Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yumruklamak zorunda kalmazsın dilerim :26: canım çıkıyor ya da bi gün daha saf protein günü yap sen, aynı olalım, olmaz mıııııı

lypsa'cım senin adın ne ya, bi de özdemi arkadaşımızın adı ne? hafızamın kusuruna bakmayın ama kimse siz ismiyle hitap etmeyince unuttum sanırım.

emineciğime katılıyorum, böyle tatsız tuzsuz olan light ürünler daha masum :44:

kız emine bu havada dışarıda ne yapıyorsuuun koş git eve hasta olcaaaaaannnnnnn

Adım Hilal:))) Daha önce hiç söylememiş bile olabilirim

Cuma günleri ne kadar da yorucu yaw:26:Gidip evde sızmak isterdim aç bilaç bi köşeye ama bebişO varken ben uyuyamam ki
Yarın da bi tanecik yeğenimin doğum günü.Sabah işe gider gibi oraya gidip yardım edicem.Buralara uğrayamazsam beni merak etmeyin.
Buse bak ben görmedim duymadım dersen karışmam.Bir nevi izin alıyorum sizden

ben zaten zor kilo veriyorum eger sorun oluyorsam takımdan çıkarım

Kızlar selamlar, kilomu bildireyim geç kaldım biliyorum ama seng beni aynı geçer misin? Bir sonraki mailimi uzun uzun yazarım şu an geç kalmadan kilomu bildireyim istedim, geç kalmışta olabilirim

ben zaten zor kilo veriyorum eger sorun oluyorsam takımdan çıkarım

neeeeeee duymamış olayım hopiş! sensiz olur mu hiç yaaaaaa izinli yazılırsan tekrar yarışma listesine 2 hafta sonra yazılacaksın, izinden döndü diye. ama ne zaman istersen aramızda olmaya devam edeceksin her zamanki gibi sadece yarışma listesinde olamayacaksın kurallar gereği. hiç bir yere gidemezsin. istersen hiç kilo veremiyor ol.

teker teker anlatamayacam kızlar ama belli bu işin sonu hastane ve iğne

hayırdır yaa. yat dinlen uzan. ben bakarım buralara o zaman. sadece şu şeymayı hesaplamayı bilmiyorum :18:

büşra bırak okumayı şimdi bildirim yap. bi biz kaldık bildirim yapmayan yaaaaa

slm kızlar...ben 1.takım kaptanıyım,bu hafta listeleri hazırlama sırası bizde,ve sadece bildirim yapmayan 9.takım kaldı

yeni karara göre en son 18 e kadar süresi var ama ben işten 17,30 da çıkıcam,eğer çıkmadan paylaşabilirseniz çok ama çok sevinicem

bu arada yardımcı olabileceğim bişey varsa seve seve yapabilirimm

benim matematigin kötü eskiden çok iyiydi yaşlandıkça kötüleşti

zaten kedimde hasta ishal olmuş patates püresini zorla yediriyorum :26:

tamam busraaa ben yol arkadasima guveniyorum ama sen de yardim et kuzuucana

ederim tabisidee geldiği hafta boşum komple bolca görüşürüz ben ona dukan yemekleri yapar evime davet ederim :) ramize götürürüm :)

Dogru kiz sen de zekisin haaa surunsun tabiii kizlara aci verenler beter olsuuuun tobe tobe cuma cuma yok kiz agzimiza guzel seyler alalim kimse olmesin yaaa allah bilir kimi ne yapacagini:18:

banane banane ben perşembe dedim cuma demedimkii :)

Tmm Busracim goruselim mutlaka Ramiz nerelerde var bana bi sooole bakiim ayipsin bendensin kiz olur mu
Buseee sen merak etme bak o hafta Busra da coook kilo verirse bilki sebebi benimdir

:) inşallah inşallah inşallah :) alamanyalardan geliyon kız sen götürmez miyim ben seni ramize falan :) gelde bi gidek köfte yiyek bol bol

tamam hadi bakalım, ikiniz bir araya gelince ters tepip dağıtmayın da ortalığı o bana yeter

dağıt mak???? hayırdır yaa o kız dukancı bacım dağıtırız da eğlenceyle dağıtırız yemekle dağıtmak mı olur?

ooo heh çok iyi demişsin görürsenin ilerki halinide bin işman olur innnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnşalllllllllllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh....

teker teker anlatamayacam kızlar ama belli bu işin sonu hastane ve iğne

hayırdır kuzum?? geçmişler ola nazar mı değdi kız yoksa

kız buseee senin aklın gel git oldu iyice hee... hopiş değil o fadiş... bu arada FADİME duymayayım bende o ne demek zor kilo veriyorum çıkayım diye??? kilo kolay verilmiyor ki. kk da birlikte bu grupta toplanma amacımız ney bizim vermekte zorlandığımız kilocukları def etmek. ama zor ama kolay... bu işler böyle kuzum. sakın deme bir daha öyle birşey. hangimiz kolay kilo veriyoruz ki???

offf oku oku yaz yaz bitmedi

bildirim vaktiiiii.... kilom
70.3 kızlar :)

geçen hafta: 71.5 bu hafta: 70.3 giden:1.2

70.3*1.2/71.5 =1.179 ( 1.80)
:26ldumu kiii?

hallediyoruz birazdan canım.

normal yüzdeyi hesapla kaça bölüceğini bulup geliyorum :)

kaptan şeymanın hesaplamasını bilmiyorum. geçen hafta yoktu. :18:

son durum bu

***9. Takım 294. Etap***

marti (65,6/65,1/0,5/%0,76)
btlbetul (66,7/67,2/-0,5/%-0,75)

bsrmhmmt (71,5/70,5/1/%1,40)
buseb (57,4/56,8/0,6/%1,05)
buzdanmadam (70,8/ / /% ) geçen hafta bildirimde bulunmamıştı, yani 2 hafta önceki kilosu 70,8.
bildirimde bulunmadığı hafta kilosu 70,5 miş. bu haftaki kilosu 70 ama ben hesaplamayı bilmiyorum.
noraaa (68,5/68,5 /0/%0)
ozdemi (64,5/65,7/-1,2/%-1,86)

hoppidicik (90,8/90,2/0,6/%0,66)
fadime02 (98,9/98,5/0,4/%0,40)
trulyscrumptions (76/76/0/%0)

lypsa (96/95,9/0,1/%0,10)

Son düzenleme:
şeyma dediğimiz buzdanmadamdı dimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…