Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ececim gördüğün gibi takıma gelen giden yok. seninle ikimiz baş başa takılırız artık.

teşekkür ederim ebrucum geçmiş olsun dileğin için.. ayriyetten yardımların için ne kadar teşekkür etsem az..

yaa benim size çok ihtiyacım var ama. kendimi yalnız hissediyorum. böyle bi kalbim kırık sanki :/

ben beyazcıydım kuzum sancılı sancılı oturup beyaz izledim tabi o arada evdeki fındıklı cikolata bitti yedikten sonra farkına varmış olmak ağlayacak kadar moral bozdu kendime yarın için ceza verecegim spor yaparken yaptığım karın kaslarımı inim inim inleten mekik hareketlerini 3 defa üst üste yapacağım ki bir daha aklımdan cikartmayayim. regl dönemi de olsa 65 e kadar yasak normal cikolata sadece diyet cikolata serbest olacak.

ay kızlar yine unutuyorduk eksik yapıyorduk yaaa. fadime izine ayrılmak istemişti. onu da izinli gösterdim şimdi düzelttim listeyi. oof sonunda hataları komple düzelttik yaa
ben izine ayrılcam demedim cuma günleri hesplamayı yapmadıgım için uyarıda bulunmuştun bende yapamıyorum ,sorun oluyorsam listeden çıkarım dedim sen yanlış anlamışsın

ben izine ayrılcam demedim cuma günleri hesplamayı yapmadıgım için uyarıda bulunmuştun bende yapamıyorum ,sorun oluyorsam listeden çıkarım dedim sen yanlış anlamışsın

canım valla benim zamanım olsa bi tek oaylaşımda buunun bide kilo yazın derdim ama yetmiyor imkanlarım. bir tek o sorun olamaz diye düşünüyorum bizim takıma göre. izinli olaarak yazıldıysan istersen bunu değerlendirebilirsin canım..

6 kez izin kullanma şansım varmış

canlarım kardeş kaptanımız paylaşım alanında bir öneride bulundu. üyelerin izinli olduğu zamanlar ya da deneme süresinde olduğunda yüzdeyi bölüyorduk ya. haftalık olarak hesaplıyorduk. arkadaşımız günlük olarak hesaplama önerisinde bulundu. Özellikle buse ilgilendiği için çoğunlukla hesaplarla sizlere bırakıyorum 9. takımın oyunu. paylaşım alanında konuşmaları okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz...

Kızlar selamlar, dün kilomu bildirdim sadece ama yazmak istediklerimi yazamadım, 1 kaç haftadır pek online değilim farkındayım, ilk hafta zaman problemi dolayısı ile (işyerindeki yoğunluk vb.sebeplerden dolayı) pek online olamadım ama son 1 haftadır sürekli diyeti bozduğumdan gelmeye yüzüm yoktu açıkcası ama burdan da uzaklaşınca daha beter oluyorum son 1 kaç haftadır yerimde sayıyorum resmen, 2 gün yiyorum 70'lere çıkıyorum, sonra deliler gibi pişman olup ertesi gün başlıyorum 68'lere düşüyorum sonra yine bozuyorum 2 gün elime ne geçirdiysem yiyorum sonra yine... uzatmaya gerek yok böyle bir döngü içerisindeyim ve bu durum canımı çok sıkıyor o yüzden pek online olamadım ama artık burdan uzaklaşmamam gerektiğini daha iyi anladım, artık 65'li rakamları görmek istiyorummm

SABAH
2 yumurta
2 d. kepek ekmeği

Ara: Yok

ÖĞLE
1,5 kase çorba
1 tabak salata

Ara: 1 elma+1 portakal

AKŞAM
1 kase çorba
Salata

Ara: 1 elma+1 portakal

Spor: 45 dk+1 saat yürüyüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…