Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın kızlar.
bu hafat ii bir haberim yok.
regl dönemim başladı
geçen hafta 64,5
bu hafta 65,7:26:

64,5-65,7=-1,2kg*100/64,5=-1,86
ortalamam -1,86

Size de hayırlı olsun hoppişim.Benimde kuzumun daha ilk yılı.O günleri de görmek kısmet olur inşallah..

kız fulya deyip durma kız cumartesi ev taşıyacak yanlış hatırlamıyorsam, derdi başından aşkın onun benim korkum yarınki bildirim açıkcası, umarım bildirimde bulunabilir.

Fuli bi süredir kilom aynı yazıyordu.Bu telaşede düşmediyse bence onu aynı yazalım..Duraklama da nede olsa..

tamam busraaa ben yol arkadasima guveniyorum ama sen de yardim et kuzuucana

mrb kıslarrr,ben yeni katıldım aranıza benide kabul edermiseinizşuan 79 kiloyum ve acilen 70 olmam lazım ama yapamıyorum

canim yarismay katilmak isteyenler bolumunde kendini tanitip, anlatip bi takim kaptani cagirilmayi beklemen gerekiyor. buna biz karar veremiyruz malesef.

halkisin ben de oyle dusunuyorum canim.

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
Bilgisayarımda bişeyler yapılıyordu sabah giremedim erkenden.
Nasılsın Busecim alttanalttan bakıyorsun gördüm seni:)))))))))))

Geçen hafta : 96
Bu Hafta :95,900
Fark :100 gr ((
% : 0,10

96/95,600/100gr/%0,10

Bu hafta hiç kilo veremeyeceğimi biliyordum 100 gr bile sürpriz oldu.Ama ben diyetime çok güzel devam ettğimden eminim kızlar yaw(( Bi yerde hata yapıyorum bi yol gösterin bana.Aralarda badem fındık yemiştim ilk zamanlar zayıflamıştım sonra durdu...Bıraktım meyve yedim kilo aldım.Onuda bıraktım şimdi form bisküvilerden yiyorum.Bunları yarım yarım mı yemem lazım diye sordum ama beni duymadınız ((
Kahve de günde iki tane içiyorum.
Yeşil çay iki tane..
Hergün bir kase yoğurt yiyorum... ((
Birde şu bildirim yaptığım satırı renklendirmek ve kalın yazmak istiyorum beceremiyorum.Nasıl yapıyorsunuz...?

Busraaaaa allah seni nasi biliosa ooole yapsin kiz sabah sabah pek sinirliydim oglan okula gitmeyim dedi ben kahvaltisini hazirlamisim falan hazirladiktan sonra hayir dedimbu sefer yok sunum kayip yok bu nerde eeeee dedim hadi gidiosun kacis yok valla cinlerim tepemdeyde o sinirli halimle guldurdun beni evet bu kilolar gidiceeeeeek

mrb kıslarrr,ben yeni katıldım aranıza benide kabul edermisinizşuan 79 kiloyum ve acilen 70 olmam lazım ama yapamıyorum
Nurdilicim dogru yerdesin tatlim hosgeldin sefa geldin hiiic merak etme burda gidio kilolar

Kizlaaaar herkese gunaydiiin
Almanya'dan son durumu bildiriyorum
65,600/65,100/0,500/%0,762
azi bulamayan cogu hiiic bulamazmis buna da sukur gerci 64 leri gormek beni coook ii yapardi ama haftaya insallah

Günaydın beybiler,

Bu günkü kilom; 67,2

bu akşam misafirlerim var onlara sarma yaptım umarım becerebilmişimdir yapraklar biraz karttı ama yapçak bişi yok artık.... sardım onları yiyecekler :))) yanına ne yapsam diye düşünüyorum.... akşam onlarla azcık cozutabilirim.... öyle yane....

marti (65,600/65,100 / 0,500/%0,762 )
btlbetul (/ / / )
bsrmhmmt ( / / / )
buseb (/ / / )
buzdanmadam (/ / /)
noraaa (/ / / )
ozdemi (/ / /)
hoppidicik (/ / /)
fadime02 (/ / /)
trulyscrumtions (/ / / )
lypsa (/ / /)

Listeyi de hazirladim taaaam miiiiii

Son düzenleme:
canim yarismay katilmak isteyenler bolumunde kendini tanitip, anlatip bi takim kaptani cagirilmayi beklemen gerekiyor. buna biz karar veremiyruz malesef.
Kiz Nurdili sen de alemsin ben seni kaptan kabul etti sandim tatlim yer varsa kaptan ayarlio bu isleri ama gelirsen yani mumkunati varsa tabii ki cok memnun oluruz

