Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hediye fikrine bayıldım
Çok mutlu oluyorlar. Böyle bi kardeş jesti olmuş oluyor kardeşim beni düşünmüş havasi falan oluyor tabi sonra abarttik oğluma aldigimiz her şeyi kizimin yastığının altina koyuyorduk. Bakalim kardeşin sana ne almış diye

Gayet güzel bence tebrikler canim
Kız sahur yok ayrıca miktarları da azdı ha bir sırrım daha var belki ondan da olabilir
Sırrın ne kız
Hele tartıdan haber ver kayınvalidene gittin geldin günahının bedelini görelim
Dur dur ne kadar beklersem kar

Ama ne yapayım misafirliğe gitti mi cozutuyor hep geçen annesine de gitti magnolya sütlaç Allah ne verdiyse gömmüştü
Gördüm gördüm. Oda benden kız cok iyi anliyorum onu tatli hamur işi olsun doymada sinir tanimam cidden ama 1 tepsi bitirir kalkabilirim

Hediye işini bizde yapmıştık gerçekten hoşlarına gidiyor canim

Gördüm gördüm. Oda benden kız cok iyi anliyorum onu tatli hamur işi olsun doymada sinir tanimam cidden ama 1 tepsi bitirir kalkabilirim
Yaa normale göre yemedim bile kv sen niye birşey yemiyorsun dedi ama ben baya kacamak yapmış bulundum tabi

Yaa normale göre yemedim bile kv sen niye birşey yemiyorsun dedi ama ben baya kacamak yapmış bulundum tabi
Hahahhhaaaaa biraz hakaretimsi gibi olmuş ama ne yapsin kadin haklı bizde de durum öyle oluyor

Tövbee ne oluyor kızz giderim falan yapmayın Allah aşkına

Tebrikler canım

Muhteşem tebrik ediyorum

Tamam görüşelim şekerim

Tebrikler canım

Teşekkürler canım

Tebrikler canım
sağol canım

teşekkürler kuzucumm

ahahahaaa eküricanımla aynı ilerliyoruz her şekilde

sağol kuzumm

sağol canımm

harika canım bravo. tebrik ederim

çok iyi vermişsin canım tebrik ederim

wooowwww kız hakkaten geçtin beni. hiç mi bir şey yiyip içmedin
sağol tatlım

Tebrik ederim canim guzel eksi

Tebrik ederim canim cok guzel

Masallah masallah guzel eksi
teşekkürler canımm

sağol eküricanımm

Ay evet ya biliyorum canım onun dereceleri falan var
Ya zaten bayram mı kaldı en azından birkaç gün dinlenmiş olursun canım
Evet ama bayramda 9 gün evde olurum diye düşünmüştüm , belki kızımà wc egitimine başlarım falan diye düşünmüştüm,
Kız sahur yok ayrıca miktarları da azdı ha bir sırrım daha var belki ondan da olabilir
Soyle bakiyim kız sırrın nedir
Çok şükür canım iyi gidiyor, 4 yıl olacak aynı apartmanda, tabi arada tuhaflıklar oluyor ama görmüyorum genelde benm etli tuhaf anacim

Tebrikler canım neredeyse yüzde 1 hemde regl şişkinliğine rağmen
Zeycan öyle bir gaza basıyor sanırsın sallandıkça yağları dökülüyor kızdan ben aç geziyorum aç ama çok zor veriyorum sen de bendensin
Acaba nedir nedir?şu sırrı paylaşsan mı bizimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…