Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Y’a d’un bende yogurt yaptim yatmadan once cok uykum vardi sut sicakti biraz mayayi koyarken ilk defa boyle bir hata ettim bakiyom simdi tam tutmamis ne yapiyim ben bu yogurdu peynire cevirebilirmiyim kizlar ziyan olsun isyemiyorum
Temiz bez torban var mi canım yoksa da elek gibi olan ince telli süzgeç de olur temiz bezin varsa onunla da torba yapabilirsin onlara koy süzsün suyunu süzme yoğurt olsun öyle daha iyi oluyor

Kızlar o kadar asabım bozuk ki. Bütün hafta aç gezdim resmen, açlıktan halsiz kaldım bi çok kere. Sabah tartıda gördüğüm şey beni hiç memnun etmedi. Pazartesiyle aynı. Şimdi sade Türk kahvesi içtim tuvalete çıkmaya çalışıyorum. Sinirden deliye döndüm resmen. Eşim sakinleştirmeye çalışıyor

Tuvaleti hallettikten sonra tekrar tartıl canım muhtemelen ondan kaynaklıdır

bazen olur boyle vucut direniyodur
sonrada bi bakmissin birden gitmis
moralini bozma

Tebrikler canım mezuniyetin hayırlı olsun
Tartı bildirimi yapacağım ama baş dönmesi bırakmadı beni midem bulanıyor yine saat kaça kadar bildirim yapabilirim
Geçmiş olsun canım
İyi olmana sevindim canım eksi görmende moral olmuş
Merhaba canım, çok halsizim ellerim, kollarım kalkmıyor . Ayakta zor duruyorum. Az önce zor tartıldım tartı bildirimimi yapmak için geldim. Aklım sizde ama gelemiyorum. Halim yok
Rabbim şifa versin canım insAllah bı sağlık ocağında bari gitme şansın varsa gözük canım istersen
23 Nisan Kilo Bildirimi

16 Nisan : 69,45
23 Nisan : 68,90

Fark : 550 gram
Yüzdeliği : 0,791 gram
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2832574
Tebrikler canım
Tünaydın kızlar

cuma:71.4
Bugün :69.8
Fark :-1600
Yüzde:2.24

Eki Görüntüle 2832592
Süper eksi canım tebrikler
Galiba yoğurt kıtlığı var 4 kg sütten yoğurt mayaladım

Eki Görüntüle 2832596
Eline sağlık canım Afiyetle yiyin insAllah bende her Mayaladigimfa 5 kg yapıyorum anca yetiyor
WC sorunundan kaynaklıdır canım insAllah halledersen eksi görürsün

GEÇEN CUMA: 76,4
BUGÜN: 76,2
FARK: 0,2
YÜZDE: % 0,2617

kızlar moralimin ne kadar düşük olduğunu anlatamam. Gerçekten hiç kaçamak yapmadım. Menülerimi gördünüz. Neden böyle oldu hiç bilmiyorum. Çarşamba günü 75,9dum. Çok mutlu olmuştum Cuma’ya tam 1 kilo gidecek diye. Fakat bugünkü sonuç ortada. Menülerim kalabalıkken daha fazla kilo veriyordum. Öğle yemeklerini kaldırınca acaba vücut kendini korumaya mı aldı hiç bilmiyorum.

Eklentiler

• 2299B3B4-B886-4AE6-A6FD-E2A05E37CB9C.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba canım, çok halsizim ellerim, kollarım kalkmıyor . Ayakta zor duruyorum. Az önce zor tartıldım tartı bildirimimi yapmak için geldim. Aklım sizde ama gelemiyorum. Halim yok
Vitamin kullanıyorsun degilmi canım.Rabbim şifa versin.

tunaydin kizlar
dunki davetten kosturmadan yorulmusum gec kalktim dun hic gelemedimde buraya
bugun basladim bende oruca
sahur yaptim aksama dogru tartilirim
Allah kabul etsin canım oruçlusun zaten beklemende sıkıntı yok
Korkuyorum ya evden çıkmıyorum ama eczaneden Demir ve d vitamini aldıracağım zaten genetik kansızlık var
Aldır canım inşallah onlar fayda eder bari
Eki Görüntüle 2832657 @UcanSupurge en son 62.2 sanırım
Tamam canım bi bakayım kaçla ayrılmışsın hadi bu defa ikinci mezuniyet gelsin

Sana yetişmem için gelmem gerek bitter 1 kare ye aksam benim için ,sana cuma ödülü

Ramazan'ın ilk haftası kilo aldım nedensiz canım.vucudun alışmaya çalışıyor.Haftaya çok güzel bir eksiyle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…