- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #439.921
O üç ay cok cabul gecıyo masalım , hızlan,Benim kızim da Ağustos doğumlu önünde üç ay var inşallah o zamana kadar 10 kilo verip 65 olurum
İnşallah kuzum benim çok teşekkür ederim.Eksidesin canım kaçamak yok haftaya daha güzel.eksi görürsün insAllah
Kızz ben de seni takipteyimHahajaha seni yakın takibe aldım , kapışalımmm
Gıdım gıdım gidiyor ama mutluyum yine de kaptanım.WC kaynaklıdır canım evde olsan biraz bekleyip tartılırdın canını sıkma yine de güzel eksin
Ben 3 öğün besleneceğim yoksa gerçekten veremiyorum.Yine de eksidesin tebriklerben 75 kg larda 3 ana 3 ara şeklinde besleniyordum az ve sık beslenme oluyordu ve haftada en az 1 kg veriyorum gerçekten yemeyince pek verilmiyor metabolizma çalışmıyor yeniden o şekilde mi beslensem diyorum Ramazan’dan sonra
Tebrik ederim canım süperGeçen haftaki kilo: 92.3
Bugunki kilo:90.3
Fark:2
Yüzde: 5.533
U UcanSupurge @Fit mutlu anne M Melek963
Eki Görüntüle 2843669
Süper canım tebrik ederimKızlar tünaydın
Evde olunca kk’ya girmem zor oluyor hakkınızı helal edin hiç takımla ilgilenemiyorum haftalardır
bildirimimi yapayım
geçen hafta: 59,70
Bu hafta: 59,10
Fark: 600 gr
Yüzde: 1
Eki Görüntüle 2843716
Kız benden kiloluydun. Şimdi aramızda 4 kilo var. Harikasın canım benim tebrikler
Güzel eksi canım tebrikler
Kilo almışın ya kızGeçen cuma 68.5
Bu cuma. 68.3
Fark. -200
Yüzde %0.291
Bugün yine hafif kanamam geldi menüler biraz karbonhidrat ağırlıklı idi ama kacamagin yoktu siskinligin geçemedi bir turlu
Harika eksi canım tebrik ederimU UcanSupurge
Gecen hafta 57,100
Bu hafta 55,900
Fark 1,200
Yuzde 2,101 ( yine yanlis hesaplamis olabilirim )Eki Görüntüle 2843968
Çok iyi kuzumGeçen hafta: 83.85
Bu hafta: 82.80
Fark: 1.05
Yüzde: %1.252Ayla- yi yine yenemedim tabiki ama şükür -1 benim için süper rakam her hasta -1 olsa ayda 4 kg ki bu da yeterli benim için
Tebrik ederim canımEki Görüntüle 2844006
Geçen hafta 75.8
Bu hafta 75.4
Fark -400
Yüzde 0.527
@breeze canım tebrik ederim bu hafta beni geçtin.
Kıızzzzz 1000 tane mi atladın09.00 tereyagında 1 yumurta,5 zeytin,1 haşhaşlı,1 dilim peynir,3 domates
13.00 1 kepce bulgur pilavı
18.00 balık salata olcak inş
Su 3 litre
Spor: 1000 ip atlama =200 puansiftahı benden bereketi Allahtan
Süper eksi canımgecen cuma 65.1
bu cuma 64.5
eksi 600
yuzde 921
Tebrik ederim canım süper
Eksi eksidir7 Mayıs Kilo Bildirimi
30 Nisan : 68,400
7 Mayıs : 68,200
Fark : 200 gram
Yüzdeliği : 0,292 gram
( Kendimi toparlamak için yemeyi biraz abarttığım doğrudur, ama bu haftayı çok güzel değerlendireceğime söz veriyorum canlarım)
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2844036
Sen de geç beniSelam kızlar bu hafta çok gitmedi hemen bildirimi yapayım sonra yine gelecegim
Geçen hafta : 63.0
Bugün : 62.4
Fark -0.600
Yuzde: 0.953Eki Görüntüle 2844046
HaydaaaaaaKızlar o kadar çok alıntı var ki Deniz Derya oldu okuyup okuyup bitiremiyeceksinizben de tartıldım
Geçen cuma 57.4
Bu Cuma. 59.2
Fark +1800burada duracağım metabolizma konusunda talihsizim yemek konusunda diyet gibi beslendim ekmek kızartma makarna vb.yemedim yine sahurlarım 1 yumurta ile geçti ama akşam öayın yanına tatlı yedim kuruyemiş yedim ve sonuç bu . U UcanSupurge m sanırım sopanı göreceğim yine
