Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsun canım en zoru da bu derdini anlatamaduğı zamanlar insan çaresiz hissediyor kendini.inşallah bugün düzelir

İlk defa duyuyorum iyi oldu bu bilgi.Evde ilaç yoktu,olsa verirdim ağrısı azalirdi hiç olmasaahh bu çocuklar sağlıkla sihhatle buyuselerdi.Zormus çocuk büyütmek,millet eskiden nasıl beş altı tane yapıyormuş hayret ediyorum

Sen takip et canim. Belki de gerçekten üşüttu. Burnunu sık sık aç. Takip etmen lazim. Sorma ben 2 tanede pes ettim 5 6 çocuk dusunemiyorum

Yok canım gitmedik,en son inleye inleye kucagimda uyudu öksürük var,burun akıntısı var bir de dış cikariyor
Ateşi var mı , dr a gotur istersen için rahat eder en azından acil şifalar.ama acıle gitme aciller aşırı kalabalık ve kovid riski cok, normal muayene al bnce

Uyumaya çalışacağım yoksa bitmez gun

Gecen kızım kolunu incittipinde koluna dokundugumuzda bi aglayısı vardı içimden bi parca kopuyo sanki. Otırdum kızınla bırlıkte agladım, eşim şok napcanı bılemedı adam benı mı sakınlestrse, cocugumu düşünse

Allah canını almasın güldüm istemsizce canim.
Dertlerini anlatamiyorlar kuzular rabbim korusun hepsini

Allah canını almasın güldüm istemsizce canim.
Dertlerini anlatamiyorlar kuzular rabbim korusun hepsini
Kızben de kendıme güldüm, ben bide ıkızler burcuyum ya duygusuz bılınırız, agladıgımızı pek kımse gormez, kendı ıcımızde aglar ımsan yanına gelır güleriz biz:))( eşim ilk kez şahıt oldu heralde

İnsallah canum , Allah kolaylık versın, ben bu halimde gezenlere cok kızgınım, siz saglıkcıları dusunemıyorum, bitsin inş şu illet artık

Canım ben senın yerınde olsam evi çok dagınık gormesını saglarım hele ki misafir getırdıgınde. Bidaha asls cat kapı yapamaz ozmn bana 10 kişi öle gelse delikten bakıp ölü numarası yapardım

Yok kız demıyorum ben , kapıdan gırınce oyle mutku oluyorum ki bebegı hemen kucagına verıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…