- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #435.501
Niye endişeleniyosun ki cnm yine normal cuma günü gibi düşün bayram mi var sanki yineAbooo bayram perşembecuma tartılarını düşünemiyorum paylaşımda konuşuruz da bayram sabahı bildirimleri alırız herhalde
Cumaya gore guzel canim16 Nisan Cuma
Sahur
Yarım yufka
2 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 parça peynir
5 zeytin
4 kaşık yoğurt
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su
İftar
Avuç içi kadar tavuk göğsü
6 ince elma dilim patates fırında
2 kaşık pilav
Salata
1 bardak ayran
Çayla 1 dilim hurmayla yaptığım güllaç
Su 2 lt olur
Spor yok
Doğru yasak gelir yine kesin kimse bir yere gidemezNiye endişeleniyosun ki cnm yine normal cuma günü gibi düşün bayram mi var sanki yine
Kendisine sormak lazım G GoklerceNasıl bir dilim acabaıkıye bolunce mi bir dilim oluyo
Tamam canım bayram haftası konuşulur topikte size haber veririm yineEvet bayramin ertesi gun felaket olurcanim biz bayrama koyde oluruz muhtemelen tarti gununu soylersen bana koye gotururm tartimi
Bir şeyler fazla da bilemedim hangi birine yanayım neyse bugün cuma16 Nisan Cuma
Sahur
Yarım yufka
2 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 parça peynir
5 zeytin
4 kaşık yoğurt
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su
İftar
Avuç içi kadar tavuk göğsü
6 ince elma dilim patates fırında
2 kaşık pilav
Salata
1 bardak ayran
Çayla 1 dilim hurmayla yaptığım güllaç
Su 2 lt olur
Spor yok
İsterse tüm dünya begeniyor diyeyim kadının umrunda olmaz,benim kızın ismjnj de hiç beğenmiyormusBen de senin giydiklerını çirkin bılıyorum diycen olmıcak... Neyse sustum ben ramazan mubarek gün , sen ona arkadslarım patıgıme bayıldı de:))))
Ahahaha cok fenasin hic gozunden kacmiyorNasıl bir dilim acabaıkıye bolunce mi bir dilim oluyo
Delü karı o genel olarak hiç bir şeyi beğenmiyor demek ki vasfiye teyze kılıklı karıİsterse tüm dünya begeniyor diyeyim kadının umrunda olmaz,benim kızın ismjnj de hiç beğenmiyormusanneme bile söyleme nezaketsizliginde bulunmuş "ipek ismini hiç beğenmiyorum hiç guzel değil "diyor.Aman yine kaynanaya sarmayauim bak onun sayesinde güzel kilo veriyorum,iyi yanindan bakayım yoksa çekilmez
Çok güzel eksi canım tebriklerKilo bildirimimle geldim
Geçen cuma:68.8(doğru hatırlıyorum umarım )
Bu cuma:67.9
Fark:-900gr
Yüzde : 1.28
Eksi eksidir canım olsunHerkese selam
Hemen bildirim yapıp kaçacağım. Yemek hazırlamak lazım. İşten yeni geldim
Geçen haftaki kilom 100.4
Bu haftaki kilom 99.9
VVere vere 500 gram vermişim. Çok az ama regl öncesi diyip kendimş avutacağım. Teldeyim fotoyu atamıyorum. Eğer benim yerimemyükleyebikecek biri varsa onada atabilirim fotoyu
Cuma günü menüsü olmuş afiyet olsun canımKahvaltı 09:00
Çeyrek ekmek arasına beyaz peynirli-domatesli tost
Ara öğün 15:30
2 gün kurusu
Akşam yemeği 17:30
1 hamburger
Biraz patates kızartması
1 su bardağı ayran
Ara öğün 19:30
Yeşil çay
cuma günleri kaçamak yaptığımı eşime söylemiştim. Akşam hamburger paketiyle gelmiş evebana sürpriz. gerçekten benim için felaket bir hafta oldu.
iş yerinde ramazan boyunca öğle yemeği çıkmayacak. O yüzden artık öğle yemeği yemeyeceğim. Onun yerine meyve veya kuruyemişle ara öğün yapacağım.
Sıkıntın spor yapmamam. Ankara’nın en yokuşlu yerinde oturuyorum. Yürüyüş yapamıyorum. İş yerinde öğle arası çıkayım desem tek başıma çıkamıyorum dışarıyabirden bunalttı geliyor. Panik bozuklukla alakalı. O yüzden oturduğum yerden kalkamıyorum. Evde spor yapmak benim için en mantıklı olanı. O da eve gelince spor yapmak içimden gelmiyor fakat İp atlamak ve Leslie gündemimde.
