Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar o kadar çok alıntı var ki Deniz Derya oldu okuyup okuyup bitiremiyeceksiniz ben de tartıldım
Geçen cuma 57.4
Bu Cuma. 59.2
Fark +1800 burada duracağım metabolizma konusunda talihsizim yemek konusunda diyet gibi beslendim ekmek kızartma makarna vb.yemedim yine sahurlarım 1 yumurta ile geçti ama akşam öayın yanına tatlı yedim kuruyemiş yedim ve sonuç bu . U UcanSupurge m sanırım sopanı göreceğim yine

Eksidesin canım kaçamak yok haftaya daha güzel.eksi görürsün insAllah
İnşallah kuzum benim çok teşekkür ederim.
Hahajaha seni yakın takibe aldım , kapışalımmm
Kızz ben de seni takipteyim
WC kaynaklıdır canım evde olsan biraz bekleyip tartılırdın canını sıkma yine de güzel eksin
Gıdım gıdım gidiyor ama mutluyum yine de kaptanım.
Ben 3 öğün besleneceğim yoksa gerçekten veremiyorum.
Geçen haftaki kilo: 92.3
Bugunki kilo:90.3
Fark:2
Yüzde: 5.533
U UcanSupurge @Fit mutlu anne M Melek963
Eki Görüntüle 2843669
Tebrik ederim canım süper
Süper canım tebrik ederim
Geçen hafta. 74.150
Bu hafta . 71.750
Fark. 2.400
Yüzde . 3.23668..
Eki Görüntüle 2843724
Kız benden kiloluydun. Şimdi aramızda 4 kilo var. Harikasın canım benim tebrikler
Geçen hafta:80.6
Bu hafta:79.75
Fark:850 gram
Yüzde:1,05

Eki Görüntüle 2843728
U UcanSupurge
Güzel eksi canım tebrikler
Geçen cuma 68.5
Bu cuma. 68.3
Fark. -200
Yüzde %0.291

Bugün yine hafif kanamam geldi menüler biraz karbonhidrat ağırlıklı idi ama kacamagin yoktu siskinligin geçemedi bir turlu
Kilo almışın ya kız
U UcanSupurge
Gecen hafta 57,100
Bu hafta 55,900
Fark 1,200
Yuzde 2,101 ( yine yanlis hesaplamis olabilirim )Eki Görüntüle 2843968
Harika eksi canım tebrik ederim Kısa zamanda mezun olacaksın
Geçen hafta: 83.85
Bu hafta: 82.80
Fark: 1.05
Yüzde: %1.252 Ayla- yi yine yenemedim tabiki ama şükür -1 benim için süper rakam her hasta -1 olsa ayda 4 kg ki bu da yeterli benim için
Çok iyi kuzum Sağlıklı şekilde gidiyor kilolar
Eki Görüntüle 2844006
Geçen hafta 75.8
Bu hafta 75.4
Fark -400
Yüzde 0.527

@breeze canım tebrik ederim bu hafta beni geçtin.
Tebrik ederim canım
09.00 tereyagında 1 yumurta,5 zeytin,1 haşhaşlı,1 dilim peynir,3 domates

13.00 1 kepce bulgur pilavı

18.00 balık salata olcak inş

Su 3 litre

Spor: 1000 ip atlama =200 puan siftahı benden bereketi Allahtan
Kıızzzzz 1000 tane mi atladın ben en fazla 500 atlatabiliyom evde olsam sabah 500 akşam 500 atlasam keşke
gecen cuma 65.1
bu cuma 64.5
eksi 600
yuzde 921
Süper eksi canım
Eki Görüntüle 2844033
cuma 69.8
Bugün 68.5
Fark 1.3
Yüzde 1.862
U UcanSupurge
Tebrik ederim canım süper
Eksi eksidir
Selam kızlar bu hafta çok gitmedi hemen bildirimi yapayım sonra yine gelecegim
Geçen hafta : 63.0
Bugün : 62.4
Fark -0.600
Yuzde: 0.953Eki Görüntüle 2844046
Sen de geç beni tebrik ederim canım süpersin
Haydaaaaaa her gün mü yedin tatlıyı kuzucum?

