Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bence müsait olduğu zaman gelsin. hem böylece kilosunu dengelemiş olur o zamana..

karar defteri kurallarının dışına çıkılmıyor diye biliyorum ben, o yüzden açıkladım durumu. :26: öyle olabiliyorsa hemencecik gelsin tabii

Kaşar ve cheddar için söylediklerin doğru ama ben doğduğumdan beri hiç peynir yemedim.Gördüğümde bile bayılacak gibi olurum.Buz dolabımda peynir olamaz adını bile yazarken parmaklarım mouse dan bi kalkıyor ıyyyyyyyyyyyyy....
Mecburiyetten yiyorum diyebilirim.
Ama domates salatalıkta mantıklıymış.Dur ben bi onuda değiştireyim...

karar defteri kurallarının dışına çıkılmıyor diye biliyorum ben, o yüzden açıkladım durumu. :26: öyle olabiliyorsa hemencecik gelsin tabii

canım burdan uzak kaldığı sürece diyetten tamamen uzak kalacak. direk işe girişsin demiyorum. Ama psikolojisi bari hazır olsun..

peynir sevmiyor musun nedense çok şaşırdım ben çok severim ondan herhalde

hımm anladım. ama dediğim peynir beyaz peynir gibi değil, istersen bi dene. peynir yemezsen hımm bilemedim. ya sen benim yayınladığım şeker hastaları için olan diyeti uygulasana yaa. arkadaşım onunla 21 kg mı ne vermişti. ağır bi liste de değil, hem doktor listesi, sağlıklı:26:

canım burdan uzak kaldığı sürece diyetten tamamen uzak kalacak. direk işe girişsin demiyorum. Ama psikolojisi bari hazır olsun..

ececim ben anlamam zaten, sen ne diyorsan o tabi ki.

peynir sevmiyor musun nedense çok şaşırdım ben çok severim ondan herhalde

benim kız kuzenimde peynirden tiksiniyor. kaşarı bile tostun içinde erimiş olmazsa yemiyor. anca pizza yiyor işte. çok şaşırıyorum ben de

Ayy Busecim hakikaten ben geçmişe dönüp onu aramıştım sen bana hatırlattığında ama bulamadım(((

benim kız kuzenimde peynirden tiksiniyor. kaşarı bile tostun içinde erimiş olmazsa yemiyor. anca pizza yiyor işte. çok şaşırıyorum ben de

hehhh o benden işte bende kaşarla cheddar eridiği için mikrodalgada yapıyorum yada tost yapıyorum...Benim kardeşimde böyle o kaşarda yemiyor.Kaşarsız pizza istiyoruz getiren çocuk manyakmısınız der gibi bakıyor.Sipariş hattı yeniden arayıp malzemeler dökülür eminmisiniz diye soruyor

kızlaar ben egzersiz yapmaya gidiyorum. en az 30 dk yokum.

Ayy Busecim hakikaten ben geçmişe dönüp onu aramıştım sen bana hatırlattığında ama bulamadım(((

ta daaaaaaaaa

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-icin-ayda-7-8-kg-verdiren-diyet-listesi.html

ay çok güldürdün beni canım yaaa süpermiş

ooff şıp şıp terledim. cayır cayır yanıyorum. benzetmelerim de süper

gitsin kilolaaar
gitmese bileeeeee küçülsün totolaaaaar

bildirimi yaptığı halde burada yazılmayan var mı?

Aaaa Busraa miiii ona da helal hem de derece wooooaw sen donemlerimizi takma bak ben de bi yumruk atar seni yakalarim olmaz mi?

Ben eskiden sunta denilen eti formlar varya sekersiz onlardan yerdim atistirmalik bence onlar daha masum hani cayin yanina falan bi bak istersen

Allahım darısı benim başıma
Tatlim hiiic merak etme o gunlerde gelecek insallah sadece coook sabirli ol aceleci davraninca insanin sevki kiriliyo

bildirimi yaptığı halde burada yazılmayan var mı?

perşembe ön bildirimine göre büşra nın kilosu 70,5. bugün sınavım var telden girerim diyordu ama giremezse perşembe bildirimi kilosunu baz alacağız hatta şimdiden onu hesaplayabiliriz.
fulya kilom sabit demişti, onu da sabit olarak baz alacağız gelmezse

ama noraaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…