- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #435.521
Hg cnm tanıtım formunu doldurursan tanışırızMerhaba arkadaşlar. Bende dogum kilolarımı vermeye çalışıyorum aranıza takılmak istiyorum. 3 hafta önce basladım diyete. U UcanSupurge sayesinde geldim buraya daİnşallah faydası olur bodoslama daldım napıyoruz günlük menü mü paylaşıyoruz Daha önce hic bi takıma katılmamıştım
Canım afiyet olsun pideyi hak ettin16.04.2021
Sahur
2 haslanms yumrta,1 dlm peynir, 7 zeytin, 3 ceviz, domates, salatalik( yanlis hatrlamiyorsam boyleydi, uykudan uyaninca biraz sarhos gibi oluyrum, esim onume ne koyduysa onu yiyorumyatmadan bunlari yiycem diyorum yoksa bana kalorili seyler yedirir )
Iftar
1/2 kepce tarhana, 5 kofte, 1,5 dlm pide, salata, yarim.gofret
Su: 2-2.5 lt arasi olur
Afiyet olsun canım16 Nisan Cuma
Sahur
Yarım yufka
2 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 parça peynir
5 zeytin
4 kaşık yoğurt
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su
İftar
Avuç içi kadar tavuk göğsü
6 ince elma dilim patates fırında
2 kaşık pilav
Salata
1 bardak ayran
Çayla 1 dilim hurmayla yaptığım güllaç
Su 2 lt olur
Spor yok
Afiyet olsun canım16 Mart menum
Sahur yok
iftar
1 kepce dunki kabak corbasi
Bir kase domates corbasi
4 catallik lazanya (4 parmak buyuklugunde olur )
Iki dilim baklava
3 litre su yapicam
U UcanSupurge
Yok canım hiç bir şeyi beğenmiyor değil,kendini ve kızını çok beğeniyor.Hatta dün diyordu ki kızım çok becerikli ve yetenekli bu özelliklerinden dolayı kayınvalidesi çok seviyorDelü karı o genel olarak hiç bir şeyi beğenmiyor demek ki vasfiye teyze kılıklı karı
Sağol canımAfiyet olsun canım
Yaaa süper demişsinYok canım hiç bir şeyi beğenmiyor değil,kendini ve kızını çok beğeniyor.Hatta dün diyordu ki kızım çok becerikli ve yetenekli bu özelliklerinden dolayı kayınvalidesi çok seviyorBen de "kaynanası gelin değil,hizmetcimi almış ki becerikli diye seviyor deyiverdim " aman ya sanki b.k yaristiriyoruz ne gerek varsa böyle muhabbetlere
Çok iyi yapmışsınSüpürge aylayı davet edince yenidir acemilik çekmesin buralarda diye dedim takip ettim :))
Afiyet olsun canim guzel menu16 Nisan menüm
Sahur:3.30
1haslanmış yumurta
2 YK et sote(iftardan artmıştı)
Çeyrek kk beyaz peynir
1dilim tambugday ekmeği
Yarım yeşil elma
İftar:19.30
1kepce yayla çorbası
İki parça haşlanmış tavuk
Salata
1hurma
Su:2.5 olur
Spor saat 16.da 3 mil Leslie 45 dk
135puan
U UcanSupurge G Goklerce
tebrik ederim kizlar ikinciyizCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 722. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (4. TAKIM) ==> % 1.099
2. (9. TAKIM) ==> % 0,893
3. (10.TAKIM) ==> %0.787
BİREYSEL DERECELER
1. TekrarDene ==> %2,390==>6.TAKIM
2. sardunya1038 ==> % 2,284 ==>6.TAKIM
3. sedulu ==> % 2,236==>4. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
bi-zuzu ==> %-1.064==> 13. TAKIM
minimum1000 maxsimum 1500 yapiyorum canimKaç kere atlıyorsun gunde , bende ipsiz ip atlıyım bari
afiyet olsun canim16.04.2021
Sahur
2 haslanms yumrta,1 dlm peynir, 7 zeytin, 3 ceviz, domates, salatalik( yanlis hatrlamiyorsam boyleydi, uykudan uyaninca biraz sarhos gibi oluyrum, esim onume ne koyduysa onu yiyorumyatmadan bunlari yiycem diyorum yoksa bana kalorili seyler yedirir )
Iftar
1/2 kepce tarhana, 5 kofte, 1,5 dlm pide, salata, yarim.gofret
