- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.521
bence müsait olduğu zaman gelsin. hem böylece kilosunu dengelemiş olur o zamana..
yine kendimi yanlış hesaplamışım.bunu her hafta yapıyorum yaaaaaa ece ve 13. takım kaptanı kontrol eder zaten listeyi
***9. Takım 293. Etap***
marti (65,6/65,1/0,5/%0,76)
btlbetul (66,7/67,2/-0,5/%-0,75)
bsrmhmmt (71,5/ / /% )
buseb (57,4/56,8/0,6/%1,45)
buzdanmadam (70,8/ / /% ) geçen hafta bildirimde bulunmamıştı, yani 2 hafta önceki kilosu 70,8 bildirimde bulunmadığı hafta kilosu 70,5 buu haftaki kilosu 70 ama ben hesaplamayı bilmiyorum.
noraaa (68,5/ / /% )
ozdemi (64,5/65,7/-1,2/%-1,86)
hoppidicik (90,8/ / /% )
fadime02 (98,9/98,5/0,4/%0,40)
trulyscrumptions (76/ / /% )
lypsa (96/95,9/0,1/%0,10)
rica ederim canım.öncelikle tadı güzel biliyorum ama kaşar çok kalorili, cheddar da öyle diye biliyorum. onları çıkar ve yerine light beyaz peynir koy. tadı güzel olsun dersen, pınar light üçgen peynirlerin tadı da süper, kalorisi de çok az. tavsiye ederim.
süt ve süt ürünleri kilo vermeyi engelleyebiliyormuş, geçen gün internette bi diyetisyenin röportajında rastladım. ne kadar doğru bilmiyorum. yine de denemek için, sabah kahvaltında yağsız omlet, ya da krep yiyebilirsin. yanında da domates, salatalık vs. ve 1 dilim ekmek. bu şekilde deneye bilirsin. çünkü yediklerinden birinin sana yaramadığı belli. kuru fasulye yağlı bir yemek sanırım. :26: böyle böyle birikiyor sonra o yağlar yüzünden kilo veremiyorsun bence
şimdilik benden bu kadar.
karar defteri kurallarının dışına çıkılmıyor diye biliyorum ben, o yüzden açıkladım durumu. :26: öyle olabiliyorsa hemencecik gelsin tabii
Kaşar ve cheddar için söylediklerin doğru ama ben doğduğumdan beri hiç peynir yemedim.Gördüğümde bile bayılacak gibi olurum.Buz dolabımda peynir olamaz adını bile yazarken parmaklarım mouse dan bi kalkıyor ıyyyyyyyyyyyyy....
Mecburiyetten yiyorum diyebilirim.
Ama domates salatalıkta mantıklıymış.Dur ben bi onuda değiştireyim...
Kaşar ve cheddar için söylediklerin doğru ama ben doğduğumdan beri hiç peynir yemedim.Gördüğümde bile bayılacak gibi olurum.Buz dolabımda peynir olamaz adını bile yazarken parmaklarım mouse dan bi kalkıyor ıyyyyyyyyyyyyy....
Mecburiyetten yiyorum diyebilirim.
Ama domates salatalıkta mantıklıymış.Dur ben bi onuda değiştireyim...
canım burdan uzak kaldığı sürece diyetten tamamen uzak kalacak. direk işe girişsin demiyorum. Ama psikolojisi bari hazır olsun..
peynir sevmiyor musun nedense çok şaşırdım ben çok severim ondan herhalde
peynir sevmiyor musun nedense çok şaşırdım ben çok severim ondan herhalde
hımm anladım. ama dediğim peynir beyaz peynir gibi değil, istersen bi dene. peynir yemezsen hımm bilemedim. ya sen benim yayınladığım şeker hastaları için olan diyeti uygulasana yaa. arkadaşım onunla 21 kg mı ne vermişti. ağır bi liste de değil, hem doktor listesi, sağlıklı:26:
est. canım olur mu öyle şey. senin dediğin doğru birşeydi zaten.ececim ben anlamam zaten, sen ne diyorsan o tabi ki.
Sevmemekten de öte..Görünce içim bulanıyor bayılacak gibi oluyorum
benim kız kuzenimde peynirden tiksiniyor.kaşarı bile tostun içinde erimiş olmazsa yemiyor. anca pizza yiyor işte. çok şaşırıyorum ben de
Ayy Busecim hakikaten ben geçmişe dönüp onu aramıştım sen bana hatırlattığında ama bulamadım(((
hehhh o benden işte bende kaşarla cheddar eridiği için mikrodalgada yapıyorum yada tost yapıyorum...Benim kardeşimde böyle o kaşarda yemiyor.Kaşarsız pizza istiyoruz getiren çocuk manyakmısınız der gibi bakıyor.Sipariş hattı yeniden arayıp malzemeler dökülür eminmisiniz diye soruyor
kimseler kalmamış. nerde bu millet nerde bu devlet.??
çek kulaklarınıkural koy, ceza ver
***9. Takım 293. Etap***
marti (65,6/65,1/0,5/%0,76)
btlbetul (66,7/67,2/-0,5/%-0,75)
bsrmhmmt (71,5/ / /% )
buseb (57,4/56,8/0,6/%1,05)
buzdanmadam (70,8/ / /% ) geçen hafta bildirimde bulunmamıştı, yani 2 hafta önceki kilosu 70,8 bildirimde bulunmadığı hafta kilosu 70,5 buu haftaki kilosu 70 ama ben hesaplamayı bilmiyorum.
noraaa (68,5/ / /% )
ozdemi (64,5/65,7/-1,2/%-1,86)
hoppidicik (90,8/90,2/0,6/%0,66)
fadime02 (98,9/98,5/0,4/%0,40)
trulyscrumptions (76/ / /% )
lypsa (96/95,9/0,1/%0,10)
Aaaa Busraa miiii ona da helal hem de derece wooooaw sen donemlerimizi takma bak ben de bi yumruk atar seni yakalarim olmaz mi?yok kız büşra coştu bu hafta birinci ohatta belki dereceye bile girebiliiirr gururumuz olabiliiiiiiirrrr
çook sağ ol emineeem tarif içiiinbugün yumruk harekatının son günü. yarın ben de sebze yiyebilcem ama seninle dönemlerimiz artık farklı mı olcak yani
Ben eskiden sunta denilen eti formlar varya sekersiz onlardan yerdim atistirmalik bence onlar daha masum hani cayin yanina falan bi bak istersenEminecim bencede yolunda gitmeyen bişeyler var..İşe başlamadan önce kaçamaklar yaptım kabul ediyorum ama onların acısı bu kadar sonradan mı çıkar onu bilemedim.Neyse ki en azından diyetim tam gaz devam ediyor bozulmadan ama ben bu bisküvileri kaldırıp yerine yoğurt koyayım.126 kcal 1 paket çnkü.Yada dur önce aralarda yarım paket yiyeyim.çnkü saat 4 yada 5 te yoğurt yiyorum eve gidince midoşum kazınmasın niyeti bozmayayım diye.İşe de yarıyor biliyormusun.
Olacak olacak...Olmazsa 10 dk yemek 40 dk yürüyüşe dönücem napayım((((((((
46:
Tatlim hiiic merak etme o gunlerde gelecek insallah sadece coook sabirli ol aceleci davraninca insanin sevki kiriliyoAllahım darısı benim başıma
bildirimi yaptığı halde burada yazılmayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?