- 14 Mart 2021
- 1.202
- 5.783
- 108
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #436.821
Temiz bez torban var mi canım yoksa da elek gibi olan ince telli süzgeç de olur temiz bezin varsa onunla da torba yapabilirsin onlara koy süzsün suyunu süzme yoğurt olsun öyle daha iyi oluyorY’a d’un bende yogurt yaptim yatmadan once cok uykum vardi sut sicakti biraz mayayi koyarken ilk defa boyle bir hata ettim bakiyom simdi tam tutmamis ne yapiyim ben bu yogurdu peynire cevirebilirmiyim kizlar ziyan olsun isyemiyorum
Dikkat et kendine canımSlm kizlar adetimden dolayi oruclu degilim ama ogleden sonrayi Bekliycem yinede simdilik bir kahve ictim tartilmistim kahveden once pek tatmin etmedi beni eksi 4 saat sonra birdaha tartilirim heralde
Super eksi canim tebrik ederim
Vayy super eksi canim tebrik ederim insallah birinciyiz bu hafta
Super canim tebrik ederim23 Nisan Kilo Bildirimi
16 Nisan : 69,45
23 Nisan : 68,90
Fark : 550 gram
Yüzdeliği : 0,791 gram
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2832574
Evett suzme yogurt yapabilirim dusunmedim bunu haklisin inceci elegim var temiz tulbentlerimde var deniyim bariTemiz bez torban var mi canım yoksa da elek gibi olan ince telli süzgeç de olur temiz bezin varsa onunla da torba yapabilirsin onlara koy süzsün suyunu süzme yoğurt olsun öyle daha iyi oluyor
Dikkat et kendine canım
Tuvaleti hallettikten sonra tekrar tartıl canım muhtemelen ondan kaynaklıdırKızlar o kadar asabım bozuk ki. Bütün hafta aç gezdim resmen, açlıktan halsiz kaldım bi çok kere. Sabah tartıda gördüğüm şey beni hiç memnun etmedi. Pazartesiyle aynı. Şimdi sade Türk kahvesi içtim tuvalete çıkmaya çalışıyorum. Sinirden deliye döndüm resmen. Eşim sakinleştirmeye çalışıyor
bazen olur boyle vucut direniyodurKızlar o kadar asabım bozuk ki. Bütün hafta aç gezdim resmen, açlıktan halsiz kaldım bi çok kere. Sabah tartıda gördüğüm şey beni hiç memnun etmedi. Pazartesiyle aynı. Şimdi sade Türk kahvesi içtim tuvalete çıkmaya çalışıyorum. Sinirden deliye döndüm resmen. Eşim sakinleştirmeye çalışıyor
Sağol canımOk süper ekşi tebrikler canim
Afiyet şifa olsun yenir yenir ev yoğurdu guzeldir
Allah Allah kendini iyi hissettigin bir gün mutlaka bı tahlil ver canım geçmiş olsun
Korkuyorum ya evden çıkmıyorum ama eczaneden Demir ve d vitamini aldıracağım zaten genetik kansızlık varBi an önce sağlık ocağında test ver canım
Tebrikler canımSelamlaaarrr günaydınlar canlarım nasılsınız? Bu hafta uğrayamadım buralara ama aklım gönlğm hep sizdeydi, ara ara U UcanSupurge zehram ile mesajlaştık, kilo bildirimimi yapayım , bikaç güne yine buralardayım inş
Geçen cuma:67.9
Bu cuma:66.9
Fark:-1
Yüzde:1.472
Geçmiş olsun canımTartı bildirimi yapacağım ama baş dönmesi bırakmadı beni midem bulanıyor yine saat kaça kadar bildirim yapabilirim
İyi olmana sevindim canımKuzum çok şükür çok daha iyiyim
Dün doktora gittim, tomografi çekildim bi de kan verdim
Ciğerlere inmiş ama kortizon vermeyi gerektirecek kadar değil dedi kan değerlerim de gayet iyi çok şükür2-3 ay etkileri devam eder dedi yine vitaminlerinize devam edin dedi
bu arada ben listeye girsem olur mu ki canım
Zaten sabah bi tartılayım dedim ben şok
İştahsızlıktan bişe yiyemedim ya epey bi kilo vermişim
Rabbim şifa versin canım insAllah bı sağlık ocağında bari gitme şansın varsa gözük canım istersenMerhaba canım, çok halsizimellerim, kollarım kalkmıyor . Ayakta zor duruyorum. Az önce zor tartıldım tartı bildirimimi yapmak için geldim. Aklım sizde ama gelemiyorum. Halim yok
Tebrikler canım23 Nisan Kilo Bildirimi
16 Nisan : 69,45
23 Nisan : 68,90
Fark : 550 gram
Yüzdeliği : 0,791 gram
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2832574
Süper eksi canım tebrikler
Eline sağlık canım Afiyetle yiyin insAllah bende her Mayaladigimfa 5 kg yapıyorum anca yetiyor
WC sorunundan kaynaklıdır canım insAllah halledersen eksi görürsünKızlar o kadar asabım bozuk ki. Bütün hafta aç gezdim resmen, açlıktan halsiz kaldım bi çok kere. Sabah tartıda gördüğüm şey beni hiç memnun etmedi. Pazartesiyle aynı. Şimdi sade Türk kahvesi içtim tuvalete çıkmaya çalışıyorum. Sinirden deliye döndüm resmen. Eşim sakinleştirmeye çalışıyor
Vitamin kullanıyorsun degilmi canım.Rabbim şifa versin.Merhaba canım, çok halsizimellerim, kollarım kalkmıyor . Ayakta zor duruyorum. Az önce zor tartıldım tartı bildirimimi yapmak için geldim. Aklım sizde ama gelemiyorum. Halim yok
Allah kabul etsin canım oruçlusun zaten beklemende sıkıntı yoktunaydin kizlar
dunki davetten kosturmadan yorulmusum gec kalktim dun hic gelemedimde buraya
bugun basladim bende oruca
sahur yaptim aksama dogru tartilirim
Aldır canım inşallah onlar fayda eder bariKorkuyorum ya evden çıkmıyorum ama eczaneden Demir ve d vitamini aldıracağım zaten genetik kansızlık var
Tamam canım bi bakayım kaçla ayrılmışsın hadi bu defa ikinci mezuniyet gelsinEki Görüntüle 2832657 @UcanSupurge en son 62.2 sanırım
Sana yetişmem için gelmem gerekDüşünsene paylaşıma bizim liste paylaştığımızi
Ezo nün çikolata provakasyonlarina yeminli olmasam gelebilirdim
Gayet güzel ekşi tebrikler canim
İyi olmana çok sevindim canım. İns daha da iyi olursun
Çok geçmiş olsun canım. İns bı an evvel toparlarsin güzel ekşi tebrikler
Ramazan'ın ilk haftası kilo aldım nedensiz canım.vucudun alışmaya çalışıyor.Haftaya çok güzel bir eksiyle gelirsinGEÇEN CUMA: 76,4
BUGÜN: 76,2
FARK: 0,2
YÜZDE: % 0,2617
kızlar moralimin ne kadar düşük olduğunu anlatamam. Gerçekten hiç kaçamak yapmadım. Menülerimi gördünüz. Neden böyle oldu hiç bilmiyorum. Çarşamba günü 75,9dum. Çok mutlu olmuştum Cuma’ya tam 1 kilo gidecek diye. Fakat bugünkü sonuç ortada. Menülerim kalabalıkken daha fazla kilo veriyordum. Öğle yemeklerini kaldırınca acaba vücut kendini korumaya mı aldı hiç bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?