- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.481
Size de hayırlı olsun hoppişim.Benimde kuzumun daha ilk yılı.O günleri de görmek kısmet olur inşallah..ooo senin adına çok sevindim caın..erken rezervasyonda fiatlar nerdeyse yarı yarıya oluyo ki uçak biletide dahil..bende bugün bir nevi erken rezervasyon yaptırdım ..önümüzdeki sene için kızımı dershaneye ön kayıt yaptırdım..fiyat bayağı düştü..bende senin sevindiğin gibi ona sevindim..
kız fulya deyip durma kız cumartesi ev taşıyacak yanlış hatırlamıyorsam, derdi başından aşkın onunbenim korkum yarınki bildirim açıkcası, umarım bildirimde bulunabilir.
BUSEEEEE emine türkiyeye benim kucişime geliyor ankaraya.. ben burdan dikte eder sen ne diyorsan yediririm ona kuzucanım merak etme sen :) emineee geldiğinde görüşek burda mutlakasöz köfteci ramize götürcem seni kız
mrb kıslarrr,ben yeni katıldım aranıza benide kabul edermiseinizşuan 79 kiloyum ve acilen 70 olmam lazım ama yapamıyorum
Size de hayırlı olsun hoppişim.Benimde kuzumun daha ilk yılı.O günleri de görmek kısmet olur inşallah..
Fuli bi süredir kilom aynı yazıyordu.Bu telaşede düşmediyse bence onu aynı yazalım..Duraklama da nede olsa..
günaydın kızlar.
bu hafat ii bir haberim yok.
regl dönemim başladı
geçen hafta 64,5
bu hafta 65,7:26:
64,5-65,7=-1,2kg*100/64,5=-1,86
ortalamam -1,86
Busraaaaa allah seni nasi biliosa ooole yapsin kiz sabah sabah pek sinirliydim oglan okula gitmeyim dedi ben kahvaltisini hazirlamisim falan hazirladiktan sonra hayir dedimay emine allah seni bildiği gibi yapsın emi.. önce bi şunu söyliim ben paso senin fotoğrafa bakıyordum adın dikkatimi çekmediydi yani göz aşinalığı var marti diye hatta önceleri öyle hatırlıyordumda şimdi resim değişince ana bu MARTİ kim yaa oldum bi an okuyunca hatta yeni birimi girdi takıma acaba dedim :) :):):)
neyse gelelim konumuza arkadaşlarınla oooohhh olsunlar yapmışsın hakikatende oh olsun ne öle inanmamazlık yapmışlar ellemişler mıncıklamışlar seni :)verdiysen verdin veremezmisin sanki sen kilo hey allahım yaa... 36 beden olda sen onların moralini boz aaa xxxx sen kilo mu aldın canım? dede kızarsın bozarsın bozulsun hatunlar çünkü sen 36 beden oluceksınnn
BUSEEEEE emine türkiyeye benim kucişime geliyor ankaraya.. ben burdan dikte eder sen ne diyorsan yediririm ona kuzucanım merak etme sen :) emineee geldiğinde görüşek burda mutlakasöz köfteci ramize götürcem seni kız
Nurdilicim dogru yerdesin tatlim hosgeldin sefa geldin hiiic merak etme burda gidio kilolarmrb kıslarrr,ben yeni katıldım aranıza benide kabul edermisinizşuan 79 kiloyum ve acilen 70 olmam lazım ama yapamıyorum
Kiz Nurdili sen de alemsin ben seni kaptan kabul etti sandim tatlim yer varsa kaptan ayarlio bu isleri ama gelirsen yani mumkunati varsa tabii ki cok memnun oluruzcanim yarismay katilmak isteyenler bolumunde kendini tanitip, anlatip bi takim kaptani cagirilmayi beklemen gerekiyor. buna biz karar veremiyruz malesef.
