Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

***9. Takım 293. Etap***

marti (65,6/65,1/0,5/%0,76)
btlbetul (66,7/67,2/-0,5/%-0,75)

bsrmhmmt (71,5/ / /% )
buseb (57,4/56,8/0,6/%1.05)
buzdanmadam (70,8/ / /% ) geçen hafta bildirimde bulunmamıştı, yani 2 hafta önceki kilosu 70,8

noraaa (68,5/ / /% )
ozdemi (64,5/65,7/-1,2/%-1,86)

hoppidicik (90,8/ / /% )
fadime02 (98,9/98,5/0,4/%0,40)
trulyscrumptions (76/ / /% )

lypsa (96/95,9/0,1/%0,10)

"Geçen hafta:70,5
Bu hafta32: Ama ikiye bölücez kzlar"

= 70

32: =

smile'lara bakarak çözdüm arkadaşlar.

yani geçen hafta bildirimde bulunmadığı kilosu 70,5 miş, bu hafta 70 e inmiş.

bir dahakine daha dikkatli ol şeyma, zaten sabıkalısın.

Caniiiim tebrikleeeer gordun mu azmettin sabrettin veee iste takim birincisi Buseeeeeee tattatattatatataaagrurumuzssun Buseeeee

Bugunun menusu
sabah domatesli yumurta cay
oglen icin mantar corbasi yaptiiiiim nefiiiiiiis Buse tam bize gore sebze gununde sadece mantar biber sogan kavurdum icine bastim yagsiz sutu ve blandirdan gecirdiiiim mis missss
aksama da izgara biftek brokoli dusunuorum(ama emin degilim)
aralarda kucuk yogurt yiycem

Caniiiim tebrikleeeer gordun mu azmettin sabrettin veee iste takim birincisi Buseeeeeee tattatattatatataaagrurumuzssun Buseeeee

yok kız büşra coştu bu hafta birinci o hatta belki dereceye bile girebiliiirr gururumuz olabiliiiiiiirrrr

çook sağ ol emineeem tarif içiiin bugün yumruk harekatının son günü. yarın ben de sebze yiyebilcem ama seninle dönemlerimiz artık farklı mı olcak yani

kızzzz bende aynısını hesapladım işte niye yanlış ki
illa kilo aldığımı mı tekrar ettireceksin
ama regl dönemindeyim.normalde 2 kilo almış olmam lazım yine iyiyim.
Kız ben ne biçim bakmışım anlamadım kiMoralini bozmak için yapmadım yemin ederim ben regl dönemimde daha çok şişiyorum çnkü.

Busecim harikasın.Smiley ve renk sorununu çözdüm nihayet çok teşekkür ederim.Özdemi için de anlamadım gitti nasıl bakmışsam kızın yazdıklarına:))))))))))))))))))
Bu hafta zayıflayamadım ya havaya giremiyorumMoralsizlikten diyelim..

Eminecim bencede yolunda gitmeyen bişeyler var..İşe başlamadan önce kaçamaklar yaptım kabul ediyorum ama onların acısı bu kadar sonradan mı çıkar onu bilemedim.Neyse ki en azından diyetim tam gaz devam ediyor bozulmadan ama ben bu bisküvileri kaldırıp yerine yoğurt koyayım.126 kcal 1 paket çnkü.Yada dur önce aralarda yarım paket yiyeyim.çnkü saat 4 yada 5 te yoğurt yiyorum eve gidince midoşum kazınmasın niyeti bozmayayım diye.İşe de yarıyor biliyormusun.
Olacak olacak...Olmazsa 10 dk yemek 40 dk yürüyüşe dönücem napayım((((((((

Bu arada sabah yine 2 dlm kepek ekmeği ile kaşar ve cheddar yedim
Ara: pirinç ve mısır patlağı mavi yeşil (129 kalori)
Öğlen kuru fasülye ve cacık
Akşamada allah büyük

off kızlar bu laptop benimbaşıma ne işler açtı bir bilseniz..face de benim adıma birşeyler paylaşmış ki hiçbir uygulamaya izin vermemiştim , nasıl oldu bilmiyorum..rezil oldum cümle aleme..facemide dondurdum..ama olan oldu tabii...akşamdan beri sinir harbi geçiriyorum..neyse...
bu cumadan sonra bir hafta yokum kızlar..bir dahaki hafta pazar akşamı gelicem, o zamana kadar izinli yazılmak istiyorum..kaptanın ve tabiiki buseb
in dikkatine

virüsmü girmişti ki. Ay bu teknoloji iyi olduğu kadar berbat bişeyde ya..

