Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Vardır bi nedeni canım sakın moralini bozup bugün çok kaçırma bu hafta değilse gelecek hafta elbet gidecek

Kızlar dn kızım oynarken noldugunu anlamsdıgım bi şekılde deli gibi aglamaya başladı , sonra sag el ve kolunu hıc oynatmıordu ve dokundgumuzda cok aglıyordu, gece zor gectı, sabah dr s gotırduk,rontgen cektı , neyse ki kırık cıkık uok ama ömrumden omur gıttı o agladıkca içli içli, şimdi daha iyi şükür , sabah tartılamadım oyuzden şimdi 70.5 um

Teşekkürler canım :)

Geçmiş olsun canım iyidir umarım şimdi

Akşam karbonlu olmuş sanki canim. Fasulye yarın tartı için şişlik yapmaz ins

Kizz aç karna dondurma dokunmaz ins.
Afiyet olsun himm dondurma

Ooo supper menü ezo masallah
Yaptı sanki iki günde 200 gr gitmiş Ama bundan da az yiyememki ya zaten sahursuz tutuyorum

Tamam canm hic aklıma gelmedi ya bilsem pişirmezdim 2 günde 200 gr gitmiş ben 400 falan gider diye bekliyodm

Vardır illa bir sebebi canim. Belki duraklama haftandaydin bu hafta güzel ekşi gelir bence sıkma canini
Eki Görüntüle 2832657 @UcanSupurge en son 62.2 sanırım
Yeni başlangıçlar iyidir hoşgeldin canim
Olsun canım ekşi eksidir artıda olabilirdin.
Eki Görüntüle 2832694
Geçen hafta:82.3
Bu hafta:81.3
Fark:1
Yüzde:1,21
Tebrikler canım guzel eksi
Sana yetişmem için gelmem gerek bitter 1 kare ye aksam benim için ,sana cuma ödülü
Yeminim var
Geçmiş olsun canım şimdi iyimi. Düştü falanmi kolunun üzerine acaba
Yaptı sanki iki günde 200 gr gitmiş Ama bundan da az yiyememki ya zaten sahursuz tutuyorum
Az yeme canim sahursuzda tutuyorsan. En azından tartıdan bir gün önce yememeye çalış canim. Sebzeni corbani iç bolca

Suna’cım bildirimin böyle olacak kuzum tartı fotoğrafı üzerinde nick ve tarih yazılı not ile Ayla-
Tamam canım Benim kız da bi yandan bacağıma yapışıyor 2 günde 200 gr gitmiş çarşamba 94.500 dü az sanki ya. Kızların dedigi gibi kuru fasulyeden mi oldu Acaba dünden beri de wcye cıkmadım daha. Hic kaçamak yapmıyorum ama sahurda yapmıyorum

Eklentiler

• DSC_5264.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 28
WC den kaynaklı canım yediklerin içerde ondan kaynaklı nota tarih de ekle kuzum istersen WC den sonra tekrar paylaşabilirsin

Yok bizim Allahtan bina girişleri cephesi farklı yönlerde girip cıktıgımızı ışığımızı falan göremiyolar

Onu bılmıyodm sonradan gördüm canım insallah cıkabilşrsem tartılırım. Oruca basladım wcye cıkamaz oldum niye böyle olduysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…