Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Seninkiler büyük degilmiydi Kiz inandilar mi
Ortancaya doğum yaptığımda büyük kızıma yapmıştık canim. Büyük baya inanmıştı hoşuna gitmişti.

En kucukteyse ortancaya aldık tabi onun getirmeyeceğini farkindaydi hastaneden bebeklerin ablalarina verdiler dedik

Gayet güzel bence tebrikler canim

Sırrın ne kız

Dur dur ne kadar beklersem kar

Merak etmeyin öyle çok farklı bir şey değil sadece d vitamini ve Demir aldım eczaneden d vitamini zaten kullanıyordum Demir de aldım şimdi + Migros’un Alman olan form çayı ve yeşil çayı yemek sonrası yatmadan 1 2 saat önce içiyorum

Çocuk annem babam bana artık hediye almıyor dememiş neyse ki
U UcanSupurge kaptanım cuma günleri tatlı yerine yemek yiye bilir miyim fazladan
Canın neyi istiyorsa ondan yiyebilirsin canım bir çeşitte ve çok abartmadan olması şartı ile tabi
kizimin randevusu var su an ordayim
eve gidince tartilica bende
Tamam canım bizi de haberdar et durumuyla ilgili
Ay bana tuvalet eğitimi demeyin en zorlandığım o oldu
Ya ama benim geçen haftaki kilom yok ki
Sen biliyorsundur şimdi tanam Bugün başlıyorum dediğin günkü tartıyı baz al liste için zaten izin kilonu baz alacağız

Aynen canım yaa resmen aç geziyorum birde zeycaba bakıyorum yok anacim yok
Evet ya d vit benim de kullanmam lazim

Nasıl halledebildi mi biraz

Illa birinde bi tuhaflik olacak zaten yoksa şaşarım. Kesin kıskançlık vardir. Oda çalışıyor mu
Erken konuşmayın daha Leylak girmedi sahaya
Wawwww çoookkk havaliiii yawyuuu
Himm evet ilkler daha yakındı demi.
Iyi demissiniz ama mantikli
Ona hediye olsun yeterr 71 civariydim kusurat varmiydi bilmiyorum yaa bi bakayim belki konusmalarda var dir

kizimin randevusu var su an ordayim
eve gidince tartilica bende
Hayırlı haberlerle ins canim
Oruç başlamadan bende sağlık ocağında tahlil yaptırmıştım benimde demir ve d vitamini düşüktü ilaç aldım ama araya oruç girince düzenli atamadım demek kilo vermede yardımcı hemen bu akşam başlıyorum
Geçen hafta: 85
Bu hafta: 83.85
Fark: -1.15
Yüzde: %1.353
Vavv ekurime bak sen harikasın canim
Bende kilomu paylaşayım sizinle 61.1 kg dün ne güzel 60.9 du
Sen halledersin canim U UcanSupurge Zehra ya katılıyorum çok yedim diyip diyip catlatiyordun bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…