Dogru kiz sen de zekisin haaa surunsun tabiii kizlara aci verenler beter olsuuuun tobe tobe cuma cuma yok kiz agzimiza guzel seyler alalim kimse olmesin yaaa allah bilir kimi ne yapacagini:18:

tamam busraaa ben yol arkadasima guveniyorum ama sen de yardim et kuzuucana

Tmm Busracim goruselim mutlaka Ramiz nerelerde var bana bi sooole bakiim ayipsin bendensin kiz olur mu
Buseee sen merak etme bak o hafta Busra da coook kilo verirse bilki sebebi benimdir

duydum kuzucum ben ama konuya hakim olmadığım için cevap veremedim. form bisküvi tüketimi hakkında bi bilgim yok. arkasındaki kaloriye bak ona göre dengele. aslında kilonda var, verebilmen lazım rahat. tiroidin falan olmasın? neyse sen bana bugün tam bi menünü yaz tekrar ben biraz bakayım ona. bi bildiğim varsa yardımcı olayım.

gördüğüm kadarıyla sen gülenyüz falan da yapamıyorsun, doğal olarak renkli de yazamıyorsun. neyse ki bu sorunu yaşayanlar için pc ye kaydetmiştim cevabı.

Forum Ayarları'na gel, iyice aşağı doğru in Çeşitli Seçenekler kategorisini göreceksin.
Oranın hemen başındaki Mesaj Editörü yazan yeri, Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü olarak işaretleyeceksin.
Daha sonra aşağı inip Değişiklikleri Kaydet'e basmayı unutma.

İşte bu kadar. İşlem tamamdır.

Canım kg almışsın ortalama yanlış olmuş

64,5/65,7/-1,2/-1,86 olması lazım...

kız doğru yapmış eksi var orda gözünden kaçmış

Kizlaaaar herkese gunaydiiin
Almanya'dan son durumu bildiriyorum
65,600/65,100/0,500/%0,762
azi bulamayan cogu hiiic bulamazmis buna da sukur gerci 64 leri gormek beni coook ii yapardi ama haftaya insallah

helaaaaaaallll haftaya 64 leri görürsün inşşş

heyytt aslansın emineciiim.

Tmm Busracim goruselim mutlaka Ramiz nerelerde var bana bi sooole bakiim ayipsin bendensin kiz olur mu
Buseee sen merak etme bak o hafta Busra da coook kilo verirse bilki sebebi benimdir

tamam hadi bakalım, ikiniz bir araya gelince ters tepip dağıtmayın da ortalığı o bana yeter

Son düzenleme:
Geçen hafta:70,5
Bu hafta32: Ama ikiye bölücez kzlar

şeymaaaa smile yüzünden çıkmamış ne dediğin yaaaaa yazdığınız şeye bakmıyor musunuz ay çıldırıcam!

kızlar şunu anlayan birisi izzah etsin allah aşkına yaa. kaçmış kilosu ooff

helaaaaaaallll haftaya 64 leri görürsün inşşş
heyytt aslansın emineciiim.
tamam hadi bakalım, ikiniz bir araya gelince ters tepip dağıtmayın da ortalığı o bana yeter
sen hiiiic merak etme Busecim ben artik yolumdan kolay kolay donmeeeeem yemisim beni yoldan dondurecekleri ben haftaya hele bi 64 olayim da siz bi gorun beni nasi zayifimmmmm yazik banaaaa ölüom zayifliktaaaan diycem

marti (65,600/65,100 / 0,500/%0,762 )
btlbetul (/ / / )
bsrmhmmt ( / / / )
buseb (/ / / )
buzdanmadam (/ / /)
noraaa (/ / / )
ozdemi (64,5 /65,7 /-1,20 /%-1,86)
hoppidicik (/ / /)
fadime02 (/ / /)
trulyscrumtions (/ / / )
lypsa (/ / /)

Ya tatlim sana kendi tecrubemle sunu soyleyebilrim ki ben yillardir bisey yemeden yasiodum yani butun gun ac gezip o diyet form biskuvi den iki tane yeyip cay kahve ve gunde en az salonda 2 saatlik spor ki 1000 kalori kesin yakiyodum salonda aldigim kalori 1500 u gecmiyordu hatta daha az ama kilo veremiodum 100 gram versem ertesi gun 500 koyuyodum suan spor yapmiyorum iste 20 dakka mecburi hep yaptigim kopegimi gezdirme ya da alisverisi bahane edip cikip biraz dolasmayi spor sayiyorum ve inanilmaaaaz yiyorum dun aksam yemegi tokluktan yiyemedim yaaa ama artik biskuvi tatli kurabiye yok hayatimda biliosun Buseyle bir Dukan yapiyoruz yani sana dukan yap demiyorum ama o diyet form biskuviler coook da masum degil inan bana istedigin kadar az kalori aldim de istedigin kadar aldigimdan fazlasini yaktim de vucut isini bilio dogru gitmeyen biseyler varsa kendi kendini kitliyo ve bildigini yapio o varya oooooo o cok ciiiiin hic affetmiyo inan

insan korkuyor bazen pişman olacağı bişey yapmaktan :2: Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.
son iki kişiyede aynı şeyi söyledim hemde yüzüne beraber. ''dilerim bir gün yine karşılaşırız.'' içeriği yetti ikisinede hele ikincisi yüzü bir farklı oldu :)
Geçen hafta:70,5
Bu hafta32: Ama ikiye bölücez kzlar

32 mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…