- Konu Sahibi Handandandan
-
- #435.541
Hosgeldın canım ,9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:Suna
YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:1.70
KİLONUZ:86
HEDEF KİLONUZ:66
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1, 17 aylık
EMZİRİYOR MUSUNUZ:Evet
MESLEĞİNİZ:Ziraat mühendisi
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:Hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:Hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Kendimi aynada beğenmemem
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:Hep balık etliydim, üniversite de kötü beslendigim için 15 kilo aldım, okul bitince de diyetisyene gidip 20 kilo verdim. Evlendim ve hamilelik ve sonrasında kilo aldım, şimdi tekrar zayıflamak istiyorum.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:Bi önceki soruda baya bahsettim aslında
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:Hızlı kilo verecegime inanıyorum, daha önce 5 ayda 20 kilo vermiştim buda diğer arkadaşlara motisyon sağlayabilir, tabi insallah benim icin hayal kırıklığı olmaz
Bazen demek gerekiyor iyi yapmışsın.Benim ki de kızını çok sever över abisine acındırır.sanki kızı Melek. Şeytanın önde gideni.Yok canım hiç bir şeyi beğenmiyor değil,kendini ve kızını çok beğeniyor.Hatta dün diyordu ki kızım çok becerikli ve yetenekli bu özelliklerinden dolayı kayınvalidesi çok seviyorBen de "kaynanası gelin değil,hizmetcimi almış ki becerikli diye seviyor deyiverdim " aman ya sanki b.k yaristiriyoruz ne gerek varsa böyle muhabbetlere
Birseferde yanı aralıksız mı yapıyprsun, saat başı 100 100 atlasam olurmukuAfiyet olsun canim guzel menu
tebrik ederim kizlar ikinciyiz
minimum1000 maxsimum 1500 yapiyorum canim
afiyet olsun canim
daha cok olmali bnce cok ac geziyom ramazandan oncede hep actim ben
afiyet olsun canim
Saol canim esime demistim daha oncéleri cuma kactamak hakkimiz var diye bugun is ciksii baklava alip gelmis
Saol canim hepimize afiyet olsun
hosgeldin aramiza
Gayet güzel ekşi canim tebriklerGeldim geldim U UcanSupurge
Geceb hafta:65.8
Bugun:65.0
Fark: -0.800
Yuzde:1.216Eki Görüntüle 2827219
Senin artı geldiğini pek hatırlamıyorum canim.
Ok baya güzel ekşi tebrikler canimKilo bildirimimle geldim
Geçen cuma:68.8(doğru hatırlıyorum umarım )
Bu cuma:67.9
Fark:-900gr
Yüzde : 1.28
Olsun canım ekşi eksidir tebriklerHerkese selam
Hemen bildirim yapıp kaçacağım. Yemek hazırlamak lazım. İşten yeni geldim
Geçen haftaki kilom 100.4
Bu haftaki kilom 99.9
VVere vere 500 gram vermişim. Çok az ama regl öncesi diyip kendimş avutacağım. Teldeyim fotoyu atamıyorum. Eğer benim yerimemyükleyebikecek biri varsa onada atabilirim fotoyu
Ooooo 2 . Olmuşuz superrrrCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 722. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (4. TAKIM) ==> % 1.099
2. (9. TAKIM) ==> % 0,893
3. (10.TAKIM) ==> %0.787
BİREYSEL DERECELER
1. TekrarDene ==> %2,390==>6.TAKIM
2. sardunya1038 ==> % 2,284 ==>6.TAKIM
3. sedulu ==> % 2,236==>4. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
bi-zuzu ==> %-1.064==> 13. TAKIM
Tebrikler canım ne güzel ekşiMerhaba arkadaşlar
Geçen hafta 61.5
Bu hafta 60.45
Fark 1.05
Yüzde 1.707
Paylasicam canim
Bazen demek gerekiyor iyi yapmışsın.Benim ki de kızını çok sever över abisine acındırır.sanki kızı Melek. Şeytanın önde gideni.
HoşbuldukHosgeldın canım ,
İnşallah canım.İlk kez artı geldimGayet güzel ekşi canim tebrikler
Senin artı geldiğini pek hatırlamıyorum canim.
