- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.501
***9. Takım 293. Etap***
marti (65,6/65,1/0,5/%0,76)
btlbetul (66,7/67,2/-0,5/%-0,75)
bsrmhmmt (71,5/ / /% )
buseb (57,4/56,8/0,6/%1.05)
buzdanmadam (70,8/ / /% ) geçen hafta bildirimde bulunmamıştı, yani 2 hafta önceki kilosu 70,8
noraaa (68,5/ / /% )
ozdemi (64,5/65,7/-1,2/%-1,86)
hoppidicik (90,8/ / /% )
fadime02 (98,9/98,5/0,4/%0,40)
trulyscrumptions (76/ / /% )
lypsa (96/95,9/0,1/%0,10)
Caniiiim tebrikleeeer gordun mu azmettin sabrettin veee iste takim birincisi Buseeeeeee tattatattatatataaagrurumuzssun Buseeeee
Bugunun menusu
sabah domatesli yumurta cay
oglen icin mantar corbasi yaptiiiiim nefiiiiiiis Buse tam bize gore sebze gununde sadece mantar biber sogan kavurdum icine bastim yagsiz sutu ve blandirdan gecirdiiiim mis missss
aksama da izgara biftek brokoli dusunuorum(ama emin degilim)
aralarda kucuk yogurt yiycem
Kız ben ne biçim bakmışım anlamadım kikızzzz bende aynısını hesapladım işte niye yanlış ki
illa kilo aldığımı mı tekrar ettireceksin
ama regl dönemindeyim.normalde 2 kilo almış olmam lazım yine iyiyim.
duydum kuzucum ben ama konuya hakim olmadığım için cevap veremedim. form bisküvi tüketimi hakkında bi bilgim yok. arkasındaki kaloriye bak ona göre dengele. aslında kilonda var, verebilmen lazım rahat. tiroidin falan olmasın? neyse sen bana bugün tam bi menünü yaz tekrar ben biraz bakayım ona. bi bildiğim varsa yardımcı olayım.
gördüğüm kadarıyla sen gülenyüz falan da yapamıyorsun, doğal olarak renkli de yazamıyorsun. neyse ki bu sorunu yaşayanlar için pc ye kaydetmiştim cevabı.
Forum Ayarları'na gel, iyice aşağı doğru in Çeşitli Seçenekler kategorisini göreceksin.
Oranın hemen başındaki Mesaj Editörü yazan yeri, Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü olarak işaretleyeceksin.
Daha sonra aşağı inip Değişiklikleri Kaydet'e basmayı unutma.
İşte bu kadar. İşlem tamamdır.
kız doğru yapmış eksi var orda gözünden kaçmış
helaaaaaaallllhaftaya 64 leri görürsün inşşş
heyytt aslansın emineciiim.
tamam hadi bakalım, ikiniz bir araya gelince ters tepip dağıtmayın da ortalığı o bana yeter
Ya tatlim sana kendi tecrubemle sunu soyleyebilrim ki ben yillardir bisey yemeden yasiodum yani butun gun ac gezip o diyet form biskuvi den iki tane yeyip cay kahve ve gunde en az salonda 2 saatlik spor ki 1000 kalori kesin yakiyodum salonda aldigim kalori 1500 u gecmiyordu hatta daha az ama kilo veremiodum 100 gram versem ertesi gun 500 koyuyodum suan spor yapmiyorum iste 20 dakka mecburi hep yaptigim kopegimi gezdirme ya da alisverisi bahane edip cikip biraz dolasmayi spor sayiyorum ve inanilmaaaaz yiyorum dun aksam yemegi tokluktan yiyemedim yaaa ama artik biskuvi tatli kurabiye yok hayatimda biliosun Buseyle bir Dukan yapiyoruz yani sana dukan yap demiyorum ama o diyet form biskuviler coook da masum degil inan bana istedigin kadar az kalori aldim de istedigin kadar aldigimdan fazlasini yaktim de vucut isini bilio dogru gitmeyen biseyler varsa kendi kendini kitliyo ve bildigini yapio o varya oooooo o cok ciiiiin hic affetmiyo inan
Caniiiim tebrikleeeer gordun mu azmettin sabrettin veee iste takim birincisi Buseeeeeee tattatattatatataaagrurumuzssun Buseeeee
off kızlar bu laptop benimbaşıma ne işler açtı bir bilseniz..face de benim adıma birşeyler paylaşmış ki hiçbir uygulamaya izin vermemiştim , nasıl oldu bilmiyorum..rezil oldum cümle aleme..facemide dondurdum..ama olan oldu tabii...akşamdan beri sinir harbi geçiriyorum..neyse...
