Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dünkü menum

09.00 fırında biber( actifry yagsız) kızartması

13.00 1 kepce yeşil mercimek corbası (erişteli) ( koca öle sevıyo...)

18.00 ıspsnak bir kepce
Ispanağın da pirinçli mi ? Sen epey azalttın şu yeme işini ha kruvasanlardan sonra inanılmaz değişim

hallederim canm sorun değil

Ben tartıldım eksideyim
Cuma. 74.150
Pazartesi. 73.500
Fark. -650

Jasminium84 (68.7/68.2/0.5/%0.728) 682.etapta mezun olan üye BT: 25/12/20 BK:72.8 HDF: 55
Jasminium84 en son listeye girişinde 55 denilmiş hedef Nirana revize etmesini söylediğini hatırlıyorum ama muhtemelen unuttu revize kurallarına bi bakayım

Yarışma süreci devam ederken üyeler hedeflerini revize edebilirler. İlgili revizenin takım etap bildirim listesinde belirtilmesi gerekmektedir.
Uygulama koşulları şunlardır:
1- Hedef eğer daha aşağıya çekiliyorsa herhangi bir kısıtlama yoktur.
2- Hedef eğer yukarı çekiliyorsa; yarışmacının güncel kilosu, yeni hedef kilosunun en az 5% üzerinde olmalıdır.
Örnek:
Üyemizin hedefi 60 kilo. 68 kiloya indi ve hedef kilosunu 65 olarak revize etmek istedi.
65 x 1.05 = 68.5
Güncel kilo (68), revize hedef kilonun %5 üzeri (68.5) sınırından büyük olmadığı için revize kabul edilmez.
Yarışmacının hedef kilosunu 65 olarak revize edebilmesi için güncel kilosunun en az 68.5 olması gerekmektedir.

55e göre hesap yapsak 72.8 - 55 = 17.8
17.8*90/100=16.02
72.8-16.02=56.78 ile mezun olabiliyorsun canım
Bu 56.78 sana uyuyor mu canım ?

Kızlar merhaba. 2 gündür rahatsızdım hiçbir şey yiyip içmedim. Sabah tartıldım 74,6 çıktım. Fakat bu doğru bi kilo değil maalesef. Dün sadece tuzlu ayran içebildim. Kovid testi negatif çıktı çok şükür. Bugün daha iyiyim. Yorgunluktan sanırım mide bulantısı oldu baya

Canım benim tansiyonun mu düştü neyin var ?

ben net bi hayır almadim olabilirligi varrr sanki
Kız gerçekten yok istemiyorum ama buyukte konuşmak istemiyorumkonuşanlar mutlaka bir kazaya kurban gidiyor. Gerçi yıllardır korunuyoruz hiç öyle kazalik bir durumumuz olmadı ama yinede büyük konuşmamak lazım rabbim al sen istemiyordum ama ben verdim der
Cuma:70.5
Pztsi: 70.4
Ne güzel eksidesin
Ben tartıldım eksideyim
Cuma. 74.150
Pazartesi. 73.500
Fark. -650
Ooo bu ne güzel eksi
Cuma 57,100
Pazartesi 56 ,200
Fark -900
Eki Görüntüle 2840455
Abbovv maşallah ne güzel ekşi canim
Geçmiş olsun canım. Neyin vardı halsizlik iştahsızlık falanmi devam ederse ya doktora git yada testini yenile canim bazen hemen çıkmıyor. İns değildir ama

Yaa ekurime bak sennnn ne güzel ekşi canim

Kizlar az önce tartıldım sabitim ya niye ekşi değil anlamıyorum kacamagin yok sahuru hafif tutuyorum ben ekşi görürüm diye düşünüyordum moralim bozuldu açıkçası
Vardır bi sebebi canım yeter ki vazgeçme elbette gidecek elbette eksiye ineceksin
Vayyyy ne kaldı 7lere

Cuma:70.5
Pztsi: 70.4
Eksidesin ya tebrikler kıza
Dünkü menum

09.00 fırında biber( actifry yagsız) kızartması

13.00 1 kepce yeşil mercimek corbası (erişteli) ( koca öle sevıyo...)

18.00 ıspsnak bir kepce
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Ben tartıldım eksideyim
Cuma. 74.150
Pazartesi. 73.500
Fark. -650
Tebrikler canım çok güzel eksi
Cuma 57,100
Pazartesi 56 ,200
Fark -900
Eki Görüntüle 2840455
Waooww süper canım tebrikler
Ya çok geçmiş olsun canım üzüldüm dinlenebilsen keşke
Kizlar az önce tartıldım sabitim ya niye ekşi değil anlamıyorum kacamagin yok sahuru hafif tutuyorum ben ekşi görürüm diye düşünüyordum moralim bozuldu açıkçası
Hmm Allah Allah menuelrinde çok iyi bnece cnm ya adetin düzenli mi artık acaba ondan kaynaklı olabilir mi suyu içiyor musun bitki çayı icsenw sahurda falan metabolizman hızlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…