- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #440.681
Ben 1 yıl yaşadım evde bekar kayinlarimda vardı kp hayattaydi tabi. Tesettürlü tüm sürekli başörtüsü ,uzun kollu ile gezmek ev işini bile öyle yapmak çok zordu. Şimdi kp olmamasına rağmen sadece kv ile bile rahat değildim. Çok rahata alışmışımEvet ya hele ben şu donemde kalın hıc gıyınemıyorum, çok şüküreskiden nasıl bırlıkte yasıolarmıs
Aynen canım.almak kolay vermek zor.7 lere indim artık çok şükür. sağol çok. hafiflemiş hissediyorum.Hosbuldum canim. Biraz aldım ya ama veririm insallah tekrardan, yok birakmiyorum hatta kvden dondukten sonra 1-2 kg verdim.
Dikkat ediyorm cnm aslnda insallah dedign gbi olmaz ablam alman cikolatalari vs getirir kesn korkmuyor deglm ama fazla da salmam ya, kilo almak nekadar kolay yaverirken binbir dertle veriyoruz.
Sende cok guzel vermissin gordum tbrkler canim
Hosbuldum canım bende ozledim smdi girince daha iyi anladm aslinda hep aklimdaydiniz ama neden giremedm bilmiyorm :/
Masallah kuzuya cinsiyeto belli olmusdur artık dimi
sağol kuzummGüzel menü canim afiyet olsun
Allah kolaylık versin canım, dinlenmeye calis
Bence de canım 2 kiloyu rahat halledersin canını sıkma
1 kepçe pilav mi
Gofret dışında baya iyi, zaten gofewt de gitmiştir ama yazık değil mi canina
Akşam çok karbonhidrat olmuş canim
Evet canım ya baya yoruldum , yarın da tatlı açacağız yine üstünden de olsa temizlik yaparız falan filan işte
Allah kolaylık versin canımm, tez zamanda çözersiniz inşallah bu işiAy kızlar sadece temizlik değil wc eğitimi de çok yoruyor yatutuyor tuvaletinı çok gitmiyor sanki, bugün de açıyor dedi az az yaptı dedim usuttu mu acaba
amiinnn kuzumm sağolasınAfiyet olsun canım, çok güzel
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
güle güle kullan eküricanım
Afiyet olsun canım ekürim
Afiyet olsun canım
afiyet olsun canım, harikasın
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım, çok hafif bir menü olmuş
Teşekkür ederim canım benim
Rabbim acil şifamızı versin canım, bir daha yaşatmasın
Afiyet olsun canım, çok güzel
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım ama akşam hiç bir şey yememişsinbence kendine dikkat etmelisin
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım, çok güzel
yok canım ne alaka
azmine hayranım kuzum, sık girip mesaj yazamıyorum ama takipteyim ve farkındayım ki çok iyi gidiyorsunAynen canım.almak kolay vermek zor.7 lere indim artık çok şükür. sağol çok. hafiflemiş hissediyorum.
