Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım yumurta yemekle iyi yapmışsın protein menüde mutlaka olsun

Aynen ya fontoden rujla kızımı bıle opemem , yemişim onu ben

Aaa bana mı ozendin kızneyse toparla yarın

Vay anasını, daha dün meme ısrıyodun sen de

Ben kendimi yormadan seni geçerim ama
Waoowww
Vuuuuu meydan okuyor Fit mutlu anne sen Şu sürülebilir çikolata işini ertelesen mi
Erteledim gitti bacım olmayacak böyle
Afiyet olsun canım güzel menü
Yok yok sürsün sürsün yesin
Yemezler
Afiyet olsun canım güzel menü
Akşam ya çorba ya pilav olmasa imiş daha iyiymiş cnm
Afiyet olsun kizlar
Saol cnm
Güzel canım afiyet olsun
Saol cnm
Saol cnm
Vay anasını full karbon olmuş cnm Afiyet olsun
Vay anasını, daha dün meme ısrıyodun sen de
Yaaa bizde ısırma olayına girdik çok kötü pammugum ya bı de yapma diyince ağlıyor hem suçlu hem güçlü bastırıyor

Benimki 16 ay 11 günlük. Biraz erken başladı canım. 13. 14. Aydan beri böyle. Genelde 18. Aymış süpürgecim söyleyince baktım 2 yaş sendromuna.tüm çocuklar yaşıyormuş bu süreci

Benımki de yaptı bikaçkez de Allahtan devamı gelmedi dilimi ısırayum en korktugum şey gerci toplamda iki dişi var neyle ısırcak

Benımki de yaptı bikaçkez de Allahtan devamı gelmedi dilimi ısırayum en korktugum şey gerci toplamda iki dişi var neyle ısırcak
Benimki 4 er 4 er çıkardı dişleri o zorladı. 15 aylık olunca 18 dişi çıktı maşallah. 2 tane kaldı. Bakalım onlarda napıcaz. Ama dişi hızlı çıkarması onu da beni de baya yıprattı

Afiyet olsun canım güzel menü kolay gelsin temizlikte
Benimkinin de 2 dışı var üstten de çıktığını düşünemiyorum vala şimdi bile acıtıyor baya
O nohutu oyle bende çok severim özel bı sebebi var mı sevdiğin için mi yedin cnm iki öğünde de güzel menü bence

Suyun3 e cıkarsan daha ıyı canım. Pattis cıssss cocuklardan artan saglıklı şeyler serbest brokoli gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…