- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #439.141
Ispanağın da pirinçli mi ? Sen epey azalttın şu yeme işini ha kruvasanlardan sonra inanılmaz değişimDünkü menum
09.00 fırında biber( actifry yagsız) kızartması
13.00 1 kepce yeşil mercimek corbası (erişteli) ( koca öle sevıyo...)
18.00 ıspsnak bir kepce
hallederim canm sorun değilAllah sana insaf, merhamet versin kalbime indireceksin illa yahu mezuniyet için seni listeye almaya çalıştığım haftalarda niye böyle yapıyorsun sigara böreğini yedin iyi ettin kola niye içtin kolayı içtin iyi ettin revani niye yedin ?
Ah canım hasta değil çocuklar değil mi fırsat bulursan uyu dinlen
İyiyim şükür canım geçti bi bakıp hesap yapıp dönüyorum sana kuzum
Takım kuralı ara tartı canım hele tartıl günahının bedelini görelim bi güzel linç edelimbakalım kaçamağı abartıyor musun ?
Aaaa dün çok çok hafifti dün bile telafi ederdi aslında Cuma’ya daha var hallolmayacak gibi değil canım
Ben tartıldım eksideyimİyiyim canım teşekür ederim kızı uyuttum dinleniyorumBen bugun tartılmıcam ya cok kısa geliyor iki gün moralim bozulur dünde pizzayı yedim zaten carsamba Persembe tartılırım Sen Tartıldın mı nasıl
Yeni rekorlar geliyor anlaşılanBen tartıldım eksideyim
Cuma. 74.150
Pazartesi. 73.500
Fark. -650
yok ben degildim canimHatta birisi tepsisini 40 TL ye aldığını söylemiştisen miydin
Saol canimAfiyet olsun canım kızartma değilse içli köfte güzel menü
Guldurdun beni ne alemsinCanım ben senın yerınde olsam evi çok dagınık gormesını saglarım hele ki misafir getırdıgınde. Bidaha asls cat kapı yapamaz ozmnbana 10 kişi öle gelse delikten bakıp ölü numarası yapardım
Tabiki pirinçli( koca ole sevıyo) :))) inşallah, ya rezıloldum ya burda sonuncuydum gurur meselesı yaptım:))Ispanağın da pirinçli mi ? Sen epey azalttın şu yeme işini ha kruvasanlardan sonra inanılmaz değişim
Süper ilerliyorsun var yaBen tartıldım eksideyim
Cuma. 74.150
Pazartesi. 73.500
Fark. -650
Oooo kabak fazlasıyla işe yaramış harika
Canım benim tansiyonun mu düştü neyin var ?Kızlar merhaba. 2 gündür rahatsızdım hiçbir şey yiyip içmedim. Sabah tartıldım 74,6 çıktım. Fakat bu doğru bi kilo değil maalesef. Dün sadece tuzlu ayran içebildim. Kovid testi negatif çıktı çok şükür. Bugün daha iyiyim. Yorgunluktan sanırım mide bulantısı oldu baya
Waaaawww harikasın ya muhteşem
Kız gerçekten yok istemiyorum ama buyukte konuşmak istemiyorumben net bi hayır almadim olabilirligi varrr sanki
Ne güzel eksidesinCuma:70.5
Pztsi: 70.4
Ooo bu ne güzel eksiBen tartıldım eksideyim
Cuma. 74.150
Pazartesi. 73.500
Fark. -650
Abbovv maşallah ne güzel ekşi canim
Geçmiş olsun canım. Neyin vardı halsizlik iştahsızlık falanmi devam ederse ya doktora git yada testini yenile canim bazen hemen çıkmıyor. İns değildir amaKızlar merhaba. 2 gündür rahatsızdım hiçbir şey yiyip içmedim. Sabah tartıldım 74,6 çıktım. Fakat bu doğru bi kilo değil maalesef. Dün sadece tuzlu ayran içebildim. Kovid testi negatif çıktı çok şükür. Bugün daha iyiyim. Yorgunluktan sanırım mide bulantısı oldu baya
Yaa ekurime bak sennnn ne güzel ekşi canimOğlanın yaninda uyuya kalmışım bildirimi yapamadım kızlar
Cuma: 83.85
Pazartesi: 83.30
Fark: -550
Her günki saatimden biraz erken tartıldım bı 50-100 gr daha eksik çıkmış olabilirimdünki etlerden sonra çok korkmuştum şükür buna
Vardır bi sebebi canım yeter ki vazgeçme elbette gidecek elbette eksiye ineceksinKizlar az önce tartıldım sabitim ya niye ekşi değil anlamıyorum kacamagin yok sahuru hafif tutuyorum ben ekşi görürüm diye düşünüyordum moralim bozuldu açıkçası
Vayyyy ne kaldı 7lereOğlanın yaninda uyuya kalmışım bildirimi yapamadım kızlar
Cuma: 83.85
Pazartesi: 83.30
Fark: -550
Her günki saatimden biraz erken tartıldım bı 50-100 gr daha eksik çıkmış olabilirimdünki etlerden sonra çok korkmuştum şükür buna
Eksidesin ya tebrikler kızaCuma:70.5
Pztsi: 70.4
Afiyet olsun canım güzel menü benceDünkü menum
09.00 fırında biber( actifry yagsız) kızartması
13.00 1 kepce yeşil mercimek corbası (erişteli) ( koca öle sevıyo...)
18.00 ıspsnak bir kepce
Tebrikler canım çok güzel eksiBen tartıldım eksideyim
Cuma. 74.150
Pazartesi. 73.500
Fark. -650
Waooww süper canım tebrikler
Ya çok geçmiş olsun canım üzüldüm dinlenebilsen keşkeKızlar merhaba. 2 gündür rahatsızdım hiçbir şey yiyip içmedim. Sabah tartıldım 74,6 çıktım. Fakat bu doğru bi kilo değil maalesef. Dün sadece tuzlu ayran içebildim. Kovid testi negatif çıktı çok şükür. Bugün daha iyiyim. Yorgunluktan sanırım mide bulantısı oldu baya
Hmm Allah Allah menuelrinde çok iyi bnece cnm ya adetin düzenli mi artık acaba ondan kaynaklı olabilir mi suyu içiyor musun bitki çayı icsenw sahurda falan metabolizman hızlanırKizlar az önce tartıldım sabitim ya niye ekşi değil anlamıyorum kacamagin yok sahuru hafif tutuyorum ben ekşi görürüm diye düşünüyordum moralim bozuldu açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?