Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tamam ebrucum kontrol ettim ben de, liste doğru. öyle yaparım artık. hesabıma göre 6. yız. bizimle aynı yüzdeye sahip bi takım var ama onların ki %0,273 , bizimki %0,27090909 şeklinde olduğu için onlar bizim önümüzde

emeğine sağlık

hesabıma göre 6. yız bu hafta kızlaaaaaaar, buna da şüküüürr

kilo veren herkesi tebrik ederim. ben yemeğe gidiyorum.

ay kızlar yine unutuyorduk eksik yapıyorduk yaaa. fadime izine ayrılmak istemişti. onu da izinli gösterdim şimdi düzelttim listeyi. oof sonunda hataları komple düzelttik yaa

kız emine bu havada dışarıda ne yapıyorsuuun koş git eve hasta olcaaaaaannnnnnn
sormaaaa pismaniiiim
Adım Hilal:))) Daha önce hiç söylememiş bile olabilirim
guzel isim hilala memnun oldum

ben zaten zor kilo veriyorum eger sorun oluyorsam takımdan çıkarım
olduuuuuuu biz cok kolay kilo verioz sanki valla anlamayiz biz oole biyere kacmak yok burdasin kizariz bak hmmmmmmmmmm

benim matematigin kötü eskiden çok iyiydi yaşlandıkça kötüleşti

zaten kedimde hasta ishal olmuş patates püresini zorla yediriyorum :26:
gecmis olsun senin durumun zor kedi hastaysa

hesabıma göre 6. yız bu hafta kızlaaaaaaar, buna da şüküüürr

kilo veren herkesi tebrik ederim. ben yemeğe gidiyorum.
aaaaaaaaa 6. mi ya kizlar zorlayin kendinizi bi de biz girelim ilk uce yaaaaa lutfeeeen

ne yaptın dışarda söyle bakayım. anlaaat

Kızlaaar ben geldimm

Kilo veren herkesı tebrik ediyorumm haftayada ilk 3 teyiz artık yapalım!

Bu arada ben haftasonu yine pirinç lapası yapıyım diyorum

Kızlaaar ben geldimm

Kilo veren herkesı tebrik ediyorumm haftayada ilk 3 teyiz artık yapalım!

Bu arada ben haftasonu yine pirinç lapası yapıyım diyorum

kız kaçak okudun mu geçmişi yine yapacağını yapmışsın. kilo bildirimini ne biçim yaptın öyle sen rakam yerine smile lar çıkmış. sonradan çözdüm de anladım kilonu. anlık bi kriz geçirdim burda. bildirim yaptıktan sonra nasıl görünüyor diye bir bak, öyle hemen kaçma. halledemesek bu hafta da bildirim yapmadı olarak geçecektin.

lapa haaaaa benim de çok yapasım var ama imkansız

Gördüm busişim gördümm:26: Sabah öyle bi bildirim yapıyorum ki görsen apar toparrr telefondan girebilsem sıkıntı yokta sabah uyanıp hemen çıkıyorum ya aceleye gelmiş ama bidaha olmaz söz

eveeet 2 haftada 3 kilo vermem lazımm

ver kuzucum veer ver de gururumuz ol yarın başlıyor musun 2 günlük lapaya? geçen sefer 2. gün dayanamamıştık

Son düzenleme:
ne yaptın dışarda söyle bakayım. anlaaat
Buseee aslinda yurrumek icin ciktim yuruye yuruye carsiya inecektim gidis 30 dak suruyo donuste ayni bir saatte orada dolasirim dedim aaaaaa ama benden baska kimse yok yollarda herkes arabali dondum arabayi aldim oglum baska bisehirde okuo tenle gidip gelio 40 km mesafede hadi dedim cocuk usumesin onu alayim gittim onu aldim ve hoooop eve geldim hemen biftek ve brokolimi yaptim hooop mideye simdi cay iciorum yaninda tofu cipsim varhabire yiyorum yok booole bisey yaaaa

Walla acayipsin hafiye n'olacak nasil cozdun sen onu leonardo'nun kodu gibi
aaaaaa ooole lapa mapa yooook cissss dukan var dukan

evvet busişim başlıyorumm Ben dayanmışım vala sen pes etmiştin kaçak olmuştunn senin dukan nasıl gidiyor kuzucumm?

evet ama sen de bi kase yiyemiyordun az yiyebiliyordun ben öyle hatırlıyorum. bu sefer ye sil süpür dukan bol duraklamalı ve sporlu gidiyor. şimdi yine 1 saat yürüyeceğim

ahahh sanane herkesten emineeeeeeee sen yürüseydin alemsin neyse zaten hava berbatmış bi yerde iyi olmuş. cidden bu nasıl diyet ya. yeme psikolojisine büründük nasılsa kilo yapmıyor diye. bu diyet bitince na yapacağız bilmiyorum. ben yapar mıyım yahu lapa, dukan yapıoz mümkün mü yani lapa emine

busecim üşütmüşsün dedi doktor. streste üstüne eklenmiş dedi.. iğneyi yaptı gönderdi

kendine dikkat et canım yaa. bi de dışarı çıktın yürüdün sen bugün. dışarda üşüttün bence. bundan sonra dikkat et. çıkma soğuk havalarda. emine de dondu bugün sanırım dışarda. yakında o da iğneyi yemezse iyi. :26:

olabilir... inşallah ona bari bişey olmaz..

Geçmiş olsun Ece'cim. Umarım düzelirsin en kısa zamanda. Dikkat et kendine.

Buse'cim ayrıca Ecem'in listedeki kilosunu düzelttiğin için teşekkürler canım. Gözden kaçmış

Geçmiş olsun Ece'cim. Umarım düzelirsin en kısa zamanda. Dikkat et kendine.

Buse'cim ayrıca Ecem'in listedeki kilosunu düzelttiğin için teşekkürler canım. Gözden kaçmış

Estafurullah senin yardımlarının yanında lafı mı olur ebrucum

***9. takım 294. etap listesi*** etap beşincisi

marti (65,6/65,1/0,5/%0,76)
btlbetul (66,7/67,2/-0,25/%-0,37)
Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için kilosu îkiye bölündü.
bsrmhmmt (71,5/70,3/1,2/%1,68)
buseb (57,4/56,8/0,6/%1,05)
buzdanmadam (70,8/ 70/0,4 /%0,56 )
Geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzde ikiye bölündü.
noraaa (68,5/68,5 /0/%0) sabit
ozdemi (64,5/65,7/-1,2/%-1,86)
hoppidicik (90,8/90,2/0,6/%0,66)
fadime02 (98,9/98,5/0,4/%0,40)izine ayrıldı
trulyscrumptions (76/76/0/%0)
Geçen hafta bildirim yapmadı. Bu haftada kilosu sabit olduğu için listeye bu şekilde eklendi.
lypsa (96/95,9/0,1/%0,10)

9. takım yüzdesi:0,27%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…