- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #436.801
Düşünsene paylaşıma bizim liste paylaştığımıziYa çok tatlısınız hepiniz dünkü o birbirinizi motiveniz listeye ek atma çabanız ezonun çikolata çikolata diye sizi baltalaması takım budurGereksiz bir konu yüzünden hem ban hem hakaret yedim tek tesellim o günün Cuma’ya denk gelmemiş olması idi
Gayet güzel ekşi tebrikler canimSelamlaaarrr günaydınlar canlarım nasılsınız? Bu hafta uğrayamadım buralara ama aklım gönlğm hep sizdeydi, ara ara U UcanSupurge zehram ile mesajlaştık, kilo bildirimimi yapayım , bikaç güne yine buralardayım inş
Geçen cuma:67.9
Bu cuma:66.9
Fark:-1
Yüzde:1.472
İyi olmana çok sevindim canım. İns daha da iyi olursunKuzum çok şükür çok daha iyiyim
Dün doktora gittim, tomografi çekildim bi de kan verdim
Ciğerlere inmiş ama kortizon vermeyi gerektirecek kadar değil dedi kan değerlerim de gayet iyi çok şükür2-3 ay etkileri devam eder dedi yine vitaminlerinize devam edin dedi
bu arada ben listeye girsem olur mu ki canım
Zaten sabah bi tartılayım dedim ben şok
İştahsızlıktan bişe yiyemedim ya epey bi kilo vermişim
Çok geçmiş olsun canım. İns bı an evvel toparlarsin güzel ekşi tebrikler23 Nisan Kilo Bildirimi
16 Nisan : 69,45
23 Nisan : 68,90
Fark : 550 gram
Yüzdeliği : 0,791 gram
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2832574
Çok geçmiş olsun canım,bu ara grupta aktif değilim,Corona mi oldun?Merhaba canım, çok halsizimellerim, kollarım kalkmıyor . Ayakta zor duruyorum. Az önce zor tartıldım tartı bildirimimi yapmak için geldim. Aklım sizde ama gelemiyorum. Halim yok
Geldim geldimU UcanSupurge bani kalkti mi?
İnşallah kuzumİns hayırlısı tez zamanda güzel haberler gelsin canim
Canım yaMerhaba canım, çok halsizimellerim, kollarım kalkmıyor . Ayakta zor duruyorum. Az önce zor tartıldım tartı bildirimimi yapmak için geldim. Aklım sizde ama gelemiyorum. Halim yok
Tebrik ediyorum cancağzım inşallah gelecek Cuma’ya sağlığına kavuşmuş olursun23 Nisan Kilo Bildirimi
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2832574
Ayy çok güldüm ona sormaDüşünsene paylaşıma bizim liste paylaştığımızi
Vay vay geçen haftanın artısı gitmiş eksiye geçilmiş
evet canım :) toparladım bu hafta şükür :)Vay vay geçen haftanın artısı gitmiş eksiye geçilmiş
Vayyy tebrik ederim canım,bu hafta birinci olabiliriz
Ben altı kilodan mayalaim dün
teşekkürler canımVayyy tebrik ederim canım,bu hafta birinci olabiliriz
daha çok yeniyor ev yoğurdu olunca :)Ben altı kilodan mayalaim dünen fazla bir hafta gider
Hoşbuldum canım elim ayağım buz kesiyor bembeyaz kan değerlerime baktırsam iyi olur da nasıl edeyim bilmiyorum kafamı kaldıramıyorumhoş geldin canım
Allah şifa versin canım ya toparlanamadın demek kan değerlerine baktırsan keşke
hoşbulduk canım biliyorum elbette canım
şükürler olsun canım gelmiş geçmiş olsun sağlık nedeniyle ayrıldığın için bu hafta alabiliriz canım zaten eksideymişsin
Bi an önce sağlık ocağında test ver canımHoşbuldum canım elim ayağım buz kesiyor bembeyaz kan değerlerime baktırsam iyi olur da nasıl edeyim bilmiyorum kafamı kaldıramıyorum
Suna’cım bildirimin böyle olacak kuzum tartı fotoğrafı üzerinde nick ve tarih yazılı not ile23 Nisan Kilo Bildirimi
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2832574
Ok süper ekşi tebrikler canim
Afiyet şifa olsun yenir yenir ev yoğurdu guzeldir
Allah Allah kendini iyi hissettigin bir gün mutlaka bı tahlil ver canım geçmiş olsunHoşbuldum canım elim ayağım buz kesiyor bembeyaz kan değerlerime baktırsam iyi olur da nasıl edeyim bilmiyorum kafamı kaldıramıyorum
teşekkür ederim canım :) geçen hafta yaptım koca bir tencere tek başıma yedimOk süper ekşi tebrikler canim
Afiyet şifa olsun yenir yenir ev yoğurdu guzeldir
Allah Allah kendini iyi hissettigin bir gün mutlaka bı tahlil ver canım geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?