Dogru kiz sen de zekisin haaa surunsun tabiii kizlara aci verenler beter olsuuuun tobe tobe cuma cuma yok kiz agzimiza guzel seyler alalim kimse olmesin yaaa allah bilir kimi ne yapacagini:18:emineee kuzum öyle değil o ölmesin elin manyağı niye ölsünki... sevmeyip üzüp neler kaybettiğini görsün bence... 1 defa ölüp kurtulacağına hergün sürüm sürüm sürünsün :)ben bugün niye böyle cadalozluk yapma modundayım yaa ne oluyor bana. sana ankarada diktatörlük yapıcam kaptancanı üzeni dövücem süründürücem falan gece gece fazla ders çalıştım kısa devre yaptım kesin ben :):):)) az bi örgü öreyim :) 2 gündür bi saç bandını bitiremedim :) dert oldu içime :)
tamam busraaaben yol arkadasima guveniyorum ama sen de yardim et kuzuucana
Tmm Busracim goruselim mutlaka Ramiz nerelerde var bana bi sooole bakiim ayipsin bendensin kiz olur muBUSEEEEE emine türkiyeye benim kucişime geliyor ankaraya.. ben burdan dikte eder sen ne diyorsan yediririm ona kuzucanım merak etme sen :) emineee geldiğinde görüşek burda mutlakasöz köfteci ramize götürcem seni kız
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
Bilgisayarımda bişeyler yapılıyordu sabah giremedim erkenden.
Nasılsın Busecim alttanalttan bakıyorsun gördüm seni:)))))))))))
Geçen hafta : 96
Bu Hafta :95,900
Fark :100 gr((
% : 0,10
96/95,600/100gr/%0,10
Bu hafta hiç kilo veremeyeceğimi biliyordum 100 gr bile sürpriz oldu.Ama ben diyetime çok güzel devam ettğimden eminim kızlar yaw(( Bi yerde hata yapıyorum bi yol gösterin bana.Aralarda badem fındık yemiştim ilk zamanlar zayıflamıştım sonra durdu...Bıraktım meyve yedim kilo aldım.Onuda bıraktım şimdi form bisküvilerden yiyorum.Bunları yarım yarım mı yemem lazım diye sordum ama beni duymadınız ((
Kahve de günde iki tane içiyorum.
Yeşil çay iki tane..
Hergün bir kase yoğurt yiyorum...((
Birde şu bildirim yaptığım satırı renklendirmek ve kalın yazmak istiyorum beceremiyorum.Nasıl yapıyorsunuz...?
Canım kg almışsın ortalama yanlış olmuş
64,5/65,7/-1,2/-1,86 olması lazım...
Kizlaaaar herkese gunaydiiin
Almanya'dan son durumu bildiriyorum
65,600/65,100/0,500/%0,762
azi bulamayan cogu hiiic bulamazmis buna da sukur gerci 64 leri gormek beni coook ii yapardi ama haftaya insallah
marti (65,600/65,100 / 0,500/%0,762 )
btlbetul (/ / / )
bsrmhmmt ( / / / )
buseb (/ / / )
buzdanmadam (/ / /)
noraaa (/ / / )
ozdemi (/ / /)
hoppidicik (/ / /)
fadime02 (/ / /)
trulyscrumtions (/ / / )
lypsa (/ / /)
Listeyi de hazirladim taaaam miiiiii
Tmm Busracim goruselim mutlaka Ramiz nerelerde var bana bi sooole bakiim ayipsin bendensin kiz olur mu
Buseee sen merak etme bak o hafta Busra da coook kilo verirse bilki sebebi benimdir
Geçen hafta:70,5
Bu hafta32: Ama ikiye bölücez kzlar
kızzzz bende aynısını hesapladım işte niye yanlış kiCanım kg almışsın ortalama yanlış olmuş
64,5/65,7/-1,2/-1,86 olması lazım...
sen hiiiic merak etme Busecimhelaaaaaaallllhaftaya 64 leri görürsün inşşş
heyytt aslansın emineciiim.
