- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #438.401
Ama ne yapayım misafirliğe gitti mi cozutuyor hep geçen annesine de gitti magnolya sütlaç Allah ne verdiyse gömmüştüÖlüyorum bu laflarina
Çok mutlu oluyorlar. Böyle bi kardeş jesti olmuş oluyor kardeşim beni düşünmüş havasi falan oluyorHediye fikrine bayıldım
Gayet güzel bence tebrikler canimKızlar sabah ellerim sis uyandım kaç gündür gece çok geç yatıyorum dün de öyle olduyine hedefindeki eksi deyim ama açıkçası daha çok eksi bekliyordum, regl kaynaklı böyle oldu tabi
Gecen cuma: 63.6
Bugun: 63.00
Fark: -0.600
Yuzde: 0.944Eki Görüntüle 2838003
Sırrın ne kızKız sahur yok ayrıca miktarları da azdıha bir sırrım daha var belki ondan da olabilir
Dur dur ne kadar beklersem karHele tartıdan haber ver kayınvalidene gittin geldin günahının bedelini görelim
Gördüm gördüm. Oda benden kız cok iyi anliyorum onuAma ne yapayım misafirliğe gitti mi cozutuyor hep geçen annesine de gitti magnolya sütlaç Allah ne verdiyse gömmüştü
Hediye işini bizde yapmıştık gerçekten hoşlarına gidiyor canimÇok mutlu oluyorlar. Böyle bi kardeş jesti olmuş oluyor kardeşim beni düşünmüş havasi falan oluyortabi sonra abarttik oğluma aldigimiz her şeyi kizimin yastığının altina koyuyorduk. Bakalim kardeşin sana ne almış diye
Yaa normale göre yemedim bile kv sen niye birşey yemiyorsun dedi ama ben baya kacamak yapmış bulundum tabiGördüm gördüm. Oda benden kız cok iyi anliyorum onutatli hamur işi olsun doymada sinir tanimam cidden ama 1 tepsi bitirir kalkabilirim
Hahahhhaaaaa biraz hakaretimsi gibi olmuş ama ne yapsin kadin haklı bizde de durum öyle oluyorYaa normale göre yemedim bile kv sen niye birşey yemiyorsun dedi ama ben baya kacamak yapmış bulundum tabi
Seninkiler büyük degilmiydi Kiz inandilar miHediye işini bizde yapmıştık gerçekten hoşlarına gidiyor canim
Melekle Ayla varken biraz zor gözüküyor tozu dumana kattılarInsallah halledersin canim wc problemini baya farkeder sayende ekuri listesinde 1. Oluruz insallah
Tövbee ne oluyor kızz giderim falan yapmayın Allah aşkınaAylardır bu gruptayım, ilk defa boyle bir tepkiyle karsılastım, dün o mesajınızı okumadım evet, ister gezin ister tozun çok ta umrumda degıl acıkcası , biz buraya kilo vermeye kafa dagıtmaya gülüp eğlenmeye geloyoruz gergınlık yasamaya degil . Sizin okuycagınızı elbet bilerek yazdım, burda arkadan konusma olmayacagına göre...neyse uzatmayacagım..konu kapansın ya da ben defolup gideyim en iyisi..
Aaa lütfen ya nereye gidiyorsun çok güzel başladın harika ilerleyeceğie eminim.Senin gitmene gerek yok ben gidiyorum zaten.
bende yuzde 2 bekliyorumMelekle Ayla varken biraz zor gözüküyor tozu dumana kattılar
sağol canımTebrikler canım
Muhteşem tebrik ediyorum
Tamam görüşelim şekerim
Tebrikler canım
Teşekkürler canım
Tebrikler canım
teşekkürler kuzucummOk ne güzel ekşi tebrikler canim
Sagolasin canim
Kolon azaldıkça az veriyorsun dur canim bence gayet güzel en azından eksisin
Vay vay vayyy ne güzel ekşi bravo canim
Tebrikler canım benim
Toparlama sevindim canım ins hemencecik iyilesirsin. Özledik seni
Oo tebrikler canım güzel eksi
Tebrikler canım ne güzel eksi
Vay bir yüzde harikası da burda masallah tebrikler canim
ahahahaaa eküricanımla aynı ilerliyoruz her şekildeHaftaya daha iyi eksi gelecek inanıyorum
Hey maşallah bin maşallahhaftaya deneme süren doluyor listeye güzel bir giriş olur inşallah
Yasemin de genelde öyle oluyor
Canım benim artık iyileş de gel biz de seni çok özledik
Kızımın doğum günü idi unutmam
Haftaya deneme süresi doluyor haftaya giriyor inşallah
Süperrr bi eksi daha
Vayyyy sonunda geldi 50ler devammm az kaldı hedefe
Maşallah melek maşallah geçen hafta tartıda nick tarih olmadığı için bu hafta alamıyorum seni listeye harika yüzdeyi kaçırdıkgelecek hafta listeye güzel bi hazırlık bekliyorum
sağol canımmOhh hele şükür yedin bitirdin kendini ama bak sonuç ne güzel
Şaşırtayım derken şoka uğratma şenlik olmasın
Waaaawww bu ne bu gözler neler görüyorlistede olsan uçardık
Tebrikler canım iyilşip bu eksileri sağlıkla vermeni diliyorum Aslım benim
Harika tebrikler
Tebrikler canım çok güzel
Meleekk ne etttinn gıııızzmaşallah Subhanallah ben bir haftada bu kadar eksi hiç görmedim sanırım rekor oldu .ahh keşke listede olsaydın
sağol tatlımharika canım bravo. tebrik ederim
çok iyi vermişsin canım tebrik ederim
