- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.621
Günaydın fıstıklaaar
Lapamı yedim de geldimm
ben izine ayrılcam demedim cuma günleri hesplamayı yapmadıgım için uyarıda bulunmuştun bende yapamıyorum ,sorun oluyorsam listeden çıkarım dedim sen yanlış anlamışsın
günaydın fıstık. hadi bakalım merakla sonuçları bekliyorum.
sen annemlere gidicem 1 hafta yokum, izinli olayım gibi dedin sandım ben. öyle bir şeyler işte. neyse kafam karışmış yanlış anlamışım. baktım paylaşım alanında ece belirtmiş yanlış anlaşılmayı. ayrıca kimse de beni uyarmadı bu yanlışı yaptığımda bas bas da bağırdım unutmuşuz falan diye. demek ki herkes benim gibi anlamış. yada topic kimsenin umrunda değil!
Kızlar selamlar, dün kilomu bildirdim sadece ama yazmak istediklerimi yazamadım, 1 kaç haftadır pek online değilim farkındayım, ilk hafta zaman problemi dolayısı ile (işyerindeki yoğunluk vb.sebeplerden dolayı) pek online olamadım ama son 1 haftadır sürekli diyeti bozduğumdan gelmeye yüzüm yoktu açıkcası ama burdan da uzaklaşınca daha beter oluyorum son 1 kaç haftadır yerimde sayıyorum resmen, 2 gün yiyorum 70'lere çıkıyorum, sonra deliler gibi pişman olup ertesi gün başlıyorum 68'lere düşüyorum sonra yine bozuyorum 2 gün elime ne geçirdiysem yiyorum sonra yine... uzatmaya gerek yok böyle bir döngü içerisindeyim ve bu durum canımı çok sıkıyor o yüzden pek online olamadım ama artık burdan uzaklaşmamam gerektiğini daha iyi anladım, artık 65'li rakamları görmek istiyorummm
Kızlar selamlar, dün kilomu bildirdim sadece ama yazmak istediklerimi yazamadım, 1 kaç haftadır pek online değilim farkındayım, ilk hafta zaman problemi dolayısı ile (işyerindeki yoğunluk vb.sebeplerden dolayı) pek online olamadım ama son 1 haftadır sürekli diyeti bozduğumdan gelmeye yüzüm yoktu açıkcası ama burdan da uzaklaşınca daha beter oluyorum son 1 kaç haftadır yerimde sayıyorum resmen, 2 gün yiyorum 70'lere çıkıyorum, sonra deliler gibi pişman olup ertesi gün başlıyorum 68'lere düşüyorum sonra yine bozuyorum 2 gün elime ne geçirdiysem yiyorum sonra yine... uzatmaya gerek yok böyle bir döngü içerisindeyim ve bu durum canımı çok sıkıyor o yüzden pek online olamadım ama artık burdan uzaklaşmamam gerektiğini daha iyi anladım, artık 65'li rakamları görmek istiyorummm
Pirinç lapamı unutup yakmışım yaaaa nasıl kötü kokuyooo
günaydın kızzzlarrr :)sabaha kadar bi uyu bi uyan deliye döndüm gece 6:30 da ancak uyuyabildim regl döneminde böyle oluyorum yaa çok fenayım sancım çok fazla birşey yediğim zaman direk lavaboya koşuyorum mide bulantım çok oluyor daha yeni kalktım ve hiç birşey yemek içmek istemiyorum
günaydın kızzzlarrr :)sabaha kadar bi uyu bi uyan deliye döndüm gece 6:30 da ancak uyuyabildim regl döneminde böyle oluyorum yaa çok fenayım sancım çok fazla birşey yediğim zaman direk lavaboya koşuyorum mide bulantım çok oluyor daha yeni kalktım ve hiç birşey yemek içmek istemiyorum
seni varya gamzeeebak yaa kendini koyvermiş hemen yok öyle diyeti bozdun diye kendini koyvermek hatuncan ne oluyor yaa... dön bu yana
tünaydııın. geçmiş olsun canım. yemezsen metabolizma çalışmaz kilo veremezsin :26: ağrı kesici al ve az da olsa bir şeyler ye.
