- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.541
Aaaa Busraa miiii ona da helal hem de derece wooooaw sen donemlerimizi takma bak ben de bi yumruk atar seni yakalarim olmaz mi?
Ben eskiden sunta denilen eti formlar varya sekersiz onlardan yerdim atistirmalik bence onlar daha masum hani cayin yanina falan bi bak istersen
Tatlim hiiic merak etme o gunlerde gelecek insallah sadece coook sabirli ol aceleci davraninca insanin sevki kiriliyo
yumruklamak zorunda kalmazsın dilerim :26: canım çıkıyorya da bi gün daha saf protein günü yap sen, aynı olalım, olmaz mıııııı
lypsa'cım senin adın ne ya, bi de özdemi arkadaşımızın adı ne? hafızamın kusuruna bakmayın ama kimse siz ismiyle hitap etmeyince unuttum sanırım.
emineciğime katılıyorum, böyle tatsız tuzsuz olan light ürünler daha masum :44:
ben zaten zor kilo veriyorum eger sorun oluyorsam takımdan çıkarımhopişim izinli olarak ayrılırsan, 2 hafta aramıza yarışma kuralları gereği katılamazsın. yani bu hafta izine ayrıldı yazılır, 2 hafta sonra geri gelirsin. tamam mıdır?ve lütfen kilo almış şekilde geri gelme
ahahah zırt zırt
konuşurumbas bas bağarırım
şeyma, fadime ve hopiş yeter be bi yüzde hesabını öğrenemediniz
valla ececim, aç tv de sevdiğin bi müzik kanalını, güzel bi şarkıda dans et, ya da leslie ile yürüyüşe çık. her şeyi unutursun. keyirlenirsin.
ben bi fena oldum hanımlar ya. başım falan dönüyor
ben zaten zor kilo veriyorum eger sorun oluyorsam takımdan çıkarım
teker teker anlatamayacam kızlar ama belli bu işin sonu hastane ve iğne
benim matematigin kötü eskiden çok iyiydi yaşlandıkça kötüleştineeeeeeeduymamış olayım hopiş! sensiz olur mu hiç yaaaaaa izinli yazılırsan tekrar yarışma listesine 2 hafta sonra yazılacaksın, izinden döndü diye. ama ne zaman istersen aramızda olmaya devam edeceksin her zamanki gibi sadece yarışma listesinde olamayacaksın kurallar gereği. hiç bir yere gidemezsin. istersen hiç kilo veremiyor ol.
hayırdır yaa. yat dinlen uzan. ben bakarım buralara o zaman. sadece şu şeymayı hesaplamayı bilmiyorum :18:
tamam busraaaben yol arkadasima guveniyorum ama sen de yardim et kuzuucana
Dogru kiz sen de zekisin haaa surunsun tabiii kizlara aci verenler beter olsuuuun tobe tobe cuma cuma yok kiz agzimiza guzel seyler alalim kimse olmesin yaaa allah bilir kimi ne yapacagini:18:
Tmm Busracim goruselim mutlaka Ramiz nerelerde var bana bi sooole bakiim ayipsin bendensin kiz olur mu
Buseee sen merak etme bak o hafta Busra da coook kilo verirse bilki sebebi benimdir
tamam hadi bakalım, ikiniz bir araya gelince ters tepip dağıtmayın da ortalığı o bana yeter
insan korkuyor bazen pişman olacağı bişey yapmaktan :2: Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.
son iki kişiyede aynı şeyi söyledim hemde yüzüne beraber. ''dilerim bir gün yine karşılaşırız.'' içeriği yetti ikisinedehele ikincisi yüzü bir farklı oldu :)
teker teker anlatamayacam kızlar ama belli bu işin sonu hastane ve iğne
neeeeeeeduymamış olayım hopiş! sensiz olur mu hiç yaaaaaa izinli yazılırsan tekrar yarışma listesine 2 hafta sonra yazılacaksın, izinden döndü diye. ama ne zaman istersen aramızda olmaya devam edeceksin her zamanki gibi sadece yarışma listesinde olamayacaksın kurallar gereği. hiç bir yere gidemezsin. istersen hiç kilo veremiyor ol.
hayırdır yaa. yat dinlen uzan. ben bakarım buralara o zaman. sadece şu şeymayı hesaplamayı bilmiyorum :18:
slm kızlar...ben 1.takım kaptanıyım,bu hafta listeleri hazırlama sırası bizde,ve sadece bildirim yapmayan 9.takım kaldı
yeni karara göre en son 18 e kadar süresi var ama ben işten 17,30 da çıkıcam,eğer çıkmadan paylaşabilirseniz çok ama çok sevinicem
bu arada yardımcı olabileceğim bişey varsa seve seve yapabilirimm
normal yüzdeyi hesapla kaça bölüceğini bulup geliyorum :)
şeyma dediğimiz buzdanmadamdı dimi:)hay allahım yaaaaaa
***9. Takım 293. Etap***
marti (65,6/65,1/0,5/%0,76)
btlbetul (66,7/67,2/-0,5/%-0,75)
bsrmhmmt (71,5/ / /% )
buseb (57,4/56,8/0,6/%1,05)
buzdanmadam (70,8/70 /0,8 /%0,57 ) geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzde ikiye bölündü.
noraaa (68,5/ / /% )
ozdemi (64,5/65,7/-1,2/%-1,86)
hoppidicik (90,8/90,2/0,6/%0,66)
fadime02 (98,9/98,5/0,4/%0,40)
trulyscrumptions (76/ / /% )
lypsa (96/95,9/0,1/%0,10)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?