- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #439.941
Oruç tutuyor musun canım?Canım iftar hazırlıyorum şimdi, şimdi paylaşırsan daha iyi olur 19.22 bizim iftar saatimiz
İnşallah canımSaol canim insallah y’a valla korkmayz basladim
Haftaya halledersin canim
Gecmis olsun canim
tebrik ederim canim
Bnce detoxsla kirabilirsin direnc noktasini
Valla buyuk konusmssun benide unuttun galiba gel kapisalim sporda gunluk en az 400 puanlik spora varmisin
Tebrik ederim canim
Abooo bin kere masallah bu ne kiz kurtmu var midende
Tebrik ederim canim guzel eksi
ne guzel bnde bir haftada gormek istedigim bir eksi tebrik ederim
Tebrik ederim canim
Tebrik ederim canim
Amin ablacım inşallahCanımın içi , ah hiç kıyamam ki hiççççDöndüm artık, hep buradayım
Çok şükür artık iyiyim canım.
Hep iyi olalım, hep sağlıklı, hep mutlu
inşallah canım
İnşallah canımHaftaya güzelbir eksi gelir inşallah canm
Hep ne geliyorsa başa bu kocandan geliyor
Geçmiş olsun canim
O kadar kaçamağà rağmen iyi bence
Güzel canım tebrikler
Bence yapın karadeniz türü çok güzel yerler var
Güzel canım, eğer 3 öğün le kilo verebiliyorlar devam et kilo vermen durduğunnda değişiklik yaparsin
Süpersin kız tebrik ederim
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Güzel ekürim artık 50 lerden yaziyorsun darısı bize inşallah
Çok güzel canım tebrik ederim
Reglé rağmen harika bir sonuç tebrik ederim
İmşallah canımHaftaya güzel bir eksiyle gelirsin inşallah canım
Tebrikler canım
Ezom 6 Lara geçiyor haftaya
Ben de az yediğimde az gidiyor canım.400 az degil tebrikler
Maşallah tebrik ederim
Maşallah diyorum susuyorum.
Metebolizmama tüküreyim emi
Konyalım şişkinliğin geçince süper bir eksi gelecek inşallah
Maşallah tebrik ederim canım
Fark kapanıyor.tebrik ederim
Tebrik ederim canım.Bu hafta ben kazandım
Etrafımdaki memurlar tatil oldu demekki daireden daireye değişiyorKamu çalışıyor yavrum bize hiç tatil olmadı ya. Genelgede de yazıyor. %50 kapasiteyle çalışacak deniyor
Saol canimHarikasın canim tebrik ederim
Saol canimÇok iyi canım tebrikler
Az kaldi canim iki kilomu verip mideme hortum saldircam simdi derler rejimi birak bi daha boyle motive olamam zaten randovu almam lazim bir aya an a vericekler o zamana mezun olmus olurumMide bulantıların da geçse de bi o kısım beni tedirgin ediyor biraz canım
Tebrik ederim canimGeçen hafta: 83.85
Bu hafta: 82.80
Fark: 1.05
Yüzde: %1.252Ayla- yi yine yenemedim tabiki ama şükür -1 benim için süper rakam her hasta -1 olsa ayda 4 kg ki bu da yeterli benim için
Tebrik ederim canimEki Görüntüle 2844006
Geçen hafta 75.8
Bu hafta 75.4
Fark -400
Yüzde 0.527
@breeze canım tebrik ederim bu hafta beni geçtin.
Saol canimBu kiloda bu yüzdemasallahhh süppersın
Hadi bakem son iki kilomuda senin gazinla veriyim bari bn bugunluk ipimi atladim yarindan sonra 400 puana tamamlamaya calisalimVarım kız , offf zor olacak ama ıkımuz içinde sonucumuhtesem oluryarın 400üstü okii, bugun pilim bitti başlangıciçin idare et bugunu :)
Saol canimtebriller canim.cok.iyi
Bence guzel eksi canim tebrik ederimSelam kızlar bu hafta çok gitmedi hemen bildirimi yapayım sonra yine gelecegim
Geçen hafta : 63.0
Bugün : 62.4
Fark -0.600
Yuzde: 0.953Eki Görüntüle 2844046
Saol canimMaşallah tebrik ederim canım
Bencede sen kal burda koruma suresi de verme sureci gibi zor uzulme dengelemeyi biliyosun bu hafta dengelersinKızlar o kadar çok alıntı var ki Deniz Derya oldu okuyup okuyup bitiremiyeceksinizben de tartıldım
Geçen cuma 57.4
Bu Cuma. 59.2
Fark +1800burada duracağım metabolizma konusunda talihsizim yemek konusunda diyet gibi beslendim ekmek kızartma makarna vb.yemedim yine sahurlarım 1 yumurta ile geçti ama akşam öayın yanına tatlı yedim kuruyemiş yedim ve sonuç bu . U UcanSupurge m sanırım sopanı göreceğim yine
Saol canimHarika eksi canım tebrik ederimKısa zamanda mezun olacaksın
