- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #436.841
Vardır bi nedeni canım sakın moralini bozup bugün çok kaçırma bu hafta değilse gelecek hafta elbet gidecekGEÇEN CUMA: 76,4
BUGÜN: 76,2
FARK: 0,2
YÜZDE: % 0,2617
kızlar moralimin ne kadar düşük olduğunu anlatamam. Gerçekten hiç kaçamak yapmadım. Menülerimi gördünüz. Neden böyle oldu hiç bilmiyorum. Çarşamba günü 75,9dum. Çok mutlu olmuştum Cuma’ya tam 1 kilo gidecek diye. Fakat bugünkü sonuç ortada. Menülerim kalabalıkken daha fazla kilo veriyordum. Öğle yemeklerini kaldırınca acaba vücut kendini korumaya mı aldı hiç bilmiyorum.
Geliyor geliyor 7ler geliyor
Teşekkürler canım :)Super eksi canim tebrik ederim
Vayy super eksi canim tebrik ederim insallah birinciyiz bu hafta
Super canim tebrik ederim
Teşekkürler canım :)Tebrikler canımmezuniyetin hayırlı olsun
Geçmiş olsun canım
İyi olmana sevindim canımeksi görmende moral olmuş
Rabbim şifa versin canım insAllah bı sağlık ocağında bari gitme şansın varsa gözük canım istersen
Tebrikler canım
Süper eksi canım tebrikler
Eline sağlık canım Afiyetle yiyin insAllah bende her Mayaladigimfa 5 kg yapıyorum anca yetiyor
WC sorunundan kaynaklıdır canım insAllah halledersen eksi görürsün
Geçmiş olsun canım iyidir umarım şimdiKızlar dn kızım oynarken noldugunu anlamsdıgım bi şekılde deli gibi aglamaya başladı , sonra sag el ve kolunu hıc oynatmıordu ve dokundgumuzda cok aglıyordu, gece zor gectı, sabah dr s gotırduk,rontgen cektı , neyse ki kırık cıkık uok ama ömrumden omur gıttı o agladıkca içli içli, şimdi daha iyi şükür , sabah tartılamadım oyuzden şimdi 70.5 um
Canım kv çapraz apartmanda oturuyorYassag yogmu yassakkk nası misafır oluyoo, yatılı mı gelıollaaa. Not:korona bekcisi
Yaptı sanki iki günde 200 gr gitmişAkşam karbonlu olmuş sanki canim. Fasulye yarın tartı için şişlik yapmaz ins
Kizz aç karna dondurma dokunmaz ins.
Afiyet olsun himm dondurma
Ooo supper menü ezo masallah
Kurtuluşun yok dürbün iş başındaCanım kv çapraz apartmanda oturuyor
Tamam canm hic aklıma gelmedi ya bilsem pişirmezdimAyy canm yaa seni oyle iyi anliyorum ki gercekten insan caresiz hissediyor
Guzel canm bak sabret, ben de yarin insallah guzel bir eksi gorursem pasta yiyecegmyarin dogum gunum
Guzel canim, listede degilsin ama yediklerin yarina siskinlik yapabilir
Guzel canim simdi listede degilsin ama ozellikle listede olanlar olarak tartidan onceki gun kuru fasulye bakliyat gibi siskinlik yapacak seyler yemiyoruz
Kiz deger miydi dondurma ugruna ac kalmaya
Kız adı üstünde 2 günde anca zaten bildirimini kızlarınki gibi yap canım fotoğraf ve notlu liste adayısın senYaptı sanki iki günde 200 gr gitmişAma bundan da az yiyememki ya zaten sahursuz tutuyorum
Sabırlı ol canım elbet gidecekTamam canm hic aklıma gelmedi ya bilsem pişirmezdim2 günde 200 gr gitmiş ben 400 falan gider diye bekliyodm
