- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #438.421
Ortancaya doğum yaptığımda büyük kızıma yapmıştık canim. Büyük baya inanmıştı hoşuna gitmişti.Seninkiler büyük degilmiydi Kiz inandilar mi
Gayet güzel bence tebrikler canim
Sırrın ne kız
Dur dur ne kadar beklersem kar
Ay evet ya biliyorum canım onun dereceleri falan var
Evet ama bayramda 9 gün evde olurum diye düşünmüştüm , belki kızımà wc egitimine başlarım falan diye düşünmüştüm,
Soyle bakiyim kız sırrın nedir
Çok şükür canım iyi gidiyor, 4 yıl olacak aynı apartmanda, tabi arada tuhaflıklar oluyor ama görmüyorum geneldebenm etli tuhaf anacim
Merak etmeyin öyle çok farklı bir şey değil sadece d vitamini ve Demir aldım eczaneden d vitamini zaten kullanıyordum Demir de aldım şimdi + Migros’un Alman olan form çayı ve yeşil çayı yemek sonrası yatmadan 1 2 saat önce içiyorumTebrikler canım neredeyse yüzde 1 hemde regl şişkinliğine rağmen
Zeycan öyle bir gaza basıyor sanırsın sallandıkça yağları dökülüyor kızdanben aç geziyorum aç ama çok zor veriyorum sen de bendensin
Acaba nedir nedir?şu sırrı paylaşsan mı bizimle
Çocuk annem babam bana artık hediye almıyor dememiş neyse kiÇok mutlu oluyorlar. Böyle bi kardeş jesti olmuş oluyor kardeşim beni düşünmüş havasi falan oluyortabi sonra abarttik oğluma aldigimiz her şeyi kizimin yastığının altina koyuyorduk. Bakalim kardeşin sana ne almış diye
Canın neyi istiyorsa ondan yiyebilirsin canım bir çeşitte ve çok abartmadan olması şartı ile tabiU UcanSupurge kaptanım cuma günleri tatlı yerine yemek yiye bilir miyim fazladan
Tamam canım bizi de haberdar et durumuyla ilgilikizimin randevusu var su an ordayim
eve gidince tartilica bende
Ay bana tuvalet eğitimi demeyin en zorlandığım o olduAy evet ya biliyorum canım onun dereceleri falan var
Evet ama bayramda 9 gün evde olurum diye düşünmüştüm , belki kızımà wc egitimine başlarım falan diye düşünmüştüm,
Çok şükür canım iyi gidiyor, 4 yıl olacak aynı apartmanda, tabi arada tuhaflıklar oluyor ama görmüyorum geneldebenm etli tuhaf anacim
Sen biliyorsundur şimdiYa ama benim geçen haftaki kilom yok ki
Aynen canım yaa resmen aç geziyorum birde zeycaba bakıyorumTebrikler canım neredeyse yüzde 1 hemde regl şişkinliğine rağmen
Zeycan öyle bir gaza basıyor sanırsın sallandıkça yağları dökülüyor kızdanben aç geziyorum aç ama çok zor veriyorum sen de bendensin
Acaba nedir nedir?şu sırrı paylaşsan mı bizimle
Evet ya d vit benim de kullanmam lazimMerak etmeyin öyle çok farklı bir şey değil sadece d vitamini ve Demir aldım eczaneden d vitamini zaten kullanıyordum Demir de aldım şimdi + Migros’un Alman olan form çayı ve yeşil çayı yemek sonrası yatmadan 1 2 saat önce içiyorum
Nasıl halledebildi mi birazÇocuk annem babam bana artık hediye almıyor dememiş neyse ki
Canın neyi istiyorsa ondan yiyebilirsin canım bir çeşitte ve çok abartmadan olması şartı ile tabi
Tamam canım bizi de haberdar et durumuyla ilgili
Ay bana tuvalet eğitimi demeyin en zorlandığım o oldu
Sen biliyorsundur şimditanam Bugün başlıyorum dediğin günkü tartıyı baz al liste için zaten izin kilonu baz alacağız
Halloldu halloldu şükür yaşı büyük olduğu için kaçırma olayını çok az yaşadıkNasıl halledebildi mi biraz
Yaaa harikaaa 7lere yaklaşıyorsun farkında mısınGeçen hafta: 85
Bu hafta: 83.85
Fark: -1.15
Yüzde: %1.353
Illa birinde bi tuhaflik olacak zaten yoksa şaşarım. Kesin kıskançlık vardir. Oda çalışıyor muAy evet ya biliyorum canım onun dereceleri falan var
Wawwww çoookkk havaliiii yawyuuuErken konuşmayın daha Leylak girmedi sahaya
Himm evet ilkler daha yakındı demi.Ortancaya doğum yaptığımda büyük kızıma yapmıştık canim. Büyük baya inanmıştı hoşuna gitmişti.
En kucukteyse ortancaya aldık tabi onun getirmeyeceğini farkindaydi hastaneden bebeklerin ablalarina verdiler dedik
Ona hediye olsun yeterrÇocuk annem babam bana artık hediye almıyor dememiş neyse ki
Canın neyi istiyorsa ondan yiyebilirsin canım bir çeşitte ve çok abartmadan olması şartı ile tabi
Tamam canım bizi de haberdar et durumuyla ilgili
Ay bana tuvalet eğitimi demeyin en zorlandığım o oldu
Sen biliyorsundur şimditanam Bugün başlıyorum dediğin günkü tartıyı baz al liste için zaten izin kilonu baz alacağız
Ya ne geldi aklıma Nazlı bu hafta çok yedim çok aldım kesin deyip 55 kilo iken 55.1 olmanBende kilomu paylaşayım sizinle61.1 kg dün ne güzel 60.9 du
O günlere dönebilecekmiyim bacımYa ne geldi aklıma Nazlı bu hafta çok yedim çok aldım kesin deyip 55 kilo iken 55.1 olman
İnşallah canımBence gayet iyi korumuşsun, 62 çok değil çabuk verirsin, umut oldün vallahi bana
İnşallah canımAlmışsın biraz. Dikkat etmeye başla 60 i gecememeye çalış.
5-6 kilo almışsın ne ki bir aylık bile iş değil senin için aslındaO günlere dönebilecekmiyim bacım
Hayırlı haberlerle ins canimkizimin randevusu var su an ordayim
eve gidince tartilica bende
Oruç başlamadan bende sağlık ocağında tahlil yaptırmıştım benimde demir ve d vitamini düşüktü ilaç aldım ama araya oruç girince düzenli atamadım demek kilo vermede yardımcı hemen bu akşam başlıyorumMerak etmeyin öyle çok farklı bir şey değil sadece d vitamini ve Demir aldım eczaneden d vitamini zaten kullanıyordum Demir de aldım şimdi + Migros’un Alman olan form çayı ve yeşil çayı yemek sonrası yatmadan 1 2 saat önce içiyorum
Vavv ekurime bak sen harikasın canimGeçen hafta: 85
Bu hafta: 83.85
Fark: -1.15
Yüzde: %1.353
Sen halledersin canim U UcanSupurge Zehra ya katılıyorum çok yedim diyip diyip catlatiyordun biziBende kilomu paylaşayım sizinle61.1 kg dün ne güzel 60.9 du
Peşimden gelenler çok azimli hızlanmam lazım
İnş canım, Ramazan olmazsa anca yerim zaten5-6 kilo almışsın ne ki bir aylık bile iş değil senin için aslında
İnş ozamanlar spor da yapıyordumSen halledersin canim U UcanSupurge U UcanSupurge Zehra ya katılıyorum çok yedim diyip diyip catlatiyordun bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?