Su: 2-2.5 lt arasi olur
daha cok olmali bnce cok ac geziyom ramazandan oncede hep actim benKız senin mi az gidiyor %2 yaptın neredeyse
afiyet olsun canim16 Nisan Cuma
Sahur
Yarım yufka
2 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 parça peynir
5 zeytin
4 kaşık yoğurt
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su
İftar
Avuç içi kadar tavuk göğsü
6 ince elma dilim patates fırında
2 kaşık pilav
Salata
1 bardak ayran
Çayla 1 dilim hurmayla yaptığım güllaç
Su 2 lt olur
Spor yok
Saol canim esime demistim daha oncéleri cuma kactamak hakkimiz var diye bugun is ciksii baklava alip gelmisCuma kacamagini saymazsak guzel canim
Saol canim hepimize afiyet olsunAfiyet olsun canım
hosgeldin aramizaMerhaba arkadaşlar. Bende dogum kilolarımı vermeye çalışıyorum aranıza takılmak istiyorum. 3 hafta önce basladım diyete. U UcanSupurge sayesinde geldim buraya daİnşallah faydası olur bodoslama daldım napıyoruz günlük menü mü paylaşıyoruz Daha önce hic bi takıma katılmamıştım
Hadi beraber başlayalım bugun o zamanOrasını karıştırma
Sağol canımafiyet olsun canim
Ay teşekkür ederim çok iyi yaptın, beni yalnız bırakma beraber baslaylmSüpürge aylayı davet edince yenidir acemilik çekmesin buralarda diye dedim takip ettim :))
Hadi beraber başlayalım bugun o zaman
HoşbuldumAfiyet olsun canim guzel menu
tebrik ederim kizlar ikinciyiz
minimum1000 maxsimum 1500 yapiyorum canim
afiyet olsun canim
daha cok olmali bnce cok ac geziyom ramazandan oncede hep actim ben
afiyet olsun canim
Saol canim esime demistim daha oncéleri cuma kactamak hakkimiz var diye bugun is ciksii baklava alip gelmis
Saol canim hepimize afiyet olsun
hosgeldin aramiza
PuahahahaYok canım hiç bir şeyi beğenmiyor değil,kendini ve kızını çok beğeniyor.Hatta dün diyordu ki kızım çok becerikli ve yetenekli bu özelliklerinden dolayı kayınvalidesi çok seviyorBen de "kaynanası gelin değil,hizmetcimi almış ki becerikli diye seviyor deyiverdim " aman ya sanki b.k yaristiriyoruz ne gerek varsa böyle muhabbetlere
Ramazanda daha iyi olur bence ben sahur yapmadan iftardan iftara tutuyorumNiye konu bana geldi yaben ramazanda ara verdim çok sıkıymışım gibi
Ramazanda daha iyi olur bence ben sahur yapmadan iftardan iftara tutuyorum
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar. Bende dogum kilolarımı vermeye çalışıyorum aranıza takılmak istiyorum. 3 hafta önce basladım diyete. U UcanSupurge sayesinde geldim buraya daİnşallah faydası olur bodoslama daldım napıyoruz günlük menü mü paylaşıyoruz Daha önce hic bi takıma katılmamıştım
İsterse tüm dünya begeniyor diyeyim kadının umrunda olmaz,benim kızın ismjnj de hiç beğenmiyormusanneme bile söyleme nezaketsizliginde bulunmuş "ipek ismini hiç beğenmiyorum hiç guzel değil "diyor.Aman yine kaynanaya sarmayauim bak onun sayesinde güzel kilo veriyorum,iyi yanindan bakayım yoksa çekilmez
Allammmmm , bolbol la havle çek senYok canım hiç bir şeyi beğenmiyor değil,kendini ve kızını çok beğeniyor.Hatta dün diyordu ki kızım çok becerikli ve yetenekli bu özelliklerinden dolayı kayınvalidesi çok seviyorBen de "kaynanası gelin değil,hizmetcimi almış ki becerikli diye seviyor deyiverdim " aman ya sanki b.k yaristiriyoruz ne gerek varsa böyle muhabbetlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?