Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tarçınlı elma saati geldiiii yaşasıın... zavallı ben... buna sevinir hale geldim yaa...

ooyyoooyyyoyoyyy ne acıktım ne acıktımm.... vışşş... uzun zamandır ilk defa midemin gurultusunu duydum.... özlemişim desem yalan olur böyle yalnızken sorun olmuyoda toplantıya falan gidince ayyyy Allah ım guruldamasın diye dua ederdim ey gidi günler :)))

bakalım cumaya kadar 66 küsurları görebilcem mi.... çok dikkat etmem lazım son iki gün..... zafer benim olacak......

tarçınlı elma saati geldiiii yaşasıın... zavallı ben... buna sevinir hale geldim yaa...
zayıflamak çıtır olmak çin değer :)
ay saçma olcak ama :) ne oldu da acıktın bugün
bakalım cumaya kadar 66 küsurları görebilcem mi.... çok dikkat etmem lazım son iki gün..... zafer benim olacak......

inş canım inş.

sende mi taşındın beybi.... ne karmaşık işler bunlar dimi....

evet ya valla tomar tomar dokuldu saclarim stresten heralde sonunda bitti ama dekorasyon ve mobilyalar vs. su an esya topluyorum, kiyafet ve ivir zivirlari kutuluyorum. 2 saat sonra esim gelecek ilk postayi goturecegiz. kalani da cumartesi... sonra artik orada kaliyoruz ctesiden itibaren 2-3 haftadir cok yoruldum ama degdi hersey cok guzel oldu

Busisiimmmm sagol fistigim benim sayende gundemi de takip edebiliyorum
persembe bildirim olayi iyi olmus bence de..
kaptan yardimciligin da hayirli olsuuuuuuuuunnnn
Seymis kac vermisti gecen sefer lapayla? ben de mi yapsam napsam siskinligi aliyordu hatirladigim kadariyla?
neyse ben esya toplamaya devam edeyim anca yetistircem sabahtan beri sallanip durdum 8de kalktigim halde 12de baslayabildim ise :26: esim bilmiyor tabi ona butun gun calistim oldum bittim falan dedim sabahtan oysa internetten alisveris yapiyordum mikrodalga, camasir kurutucu vs alinacakti. bir de iste utu, utu masasi, camasir askisi, perde, yatak ortusu, renkli yastiklar, vs vs vs vs vs say say bitmezzzz .. dugunumuzde (burada altin/taki vs olayi yok tabi) hediye alisveris cekleri verilmisti baya da bi para toplamisiz 2 yildir bekliyordu son 1 yili kaldi kullanmak icin o yuzden hepsini bitirmeye calisiyoruz. ivr zivir bir suru sey aldim o yuzden acayip eglenceliydi ihihihi alisveris canavariyim ben resmen beles olunca daha da iyi tabi

ayyy hadi geçmişler ola fully :) tez zamanda taşınır işlerini halledersin ve evinde rahat rahat verirsin kilocuklarını :)

canım bu sonuçlar pek güvenilir olmuyor regl dönemi olduğundan ama yarından itibaren su içeceğim saate kadar ayın 13 üne kadar bir fiil sımsıkı bir diyete başladım :) günde 7 öğün yiycem sabah 10 akşam 10:30 yemek yiyip gece 12 de yatcam şimdi jillian yapıcam ama başım çatlıyor çok ağrım var

sende ona diyeydin bişey :) taş fırına bakın siz :) annesi laf sokmuş o da yatmış ppp

ne toplantısı kız bu

oriflame toplantısı canımcım :) diyemedim gız kalktı geldi yanıma anacuuuumm kıyamadım yattım bende :)

aaa o ne güzel adetmiş kız bak çok sevdimn ben oraları benim mübarek kesinlikle senin mübareğin kardeşi falan bak araştır akraba çıkart benimkini seninkiyle ki oranın adetlerini göre everin bizi evime beleşten kartlarla bir sürüsü eşya alayım

Gunaydiiin ben de daha Almanya'dayim sabah 9 da cikiyorum 6 da ankarada olucam insallah
ayy Busecim yaaa sakal birakacam walla ben sana dedim inan bana spor yaparken ictigimiz su mu yario ne anlamiyorum gercekten sikilasiosun incelio da olabilirsin ama gram oynamiosun inan bana

caniiim ne demek kusura bakmayin sen hele bitir islerini keske yardim edebilseydik sana biz de seni ozledik hadi sen bitir islerini sorun yok biz beklioruz seni

ay nasilda ozetlemis yaaaa yerim seniiiiiii

ayyy cok yoruldum belim resmen kiriliyo alisveristi kocise bi haftalik yiicek yok camasir yika valiz hazirla fazlaliklari toparla oldum yaa bu tatil bir haftada bir ayda ayni ayni telasa giriosun yaaa neyse sabah 9 da cikinca bitecek hersey
ben bugun yediklerimi yazayim
sabah yumurta lor omlet hindi salam
oglen somon fume peynir dukan ekmegi sandivic
aksam ekmeksiz doner
birazdan yogurt yiycem
sonra da goji beeren ve cay icicem

Buseciiim -800 gramini tebrik ediorum lutfen yarin da spor yapma ya da yapta abartma bak spor yaptikca su icioz o su bize yario soooleyim taaammmi

kizlaar telden giriyorum. okudum gecmisii. diyetimi bozmadim aynen devaam. eminee ordasin altta gordum seniii. turkiye de misin suan anlat bakiim

dunki menundeki o cog kofte ara ogun icin cok fazla bencee aksami da gecistirme guzelce etini e. pilavi da 4 yemek kasigini gecmee

bir de en onemlisi bu menu de spor eksik

Ben onlardan aldım ama sadece tartılmak için kullanıyorum
Nedense diğerlerine bakmıyorum.Korkumdan heralde

aa baskule haksizlik buu

eveey lapala yavrum. 2 gun suuruyor zaten. saniim seyma 2 kg falan verdi. yap yavriii

Buseciiim -800 gramini tebrik ediorum lutfen yarin da spor yapma ya da yapta abartma bak spor yaptikca su icioz o su bize yario soooleyim taaammmi

ay ven de gitin saniyorum. valla telasin buyuuk. malEmelerini unutma. listeyi de unutma. inince dogru marketee evet sporu abartmiyorum artik. bugun de 30 dk yaptim. menunu de begendim kuzucuum. aferiin kendini ozletmeee

zayıflamak çıtır olmak çin değer :)

ay saçma olcak ama :) ne oldu da acıktın bugün

inş canım inş.

yeşilçay herhalde iyice boşalttı mideyi.... acıktım ondan... yediğimde az olunca homurdandı tabi mide :)))

Buseeee sen sporu abartıp suyu az içersen bugün su kaybı ile -800 tabi görürsün. Dikkat et spor yapıp kas yapıyorsun bir yandanda yağ yakıyorsun senin diyet protein ağırlıklı kas kütlesi daha çabuk artar eksileri görmen spor yapinca sıkıntılı olur daha hafif spor yapmayi dene canım :) su kaybetmektense aynı kiloda kal daha iyi :) ayrıca sonra o su kaybın geri gelir bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…