bu cumadan sonra bir hafta yokum kızlar..bir dahaki hafta pazar akşamı gelicem, o zamana kadar izinli yazılmak istiyorum..kaptanın ve tabiiki buseb in dikkatine
***9. Takım 293. Etap***
marti (65,6/65,1/0,5/%0,76)
btlbetul (66,7/67,2/-0,5/%-0,75)
bsrmhmmt (71,5/ / /% )
buseb (57,4/56,8/0,6/%1.05)
buzdanmadam (70,8/ / /% ) geçen hafta bildirimde bulunmamıştı, yani 2 hafta önceki kilosu 70,8
noraaa (68,5/ / /% )
ozdemi (64,5/65,7/-1,2/%-1,86)
hoppidicik (90,8/ / /% )
fadime02 (98,9/98,5/0,4/%0,40)
trulyscrumptions (76/ / /% )
lypsa (96/95,9/0,1/%0,10)
Busecim harikasın.Smiley ve renk sorununu çözdüm nihayet çok teşekkür ederim.Özdemi için de anlamadım gitti nasıl bakmışsam kızın yazdıklarına:))))))))))))))))))
Bu hafta zayıflayamadım ya havaya giremiyorumMoralsizlikten diyelim..
Eminecim bencede yolunda gitmeyen bişeyler var..İşe başlamadan önce kaçamaklar yaptım kabul ediyorum ama onların acısı bu kadar sonradan mı çıkar onu bilemedim.Neyse ki en azından diyetim tam gaz devam ediyor bozulmadan ama ben bu bisküvileri kaldırıp yerine yoğurt koyayım.126 kcal 1 paket çnkü.Yada dur önce aralarda yarım paket yiyeyim.çnkü saat 4 yada 5 te yoğurt yiyorum eve gidince midoşum kazınmasın niyeti bozmayayım diye.İşe de yarıyor biliyormusun.
Olacak olacak...Olmazsa 10 dk yemek 40 dk yürüyüşe dönücem napayım((((((((
Bu arada sabah yine 2 dlm kepek ekmeği ile kaşar ve cheddar yedim
Ara: pirinç ve mısır patlağı mavi yeşil (129 kalori)
Öğlen kuru fasülye ve cacık
Akşamada allah büyük
Allahım darısı benim başıma
Kıskançlıktan çatlamak istemiyorum her hafta
off kızlar bu laptop benimbaşıma ne işler açtı bir bilseniz..face de benim adıma birşeyler paylaşmış ki hiçbir uygulamaya izin vermemiştim , nasıl oldu bilmiyorum..rezil oldum cümle aleme..facemide dondurdum..ama olan oldu tabii...akşamdan beri sinir harbi geçiriyorum..neyse...
bu cumadan sonra bir hafta yokum kızlar..bir dahaki hafta pazar akşamı gelicem, o zamana kadar izinli yazılmak istiyorum..kaptanın ve tabiiki buseb in dikkatine
veee geldik zurnanın zırt dediği yere.. kilom 90.2..
yahu ben yüzde hesabını yine unuttum..buseb im canım bidenem benim için yap hesabı olurmu..arkamdan konuşma bak gelince okurum
kızlar bana birşey önerin yahu. canım çok sıkıldı. böyle içimde bir sıkıntı var. bir pencereyi açıp dışarı bakayım.
iyi geldi birazcık. en iyisi şu listenin son halini kontrol edeyimde bir yarım saat dışarı çıkayım. yürüyeyim şööyle havayı içime çeke çeke..
hopişim izinli olarak ayrılırsan, 2 hafta aramıza yarışma kuralları gereği katılamazsın. yani bu hafta izine ayrıldı yazılır, 2 hafta sonra geri gelirsin. tamam mıdır?ve lütfen kilo almış şekilde geri gelme
busecim ilk hsabın doğru. 1,05 olacak
haricen liste doğru..şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?