Sağol bitanem sizler olmasanız yapamazdımazmine hayranım kuzum, sık girip mesaj yazamıyorum ama takipteyim ve farkındayım ki çok iyi gidiyorsun
ilk geldiğin günler dün gibi aklımda şimdi ne kadar yol katettin maşallah sana
Tamam canım bakıp dönüyorum sana ama 6 ay geçmedi zannedersemHayırlı bayramlar canlar. Allah tekrarını bayram gibi yaşatsın inşallah
U UcanSupurge m ben ne zaman geri dönebilirim listeye. Geçen sefer yorulup 55 e düşmeden bırakmıştım. Şimdi 55 e düşmek istiyorum. Ama listeyle kolay oluyor bu. Yoksa gram gram bi ileri bi geri oluyor
Tekrar listeye girip 55 ile tamamlamak istiyorum inşallah
Etli ekmek ben niye etimek diye okudum kiGüzel sanki canim afiyet olsun
Güzel canim afiyet olsun
Patates yemeği fazla olmuş canim
Güzel canim afiyet olsun canim
Hoşgeldin canım benim. Kilo işini iyice salmadan bence toparlan. Ablan la da Allah kavuştursun canım güzel vakit geçirin ins. Gel sürekli buraya ozleniyorsun
Kalabalık ama güzel sanki canim
Afiyet olsun canim güzel bence
Afiyet olsun canim güzel bence
Magnum ve son kaçamak olmasaymis canim afiyet olsun
Güzel bence canim afiyet olsun
Kalabalık bir menü canim sondaki tatlı da olmamış sankim
Konya etliekmegi canim. Ama fındık lahmacun la 2 lahmacun ancak yapıyor canim inceydi baya cunku
Gözün Aydın canım benimki ilk evlendiğim zamanlarda yanımda eltimi övüp dururdu çok saygılı filan diye kayınvalidemin bile yanında etek , başörtü otururmuş diye ben de çok ta tın tayt tişörte devam kadın kendini namahrem sanıyordu zannedersemKv dün diğer küçük eltime gitti onlarda gelmişlerdi iftara. Sabah kalkınca baya alışmışım görmeye 1 haftadır. Ama evin içinde askılı ve yayla gezmek ne büyük bir luksmus
Olabilir uykulu gozlerlei ekmek ben niye etimek diye okudum kiyeni uyanmıştım olabülü
Sağol canım.Gözün Aydın canım benimki ilk evlendiğim zamanlarda yanımda eltimi övüp dururdu çok saygılı filan diye kayınvalidemin bile yanında etek , başörtü otururmuş diye ben de çok ta tın tayt tişörte devam kadın kendini namahrem sanıyordu zannedersem
2 ayda gider inşallah diye Ümit ediyorum. Liste olunca kaçamak yapamıyorsun yazıcam diye strese giriyorsun7-8 de kucumsencek bi kilo drgıl bence hafife alma, hafife aldıkca veremıor ınsam, gelırsın ıns listeye, benım listeye girmem yalan oldu , kumsalı spor rakıbum sectım işte motivasyonum o :)((
Olmuştur inşallah. Yaza kadar vermek istiyorum. Yazın tatile gitmek istiyorum Allah nasip eder ve canı çıkasıca pandemi izin verirseTamam canım bakıp dönüyorum sana ama 6 ay geçmedi zannedersem
Benim kv nin de hayali kapanmam. Git kendini hayata bağlayacak daha gerçekçi hayaller kurSağol canım.
Benimki de evde basın acik gezince melekler gelmez gibi biseyler diyordu bir ara ama şükür artık ses etmiyor.
Seninkiler ne zaman geliyor
Meleklerin saçtan ürktüğünü de anca bizim kayınvalideler iddia edebilirdi zatenOlabilir uykulu gozlerle
Sağol canım.
Benimki de evde basın acik gezince melekler gelmez gibi biseyler diyordu bir ara ama şükür artık ses etmiyor.
Seninkiler ne zaman geliyor
Ya cok kızıyorum boyle ınsanlara, kapalılara saygım sonsuz da , kaoanma baskısı sacma, kapalı kız alaydın kardesım açık alıo kapatcagınaBenim kv nin de hayali kapanmam. Git kendini hayata bağlayacak daha gerçekçi hayaller kur
Kızgın saçlarda yanmamı istemediği için iyiliğim için söylüyorYa cok kızıyorum boyle ınsanlara, kapalılara saygım sonsuz da , kaoanma baskısı sacma, kapalı kız alaydın kardesım açık alıo kapatcagına
Aboww 25 Haziran çokmuş kızzdenizbenimadim 25 Aralıkta mezun olmuşsun canım mezuniyet kilonun altında olmadığın için 6 ay listeye giremiyorsun 25 Haziran’dan sonra seni listeye alabiliyoruz
Uyarı gözün aydın bayramda napacaksiniz gelecekler mi bu tarafaKv dün diğer küçük eltime gitti onlarda gelmişlerdi iftara. Sabah kalkınca baya alışmışım görmeye 1 haftadır. Ama evin içinde askılı ve yayla gezmek ne büyük bir luksmus
Vay iyi haber bu canımSanırım bugün sonunda regl sökülüyor ama tartıda ekşi gördüm ve çok mutlu oldum regle rağmen eksi gördüğüme. İns cumaya güzel ekşi gorecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?