Alıntılarda kalmış canim. Gece alt islatmalarinda önce genetikte var mi bir şey diye bakılıyor. Bizim tarafta ve baba tarafinda kardeşlerde olduğu için oğlumda da oldu maalesef. 5 yaşına kadar normal diyorlar 5 yaştan sonra baktiracagim.Yok canım abartmayacağım vaktim var yorulduğum yerde bırakacağım benim de en son hedefim mutfak halılar gelmeden oturma odasını da yapmak istemiyorum koltuğu sileceğim yerde halı yok tozlar tekrar koltuğa yapışırmış gibi hissediyorum
Deliksiz uyuyorsa yapmaz canım merak etme bi yerde okumuştum bebekler sadece acıktığı gazı olduğu için uyanmazlarmış çiş yapmak için de uyanırlarmış uyurken salgılanan hormon çiş yapılmasına mani oluyormuş çiş yapmak için uyanık olmak lazımmış yani bizimki ilk günler sabah uyanır uyanmaz veya gece uyandıysa birkaç kere kaçırdı ama artık kaçırmıyor uyanmadan bezini açsaydın keşke çocuklarda gece gündüz ayrımı yokmuş korkma altına alez ser eski battaniye vs varsa ser yapmaz gece inşallah ilk zamanlar elbet kazalar olur sonrasında rayına oturur inşallah
Geç kaldi ama tebrikler canim benim. Bizz birlikte varizzzTakımın ve senin sayende canım iyiki gelmişim iyiki bu yarışmaları düzenlemiş ve binlerce insana vesile olmuşlar .Kendi başıma bu kadar yapamazdım takım sorumluluğu sizlere duydyfuğum sorumluluk ve sizlerin tatlı uyarıları teşvikleri motivasyonları sayesinde 14 senedir tartıda görmediğim sayıları gördüm.Çok seviyorum sizi canım takımım hepinize tek tek teşekkür ederim
Bendeee diyetteykwn bol bol yapiyorummmBen de severim kabak diyetteyken senin gibi sadece kendime yapardım
Yuppiiiiii senin azz olmuş bayaaasupeersinnn
yendin beni bu hafta
Mersiiii isteee senin de olsunşekerimVay anasunı bravvoooo
Vay vay Zeycan bir de bunalımda olmasan neler neler olacak
Ezocum bu ne 7 lerin laneti mi kır şu zincirlerini artıkGecen cuma :70.5
Bugun :70.2
Maşallah güzel eksi biraz daha geç tartılsan -300 daha farkedebilir tebriklerGEÇEN CUMA: 75,4
BUGÜN: 75,00
FARK: 0,4
YÜZDE: % 0,5305
Sabah işe geç kaldım. Hemen kalkıp tartıldım. Bu bakımdan WC çıkamadım. Hiç kaçamak yapmadım. Hatta doğru dürüst yemek yemedim. Geçen hafta 3 öğün beslendim ve güzel verdim. Yemek yemediğim zaman veremiyorum
Waaaawww bu kız çatır çatır yağ yakıyorGeçen haftaki kilo: 92.3
Bugunki kilo:90.3
Fark:2
Yüzde: 5.533
U UcanSupurge @Fit mutlu anne M Melek963
Eki Görüntüle 2843669
Yasemin ne güzel 5 li sayılar geldi ne kadar kaldı mezuniyeteKızlar tünaydın
Evde olunca kk’ya girmem zor oluyor hakkınızı helal edin hiç takımla ilgilenemiyorum haftalardır
bildirimimi yapayım
geçen hafta: 59,70
Bu hafta: 59,10
Fark: 600 gr
Yüzde: 1
Eki Görüntüle 2843716
Melek maşallah sana ya iki eküri ne güzel denk gelmişsiniz öyle
İşte buuuuu
Yaaa canım benim gerçekten ağladın mıSorma sevinçten ağlıyorum şuan
Ne güzel büyük bir irade savaşı veriyorsun ben de çok seviyorum yemeği hala tutuyorum kendimi dün kıymalı makarna vardı yemedim.Öyle korkuyorum ki almaktan .Çok hızlı ve büyük kilolar veriyorsun ama ilerde yavaşlayacaktır sakın pes etmeAz yemek bence ben diyetten önce çok yiyen bininsandim yani hiç dikkat etmedim çikolata pasta neler neler ve az yemek şimdi bana çok koyuyor tek tesellim cuma günü tartidaki eksiler
Ben regl iken oruç tutar gibi beslendim sadece su içtim ve çok güzel verdim devam et bence.
