- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.981
İyi akşamlar kızlar..Bu günlük benden bu kadar.
tarçınlı elma saati geldiiii yaşasıın... zavallı ben... buna sevinir hale geldim yaa...
ay saçma olcak ama :) ne oldu da acıktın bugünooyyoooyyyoyoyyy ne acıktım ne acıktımm.... vışşş... uzun zamandır ilk defa midemin gurultusunu duydum.... özlemişim desem yalan olurböyle yalnızken sorun olmuyoda toplantıya falan gidince ayyyy Allah ım guruldamasın diye dua ederdim ey gidi günler :)))
bakalım cumaya kadar 66 küsurları görebilcem mi.... çok dikkat etmem lazım son iki gün.....zafer benim olacak......
sende mi taşındın beybi.... ne karmaşık işler bunlar dimi....
fulyaaa eyvahlar olsuunyoklugunda zaten buralar tatsız tuzsuzduu herkes nerdeyse kilo aldı ve biz 8. bile olduk yarışmadaa hadi gel bi an önce artılarla da olsa seni cok özledim kız yoklugun coook bellii kolay gelsin tekrardan. inş cuma günü de girebilirsen belki daha da kilo vermiş olursun daha iyi olur ama mutlaka perşembe bilrimini yap. yeni evin de güle güle otur. sans getirsin sizee
bu arada bi kaç gelişmeyi haber vereyim
artıkperşembe ön bildirimi diye yeni bi kuralımız var. perşembe günleri cuma gününü riske atmamak için ön bildirimde bulunuyoruz.
örnek: perşembe bildirimim: 56
şelinde. yani laf arasında söylemiyoruz.
ben 2 haftadır kaptan yardımcısıyım
ece nin net sorunu çözüldü artık o da aramızdaa
emine bugün türkiye yolcusu, 1 hafta ankarada olck
seyma (buzdanmadam) bu hafta yine lapaladı ama bu defa 1 gün
aklıma gelenler bu kadar.
selam kizlarrr kusura bakmayin gunlerdir giremiyorum. hem tasinma stresi devam ediyor hem de motivasyon yerlerde. gunlerdir diyet falan yapamadigim gibi kilo da almisim birazbugun yeniden basladim ama diyetime
cumartesi tasiniyoruz sonundagecen cumartesi tasiniriz diyordum ama erken konusmusum gorunmeyen bir suru is varmis bitmedi bir turlu. neyse bugun tamamen bitiyor artik banyonun isleri, diger yerler zaten hazirdi bir haftadir. cumartesi de tasiniyoruz arabayi ayarladik ogle vakti falan gitmis olacagiz.
bu arada listeye baktim benim icin kilosu ayni seklinde yazilmis. ben 2 haftalik izin istemistim gorulmedi mi acaba kaptanimiz tarafindan :44: neyse gerek kalmadi yarin bildirimi yapicam (cumaya kalmasin yoksa zamaninda giremiyorum calistigim icin)
hepinizi cok ozledimcumartesiden itibaren artik yeni evimde karsinizdayim. diyete de tam gaz devam ediyorum bugunden itibaren. ama baya bikac kilo aldim su 2 haftada onu belirteyim :26: dovmeyin beni
mucks
şimdi jillian zamanısonra da duş ve sonr evden çıkıp yengemlere gideceğiz. kadınlar matinesi bir nevi. orda evin modeminden bağlanıp burdaki yazışmaları telden takip edebilirim diye umuyorum. ama tabi genç kız olarak hizmet beni bekler bugün o yüzden pek uğrayamayacağım gibi görünüyor anacım
hee kendime bugün yağ, kas, su vs de ölçen tartı sipariş ettim. 2 güne falan o da elimde olur. artık daha bilinçli diyet yapacağım.
büşraaa senin haberlerini de çok merak ediyorum. inş bol bol yağ parçalamışsındır kuzum. haberdar et bizi.
sende ona diyeydin bişey :) taş fırına bakın siz :) annesi laf sokmuş o da yatmışppp
ne toplantısı kız bu
evet ya valla tomar tomar dokuldu saclarim stresten heraldesonunda bitti ama dekorasyon ve mobilyalar vs. su an esya topluyorum, kiyafet ve ivir zivirlari kutuluyorum. 2 saat sonra esim gelecek ilk postayi goturecegiz. kalani da cumartesi... sonra artik orada kaliyoruz ctesiden itibaren 2-3 haftadir cok yoruldum ama degdi hersey cok guzel oldu
Busisiimmmm sagol fistigim benim sayende gundemi de takip edebiliyorum
persembe bildirim olayi iyi olmus bence de..
kaptan yardimciligin da hayirli olsuuuuuuuuunnnn
Seymis kac vermisti gecen sefer lapayla? ben de mi yapsam napsam siskinligi aliyordu hatirladigim kadariyla?