bendede oluyor o :/
Canım artık buralardayım inşallah, burdan uzaklaşınca daha beter oluyorum ve resmen yedikçe kendimi depresyonda gibi hissediyorum. Döndüm bu yana artıkk
öylede işte.. sabah buraya yazdıktan sonra spor yaptım 20 dakika kadar sonra ton balığı süzdün 1 kutu ve 2 dilim tam buğday ekmeği ile yedim :) ilaçta içmek istemiyorum bütün gün evdeyim diyerekten ama bilemedimşimdide portakal yemek istiyorum :)
sorma canım yaa nefret ediyorum bu günlerden
dön dön sen benim diyetdaşımsın :) bu arada face te falan bir daha kedi paylaşma bee şirin yaratık ama korkuyorum bengece gece rüyama girdi zaten ben sevdiceğin yanındaykende bir iki defa ağlamışım kedi geldi diye rüyama o yüzden dalga geçer hep benle :)
buseb burdasın gördüm cevap ver bananerelerde bu millet nerde bu devlet yokmu yaaa kimsecikler
,ben de akşam menümle öğleni yer değiştirdim, ton balıklı yedim.bence sen iyi ki dukana başlamamışsın büşraaaa meyve çok seviyorsun seeen
artık takmıyorum ben bu durumu büşracım. ne kadar köfte o kadar ekmekboş ver milleti buraya gelince yaz, ben de gördüğümde cevap veriyorum. millet paylaşımını kendi sorun etmiyor da ben mi onların nerde olduğunu düşüneceğim. zaten fark ettim ki ben kızdığımda, şakayla karışık espri bile yaptığımda yanlış anlaşılıyorum, artık. alınıp takımdan ayrılmaya kalkanlar oluyor. sorumluluk sahibi olan zaten gelir paylaşımını yapar.
işte o kaaaaa
,
meyvesiz yaşam asla.. zaten dukanı bi ara yapıp bırakmamın ilk sebebi annem ikinci sebebi meyvesizlikdayanamam hayatta yaa.. annemde bu ne yaa et yiye yiye ya yumurtluycam yada artık kusucam demeye başladığı zaman ahanda tek müdavimim gitti demiştim ve kitabı kütüphaneme kaldırdım bir dahada dokunmadım :S ben destek olan varsa eğer çok güzel devamını getiririm birşeyin senn anlayacağın gazla çalışıyorum akşam olucak tv açılacak o meyveler gelecek yani. bayılırım meyveye ben.
ayy ben maça dalmışım yaavoleybol maçı varda tv de fenerbahçe grundig ile arkasın görünce kaçırmak istemedim boşver kuzum gelen yazıyor zaten bende araqda bir giriryorum gün içinde mutlaka. ama keşke herkes imkan bulunca girsede böyle ooo okumalık bir sürü geçmiş olsa ama şu var bazılarımız çalışıyor evde olanlar ev işinden fırsat bulamıyor falan. mecburen giremeyenlerde var o yüzden sıkıntı yapma sen tatlım :)
,
meyvesiz yaşam asla.. zaten dukanı bi ara yapıp bırakmamın ilk sebebi annem ikinci sebebi meyvesizlikdayanamam hayatta yaa.. annemde bu ne yaa et yiye yiye ya yumurtluycam yada artık kusucam demeye başladığı zaman ahanda tek müdavimim gitti demiştim ve kitabı kütüphaneme kaldırdım bir dahada dokunmadım :S ben destek olan varsa eğer çok güzel devamını getiririm birşeyin senn anlayacağın gazla çalışıyorum akşam olucak tv açılacak o meyveler gelecek yani. bayılırım meyveye ben.
ayy ben maça dalmışım yaavoleybol maçı varda tv de fenerbahçe grundig ile arkasın görünce kaçırmak istemedim boşver kuzum gelen yazıyor zaten bende araqda bir giriryorum gün içinde mutlaka. ama keşke herkes imkan bulunca girsede böyle ooo okumalık bir sürü geçmiş olsa ama şu var bazılarımız çalışıyor evde olanlar ev işinden fırsat bulamıyor falan. mecburen giremeyenlerde var o yüzden sıkıntı yapma sen tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?