wooowwww kız hakkaten geçtin beni. hiç mi bir şey yiyip içmedin
teşekkürler canımmTebrik ederim canim guzel eksi
Tebrik ederim canim cok guzel
Masallah masallah guzel eksi
sağol eküricanımmÇok güzel canım, cok geçmiş olsun inşallah toparlarsin cabucak
Evet canm çalışıyorum kv bakıyor sağ olsun, biz gebelde bu durumdan sebep çok görüşürüz ama bunalan insanlar değiller çok şüküriyiyiz şimdilik , biz aynı apartmanda oturuyoruz üstelik ama yaz dönemi onlar köyde kızıma baktıkları için ben de köyden gidip geliyorum ise
Kız Allah seni ne yapsın o nasıl eksi
Çok güzel ekurimmm
Helal olsun supersinnnn
Canm ezoyla bana korna bekçisi diye takiliyorlar burda ondan espri yaptı, alınma lütfensonuçta burdaki herkes birinci derece yakınlarıyla görüşüyor mecburen, ben saglikciyim ama kv ve KP riske atıyorum ama mecburum onlarla görüşmeye yoksa kizim ortada kalıyor
Hadi yaa gerçekten şaşırdımburda da dışarısı çok kalabalık anlamadım
Çok geçmiş olsun canım ihmal etme git mutlaka ama hastaneler sadece randevu ile bakıyor sanirim
Olsun canım eksi eskidir üzülme
Lütfen ikiniz de bir yere gitmeyin, burda kaç kişiyiz böyle yanlış anlaşılmalıdır olabilir, yazı dilı sonuçta ikinizi de çok seviyoruz lütfen gitmeyin
Ay evet ya biliyorum canım onun dereceleri falan varOnun metabolizması inanılmaz Üstelik spor yapmayan hali bu aslında ben onunla aynı zaman listede idim biliyorum yanirakip listesini değiştireceğim haftalık yüzde üzerinden hesaplıyoruz rövanşını almak isteyenler rakibini değiştirme diyebilir elbette
Evet ama bayramda 9 gün evde olurum diye düşünmüştüm , belki kızımà wc egitimine başlarım falan diye düşünmüştüm,Ya zaten bayram mı kaldıen azından birkaç gün dinlenmiş olursun canım
Soyle bakiyim kız sırrın nedirKız sahur yok ayrıca miktarları da azdıha bir sırrım daha var belki ondan da olabilir
Çok şükür canım iyi gidiyor, 4 yıl olacak aynı apartmanda, tabi arada tuhaflıklar oluyor ama görmüyorum geneldeTaa ne zamandan kalmış
Oyy kuzum benim. Benim oğlumda karnımi öperdi. Doğumdan sonra ilk karşılaşma da bebeği yatakta yalniz görmesi önemli canim. Biz birde hediyeler koyduk yatağına bak kardeşin sana neler almış diye bi tanışma oldu. Sonra tabi bi süre devam ettik. Bizimkinde cok kıskanma yok ama oyuncak kavgasi var.
Bak nasilda 12 den vurmayı biliyomm zayifliycan başka yolu yok. Bende erken sayilmaz 34 oldum 2 çocuk var ikiside küçük aşırı yoruluyorum. Ama başka çocuk düşünmüyorum Allah im bağışlasın evlatlarimizi
Almışsın biraz. Dikkat etmeye başla 60 i gecememeye çalış.
Ben 71 civariydim bildirim yapacağım diye biraz gitti
Canim diyetisyenlerin hepsi kahvenin ödem yaptığını günde en fazla 2 fincan içilmesi gerektiğini söylüyorlar. Eğer daha fazla içersen de bol bol su içmen gerekiyormus odemi atmak için.
Masallab senin k v ile iyi gidiyor sanki. Hiç öyle negatif bir enerji almadim aranizda.
Birbirinizi tanımadığınız için öyle anlaman normal canim. Biz alıştık ezonun tarzına. Oda seni yakın hissettiği için takıldı muhtemelen. Olabilir böyle şeyler ama uzatmayalim. Hepimizin amacı zayiflamak. Böyle basit bir şey için burdan ayrılıp motivasyonunuzu düşürmeye gerek yok. Bence gitmeniz hata olur deneme süren de dolmuş hem. Tam listeye gireceksin.
Erken konuşmayın daha Leylak girmedi sahayabende yuzde 2 bekliyorum
ekurim elos da guzel verdiyse 1.lik bizde
kimse heveslenmesin
Tebrikler canım neredeyse yüzde 1 hemde regl şişkinliğine rağmenKızlar sabah ellerim sis uyandım kaç gündür gece çok geç yatıyorum dün de öyle olduyine hedefindeki eksi deyim ama açıkçası daha çok eksi bekliyordum, regl kaynaklı böyle oldu tabi
Gecen cuma: 63.6
Bugun: 63.00
Fark: -0.600
Yuzde: 0.944Eki Görüntüle 2838003
Zeycan öyle bir gaza basıyor sanırsın sallandıkça yağları dökülüyor kızdanCanım ikinizin d gitmesine gerek yok, uzatmaya gerek yok yanlış anlaşılma çok normal kalabalığz sonuçta
U UcanSupurge ben rakip değişikliği talep ediyorumbu arkadaş dün mercimek ve pilav yerken ben cacık yediğim halde daha çok verdi psikolojim bozuluyor
Acaba nedir nedir?şu sırrı paylaşsan mı bizimleKız sahur yok ayrıca miktarları da azdıha bir sırrım daha var belki ondan da olabilir
Ya ama benim geçen haftaki kilom yok kibende yuzde 2 bekliyorum
ekurim elos da guzel verdiyse 1.lik bizde
kimse heveslenmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?