- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #438.861
Afiyet olsun canım yumurta yemekle iyi yapmışsın protein menüde mutlaka olsunSabah 10:00 sutlu sekersiz kahve
oglen12:30 1,5 kabak 1,5 yk yogurttan yaptigim sote ,1 dilim peynir
ara 15 :00 kahve sekersiz 3 ceviz,5 findik
Azcik kabak cekirdegi ( bunuda yemezdimde kayinvalidedeyim ac olunca biraz yedim)
aksam18:00
Avuc ici kadar yumurta (evde olmadigim icin kabagimi yiyemedim yumurta yaptim kendime)
uc litre su
@UcanSupurge
Aynen ya fontoden rujla kızımı bıle opemem , yemişim onu benEzocum Victoria hanım halt etmiş neymiş efendim lastikli pijama giymiyormuş bulaşık yıkasın banyo tuvalet temizlesin ev süpürüp silsin çocuklara yemek hazırlasın bak nasıl çekiyor domestos lekeli pijamaları üstüneöyle dört bir yanım hizmetçikerle dolu olsa bende süslenip püslenip otururum
Aaa bana mı ozendin kızAh ahh paylaşmaya utandığım menülerimi yazayım artık
30.04.21
Sahur yok
İftar
3 buçuk yuvarlak lahmacun fındık değil biraz büyük
Salata
Ayran
Halka tatlı 1 2 tane
Yeni dünya 3 4 tane
Su 1.5 anca
Spor da yok
01.05.21
Sahur yok
İftar
Yaklaşık 20 adet küçük sarma ve 1 adet kabak dolma
1 buçuk kase cacık
2 3 lokma pide ekmek
Su yatana kadar 2 L olur
Spor yok
@UcanSupurge
Vay anasını, daha dün meme ısrıyodun sen deÖyle oldu kuzum vallaevde terör estiriyor. Sürekli benimle kavga ediyor. Az önce banyo yaptırdım maşrafayı elimden alıp kendi dökmek için benimle öyle bir savaş verdi ki sanırım bağırmalarını yan apartman bile duymuştur sürekli ben yapıcam ben koyucam beni bırak bana dokunma hayır dediğim an kendini yere atıp ayaklarını yere vura vura ağlıyor
WaoowwwBen kendimi yormadan seni geçerim ama
Erteledim gitti bacım olmayacak böyleVuuuuu meydan okuyorFit mutlu anne sen Şu sürülebilir çikolata işini ertelesen mi
Afiyet olsun canım güzel menü1 Mayıs menü ( 1 Mayıs işçi bayramı yazacaktım nerdeyse)
Sahur
Bir çay kaşığı tereyağında salçalı yumurta
2dilim.ekmek
2 zeytin
Bir dilim süzme peynir
Domates salatalık
İftar 19.35
Bir kase yoğurt corbası
Bir karnıyarık
4 kasık bulgur pilavı
Bir kase cacık
Bol salata
2 lt su yatana kadar 4 e yaklaşır
Birazdan kızı uyutup bi kahve yaparım sade, sahur yapmam bugun
YemezlerYok yok sürsün sürsün yesin
Afiyet olsun canım güzel menüSabah 10:00 sutlu sekersiz kahve
oglen12:30 1,5 kabak 1,5 yk yogurttan yaptigim sote ,1 dilim peynir
ara 15 :00 kahve sekersiz 3 ceviz,5 findik
Azcik kabak cekirdegi ( bunuda yemezdimde kayinvalidedeyim ac olunca biraz yedim)
aksam18:00
Avuc ici kadar yumurta (evde olmadigim icin kabagimi yiyemedim yumurta yaptim kendime)
uc litre su
@UcanSupurge
Akşam ya çorba ya pilav olmasa imiş daha iyiymiş cnm1 Mayıs
Sahur
Bir dilim ekmek
Domates
Salatalık
3 kaşık kısır (akşamdan kalan)
1 elma
4 zeytin
İftar
Bir kase şehriye çorbası
3 kaşık pirinç pilavı
4 kaşık nohut
Bir tane muhley
Yatana kadar 2 litreye tamamlarım
Saol cnmAfiyet olsun kizlar
Saol cnmGüzel canım afiyet olsun
Saol cnmAfiyet olsun