yahu ben yüzde hesabını yine unuttum..buseb im canım bidenem benim için yap hesabı olurmu..arkamdan konuşma bak gelince okurum

yine kendimi yanlış hesaplamışım. bunu her hafta yapıyorum yaaaaaa ece ve 13. takım kaptanı kontrol eder zaten listeyi

***9. Takım 293. Etap***

bsrmhmmt (71,5/ / /% )
buseb (57,4/56,8/0,6/%1,45)
buzdanmadam (70,8/ / /% ) geçen hafta bildirimde bulunmamıştı, yani 2 hafta önceki kilosu 70,8
bildirimde bulunmadığı hafta kilosu 70,5 buu haftaki kilosu 70 ama ben hesaplamayı bilmiyorum.
noraaa (68,5/ / /% )

hoppidicik (90,8/ / /% )

rica ederim canım. öncelikle tadı güzel biliyorum ama kaşar çok kalorili, cheddar da öyle diye biliyorum. onları çıkar ve yerine light beyaz peynir koy. tadı güzel olsun dersen, pınar light üçgen peynirlerin tadı da süper, kalorisi de çok az. tavsiye ederim.

süt ve süt ürünleri kilo vermeyi engelleyebiliyormuş, geçen gün internette bi diyetisyenin röportajında rastladım. ne kadar doğru bilmiyorum. yine de denemek için, sabah kahvaltında yağsız omlet, ya da krep yiyebilirsin. yanında da domates, salatalık vs. ve 1 dilim ekmek. bu şekilde deneye bilirsin. çünkü yediklerinden birinin sana yaramadığı belli. kuru fasulye yağlı bir yemek sanırım. :26: böyle böyle birikiyor sonra o yağlar yüzünden kilo veremiyorsun bence

şimdilik benden bu kadar.

Allahım darısı benim başıma
Kıskançlıktan çatlamak istemiyorum her hafta

alemsin kuzum yaa darısı başına eveet

Son düzenleme:
kızlar bana birşey önerin yahu. canım çok sıkıldı. böyle içimde bir sıkıntı var. bir pencereyi açıp dışarı bakayım.

iyi geldi birazcık. en iyisi şu listenin son halini kontrol edeyimde bir yarım saat dışarı çıkayım. yürüyeyim şööyle havayı içime çeke çeke..

hopişim izinli olarak ayrılırsan, 2 hafta aramıza yarışma kuralları gereği katılamazsın. yani bu hafta izine ayrıldı yazılır, 2 hafta sonra geri gelirsin. tamam mıdır? ve lütfen kilo almış şekilde geri gelme

veee geldik zurnanın zırt dediği yere.. kilom 90.2..

ahahah zırt zırt

yahu ben yüzde hesabını yine unuttum..buseb im canım bidenem benim için yap hesabı olurmu..arkamdan konuşma bak gelince okurum

konuşurum bas bas bağarırım

şeyma, fadime ve hopiş yeter be bi yüzde hesabını öğrenemediniz

kızlar bana birşey önerin yahu. canım çok sıkıldı. böyle içimde bir sıkıntı var. bir pencereyi açıp dışarı bakayım.

valla ececim, aç tv de sevdiğin bi müzik kanalını, güzel bi şarkıda dans et, ya da leslie ile yürüyüşe çık. her şeyi unutursun. keyirlenirsin.

bence müsait olduğu zaman gelsin. hem böylece kilosunu dengelemiş olur o zamana..

busecim ilk hsabın doğru. 1,05 olacak

haricen liste doğru..şimdilik.

hay allahım yaaaaaa

Son Güncellemeeee

***9. Takım 293. Etap***

bsrmhmmt (71,5/ / /% )
buseb (57,4/56,8/0,6/%1,05)
bildirimde bulunmadığı hafta kilosu 70,5 buu haftaki kilosu 70 ama ben hesaplamayı bilmiyorum.
noraaa (68,5/ / /% )

hoppidicik (90,8/90,2/0,6/%0,66)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…