadaşım yaptı az şekerli bol sütlüydü.
su : 5 su bardağı kadar .
SAHur yok
Ben trde yedim hic alakasi yok burda olan courassant larla burdakiler cok guzel fransizlarin sabah kahvaltisidir genelde sutle onu yemek ben kahveyle yerdim cikilatalisi badem ezmelisi filan ama rejimden den dolayi yiyemiyirum
Ben fabrikasinda calistim asiri zararli bir sey sadece yag un ile yapiliyo icine cok yag giriyo kat kat olmasi icin
merhaba kuzu15 Nisan Perşembe
Sahur 2 haşlanmış yumurta
Avuç içi kadar pide
Domates, salatalık, maydanoz
1 parça peynir, azıcık kaşar
5 zeytin
Rezenell-biberiyeli çay
1,5 lt su
İftar
3 hurma
1 kepçe tarhana çorbası
Salata
1 kase tavuk sote
1 kaşık patlıcan yemeği
1 lokma pide
1 bardak kayısı komposto
Ara
2 avuç karışık kuruyemiş çayla
Su 2 lt
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?