Alıntılarda kalmış canim. Gece alt islatmalarinda önce genetikte var mi bir şey diye bakılıyor. Bizim tarafta ve baba tarafinda kardeşlerde olduğu için oğlumda da oldu maalesef. 5 yaşına kadar normal diyorlar 5 yaştan sonra baktiracagim.
Geç kaldi ama tebrikler canim benim. Bizz birlikte varizzz

Ben de severim kabak diyetteyken senin gibi sadece kendime yapardım
Bendeee diyetteykwn bol bol yapiyorummm
supeersinnn
yendin beni bu hafta
Yuppiiiiii senin azz olmuş bayaaa
Vay anasunı bravvoooo
Mersiiii isteee senin de olsunşekerim

U UcanSupurge canim senin alıntı gitmiş
Daha fazla bekliyordum aslında. Gerçkten hafif beslendim baya ama giden bu kadar

Kilo bildirimi
Geçen cuma 63.45
Bugün 63.00
Fark - 450 gr
Yüzde 0,71
Eki Görüntüle 2843612
Vay vay Zeycan bir de bunalımda olmasan neler neler olacak tebrikler canım haftaya uçurursun buraları hiç sıkılma gidecek o 6 lar
Gecen cuma :70.5
Bugun :70.2
Ezocum bu ne 7 lerin laneti mi kır şu zincirlerini artık
Maşallah güzel eksi biraz daha geç tartılsan -300 daha farkedebilir tebrikler
Geçen haftaki kilo: 92.3
Bugunki kilo:90.3
Fark:2
Yüzde: 5.533
U UcanSupurge @Fit mutlu anne M Melek963
Eki Görüntüle 2843669
Waaaawww bu kız çatır çatır yağ yakıyor emziren sen miydin canım 500 kalori yakıyormuş diye duymuştum .bir de metabolizman hızlı sanırsam ohh miss patır patır gitsin kilolar
Yasemin ne güzel 5 li sayılar geldi ne kadar kaldı mezuniyete
Geçen hafta. 74.150
Bu hafta . 71.750
Fark. 2.400
Yüzde . 3.23668..
Eki Görüntüle 2843724
Melek maşallah sana ya iki eküri ne güzel denk gelmişsiniz öyle
Geçen hafta:80.6
Bu hafta:79.75
Fark:850 gram
Yüzde:1,05

Eki Görüntüle 2843728
U UcanSupurge
İşte buuuuu nihayet geldi sonunda Ağustos a kadar hiç alışveriş yapma çünkü o zaman 38 beden giyeceksin
Sorma sevinçten ağlıyorum şuan
Yaaa canım benim gerçekten ağladın mı
Az yemek bence ben diyetten önce çok yiyen bininsandim yani hiç dikkat etmedim çikolata pasta neler neler ve az yemek şimdi bana çok koyuyor tek tesellim cuma günü tartidaki eksiler
Ne güzel büyük bir irade savaşı veriyorsun ben de çok seviyorum yemeği hala tutuyorum kendimi dün kıymalı makarna vardı yemedim.Öyle korkuyorum ki almaktan .Çok hızlı ve büyük kilolar veriyorsun ama ilerde yavaşlayacaktır sakın pes etme
Ramazandan sonra nasıl olcak derken regl oldum ramazan bitti benm için U UcanSupurge
Ben regl iken oruç tutar gibi beslendim sadece su içtim ve çok güzel verdim devam et bence.
Geçen cuma 68.5
Bu cuma. 68.3
Fark. -200
Yüzde %0.291

Bugün yine hafif kanamam geldi menüler biraz karbonhidrat ağırlıklı idi ama kacamagin yoktu siskinligin geçemedi bir turlu
Hatice eksi candır haftaya daha iyisi olur inşallah
Saol canim evet mezuniyet yolu gorunuyo gibi ama size cok dua ediyom tek basima cabalardim cok umutsizca 1 hafta sonra birakirdim sizlerin sayesinde motive oldum valla menulerimi takip eden biri lazimmis bana Saol canim
Aynen kuzum ben de nasıl besleneceğimi biliyordum diyetesyenler çok gidip çok okuyup araştırmıştım ama kontrol edilmem gerekiyormuş.korumada da buralarda ol.Bu kusmalarından ötürü diyeti bıraksan mı acaba diye düşünüyorum çünkü çok az besleniyorsun yoğurt kefir süt et tavuk balık sebze kuruyemiş tüketmen lazım meyve Yemen lazım . bilmiyorum belki de bana öyle geliyor ama bu mide probleminin üstüne eğil ihmal etme
Geçen hafta: 83.85
Bu hafta: 82.80
Fark: 1.05
Yüzde: %1.252 Ayla- yi yine yenemedim tabiki ama şükür -1 benim için süper rakam her hasta -1 olsa ayda 4 kg ki bu da yeterli benim için
Waaaawww çok iyi eksi tebrikler kuzum
Eki Görüntüle 2844006
Geçen hafta 75.8
Bu hafta 75.4
Fark -400
Yüzde 0.527