neyse ben esya toplamaya devam edeyim anca yetistircem sabahtan beri sallanip durdum 8de kalktigim halde 12de baslayabildim ise :26: esim bilmiyor tabi ona butun gun calistim oldum bittim falan dedimsabahtan oysa internetten alisveris yapiyordum mikrodalga, camasir kurutucu vs alinacakti. bir de iste utu, utu masasi, camasir askisi, perde, yatak ortusu, renkli yastiklar, vs vs vs vs vs say say bitmezzzz .. dugunumuzde (burada altin/taki vs olayi yok tabi) hediye alisveris cekleri verilmisti baya da bi para toplamisiz 2 yildir bekliyordu son 1 yili kaldi kullanmak icin o yuzden hepsini bitirmeye calisiyoruz. ivr zivir bir suru sey aldim o yuzden acayip eglenceliydi ihihihi alisveris canavariyim ben resmen beles olunca daha da iyi tabi
Gunaydiiin ben de daha Almanya'dayim sabah 9 da cikiyorum 6 da ankarada olucam insallahkızlaar günaydııındün 56.8 dim bugün tartıda 56 yı gördüm -800 ve sook oldum cunku dun diğer günlere nazaran daha az ssu içmiştim ve sadece 30 dk spor yapmıstım.
eminee az spor yaptım -800 oldum bugüntavsiyen işe yaradııı evet dukanın öyle 2/0 uygulanışı da var. ama kilo fazlası olmayan ve belden asagısını zayıflatmak isteyenler için. aslında bana uygun yani. ama ben şimdi bu -800 ü gördüm ya bü süredaha bu sekilde devam ederim artık sonra mazallah 2/0 la hiç kilo veremezsem fıttırırım
emineem cok öpüyorum seniiibugün türkiye ye yolculuk var bildiğim kadarıyla. iyi yolculuklar. bizi de haberdar edebilirsin umarım durumundan.
hadi fadimetos göreyim seni. sporun hayırlı olsun. kolay gelsin
gunaydın beybii. kendine pek yuklenmemekle iyi etmişsin. begendim ben sporunu da menünüde. hadi bakalım bu cuma bu takımın azimiyle herkes ekside olacak dileeriim
tünaydıınn. ay kıyamam ben ona canım benm. ama işte hayatöoralini bozma canım alışır. geldiğinde ona sevdiği bir şeylerle dön yanına. belki işe yarıyabilir. ayrılıgı hediye oyuncak güzel bi yemek falan bunlarla bagdastırabilir amaa daha 10 aylık demsinn yaa bilemedim şimdi :26:
caniiim ne demek kusura bakmayin sen hele bitir islerini keske yardim edebilseydik sana biz de seni ozledik hadi sen bitir islerini sorun yok biz beklioruz seniselam kizlarrr kusura bakmayin gunlerdir giremiyorum. hem tasinma stresi devam ediyor hem de motivasyon yerlerde. gunlerdir diyet falan yapamadigim gibi kilo da almisim birazbugun yeniden basladim ama diyetime
cumartesi tasiniyoruz sonundagecen cumartesi tasiniriz diyordum ama erken konusmusum gorunmeyen bir suru is varmis bitmedi bir turlu. neyse bugun tamamen bitiyor artik banyonun isleri, diger yerler zaten hazirdi bir haftadir. cumartesi de tasiniyoruz arabayi ayarladik ogle vakti falan gitmis olacagiz.
bu arada listeye baktim benim icin kilosu ayni seklinde yazilmis. ben 2 haftalik izin istemistim gorulmedi mi acaba kaptanimiz tarafindan :44: neyse gerek kalmadi yarin bildirimi yapicam (cumaya kalmasin yoksa zamaninda giremiyorum calistigim icin)
hepinizi cok ozledimcumartesiden itibaren artik yeni evimde karsinizdayim. diyete de tam gaz devam ediyorum bugunden itibaren. ama baya bikac kilo aldim su 2 haftada onu belirteyim :26: dovmeyin beni
mucks
ay nasilda ozetlemis yaaaa yerim seniiiiiiifulyaaa eyvahlar olsuunyoklugunda zaten buralar tatsız tuzsuzduu herkes nerdeyse kilo aldı ve biz 8. bile olduk yarışmadaa hadi gel bi an önce artılarla da olsa seni cok özledim kız yoklugun coook bellii kolay gelsin tekrardan. inş cuma günü de girebilirsen belki daha da kilo vermiş olursun daha iyi olur ama mutlaka perşembe bilrimini yap. yeni evin de güle güle otur. sans getirsin sizee
bu arada bi kaç gelişmeyi haber vereyim
artıkperşembe ön bildirimi diye yeni bi kuralımız var. perşembe günleri cuma gününü riske atmamak için ön bildirimde bulunuyoruz.