tamam hadi bakalım, ikiniz bir araya gelince ters tepip dağıtmayın da ortalığı o bana yeter
Ya tatlim sana kendi tecrubemle sunu soyleyebilrim ki ben yillardir bisey yemeden yasiodum yani butun gun ac gezip o diyet form biskuvi den iki tane yeyip cay kahve ve gunde en az salonda 2 saatlik spor ki 1000 kalori kesin yakiyodum salonda aldigim kalori 1500 u gecmiyordu hatta daha az ama kilo veremiodum 100 gram versem ertesi gun 500 koyuyodum suan spor yapmiyorum iste 20 dakka mecburi hep yaptigim kopegimi gezdirme ya da alisverisi bahane edip cikip biraz dolasmayi spor sayiyorum ve inanilmaaaaz yiyorum dun aksam yemegi tokluktan yiyemedim yaaa ama artik biskuvi tatli kurabiye yok hayatimda biliosun Buseyle bir Dukan yapiyoruz yani sana dukan yap demiyorum ama o diyet form biskuviler coook da masum degil inan bana istedigin kadar az kalori aldim de istedigin kadar aldigimdan fazlasini yaktim de vucut isini bilio dogru gitmeyen biseyler varsa kendi kendini kitliyo ve bildigini yapio o varya oooooo o cok ciiiiin hic affetmiyo inanGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
Bilgisayarımda bişeyler yapılıyordu sabah giremedim erkenden.
Nasılsın Busecim alttanalttan bakıyorsun gördüm seni:)))))))))))
Geçen hafta : 96
Bu Hafta :95,900
Fark :100 gr((
% : 0,10
96/95,600/100gr/%0,10
Bu hafta hiç kilo veremeyeceğimi biliyordum 100 gr bile sürpriz oldu.Ama ben diyetime çok güzel devam ettğimden eminim kızlar yaw(( Bi yerde hata yapıyorum bi yol gösterin bana.Aralarda badem fındık yemiştim ilk zamanlar zayıflamıştım sonra durdu...Bıraktım meyve yedim kilo aldım.Onuda bıraktım şimdi form bisküvilerden yiyorum.Bunları yarım yarım mı yemem lazım diye sordum ama beni duymadınız ((
Kahve de günde iki tane içiyorum.
Yeşil çay iki tane..
Hergün bir kase yoğurt yiyorum...((
Birde şu bildirim yaptığım satırı renklendirmek ve kalın yazmak istiyorum beceremiyorum.Nasıl yapıyorsunuz...?
insan korkuyor bazen pişman olacağı bişey yapmaktan :2: Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.ben demiştim demekten nefret etsemde bendim canım o. boşver takma sen sınavına yoğunlaş aşk üniversitede bir bulurki seni zaten oooooooo yani..hem şimdi sevsen sonra ayrı şehre gidince farklı dert ( diyene bak sevgilimle hiç aynı şehirde olamadık 7 yıldır )sonra bunun kıskançlığı var buluşması var o aralarda kk ihmal etme olayı var :) kendimizede çekerim olayı hemencik :) neyse vel hasıl kelam sen boşver yavrum ( nene oldum sanki gibi) upuzuuuunnn bir üniversite döneminde gönlünü kıpraşıma alacak hayatı pemPe yapacak sonrada ağlatıp zırlatıp kendini özletecek birisini elbet bulursun hatta sen bulmazsın o gelir seni bulur. sonuçta ardında KK var. bi mevzu olursa gider böyle döveriz :)
son iki kişiyede aynı şeyi söyledim hemde yüzüne beraber. ''dilerim bir gün yine karşılaşırız.'' içeriği yetti ikisinedeemineee kuzum öyle değil o ölmesin elin manyağı niye ölsünki... sevmeyip üzüp neler kaybettiğini görsün bence... 1 defa ölüp kurtulacağına hergün sürüm sürüm sürünsün :)ben bugün niye böyle cadalozluk yapma modundayım yaa ne oluyor bana. sana ankarada diktatörlük yapıcam kaptancanı üzeni dövücem süründürücem falan gece gece fazla ders çalıştım kısa devre yaptım kesin ben :):):)) az bi örgü öreyim :) 2 gündür bi saç bandını bitiremedim :) dert oldu içime :)
Geçen hafta:70,5
Bu hafta32: Ama ikiye bölücez kzlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?