Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cumaya gore guzel canim

Nasıl bir dilim acaba ıkıye bolunce mi bir dilim oluyo
Kendisine sormak lazım G Goklerce
Evet bayramin ertesi gun felaket olur canim biz bayrama koyde oluruz muhtemelen tarti gununu soylersen bana koye gotururm tartimi
Tamam canım bayram haftası konuşulur topikte size haber veririm yine
Bir şeyler fazla da bilemedim hangi birine yanayım neyse bugün cuma

Ben de senin giydiklerını çirkin bılıyorum diycen olmıcak... Neyse sustum ben ramazan mubarek gün , sen ona arkadslarım patıgıme bayıldı de:))))
İsterse tüm dünya begeniyor diyeyim kadının umrunda olmaz,benim kızın ismjnj de hiç beğenmiyormus anneme bile söyleme nezaketsizliginde bulunmuş "ipek ismini hiç beğenmiyorum hiç guzel değil "diyor.Aman yine kaynanaya sarmayauim bak onun sayesinde güzel kilo veriyorum,iyi yanindan bakayım yoksa çekilmez

Delü karı o genel olarak hiç bir şeyi beğenmiyor demek ki vasfiye teyze kılıklı karı

Kilo bildirimimle geldim
Geçen cuma:68.8(doğru hatırlıyorum umarım )
Bu cuma:67.9
Fark:-900gr
Yüzde : 1.28
Çok güzel eksi canım tebrikler
Eksi eksidir canım olsun
Cuma günü menüsü olmuş afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım süper menü
Merhaba arkadaşlar

Geçen hafta 61.5
Bu hafta 60.45
Fark 1.05
Yüzde 1.707
Güzel eksi canım tebrikler 5ea

Afiyet olsun canım güzel
Biraz kaçamakli olmuş cuma menüsü afiyet olsun canım
Cumaya gore guzel canim
Sağol canım
Doğru yasak gelir yine kesin kimse bir yere gidemez
Aynen canım
Bir şeyler fazla da bilemedim hangi birine yanayım neyse bugün cuma
Fazla fazla baya fazla oldu telafi edicem insAllah

Merhaba arkadaşlar. Bende dogum kilolarımı vermeye çalışıyorum aranıza takılmak istiyorum. 3 hafta önce basladım diyete. U UcanSupurge sayesinde geldim buraya da İnşallah faydası olur bodoslama daldım napıyoruz günlük menü mü paylaşıyoruz Daha önce hic bi takıma katılmamıştım

Hoşgeldin aramıza.Aynen günlük menü paylaşıyoruz bende yeniyim 1 hafta oldu

Ne bu acele daha iftarı hazmetmemişken

Hos geldin aramiza, ilk sayfada takim kurallari ve form var, kurallari oku kabul edersen formu doldur paylas seni taniyalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…