Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet ya hele ben şu donemde kalın hıc gıyınemıyorum, çok şükür eskiden nasıl bırlıkte yasıolarmıs
Ben 1 yıl yaşadım evde bekar kayinlarimda vardı kp hayattaydi tabi. Tesettürlü tüm sürekli başörtüsü ,uzun kollu ile gezmek ev işini bile öyle yapmak çok zordu. Şimdi kp olmamasına rağmen sadece kv ile bile rahat değildim. Çok rahata alışmışım

Aynen canım.almak kolay vermek zor.7 lere indim artık çok şükür. sağol çok. hafiflemiş hissediyorum.

sağol kuzumm

Ay kızlar sadece temizlik değil wc eğitimi de çok yoruyor ya tutuyor tuvaletinı çok gitmiyor sanki, bugün de açıyor dedi az az yaptı dedim usuttu mu acaba
Allah kolaylık versin canımm, tez zamanda çözersiniz inşallah bu işi
bakalım ben ne zaman başlayacağım
bildiğin kaçıyorum bu işten ama nereye kadar kaçabilirim bilmem

amiinnn kuzumm sağolasın

yok canım ne alaka

Aynen canım.almak kolay vermek zor.7 lere indim artık çok şükür. sağol çok. hafiflemiş hissediyorum.
azmine hayranım kuzum, sık girip mesaj yazamıyorum ama takipteyim ve farkındayım ki çok iyi gidiyorsun
ilk geldiğin günler dün gibi aklımda şimdi ne kadar yol katettin maşallah sana

azmine hayranım kuzum, sık girip mesaj yazamıyorum ama takipteyim ve farkındayım ki çok iyi gidiyorsun
ilk geldiğin günler dün gibi aklımda şimdi ne kadar yol katettin maşallah sana
Sağol bitanem sizler olmasanız yapamazdım

Tamam canım bakıp dönüyorum sana ama 6 ay geçmedi zannedersem
Etli ekmek ben niye etimek diye okudum ki yeni uyanmıştım olabülü
Kv dün diğer küçük eltime gitti onlarda gelmişlerdi iftara. Sabah kalkınca baya alışmışım görmeye 1 haftadır. Ama evin içinde askılı ve yayla gezmek ne büyük bir luksmus
Gözün Aydın canım benimki ilk evlendiğim zamanlarda yanımda eltimi övüp dururdu çok saygılı filan diye kayınvalidemin bile yanında etek , başörtü otururmuş diye ben de çok ta tın tayt tişörte devam kadın kendini namahrem sanıyordu zannedersem

i ekmek ben niye etimek diye okudum ki yeni uyanmıştım olabülü
Olabilir uykulu gozlerle
Sağol canım.
Benimki de evde basın acik gezince melekler gelmez gibi biseyler diyordu bir ara ama şükür artık ses etmiyor.

Seninkiler ne zaman geliyor

7-8 de kucumsencek bi kilo drgıl bence hafife alma, hafife aldıkca veremıor ınsam, gelırsın ıns listeye, benım listeye girmem yalan oldu , kumsalı spor rakıbum sectım işte motivasyonum o :)((
2 ayda gider inşallah diye Ümit ediyorum. Liste olunca kaçamak yapamıyorsun yazıcam diye strese giriyorsun benim yeme konusu malum olduğundan sıkarsam veririm diye düşünüyorum inş. Baksana yalnız başıma 3-4 kilo veremedim adam akıllı. Listedeyken ayda 4 gidiyordu

Tamam canım bakıp dönüyorum sana ama 6 ay geçmedi zannedersem
Olmuştur inşallah. Yaza kadar vermek istiyorum. Yazın tatile gitmek istiyorum Allah nasip eder ve canı çıkasıca pandemi izin verirse bi de üreme takvimimi de yaz sonuna aldım inş 60 larda hamile kalamam yine. Düşüncesi bile geriyor beni yine 90 a dayanma fikri tüylerimi ürpertiyor

Sağol canım.
Benimki de evde basın acik gezince melekler gelmez gibi biseyler diyordu bir ara ama şükür artık ses etmiyor.

Benim kv nin de hayali kapanmam. Git kendini hayata bağlayacak daha gerçekçi hayaller kur

Olabilir uykulu gozlerle

Sağol canım.

Meleklerin saçtan ürktüğünü de anca bizim kayınvalideler iddia edebilirdi zaten

Ya cok kızıyorum boyle ınsanlara, kapalılara saygım sonsuz da , kaoanma baskısı sacma, kapalı kız alaydın kardesım açık alıo kapatcagına
Kızgın saçlarda yanmamı istemediği için iyiliğim için söylüyor kötü niyet yok ama onu biliyorum. İnandığı şey bu yönde. O da beni cehennem ateşinden kurtarmak için söylüyor kendince. Saygısızlık yapmıyor ama o nedenle Tölere ediyorum ben de

denizbenimadim 25 Aralıkta mezun olmuşsun canım mezuniyet kilonun altında olmadığın için 6 ay listeye giremiyorsun 25 Haziran’dan sonra seni listeye alabiliyoruz
Aboww 25 Haziran çokmuş kızz mezuniyet kilomun altında olsam zaten ideal kilomda olurum neyse inşallah tek başıma yapabilirim. Sıkıcaz kendimizi el mecbur İnşallah 25 hazirana kadar veririm birkaç kiloKocam sürekli çikolata alıyor. Beni bu çikolatalar mahvediyor süpürgem listedeyken sadece cumaları yerdim. Şimdi hergün yiyorum

Kv dün diğer küçük eltime gitti onlarda gelmişlerdi iftara. Sabah kalkınca baya alışmışım görmeye 1 haftadır. Ama evin içinde askılı ve yayla gezmek ne büyük bir luksmus
Uyarı gözün aydın bayramda napacaksiniz gelecekler mi bu tarafa
Sanırım bugün sonunda regl sökülüyor ama tartıda ekşi gördüm ve çok mutlu oldum regle rağmen eksi gördüğüme. İns cumaya güzel ekşi gorecegim
Vay iyi haber bu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…