Sebebini de biliyorsan haftaya gayet güzel ekşi gelir ben eminim
Ok baya güzel ekşi tebrikler canim
Olsun canım ekşi eksidir tebrikler
Ooooo 2 . Olmuşuz superrrr
Tebrikler canım ne güzel ekşi
Paylasicam canim
Aynı benim kaynanamDelü karı o genel olarak hiç bir şeyi beğenmiyor demek ki vasfiye teyze kılıklı karı
Sen başka muhabbetleri de severdin ne olduAy cok sevıyom bu muhabbetleri ya@ucansupurgem bile kızıp agzını bozmuş ona cok güldüm
Hoşgeldin suna9.TAKIM KATILIM FORMU
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:Hep balık etliydim, üniversite de kötü beslendigim için 15 kilo aldım, okul bitince de diyetisyene gidip 20 kilo verdim. Evlendim ve hamilelik ve sonrasında kilo aldım, şimdi tekrar zayıflamak istiyorum.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:Hızlı kilo verecegime inanıyorum, daha önce 5 ayda 20 kilo vermiştim buda diğer arkadaşlara motisyon sağlayabilir, tabi insallah benim icin hayal kırıklığı olmaz
Afiyet olsun canım. Biraz kalabalık ama cuma olduğu için serbest09.00 1 haslanmıs yumurta,10 zeytin,1 tk bal
11,00 kuru incir hurma birer adet
13.00 yayla corba bi tabak
15.00 ton balıklı salata
16.00 turk kahve
18.00 1 tabak kıymalı karnıbahar yemegı (bikaç kaşık yedıgımde gece bişeylere saldırıyorum ,tabak yesem olmuyomu)
Su 3 litre
Yürüyüş bebe kucakta 40 dk
Ben araliksiz atliyorum bin bir seferde daha iyi terliyosun 100 yuz yuz butun gunun spor stresiyle gecer yavas basla 200 300 yap zamanla arttirirsin zevkli oluyoBirseferde yanı aralıksız mı yapıyprsun, saat başı 100 100 atlasam olurmuku
Hos geldin canim, insallah cok guzel kilolar verir burdan mutlu ayrilirsin9.TAKIM KATILIM FORMU
Guzel canim afiyet olsun09.00 1 haslanmıs yumurta,10 zeytin,1 tk bal
15.00 ton balıklı salata
16.00 turk kahve
18.00 1 tabak kıymalı karnıbahar yemegı (bikaç kaşık yedıgımde gece bişeylere saldırıyorum ,tabak yesem olmuyomu)
Su 3 litre
Sahur yok16 Mart menum
Sahur yok
iftar
1 kepce dunki kabak corbasi
Bir kase domates corbasi
4 catallik lazanya (4 parmak buyuklugunde olur )
Iki dilim baklava
3 litre su yapicam
U UcanSupurge
Hoş geldin cancağzımMerhaba arkadaşlar. Bende dogum kilolarımı vermeye çalışıyorum aranıza takılmak istiyorum. 3 hafta önce basladım diyete. U UcanSupurge sayesinde geldim buraya daİnşallah faydası olur bodoslama daldım napıyoruz günlük menü mü paylaşıyoruz Daha önce hic bi takıma katılmamıştım
YessHoşbulduk tesekkür ederim. Kiloyu da paylaşıyor muyuz
Gel gel sen de gelNe bu acele daha iftarı hazmetmemişken
Sidik yatıştırmakYok canım hiç bir şeyi beğenmiyor değil,kendini ve kızını çok beğeniyor.Hatta dün diyordu ki kızım çok becerikli ve yetenekli bu özelliklerinden dolayı kayınvalidesi çok seviyorBen de "kaynanası gelin değil,hizmetcimi almış ki becerikli diye seviyor deyiverdim " aman ya sanki b.k yaristiriyoruz ne gerek varsa böyle muhabbetlere
Hoş geldin canım tekrardan takımdakilerin büyük çoğunluğunun ilk kilo alma deneyimi değil hepimiz aynıyız9.TAKIM KATILIM FORMU
Ye ye emziriyorsun sen karnabahar bir şey etmez09.00 1 haslanmıs yumurta,10 zeytin,1 tk bal
15.00 ton balıklı salata
16.00 turk kahve
Su 3 litre
Kurban olurum ya valla hem yeme hem yap sabırlar diliyorum benim minnoşumBugun de sadece 7 bin adimim var U UcanSupurge , koydeyiz ip atlayamiyorumyarin yuruyus yapmaya calisacagim, menuleri de insallah hafif atlatirim, kv geceye borek yapacak sanirm peynirleri cikarmis, ben de yogurtla yulafimi hazirladim dedim bana darilmaca gucenmece yok ben kafama gore takilacagim, tamam nasil istersen oyle yap dedi yarinda bizimkilere kadayif yapacagim Allahmm ne buyuk acilar bunlarr boyleee
Affet affetSahur yokaffettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?