Afiyet olsun canım süper menü16 Nisan menüm
Sahur:3.30
1haslanmış yumurta
2 YK et sote(iftardan artmıştı)
Çeyrek kk beyaz peynir
1dilim tambugday ekmeği
Yarım yeşil elma
İftar:19.30
1kepce yayla çorbası
İki parça haşlanmış tavuk
Salata
1hurma
Su:2.5 olur
Spor saat 16.da 3 mil Leslie 45 dk
135puan
U UcanSupurge G Goklerce
Güzel eksi canım tebriklerMerhaba arkadaşlar
Geçen hafta 61.5
Bu hafta 60.45
Fark 1.05
Yüzde 1.707
Afiyet olsun canım güzel16nisan
8=00. Ilık limonlu su
9.00 kahvaltı
Küçük muz .
Maydonoz
1 dilim peynir
2 zeytin
Öğlen 2.00
Tatlı (karın ağrısı için)
Şehriye çorbası
Akşam 19.30
Bir tabak et yemeği
1 litre su
10 dakka spor
Biraz kaçamakli olmuş cuma menüsü afiyet olsun canım16.04.2021
Sahur
2 haslanms yumrta,1 dlm peynir, 7 zeytin, 3 ceviz, domates, salatalik( yanlis hatrlamiyorsam boyleydi, uykudan uyaninca biraz sarhos gibi oluyrum, esim onume ne koyduysa onu yiyorumyatmadan bunlari yiycem diyorum yoksa bana kalorili seyler yedirir )
Iftar
1/2 kepce tarhana, 5 kofte, 1,5 dlm pide, salata, yarim.gofret
Su: 2-2.5 lt arasi olur
Sağol canımCumaya gore guzel canim
Aynen canımDoğru yasak gelir yine kesin kimse bir yere gidemez
Fazla fazla baya fazla oldu telafi edicem insAllahBir şeyler fazla da bilemedim hangi birine yanayım neyse bugün cuma
Cuma kacamagini saymazsak guzel canim16 Mart menum
Sahur yok
iftar
1 kepce dunki kabak corbasi
Bir kase domates corbasi
4 catallik lazanya (4 parmak buyuklugunde olur )
Iki dilim baklava
3 litre su yapicam
U UcanSupurge
Hoşgeldin aramıza.Aynen günlük menü paylaşıyoruz bende yeniyim 1 hafta olduMerhaba arkadaşlar. Bende dogum kilolarımı vermeye çalışıyorum aranıza takılmak istiyorum. 3 hafta önce basladım diyete. U UcanSupurge sayesinde geldim buraya daİnşallah faydası olur bodoslama daldım napıyoruz günlük menü mü paylaşıyoruz Daha önce hic bi takıma katılmamıştım
Hoşbulduk tesekkür ederim. Kiloyu da paylaşıyor muyuzHoşgeldin aramıza.Aynen günlük menü paylaşıyoruz bende yeniyim 1 hafta oldu
Merhaba arkadaşlar. Bende dogum kilolarımı vermeye çalışıyorum aranıza takılmak istiyorum. 3 hafta önce basladım diyete. U UcanSupurge sayesinde geldim buraya daİnşallah faydası olur bodoslama daldım napıyoruz günlük menü mü paylaşıyoruz Daha önce hic bi takıma katılmamıştım
Hos geldin aramiza, ilk sayfada takim kurallari ve form var, kurallari oku kabul edersen formu doldur paylas seni taniyalimMerhaba arkadaşlar. Bende dogum kilolarımı vermeye çalışıyorum aranıza takılmak istiyorum. 3 hafta önce basladım diyete. U UcanSupurge sayesinde geldim buraya daİnşallah faydası olur bodoslama daldım napıyoruz günlük menü mü paylaşıyoruz Daha önce hic bi takıma katılmamıştım
Ne bu acele daha iftarı hazmetmemişken
Hoşbuldum, çok teşekkür ederim okuyayım hemenHos geldin aramiza, ilk sayfada takim kurallari ve form var, kurallari oku kabul edersen formu doldur paylas seni taniyalim
Orasını karıştırmaBi heyecanla geldim vallahi bonuscugum seni burada görmek çok güzel sendeki diyettesin yoksaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?