Hatice eksi candır haftaya daha iyisi olur inşallahGeçen cuma 68.5
Bu cuma. 68.3
Fark. -200
Yüzde %0.291
Bugün yine hafif kanamam geldi menüler biraz karbonhidrat ağırlıklı idi ama kacamagin yoktu siskinligin geçemedi bir turlu
Aynen kuzum ben de nasıl besleneceğimi biliyordum diyetesyenler çok gidip çok okuyup araştırmıştım ama kontrol edilmem gerekiyormuş.korumada da buralarda ol.Bu kusmalarından ötürü diyeti bıraksan mı acaba diye düşünüyorum çünkü çok az besleniyorsun yoğurt kefir süt et tavuk balık sebze kuruyemiş tüketmen lazım meyve Yemen lazım . bilmiyorum belki de bana öyle geliyor ama bu mide probleminin üstüne eğil ihmal etmeSaol canim evet mezuniyet yolu gorunuyo gibi ama size cok dua ediyom tek basima cabalardim cok umutsizca 1 hafta sonra birakirdim sizlerin sayesinde motive oldum valla menulerimi takip eden biri lazimmis bana Saol canim
Waaaawww çok iyi eksi tebrikler kuzumGeçen hafta: 83.85
Bu hafta: 82.80
Fark: 1.05
Yüzde: %1.252Ayla- yi yine yenemedim tabiki ama şükür -1 benim için süper rakam her hasta -1 olsa ayda 4 kg ki bu da yeterli benim için
Tebrikler canımEki Görüntüle 2844006
Geçen hafta 75.8
Bu hafta 75.4
Fark -400
Yüzde 0.527
@breeze canım tebrik ederim bu hafta beni geçtin.
Gruptaki En yuksek puan kaç supurgem, hedefım zirvede olmak
Ayşecim tebrikler ikinci mezuniyete doğru hızla ilerliyorsungecen cuma 65.1
bu cuma 64.5
eksi 600
yuzde 921
Veee eloş sahalarda
Sen söz verirsen yaparsın Allah'ın izniyle haftaya Aslı fırtınası esecek burada7 Mayıs Kilo Bildirimi
30 Nisan : 68,400
7 Mayıs : 68,200
Fark : 200 gram
Yüzdeliği : 0,292 gram
( Kendimi toparlamak için yemeyi biraz abarttığım doğrudur, ama bu haftayı çok güzel değerlendireceğime söz veriyorum canlarım)
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2844036
Tebrikler canım 58 e ne kaldı yol bitti sayılırSelam kızlar bu hafta çok gitmedi hemen bildirimi yapayım sonra yine gelecegim
Fark -0.600
Her gün değil 4 gün yedim canım ama fındık fıstık biraz abarttım galiba bu 4 günün ikisinde çikolata yedim eti canga çok seviyorum yaİnşallah kuzum benim çok teşekkür ederim.
Kızz ben de seni takipteyim
Gıdım gıdım gidiyor ama mutluyum yine de kaptanım.
Ben 3 öğün besleneceğim yoksa gerçekten veremiyorum.
Süper canım tebrik ederim
Kız benden kiloluydun. Şimdi aramızda 4 kilo var. Harikasın canım benim tebrikler
Güzel eksi canım tebrikler
Kilo almışın ya kız
Harika eksi canım tebrik ederimKısa zamanda mezun olacaksın
Çok iyi kuzumSağlıklı şekilde gidiyor kilolar
Tebrik ederim canım
Kıızzzzz 1000 tane mi atladınben en fazla 500 atlatabiliyom evde olsam sabah 500 akşam 500 atlasam keşke
Süper eksi canım
Eksi eksidir
Sen de geç benitebrik ederim canım süpersin
Haydaaaaaaher gün mü yedin tatlıyı kuzucum?
Aaa ama resmi tatil sen kamuda çalışıyorsun nasıl çağırıyorlar yaKızlar bugün 19 mayısa kadar tatile gireceğim diye düşünürken akşam pat yazı geldipazartesi, salı tam gün - çarşamba yarım gün çalışacağız diye. Benim hayaller hayal oldu yine. Vallahi ciğerim soldu.
