Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ah ben de onu soracaktım çok şükür canım aklında bulunsun inşallah gerek olmasın da
Hoş geldin Sefa geldin canım nasılsın iyi misin ? Bu kadar özletme kendini senden sonra yaprak dökümü gibi bu hafta da @Beyaz leylak mezun oldu ayrılmayın bir yere hep aramızda olun inşallah
Canımmmm evet hayırlı olsun@Beyaz leylak canım.... U UcanSupurge canım gitsek de buradayız biz inşhayırlı olsun senin için de, sağlıcakla gelsin inş, her şey yolunda dimi

Canımmmm evet hayırlı olsun@Beyaz leylak canım.... U UcanSupurge canım gitsek de buradayız biz inşhayırlı olsun senin için de, sağlıcakla gelsin inş, her şey yolunda dimi
Şükür canım iyiyim bel fıtığı illeti 3 gün kadar belimi büktü şimdi iyiyim Allah’a şükür

Afiyet olsun canım yumurta yemekle iyi yapmışsın protein menüde mutlaka olsun
Saol canim haklisin sadece tek kabakla beslenene helal olsun valla asiri acim dunden beri basim donuyo artik
Afiyet olsun canım güzel menü
Saol canim
Afiyet olsun canim
Spor bildirimimi yapayım ama kimi etiketleyecegimi unuttum inanır mısıniz şu an
Toplam 1 buçuk saat tempolu- hızlı tempolu yürüyüş 270 puan
10 bin adım da tamamlandi U UcanSupurge
Masallah sporda bana bir rakip goruyorum son surat geliyo adim sayilarimi aksatmiyim bari malum spor listesinin basinda kendimi gormeye alisigimda

Ah şu Yiğidolar spor konusunda senin kadar istikrarlı olsalar birçoğunu çoktan mezun etmiştik

Ah şu Yiğidolar spor konusunda senin kadar istikrarlı olsalar birçoğunu çoktan mezun etmiştik
Haklisin canim valla spor yapmanin faydzlari saymakla bitmiyoda sunu soylemek isterim arkadaslara ben burya geldigimde 38 bedene zor giriyodum sagdan soldan fiskiriyodu bugun 34 beden pantolana rahatlikla girdim tartida belki istedigim kiloda degilim ama gorselde sporun cok faydasini gordum oysa bana gore cokta zor spor yapmiyorum

30 Nisan Cuma

10.30
5 zeytin
2 dilim peynir
1 tk karadut reçeli
1 tk tereyağı
1,5 haşlanmış yumurta
2 ceviz

17.00
2 yk kavurma et
2 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt

su: 2 lt

1 Mayıs Cumartesi

16.00
2 yk makarna
3 parça tavuk but
1 kase yoğurt
1 salatalık
1 havuç
1 dilim irmik tatlısı

Su: 2,5 lt
İrmik disinde güzel canım
01.05.2021 menü

19.00

tavuk döner dürüm

Su:1.5 litre -2.5 litreye tamamlarım .

Babam rahatsızlandı sabahtan beri hastanedeydim. Ancak bu kadar oldu bugün .
Çok geçmiş olsun canım, kendini de çok ihmal etme tansiyonun dusmesin
Çok güzel canım afiyet olsun
Güzel canın afiyet olsun
Güzel canım afiyetolsun
Afiyet olsun canım güzel
Çok güzel canm afiyet olsun
Aksam fazla karbonhidrat olmuş canim
Kız bu ne gözlerim kanadı
Çiğ nohut nasil yedin canım midenin rahatsız etmedi mi
Yapacak bişey yok bekleyeceğim.Tek derdim inşallah tamirci bulabilirim.bir keresinde çamaşır makinem bozuldu.Servis götürdü.iki hafta elimde yıkadım.Öyle olmaz yine inşallah.
İnşallah servis bulursun canım ya çok zor
Özledik canım nerelerdesin biralar bildiğin gibi güzel gidiyor çok şükür, cok uzaklasma ama bağımlılık yapıyor burasi

Ay haklısın canım bak şimdi benim de aklıma hep o adam gelecek
Kız bu ne halka tatlı hemde 2 tane sırf karbon olmuş canim
Gayet güzel canim afiyet olsun . Ooo en iyi spor temizlik
Güzel bence canim nohutları öyle yemenin bir sebebi varmı sevdigindenmi yedin
Temizlik yaptığım bezleri attım makineye(cam falanda silmiştim)
Kısa programda yıkandı.Açmak için kapağı tuttum sertte değildim tık dedi açılmadı.Sanirim kırdım.Servisler açık mı ki.
İns kirilmamistir canim. Garantisi yoksa tanıdık tamirci bulursunuz ins

Hayırlısı canım.Bekleyip göreceğim.

Hg canım iyiyim şükür bı yaramazlık yok arada yaz varlığını hissettir
Masallah sporda bana bir rakip goruyorum son surat geliyo adim sayilarimi aksatmiyim bari malum spor listesinin basinda kendimi gormeye alisigimda
Kapisiriz diyorsun
Güzel canım afiyetolsun
Sağol canım

E yani ben 70 kilo iken 38 ‘e sığıyordum tek sebebi kilo verme süreçlerimi sporla desteklemiş olmam sen de az buz değil yaklaşık 10bin adım atıyorsun 1.000 ip atlıyorsun günlük ki arada başka sporların da var elbette onun etkisi
Afiyet olsun canım
Milföy hamuru küçük bir kare sadece

Milföy hamuru küçük bir kare az yani
Çok güzel kilo veriyorsun maşallah canım şu akşam öğünlerini karbonhidrat ağırlıklı halden protein + salata , yoğurt + sebze şekline dönüştürsen var ya jet gibi gidecek gerçi acelemiz yok kilo vermen yavaşladığında bu dediğim şekilde akşam öğünlerini değiştir inanılmaz işe yarayacak gör bak

Sağol canım

Teşekkür ederim kuzum

Afiyet olsun canım güzel menü

Tünaydın kızlar
Mutfağı hallettim hamur yoğurdum bilin bakalım ne yapıyorum bülbül yuvası hamilelik, pandemi derken iki senedir hiç yapmadım ev tatlısı yapıp kaldırcam tabi hepsini yemeyiz soğuk baklavadan esinlenerek sütle islaticam bklm nasıl olacak ben yemeyeceğim tabiki tartıya kadar

Güzel menü canim afiyet olsun
Milföy hamuru yanlış yazmışım
Küçükmüş milföy yağlı ama sıkıntı olmaz heralde
Ooo kolay gelsin canim.
Yaa benim hiç gözüm basmıyor öyle işlere

Yeme yeme cumaya ne kaldı surda

Hayra alamet değil bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…