Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım güzel nasılsın? Hedefe kaç demiştik mezuniyet yaklaşıyor bi hesap kitap yapalım
sağol kuzum çok daha iyiyim şükürler olsun
sen nasılsın fıtığın nasıl zorluyor mu hala seni

canım 58 demiştik yanlış hatırlamıyorsam
bu hafta mezuniyete zorluyorum kendimi
kaçla olabilirim ki mezun acaba?

Harikaaa, bulgur pilavı cokaz zaten ve tek ögünbravo
sağolun kızlarrr

Üçmelek annesi bize anlatsın ozmn :)) 4 cocuk annesi olarak nicini degıstırmeyı dusunuyor mu
Ahahaahhha nasil guluyum bilemedim ezo
Rabbim isteyene hayirlisindan nasip etsin canım.
Rabbim benimkilere de hayirlisindan sağlıklı ömür nasip etsin bile isteye istemiyorum ama olurya kaza naza olur başım gözüm üstüne

Son düzenleme:
Sen baya vermişin maşallah ye yani haketmişin Bende bi 70 lere düşüyüm o zaman yicem arada

İyiyim canım teşekür ederim kızı uyuttum dinleniyorum Ben bugun tartılmıcam ya cok kısa geliyor iki gün moralim bozulur dünde pizzayı yedim zaten carsamba Persembe tartılırım Sen Tartıldın mı nasıl

Valla bana kalsa 20 bile yiyebilirim ama sana yenilmemek için kendimi frenledim

Oyy hakikaten bitmez bu gün sana.
Çocuklar mi uyutmadi bir sikintilarimi var yoksa sen mi uyuyamadım canim
Benim işlerim vardı biraz geç uyumak zorunda kaldim. Uyuyamadan kızımın uykusu kaçtı sonra 5 te uyuduk 6 da uyandılar
Üçmelek annesi bize anlatsın ozmn :)) 4 cocuk annesi olarak nicini degıstırmeyı dusunuyor mu
ben net bi hayır almadim olabilirligi varrr sanki

Sen baya vermişin maşallah ye yani haketmişin Bende bi 70 lere düşüyüm o zaman yicem arada
1 yil da bir kaç kere izne çıktım ama yani neredeyse 6 ayda 30 gitti 6 ayda koruma oldu gibi. Aynen arada oluyo. Tatlinin yanina süt unutma
Canim p tesi tartısı takim kuralı amaçta tam olarak bu. Haftasonu kaçamağı olmasın moraller bozulmasin. Bir kaç hafta p.tesi artı olman moralini bozacak kaçamakları kacirmayacaksin.

Ya benim kızm da öyleydi her dış döneminde hasta gibi olurdu, cok zor oluyordu ya
Evet canim benim kızım da oyleydi her dış dönemi öksürük hırıltı hasta gibi olurdu

Canım pazartesi tartışı takım kuralı canım, hafta sonu kaçamakları kontrol etmek amaçlı tatil ve sonucunu buraya yaz ki Pizza ların farkını görelim ona göre zamanla hafta sonunu daha hafif geçirmeye çalışacaksin
tünaydın kızlar.

cuma :69.5
bugün : 70.00
fark:+500

2 gün düzgün dikkat etmeyeyim hemen + çıkıyorum
Cumaya kadar hallederim inşallah canım

Allah sana insaf, merhamet versin kalbime indireceksin illa yahu mezuniyet için seni listeye almaya çalıştığım haftalarda niye böyle yapıyorsun sigara böreğini yedin iyi ettin kola niye içtin kolayı içtin iyi ettin revani niye yedin ?
Gunaydinn kizlarrr. 1 saatlik uykuyla duruyorum. Nasıl bitecek bugün
Ah canım hasta değil çocuklar değil mi fırsat bulursan uyu dinlen
İyiyim şükür canım geçti bi bakıp hesap yapıp dönüyorum sana kuzum
Takım kuralı ara tartı canım hele tartıl günahının bedelini görelim bi güzel linç edelim bakalım kaçamağı abartıyor musun ?
tünaydın kızlar.

cuma :69.5
bugün : 70.00
fark:+500

2 gün düzgün dikkat etmeyeyim hemen + çıkıyorum
Aaaa dün çok çok hafifti dün bile telafi ederdi aslında Cuma’ya daha var hallolmayacak gibi değil canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…