örnek: perşembe bildirimim: 56
şelinde. yani laf arasında söylemiyoruz.
ben 2 haftadır kaptan yardımcısıyım
ece nin net sorunu çözüldü artık o da aramızdaa
emine bugün türkiye yolcusu, 1 hafta ankarada olck
seyma (buzdanmadam) bu hafta yine lapaladı ama bu defa 1 gün
aklıma gelenler bu kadar.
Dün menümü yazmıştım tekrarlıyorum busecik bak bakalım...
Sabah:tavuklu sandwiç (2 dlm çavdar ekmeği ile öğle yemeğinin tavukları)
Ara:Çiğ köfte dürüm:18:
Öğle : Tavuk ızgara azıcık(sabahtan ne kaldıysa:))
Ara :Meyveli form bisküvi
Akşam : Tavuk ciğer salata cacık
Bugün Sabah kahvaltı yok
Form pirinç patlağı ve meyveli formla geçiştirme var.
Ara yok
Öğle Salata,yoğurt,1 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan,2 dlm kepek ekmeği.Azıcık karışık turşu(1 çay tabağını doldurmayacak kadar)
Ara için yoğurt planlıyorum.Akşam içinde evde et ve pilav var hiç canım et yemek istemiyor(( Salatalarla belki geçiştiririm
Ben onlardan aldım ama sadece tartılmak için kullanıyorum
Nedense diğerlerine bakmıyorum.Korkumdan heralde
evet ya valla tomar tomar dokuldu saclarim stresten heraldesonunda bitti ama dekorasyon ve mobilyalar vs. su an esya topluyorum, kiyafet ve ivir zivirlari kutuluyorum. 2 saat sonra esim gelecek ilk postayi goturecegiz. kalani da cumartesi... sonra artik orada kaliyoruz ctesiden itibaren 2-3 haftadir cok yoruldum ama degdi hersey cok guzel oldu
Busisiimmmm sagol fistigim benim sayende gundemi de takip edebiliyorum
persembe bildirim olayi iyi olmus bence de..
kaptan yardimciligin da hayirli olsuuuuuuuuunnnn
Seymis kac vermisti gecen sefer lapayla? ben de mi yapsam napsam siskinligi aliyordu hatirladigim kadariyla?
neyse ben esya toplamaya devam edeyim anca yetistircem sabahtan beri sallanip durdum 8de kalktigim halde 12de baslayabildim ise :26: esim bilmiyor tabi ona butun gun calistim oldum bittim falan dedimsabahtan oysa internetten alisveris yapiyordum mikrodalga, camasir kurutucu vs alinacakti. bir de iste utu, utu masasi, camasir askisi, perde, yatak ortusu, renkli yastiklar, vs vs vs vs vs say say bitmezzzz .. dugunumuzde (burada altin/taki vs olayi yok tabi) hediye alisveris cekleri verilmisti baya da bi para toplamisiz 2 yildir bekliyordu son 1 yili kaldi kullanmak icin o yuzden hepsini bitirmeye calisiyoruz. ivr zivir bir suru sey aldim o yuzden acayip eglenceliydi ihihihi alisveris canavariyim ben resmen beles olunca daha da iyi tabi
Gunaydiiin ben de daha Almanya'dayim sabah 9 da cikiyorum 6 da ankarada olucam insallah
ayy Busecim yaaa sakal birakacam walla ben sana dedim inan bana spor yaparken ictigimiz su mu yario ne anlamiyorum gercekten sikilasiosun incelio da olabilirsin ama gram oynamiosun inan bana
caniiim ne demek kusura bakmayin sen hele bitir islerini keske yardim edebilseydik sana biz de seni ozledik hadi sen bitir islerini sorun yok biz beklioruz seni
ay nasilda ozetlemis yaaaa yerim seniiiiiii
ayyy cok yoruldum belim resmen kiriliyo alisveristi kocise bi haftalik yiicek yok camasir yika valiz hazirla fazlaliklari toparla oldum yaa bu tatil bir haftada bir ayda ayni ayni telasa giriosun yaaa neyse sabah 9 da cikinca bitecek hersey
ben bugun yediklerimi yazayim
sabah yumurta lor omlet hindi salam
oglen somon fume peynir dukan ekmegi sandivic
aksam ekmeksiz doner
birazdan yogurt yiycem
sonra da goji beeren ve cay icicem
Buseciiim -800 gramini tebrik ediorum lutfen yarin da spor yapma ya da yapta abartma bak spor yaptikca su icioz o su bize yario soooleyim taaammmi
zayıflamak çıtır olmak çin değer :)
ay saçma olcak ama :) ne oldu da acıktın bugün
inş canım inş.
yeşilçay herhalde iyice boşalttı mideyi.... acıktım ondan... yediğimde az olunca homurdandı tabi mide :)))
e nerdesiniz yahu..
gadınım geldimnabersin kuzum nasılsın? ben varya yarın müthiş sıkı bir diyete giriyorum :) saat saat yazıldı listem su içeceğim saatlerde dahil olmak üzere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?