Vay anasını full karbon olmuş cnm Afiyet olsunAh ahh paylaşmaya utandığım menülerimi yazayım artık
30.04.21
Sahur yok
İftar
3 buçuk yuvarlak lahmacun fındık değil biraz büyük
Salata
Ayran
Halka tatlı 1 2 tane
Yeni dünya 3 4 tane
Su 1.5 anca
Spor da yok
01.05.21
Sahur yok
İftar
Yaklaşık 20 adet küçük sarma ve 1 adet kabak dolma
1 buçuk kase cacık
2 3 lokma pide ekmek
Su yatana kadar 2 L olur
Spor yok
@UcanSupurge
Yaaa bizde ısırma olayına girdik çok kötü pammugum ya bı de yapma diyince ağlıyor hem suçlu hem güçlü bastırıyorVay anasını, daha dün meme ısrıyodun sen de
Benimki 16 ay 11 günlük. Biraz erken başladı canım. 13. 14. Aydan beri böyle. Genelde 18. Aymış süpürgecim söyleyince baktım 2 yaş sendromuna.tüm çocuklar yaşıyormuş bu süreci
Benımki de yaptı bikaçkez de Allahtan devamı gelmedi dilimi ısırayum en korktugum şeyWaoowww
Erteledim gitti bacım olmayacak böyle
Afiyet olsun canım güzel menü
Yemezler
Afiyet olsun canım güzel menü
Akşam ya çorba ya pilav olmasa imiş daha iyiymiş cnm
Saol cnm
Saol cnm
Saol cnm
Vay anasını full karbon olmuş cnm Afiyet olsun
Yaaa bizde ısırma olayına girdik çok kötü pammugum ya bı de yapma diyince ağlıyor hem suçlu hem güçlü bastırıyor
Sorma kız velet her dönem canımı okuyor. Bunun ergenliğini merak ediyorumVay anasını, daha dün meme ısrıyodun sen de
Ben de iyiyim çok şükür canım teşekkür ederimİyiyim canım şükür sen nasılsın
Benimki 4 er 4 er çıkardı dişleri o zorladı. 15 aylık olunca 18 dişi çıktı maşallah. 2 tane kaldı. Bakalım onlarda napıcaz. Ama dişi hızlı çıkarması onu da beni de baya yıprattıBenımki de yaptı bikaçkez de Allahtan devamı gelmedi dilimi ısırayum en korktugum şeygerci toplamda iki dişi var neyle ısırcak
Hımm eküri listesinde yüzdeyi 0 görünce sabit aklıma gelmediBildirim yaptı canım sabit gelmiş
Ben de iyiyim canım sağoliyyiz canim sen nasilsin
Canım benim de sana ihtiyacım varOlur canım, biraz motivasyon düşüklüğü .ekuirim sen olduktan sonra artar artık:))
Süper canım afiyet olsun11.00 fırında patates 2 dilim,5 minik domates,2 salatalık
13.00 turk kahvesi
14.30 1 hurma 1 incir
16.00 1 dolma(annem yapmıstı cok ozlemişim..)
Gün bu şekılde bitti
3 litre su
Spor kızım uyuyunca yapayım inş
cgdmk
Yok canım fırındaKarnıyarık kızartma değildir inşallah
Afiyet olsun canım güzel menü kolay gelsin temizlikte01.05 2021
12.00
2 yumurat ile peynirli omlet, 3 zeytin, domates, salatalık, 1 dlm ekmek, 1 tk tereyağı reçel
15.00 sade kahve 6 çilek, küçük muz
19.30 1 kepçe tarhana çorbası , 4 yk et sote, yoğurt, 3 hurma
Su: 2lt
Spor yok ama ben de temizlik kervanına katılanlardanim
Benimkinin de 2 dışı var üstten de çıktığını düşünemiyorum vala şimdi bile acıtıyor bayaBenımki de yaptı bikaçkez de Allahtan devamı gelmedi dilimi ısırayum en korktugum şeygerci toplamda iki dişi var neyle ısırcak
O nohutu oyle bende çok severim özel bı sebebi var mı sevdiğin için mi yedin cnm iki öğünde de güzel menü bence
Suyun3 e cıkarsan daha ıyı canım. Pattis cıssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?