Surda iki kilom kaldi onuda veriyim mideme hortum salcaklar galiba bugun doktorumla konustum duzelmedigimi soyledim yiyemedigimi soyledim diyette oldugumu soyledim hortum salcaz dedi randovu almam lazim tekrarAynen kuzum ben de nasıl besleneceğimi biliyordum diyetesyenler çok gidip çok okuyup araştırmıştım ama kontrol edilmem gerekiyormuş.korumada da buralarda ol.Bu kusmalarından ötürü diyeti bıraksan mı acaba diye düşünüyorum çünkü çok az besleniyorsun yoğurt kefir süt et tavuk balık sebze kuruyemiş tüketmen lazım meyve Yemen lazım . bilmiyorum belki de bana öyle geliyor ama bu mide probleminin üstüne eğil ihmal etme
Sesli guldum valla
istersen verirsin canim niye olmasinSüpürgem kızımın dogumgunune tam 1 ay var, 1 ayda kaç kilo verırırı. Sence ,66 olurmuyumutopya mı
arti olmaktan iyidir canim7 Mayıs Kilo Bildirimi
30 Nisan : 68,400
7 Mayıs : 68,200
Fark : 200 gram
Yüzdeliği : 0,292 gram
( Kendimi toparlamak için yemeyi biraz abarttığım doğrudur, ama bu haftayı çok güzel değerlendireceğime söz veriyorum canlarım)
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2844036
yapamadim cabim ramazan boyunca.gun icinde yapamiyorum.iftardan sonrada tok karna hic yapamiyorumGüzel gitmiş canım spora adapte olamadın sanırsam sporla harika veriyorsun oysa
daha nolsun canimSelam kızlar bu hafta çok gitmedi hemen bildirimi yapayım sonra yine gelecegim
Geçen hafta : 63.0
Bugün : 62.4
Fark -0.600
Yuzde: 0.953Eki Görüntüle 2844046
yapmaaaaKızlar o kadar çok alıntı var ki Deniz Derya oldu okuyup okuyup bitiremiyeceksinizben de tartıldım
Geçen cuma 57.4
Bu Cuma. 59.2
Fark +1800burada duracağım metabolizma konusunda talihsizim yemek konusunda diyet gibi beslendim ekmek kızartma makarna vb.yemedim yine sahurlarım 1 yumurta ile geçti ama akşam öayın yanına tatlı yedim kuruyemiş yedim ve sonuç bu . U UcanSupurge m sanırım sopanı göreceğim yine
bu hafta pek dikkat edemedimYuppiiiiii senin azz olmuş bayaaa
Ne kadar erkenmiş iftar saatiniz bizim akşam 8 de şu an hazırlık yspıyosundur kolay gelsinCanım iftar hazırlıyorum şimdi, şimdi paylaşırsan daha iyi olur 19.22 bizim iftar saatimiz
Yok canım tutmuyorum ama eşim tutuyor akşam yemeğimi yiyorum ben de onunla birlikteOruç tutuyor musun canım?
Gayet güzelGeçen hafta 59.35
Bu hafta 58.8
Fark - 550
Yüzde 0.926
İhmal etme canım Bi an önce gitmeye çalış mezuniyetin bir ay bile sürmez inşallahAz kaldi canim iki kilomu verip mideme hortum saldircam simdi derler rejimi birak bi daha boyle motive olamam zaten randovu almam lazim bir aya an a vericekler o zamana mezun olmus olurum
Doğuda olmanın Ramazan’da böyle bir güzelliği varNe kadar erkenmiş iftar saatiniz bizim akşam 8 de şu an hazırlık yspıyosundur kolay gelsin
Ben şok ben geçen haftaki kilomu neden öyle hatırladım ki
Teşekkür ederim Zehram inşallah canım bir an önce mezun olurumcgdmk listedesin artık canım düzenli gelip paylaşımda bulunmanı ve mezun olmanı bekliyoruz canım hayırlı olsun inşallah
Eveeet sağolasın sayende hatırladım Kıbrıs tatlısıydıM Melek963Ayla- sizlerin de listeye girişi hayırlı olsun kızlar sağlıcakla mezuniyetinizi de görelim inşallah sizden ricam özellikle Perşembe menülerinize dikkat edip kaçamakları Cuma’ya saklamanız mesela Beyaz leylak ın hafta içi arkadaşının tatlı ikramını yemeyip eve getirip dondurucuya koyup Cuma’ya sakladığını biliyorum
Bende geçen sene tutamamistim,iftar deyince acaba tutuyor musun sandım.Gunler çok uzun,bebiş susuz kalmasin Allah kolaylık vermiş sonuçtaYok canım tutmuyorum ama eşim tutuyor akşam yemeğimi yiyorum ben de onunla birlikte
Gayet güzel
İhmal etme canım Bi an önce gitmeye çalış mezuniyetin bir ay bile sürmez inşallah
Doğuda olmanın Ramazan’da böyle bir güzelliği var
denedim tutamadım canım şekerim düşüyor şu sıraBende geçen sene tutamamistim,iftar deyince acaba tutuyor musun sandım.Gunler çok uzun,bebiş susuz kalmasin Allah kolaylık vermiş sonuçta
57.3 ile 10 Ağustos’ta izne ayrılmışsın canın başlangıcın ilk katılım kilon kabul ediliyor yani 62.9 u baz alacağız oysa bizde 69 ile başlamışsınTeşekkür ederim Zehram inşallah canım bir an önce mezun olurum55 dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?