- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.601
ececim gördüğün gibi takıma gelen giden yok. seninle ikimiz baş başa takılırız artık.
hey hişt pişt hatunlar ben geliverdim :)
hoşgeldin. büşracım şu tecrübelerine ihtiyacım var yahu :)
ben izine ayrılcam demedim cuma günleri hesplamayı yapmadıgım için uyarıda bulunmuştun bende yapamıyorum ,sorun oluyorsam listeden çıkarım dedim sen yanlış anlamışsınay kızlar yine unutuyorduk eksik yapıyorduk yaaa. fadime izine ayrılmak istemişti. onu da izinli gösterdim şimdi düzelttim listeyi. oof sonunda hataları komple düzelttik yaa
ben izine ayrılcam demedim cuma günleri hesplamayı yapmadıgım için uyarıda bulunmuştun bende yapamıyorum ,sorun oluyorsam listeden çıkarım dedim sen yanlış anlamışsın
6 kez izin kullanma şansım varmışcanım valla benim zamanım olsa bi tek oaylaşımda buunun bide kilo yazın derdim ama yetmiyor imkanlarım. Bir tek o sorun olamaz diye düşünüyorum bizim takıma göre. Izinli olaarak yazıldıysan istersen bunu değerlendirebilirsin canım..
6 kez izin kullanma şansım varmış
ben izine ayrılcam demedim cuma günleri hesplamayı yapmadıgım için uyarıda bulunmuştun bende yapamıyorum ,sorun oluyorsam listeden çıkarım dedim sen yanlış anlamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?