Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kız onu hopiş yazmıştı benim annem dibimde gitsem hemen dönerim 3 dakikalık mesafede yürüyerek

büşracım sana bi acı gerçeği söylemek zorundayım. öğleden sonra yenilen meyveler kilo yapıyor şeker içerdiği içiiiiiiiinnnnnnnnnn öğleden önce tüket meyveni. illa yiycem akşam diyorsan portakal falan yeme bari, elma ye.

bak bu sebep oluyor olabilir yavaş kilo vermeneee :26:

kız onu hopiş yazmıştı benim annem dibimde gitsem hemen dönerim 3 dakikalık mesafede yürüyerek

benim kafa gidik fadimecim. kusuruma bakma. o zaman şimdi hopişi mi izinli yazacağız. ya hatırlamıyorum ama net yok annemlerde diyordu, bildirim yapamaz hopiş bu durumda. hatırlayan var mı ne yazdığını

busecim al sana mesaj :)

işte buldum ! hopişi izinli yazmalıyız. o bildirimde bulunamayacak bu hafta. fadimeyle karıştırmışım. ama izinli kısmını doğru hatırlamışım. ne yapacağız şimdi kaptan? ne öneriyorsun bi el atıver

canım ben fadime için yanlış anlaşılma olduğunu bildirmiştim. sende hoppişi izinli yazmış olmamız gerektiğini bildir. büyük ihtimalle sorun kalmaz :)

canım ben fadime için yanlış anlaşılma olduğunu bildirmiştim. sende hoppişi izinli yazmış olmamız gerektiğini bildir. büyük ihtimalle sorun kalmaz :)

sen varken bana düşmez şimdi. sen bildir kaptan yaa. ben ne yazacağımı bilemem şimdi. :26:

kaptan hopişi izinli yazmasak mı acaba? izinli yazarsak cünkü önümüzde ki haftadan sonra kural gereği burda paylaşımda bulunsa bile, listede adı geçmeyecek izinli yazacak. he ne diyorsun? iki türlü de takım aynı şekilde etkilenecekse, bildirimde bulunmadı mı yazsak ne yapsak?

hemen dönmüş olur böylece hopicik aramıza

olabilir aslında...

bu hafta bildirim yapamayacak zaten, çünkü pazar günü dönecek evine. pazar döndüğüne göre haftaya bildirim yapar. yani puanımızı falan etkilemez.

tamamdıır

aa şimdi anladıım :26: izinli yazalım o zaman ececim, takımımızın ortalaması düşmesin. zaten 2 haftadır pek iyi değil halimiz. ilk 3 e girmek istiyoruz emine, şeyma ve özellikle ben. büşra da didiniyor. şeyma lapa diyeti yapıyor hatta. cık cık hak yemeyelim. izinli yazalım hopicikin dediği gibi.

umarım bu son kararındır busecim :)

maşallah kuzum maşallah bende mayıs başı nisan sonu gibi 36 lara girerim heralde. gerçi bizim ölçülerimiz aynı neredeyse kuzum senle incelirsem belki bende nisan ortasında girerim 36 ya :) ama benim vermem gereken 15 kilom var senn çok daha az ben 60 da olsam girerim heralde 36 ya yaa çünkü sıkıyım zaten zayıf olunca daha bi sıkı görünürüm diye tahmin ediyorum 10 kiloda versem işimi görür yani demi demi demi???

voleybol izlemeye bayılırıııııım :) keşke oynayabilsem

ben oynuyorum kuzucan biliyorsun zaten de bu son yılım voleyboldaki jübilemi yapıp bırakıcam yani :):):) şu hastalık döneminde bile beni iyi edebilen tek şey odur ama idman yok tatilde herkes elime top ver gerisi hikaye. ayrıca sende hevesliysen mutlaka oynarsın ah keşke el altında olsan benim bir pasöürm var dı sene başında okula geldiler bir hevesli ki oynamaya ama beceremiodu döve söve adam ettim :) şimdi takımdaki en iyi oyuncularımdan birisi

kızzz benim diyetimde 7 porsiyon meyve var 2 şer tanesi sabahki ve öğlen yemeğinden sonraki ara öğünde 3 taneside akşam yemeğinden sonra öyle bişi olsaydı yazmazdıki diyetisyen

benide döv banada söv :) adam et..

ben meyve hakkında bir çok yerde bu bilgiye rastladım canım. o yüzden söyleyeyim dedim sana. sen de bi araştır istersen netten meyve konusunu.

ölçülmüştük hani 2 hafta sonra tekrar ölçülecektik nerede verilen sözler büşra hanım neredeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…