- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #439.101
Yok canım gitmedik,en son inleye inleye kucagimda uyuduGecmıs olsun canım ,gittiniz mi acile, biyerını mi incitti diycem de nezle belırtıleri var sanki öksürük fln , üşüttü mü ki
Geçmiş olsun canım en zoru da bu derdini anlatamaduğı zamanlar insan çaresiz hissediyor kendini.inşallah bugün düzelirİyi geceler kızlar.
Bugün temizlik günümüzdu evi sildik,supurduk,dinlenmeye vakit kalmadan kızım huysuzlanmaua başladı.Bizi çok korkuttu bu gece.Sekizden on dk öncesine kadar aralıksız ağladıarada öksürük krizlerine girdi.Dis çıkarıyor ondan mıdır nedir kızlar? Özellikle yatak odasına goturup uyutmaya calistigim an,katila katıla ağlıyordu.Artik acile götürelim dediğimiz an kucağımda ağlaya ağlaya uyudu Birazda burnu akıyordu sanki,bilemedim ki neden oldu.
İlk defa duyuyorum iyi oldu bu bilgi.Evde ilaç yoktu,olsa verirdim ağrısı azalirdi hiç olmasaBenim oğlum her diş dönemi ni soğuk algınlığı gibi atlatti. O ara baya araştırmıştım disten oluyormuş soğuk algınlığı sanılıp bu sebepten gereksiz ilaç kullanımı da cok oluyormuş. Sende bi dikkat et bakalim sonraki dişlerde de aynı durum olacak mi.
Çocuklar uyutmadı
Sen takip et canim. Belki de gerçekten üşüttu. Burnunu sık sık aç. Takip etmen lazim. Sorma ben 2 tanede pes ettim 5 6 çocuk dusunemiyorumİlk defa duyuyorum iyi oldu bu bilgi.Evde ilaç yoktu,olsa verirdim ağrısı azalirdi hiç olmasaahh bu çocuklar sağlıkla sihhatle buyuselerdi.Zormus çocuk büyütmek,millet eskiden nasıl beş altı tane yapıyormuş hayret ediyorum
Ateşi var mı , dr a gotur istersen için rahat eder en azındanYok canım gitmedik,en son inleye inleye kucagimda uyuduöksürük var,burun akıntısı var bir de dış cikariyor
Uyumaya çalışacağım yoksa bitmez gunSahura kadar yürüyemedim ama uyumadım da mutfaktaydim bulaşıklari hallettim
Öyle olmuş valla bı daha bu kadar abartmam
Afiyet olsun canım kızartma değilse içli köfte güzel menü
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun
Afiyet olsun ekurim güzel menü
Afiyet olsun canım dolma varken çorba bı kepçe olsa iyiymiş
Afiyet olsun rakibim 5-6 sarma ağzını yorduğuna değmez yeseydin 5-10 daha
Cumaya kadar gider şişlik canım önemli olan o
Afiyet olsun canım güzel menü
Maalesef
Evet öyle olmuş canım
Çok geçmiş olsun canım ya dertlerini anlatamıyorlar insanın eli ayağına dolanıyor
Kuru fasulye yanında çorbaya gerek yokmuş Afiyet olsun canım
Bende çok severim çiğ nohut afiyet olsun canım
Baya kaçamakli olmuş
Günaydın canım gün içinde uyuyamaz mısın
Gecen kızım kolunu incittipinde koluna dokundugumuzda bi aglayısı vardı içimden bi parca kopuyo sanki. Otırdum kızınla bırlıkte agladım, eşim şokİlk defa duyuyorum iyi oldu bu bilgi.Evde ilaç yoktu,olsa verirdim ağrısı azalirdi hiç olmasaahh bu çocuklar sağlıkla sihhatle buyuselerdi.Zormus çocuk büyütmek,millet eskiden nasıl beş altı tane yapıyormuş hayret ediyorum
Allah canını almasın güldüm istemsizce canim.Gecen kızım kolunu incittipinde koluna dokundugumuzda bi aglayısı vardı içimden bi parca kopuyo sanki. Otırdum kızınla bırlıkte agladım, eşim şoknapcanı bılemedı adam benı mı sakınlestrse, cocugumu düşünse
Oyy hakikaten bitmez bu gün sana.Gunaydinn kizlarrr. 1 saatlik uykuyla duruyorum. Nasıl bitecek bugün
Aynen öyleUnutmaz da rekabet liste eküri spor derken kafası karışmış kızcağızınburanın kendine ait lisanı var alışmak zaman alıyor
Kızben de kendıme güldüm, ben bide ıkızler burcuyum ya duygusuz bılınırız, agladıgımızı pek kımse gormez, kendı ıcımızde aglar ımsan yanına gelır güleriz biz:))( eşim ilk kez şahıt oldu heraldeAllah canını almasın güldüm istemsizce canim.
Dertlerini anlatamiyorlar kuzular rabbim korusun hepsini
Üçmelek annesi bize anlatsın ozmn :)) 4 cocuk annesi olarak nicini degıstırmeyı dusunuyor muSen takip et canim. Belki de gerçekten üşüttu. Burnunu sık sık aç. Takip etmen lazim. Sorma ben 2 tanede pes ettim 5 6 çocuk dusunemiyorum
İnsallah canum , Allah kolaylık versın, ben bu halimde gezenlere cok kızgınım, siz saglıkcıları dusunemıyorum, bitsin inş şu illet artıkKızlar 2 gündür temizlik yapıyoruz aşırı yoruldummutfak dolabı iç dış temizledim , bütün camları sildik tül perde yikadık , wc banyo , ev sil süpür toz al , 3 makina çamaşır , ütü, duş al kızı yıka derken çok şükür isim bitti rahatça oturup çay jcecegim , yarın da aşırı yoğun olacak cumaya görünen 100 den fazla Ası Randevusu vardı ve yarın eksik sayıyla çalışacağız inşallah seri bir şekilde ilerler yığılma olmaz biz de gerilmeyiz
Canım ben senın yerınde olsam evi çok dagınık gormesını saglarım hele ki misafir getırdıgınde. Bidaha asls cat kapı yapamaz ozmnYok be canim benimki baska b pencereden bakiyo olaya evimin duzensizligi onu rezil etmezdi cunki kiziyla beni kiyas icindedir her zaman acikcasi ben daha becerikliyimdir ona gore kv de iyi biliyo bunu benim en ufak bir duzensizligim onun icin mutluluktur yani arada denetime gelir boyle cat kapi yakinizda iki km var arada yuruyuse ciktim bahanesiyle ama allahta insanin icini biliyoya hic bir zaman daginik halime denk gelememistir
Harikaaa, bulgur pilavı cokaz zaten ve tek ögün2 Mayıs
15.30
4 yk bulgur pilavı
6 yk fırında kabak/patlıcan
2 yk kaşığı et sote
1 kase yoğurt
1 portakal
1 kivi
su: 2 lt
Yok kız demıyorum ben , kapıdan gırınce oyle mutku oluyorum ki bebegı hemen kucagına verıyorumYabancı yok çamaşır asmaya cikdim o sadece amannn boş boşuna tantana valla iki gündur evde sıkıntıdan bana patliyo yarın işe giderde bi derin nefes alırım
Sizde benim gibi misinniz kızlar eşiniz işe gidince bı ohh be diyo musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?