Vardır illa bir sebebi canim. Belki duraklama haftandaydin bu hafta güzel ekşi gelir bence sıkma caniniKızlar o kadar asabım bozuk ki. Bütün hafta aç gezdim resmen, açlıktan halsiz kaldım bi çok kere. Sabah tartıda gördüğüm şey beni hiç memnun etmedi. Pazartesiyle aynı. Şimdi sade Türk kahvesi içtim tuvalete çıkmaya çalışıyorum. Sinirden deliye döndüm resmen. Eşim sakinleştirmeye çalışıyor
Yeni başlangıçlar iyidir hoşgeldin canimEki Görüntüle 2832657 @UcanSupurge en son 62.2 sanırım
Olsun canım ekşi eksidir artıda olabilirdin.GEÇEN CUMA: 76,4
BUGÜN: 76,2
FARK: 0,2
YÜZDE: % 0,2617
kızlar moralimin ne kadar düşük olduğunu anlatamam. Gerçekten hiç kaçamak yapmadım. Menülerimi gördünüz. Neden böyle oldu hiç bilmiyorum. Çarşamba günü 75,9dum. Çok mutlu olmuştum Cuma’ya tam 1 kilo gidecek diye. Fakat bugünkü sonuç ortada. Menülerim kalabalıkken daha fazla kilo veriyordum. Öğle yemeklerini kaldırınca acaba vücut kendini korumaya mı aldı hiç bilmiyorum.
Tebrikler canım guzel eksi
Yeminim varSana yetişmem için gelmem gerekbitter 1 kare ye aksam benim için ,sana cuma ödülü
Geçmiş olsun canım şimdi iyimi. Düştü falanmi kolunun üzerine acabaKızlar dn kızım oynarken noldugunu anlamsdıgım bi şekılde deli gibi aglamaya başladı , sonra sag el ve kolunu hıc oynatmıordu ve dokundgumuzda cok aglıyordu, gece zor gectı, sabah dr s gotırduk,rontgen cektı , neyse ki kırık cıkık uok ama ömrumden omur gıttı o agladıkca içli içli, şimdi daha iyi şükür , sabah tartılamadım oyuzden şimdi 70.5 um
Az yeme canim sahursuzda tutuyorsan. En azından tartıdan bir gün önce yememeye çalış canim. Sebzeni corbani iç bolcaYaptı sanki iki günde 200 gr gitmişAma bundan da az yiyememki ya zaten sahursuz tutuyorum
Tamam canımSuna’cım bildirimin böyle olacak kuzum tartı fotoğrafı üzerinde nick ve tarih yazılı not ileAyla-
WC den kaynaklı canım yediklerin içerde ondan kaynaklı nota tarih de ekle kuzum istersen WC den sonra tekrar paylaşabilirsinTamam canımBenim kız da bi yandan bacağıma yapışıyor 2 günde 200 gr gitmiş çarşamba 94.500 dü az sanki ya. Kızların dedigi gibi kuru fasulyeden mi oldu Acaba dünden beri de wcye cıkmadım daha. Hic kaçamak yapmıyorum ama sahurda yapmıyorum
Yok bizim Allahtan bina girişleri cephesi farklı yönlerde girip cıktıgımızı ışığımızı falan göremiyolarKurtuluşun yok dürbün iş başındaKızkardeşimin görümcesi de çaprazında oturuyor kaçta gelmişler eve kaçta çıkmışlar araba yok evin önünde ışıkları yanmıyormuş sürekli takipte
Onu bılmıyodm sonradan gördüm canım insallah cıkabilşrsem tartılırım. Oruca basladım wcye cıkamaz oldum niye böyle olduysaTamam canımBenim kız da bi yandan bacağıma yapışıyor 2 günde 200 gr gitmiş çarşamba 94.500 dü az sanki ya. Kızların dedigi gibi kuru fasulyeden mi oldu Acaba dünden beri de wcye cıkmadım daha. Hic kaçamak yapmıyorum ama sahurda yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?