@breeze canım tebrik ederim bu hafta beni geçtin.
Tebrikler canım
Gruptaki En yuksek puan kaç supurgem, hedefım zirvede olmak
kumsal68 takımın spor bakanı onu geçmen biraz zor kendileri Zeyna çünkü
gecen cuma 65.1
bu cuma 64.5
eksi 600
yuzde 921
Ayşecim tebrikler ikinci mezuniyete doğru hızla ilerliyorsun
Eki Görüntüle 2844033
cuma 69.8
Bugün 68.5
Fark 1.3
Yüzde 1.862
U UcanSupurge
Veee eloş sahalarda harika valla tebrikler canım
Sen söz verirsen yaparsın Allah'ın izniyle haftaya Aslı fırtınası esecek burada
Fark -0.600
Tebrikler canım 58 e ne kaldı yol bitti sayılır

Her gün değil 4 gün yedim canım ama fındık fıstık biraz abarttım galiba bu 4 günün ikisinde çikolata yedim eti canga çok seviyorum ya
Aaa ama resmi tatil sen kamuda çalışıyorsun nasıl çağırıyorlar ya

Uleeennnnn niye mezun ettim ki seni çabuk liste moduna dön
U UcanSupurge U UcanSupurge canim senin alıntı gitmiş
Daha fazla bekliyordum aslında. Gerçkten hafif beslendim baya ama giden bu kadar
Kuzum gayet güzel ve olması gerektiği gibi boşuna canını sıkma
Allah Allah bizde canlı dersleri bile kaldırdılar idari izinli bütün devler memurları diye öyle şey mi olurmuş canım

Kamu çalışıyor yavrum bize hiç tatil olmadı ya. Genelgede de yazıyor. %50 kapasiteyle çalışacak deniyor

Eki Görüntüle 2844033
cuma 69.8
Bugün 68.5
Fark 1.3
Yüzde 1.862
U UcanSupurge
Güzel eksi tebrik ederim
Fark -0.600
Tebrik ederim canım
Canım aslinda kilon iyi bence hedefin kaç bilmiyorum ama yani bünyen ters tepki veriyor sanırım
Kız benden kiloluydun. Şimdi aramızda 4 kilo var. Harikasın canım benim tebrikler
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım evet ekuri konusunda çok iyi denk geldi ikimiz birlikte çok güzel kilo veriyoruz ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilmiyorum Ayla-
Bu arada bu güzel ekuri için kaptanına teşekkür ederim U UcanSupurge

Aynen canım yaa bizimkiler löp löp götürüyor ben bakıyor

cgdmk ah Çiğdemmmm listeye almayı düşünüyorum seni kendin de listeye girip mezun olmak istiyorsun bu saat olmuş ortalıkta yoksun tereddütte bırakıyorsun beni
Canım ben her hafta düzenli bildirim yapıyorum. Listede olmadığım için ezandan sonra yapıyorum. Şimdi atayım mı foto

Biz de öyle olacaktık canım ama çalışılacak diye yazı geldi bugün. Son gün yazı gelmesi ayrı sinir etti beni.

Canım ben her hafta düzenli bildirim yapıyorum. Listede olmadığım için ezandan sonra yapıyorum. Şimdi atayım mı foto
Deli oğlan konuştuk ya seninle 8den önce düzenli bildirim yap cuma günü düzenli gel listeye alalım diye ne çabuk unuttun önceki iki hafta cuma günü paylaşım yapmadığın için listeye alamadım

Deli oğlan konuştuk ya seninle 8den önce düzenli bildirim yap cuma günü düzenli gel listeye alalım diye ne çabuk unuttun önceki iki hafta cuma günü paylaşım yapmadığın için listeye alamadım
8den önce yaparım zaten balım, 7 buçukta yaparım olur mu? Ama illa şimdi dersen şimdi tartılayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…