UleeennnnnKızlar o kadar çok alıntı var ki Deniz Derya oldu okuyup okuyup bitiremiyeceksinizben de tartıldım
Geçen cuma 57.4
Bu Cuma. 59.2
Fark +1800burada duracağım metabolizma konusunda talihsizim yemek konusunda diyet gibi beslendim ekmek kızartma makarna vb.yemedim yine sahurlarım 1 yumurta ile geçti ama akşam öayın yanına tatlı yedim kuruyemiş yedim ve sonuç bu . U UcanSupurge m sanırım sopanı göreceğim yine
Kuzum gayet güzel ve olması gerektiği gibi boşuna canını sıkmaU UcanSupurge U UcanSupurge canim senin alıntı gitmiş
Daha fazla bekliyordum aslında. Gerçkten hafif beslendim baya ama giden bu kadar
Allah Allah bizde canlı dersleri bile kaldırdılar idari izinli bütün devler memurları diye öyle şey mi olurmuş canımKızlar bugün 19 mayısa kadar tatile gireceğim diye düşünürken akşam pat yazı geldipazartesi, salı tam gün - çarşamba yarım gün çalışacağız diye. Benim hayaller hayal oldu yine. Vallahi ciğerim soldu.
Kamu çalışıyor yavrum bize hiç tatil olmadı ya. Genelgede de yazıyor. %50 kapasiteyle çalışacak deniyorHer gün değil 4 gün yedim canım ama fındık fıstık biraz abarttım galiba bu 4 günün ikisinde çikolata yedim eti canga çok seviyorum ya
Aaa ama resmi tatil sen kamuda çalışıyorsun nasıl çağırıyorlar ya
Güzel eksi tebrik ederim
Tebrik ederim canımSelam kızlar bu hafta çok gitmedi hemen bildirimi yapayım sonra yine gelecegim
Fark -0.600
Canım aslinda kilon iyi bence hedefin kaç bilmiyorum ama yani bünyen ters tepki veriyor sanırımKızlar o kadar çok alıntı var ki Deniz Derya oldu okuyup okuyup bitiremiyeceksinizben de tartıldım
Geçen cuma 57.4
Bu Cuma. 59.2
Teşekkür ederim canımKız benden kiloluydun. Şimdi aramızda 4 kilo var. Harikasın canım benim tebrikler
Teşekkür ederim canımMelek maşallah sana ya iki eküri ne güzel denk gelmişsiniz öyle
Ne güzel büyük bir irade savaşı veriyorsun ben de çok seviyorum yemeği hala tutuyorum kendimi dün kıymalı makarna vardı yemedim.Öyle korkuyorum ki almaktan .Çok hızlı ve büyük kilolar veriyorsun ama ilerde yavaşlayacaktır sakın pes etme
Bize idari izinli sayıldığımız için canlı ders yapmayın denildiKamu çalışıyor yavrum bize hiç tatil olmadı ya. Genelgede de yazıyor. %50 kapasiteyle çalışacak deniyor
Canım ben her hafta düzenli bildirim yapıyorum. Listede olmadığım için ezandan sonra yapıyorum. Şimdi atayım mı fotocgdmk ah Çiğdemmmm listeye almayı düşünüyorum seni kendin de listeye girip mezun olmak istiyorsun bu saat olmuş ortalıkta yoksun tereddütte bırakıyorsun beni
Biz de öyle olacaktık canım ama çalışılacak diye yazı geldi bugün. Son gün yazı gelmesi ayrı sinir etti beni.Uleeennnnnniye mezun ettim ki seni çabuk liste moduna dön
Kuzum gayet güzel ve olması gerektiği gibi boşuna canını sıkma
Allah Allah bizde canlı dersleri bile kaldırdılar idari izinli bütün devler memurları diye öyle şey mi olurmuş canım
Deli oğlan konuştuk ya seninle 8den önce düzenli bildirim yap cuma günü düzenli gel listeye alalım diye ne çabuk unuttun önceki iki hafta cuma günü paylaşım yapmadığın için listeye alamadımCanım ben her hafta düzenli bildirim yapıyorum. Listede olmadığım için ezandan sonra yapıyorum. Şimdi atayım mı foto
Aynen öyle yapıyımOruçlu gibi devam et
8den önce yaparım zaten balım, 7 buçukta yaparım olur mu? Ama illa şimdi dersen şimdi tartılayımDeli oğlan konuştuk ya seninle 8den önce düzenli bildirim yap cuma günü düzenli gel listeye alalım diye ne çabuk unuttun önceki iki hafta cuma günü paylaşım yapmadığın için listeye alamadım
Canım iftar hazırlıyorum şimdi, şimdi paylaşırsan daha iyi olur 19.22 bizim iftar saatimiz8den önce yaparım zaten balım, 7 buçukta yaparım olur mu? Ama illa şimdi dersen şimdi tartılayım
Aynen canım haklisinO üç ay cok cabul gecıyo masalım , hızlan,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?