Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet çok haklısın ,adamlar ceker tabı de ,bebege sundugun imkanlar bi nebze düşer, ama aslında onun asıl ihtıyacı olan şey sevgı , kıyafet oyuncaktan ziyade, ıkıncı dusuncesı ne alemde senın hala gelgitmi(

Hım çok değil neyse ki menü yazmayışından artı geleceği belliydi de çok değil şükür
Aynen toparlarim ins. Sürekli evde olmak yordu gerçekten iyice baya 3 yada 4 haftadır çıkmadım evden. Ancak market pazar falan. Biliyorsun ara ara böyle bunalimlarim oluyor benim bu haftada onlardan biriydi. Regl dönemi bitince ins sporada başlarım çok istiyorum

Turkceyi iicene unutuyom galiba fayans deniliyo du ama parkenin ustundede olur en idaali balkonda olmasi
ha tamam cnm saolasin
Harikasin gercekten, spora da basladin mi kim tutar seni 7 lere gecersen acayip motive olacaksin bak gor
ay insAllah cnm
saol cnm
muhteşemsin canım
Saol cnm
Bu nasıl bir eksidir tebrikler
Saol cnm
Çok abarttıgim günlerdi snrm hatrlamiyom malesef
Kızlar gunaydın ben 71.00 im . Ama kemdimi 65 gıbı hafıf hıssedıyorım, bu karın sporu bıle ıyı geldı bana , karnım cok acıyo o ayrı azimle devam inşş,
Süpersin cnm azmin elinden ne kurtulmuş
canıım akşam biraz kalabalık. komposto yerine cacık tercih etmelisin bence ya da ayran :)
Evet cnm bitti komposto şimdilik öyle yapicam bı sürü yoğurt mayaladim
çooook güzel canım benim tebrik ederim. akşamları karbonu azalttık mı 70ler hemen gelecek
Saol cnm insAllah
Dünkü menüm
İftar
1 bardak kayısılı su +2 3 kayısı
1 kase yayla çorbası
1 tabak izmir köfte
Bol salata
Pide bir avuç içi

Ara
1 kupa sütlü kahve

Sahur
4 çilek +1soda
Su
2.5 lt ye yakın
Biraz kalabalk olmuş gibi iftar cnm afiyet olsun
GEÇEN CUMA: 76,9

BUGÜN: 76,4

FARK: 0,5

YÜZDE: % 0,65019

Aaaa evet kaptanım. Geçen haftanın tartı fotoğrafını da koydum :) yanlışlıkla yazmışım. Çok özür dilerim.
Tebrikler cnm güzel eksi
Ben Ramazan başladığımdan beri hep artıdayım hiç eksiye düşmüyorum ya. Geç yemek beni hep etkiler ama kendime göre çok aşırı da yemiyorum aslında anlamadım bi türlü
Bende genelde öyle olurdum ama her seneye göre baya az ve çok cigneyerek yiyorum sen normalde hafif besleniyorum acaba yediklerinden kaynaklı mi
Vay anasınııı bravoooooo masallahhhh
Saol cnm

Kızım büyüdükçe cesaretim kırılıyor tam tersi olacak sanmıştım o kadar yoruluyorum ki bi de aman algısı kapanmasın aman Özgür yetişsin diye kendim yokum artık o var çok yıprandım iki taneye şu an psikolojim müsait değil. Biraz daha zaman verdim kendime en az yaz sonuna kadar. Sonrası Allah Kerim

Dengeli harcama yaparsan imkanı yeterli okur canım merak etme. Ana malzemesi sen olacaksın zaten ama 2. Yi düşünüyorsan ona bi şey diyemem süreç uzar çünkü

Kızlar sabahki dersler öğleden sonraya alındı baya yoğunum 4 buçukta bitecek dersim bildirimi 5 gibi atsam sorun olur mu U UcanSupurge
Sorun yok canım kızların çoğu da o saatlerde bildirim yapacak anladığım kadarıyla bir iki kişi daha bildirim yaptı kolay gelsin iyi dersler canım

Eline emeğine sağlık canım tebrik ediyorum kızlar
Tesekkur ederim kizlarr
Eline emeğine sağlık canım
kumsal68 tebrikler canım birinciliğini
G Goklerce ve @Breeze96 kizlar size de kocaman
Cok tesekkur ederim canim ama bu aksam koye gidecegiz haftasonu spor yapamayabilrim
Kızlar gunaydın ben 71.00 im . Ama kemdimi 65 gıbı hafıf hıssedıyorım, bu karın sporu bıle ıyı geldı bana , karnım cok acıyo o ayrı azimle devam inşş,
Supersin canimm
Ellerine saglik canim, tebrik ederim kizlar asliogretmen kumsal68

canım merhaba

Hemen 15.04.2021 menümü aktarıyorum

İftar

bir kase domates çorbası (içine az peynir ekledim)

fırında patates bir tabak (3 yk)

saat 22.00 da
1 dilim cevizli güllaç ama ev arkadaşım yaptı az şekerli bol sütlüydü.

su : 5 su bardağı kadar .

SAHur yok

canım eve gider gitmez paylaşıcam . 18.30 gibi evde olabilirm oda en iyi ihtimalle .

gece sahur yapmadıım için kalkmadım tartılmadım .

Akşama ilk iş onu paylaşıcam

15.04.2021
Sahur
2 haslanms yumrta, 1 dlm peynr, 7 zeytin, domates, salatalik

Iftar
1 kepce tarhana corbasi
2 kepce kiymali madimak(bulgursuz)
Yogurt,2 kayisi,1 hurma, 5 badem

Su: 2.5 lt yaparm
Madımak mııı .

ya ben Tokatlıyım. Ay nasıl canım çekti şu an anlatamam. Afiyetler olsun .bizim oralarda çok yapılır sevilir.

Benim menümde sağlıksız gelmiş sana

haklısın canım. ama ev arkadaşlarım hazırlıyorlar ben iftara zor yetişiyorum ne bulursam en sağlıklı olanından azıcık tırtıklıyorum elimden geldiğince .

Ramazan çarptı beni ya zaman geçmiyor . Bir üşüme var hep ve uykumu alamıyorum. Yeme düzenimi çok etkiliyor bu durumlar .
ya ramamzan benide kötü etkiliyor. acıkmıyor ama aptal gibiyim sürekli . sanada geçmiş olsun canım
O bende de var canim,istisnasız her Ramazan kilo alırım
bende de o durum oluyor yaa . sabit kalamıyorum hafiften bi alıyorum . buna engel olmak içinde sahurları iptal ettim. Bide sahur yapsam bırak vermeyi verdiysemde geri alıyorum

Afiyet olsun canım güzel menü

Ay her duyduğumu canım istiyor yahu.

Kruvasan çok severim. Hatta uno markasının kruvasan la alakası olmayan ama piyasaya göre idare eder olanlarından alırdım. evde bi ara denicem. evde yapılması daha sağlıklı . ama kahvaltımda orj fransız usulü bir kurv. kahve ikilisi ile yapmak isterdim.

merhaba kuzu

Menün ve oranlar çok iyi. bana kaşar dışında hiçbir şey fazla gelmedi.

afiyetler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…