- 10 Mayıs 2019
- 4.223
- 11.222
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #440.801
12 Mayıs
Sahur
Bir dilim ekmek
Domates
Salatalık
5 zeytin
İftar
Bir kase bulgur çorbası
Bir kaşık papates yemeği
Bir kase yoğurtlu ıspanak
2 litre su
Çok iyi canım afiyet olsun ❤12 Mayıs
Sahur
Bir dilim ekmek
Domates
Salatalık
5 zeytin
İftar
Bir kase bulgur çorbası
Bir kaşık papates yemeği
2 litre su
Dışardan ızgara filan yenir değil mi ev yemeği hayatta benim de aklıma gelmezBiber dolmasını mı dısardan soledın
Menü baya kalabalık canım ama protein ağırlıklı. Afiyet olsun.12 Mayıs Çarşamba
Sahur
2 kayısı 2 yenidünya
Çay
Sabah
1 hurma
Öğle
1 dilim pide
Avuç içi kadar 2 tane tavuk köfte
2 lokma dereotlu poğaça
Akşam
2 adana
2 köfte
1 küçük parça kuzu pirzola
1 soğan dolması
Salata
3 tulumba
Su 3 lt olmuştur
Spor yok
Kızlar feci ağrım var nedense kasık karın bel ağrısı adetin 3. Günü ilk günü boyleydim ama geçmişti biraz bugün yine felaketim sabahtan beri ayaktayım sarma sardım, kuru biber ve soğan dolması, bamya çorbası, patlıcanlı kürdan kebabı ve dereotlu poğaça yaptım gerim gerim gerildim yine yeminle kp, kaynimlar şimdiden tatsızlık çıkarmak için bekliyorlar sabah kahvaltıya gelecez bekleyin diyoruz küçük eltimjn korkusuna su saatte gel yok erken gel kp tembihleyip duruyor çıldırıcam gerçekten ben zaten genelde birşeyler hazırlar götürürüm utanmadan yok kahvaltılık yok yemek getirin unutmayın diyolar ya sabır diyorum gitsen böyle huzursuzluk gitmesen olmuyoryarın bı an önce gelsin gitsin istiyorum
Ay evet 6 sene sonra 84 kiloyla başlangıç yaptım. Ne kötü.Vay anasını kk çetelemizi tutuyo resmen ,2015 nere çok uzakgecmısın heryerde karsına cıkıyor bak @gülsüm
Evet canım ev yemekleri yapan bi yerden. Eşim beyefendi de mantı yediBiber dolmasını mı dısardan soledın
Ay eltin kp ile mi yaşıyor? Niye korkuyor eltinden?Yok kız mevzu iyi gelinlik değil aslında sorsan ben kötüyüm bizimkilerde menfaat ilişkisi çok benim kızdığım nokta o ne beni gelinim diye sahip çıkar ne torunlarınin değeri var gözünde ayrım yapıyor 2 sene beraber oturduk neler oldu aksam üzeri kaynimlar gelecek diye kp su böreği yaptirirdi bende yapardım tatsızlık olmasın hadi diye ama yok ben alttan aldıkça tepeme çıktılar bende diğer yüzümü gösterdim bak hala da elim boş gidemem gitsem orda duramam yetiştirilme kaynaklı afedersin şimdi eltimden it gibi korkuyor hepsi onun korkusuna kaynım kp kaç kez yiyecek getirin dedi insan utanır vala yok daha da yok erken gelin diyo amaç ben hazırlığın kahvaltıyı falan evdeki eltim laf etmesin düşünceleri onlar yoksa kavga çıkaracak hanfendi kesin Rabb'im ne beni ona ne onu bana muhtaç etmesin vala elden ayaktan düşürmesin tek duam o artık hazırlıklıyiz çok sıkıntı yaparlarsa döner geliriz evimize dedik eşimle o da bıkkın ama bırakamıyor işte Allah rızası için çabalıyor
Afiyet olsun canım12 Mayıs
Sahur
Bir dilim ekmek
Domates
Salatalık
5 zeytin
İftar
Bir kase bulgur çorbası
Bir kaşık papates yemeği
2 litre su
Allahım şükürler olsunİyi akşamşar herkese şimdiden hayırlı bayramlar
12.05.21
Sahur
1 kase tahıllı gevrek
İftar
2 Sk melemen
2 dl tahıllı ekmek
Su 2 yi geçer yatana kadar
spor yok
U UcanSupurgegulsum462
Doğum ve lohusalık sürecinde almış canım97 dogum yaptıgı kilo fln mı , normal kilo munormal kiloysa hele aşırı şaşıracagımmmm
Hayırlıysa şu endoskopiyi yaptır da her bi şey dokunuyor midene ya12 Mayis menum
Sabah 10:00 sekersiz kahve
oglen 11:00 1 rafadan yumurta,5zeytin,2 dlm keci peyniri,3tomates ceri
ara 15:30 1 servis kasigi guvec
aksam 19:00 1 kucuk dlm ispanakli borek
yine kustum bgun midem yaniyo salcali guvec dokundu galiba
3 litre su
9 bin adim 90 p (ipimi atliyamiycam
30 dk yuruyus 60 p
Toplam 160 p
U UcanSupurge G Goklerce
Tamamdır canımKızlar iki gündür temizlik yapıyorduk,malum yarın bayram.Kizimin ilk bayrami olacagi için ozenelim dedik,eşimde bir kaç gün evde,yarın bayramliklarimizi giyer bol bol foto cekiniriz artık
Ben yarın tartilacagim canım,belki mini minicik kaçamak yapabiliriz U UcanSupurge
Afiyet olsun canım güle güle kirletin inşallah cuma günü duruma bak ikisini de fotoğrafla canım ona göre paylaşımını yaparsın cuma günüSabah 13:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 örgü peynir
Yarım salatalık- yarım domates
Ara öğün 14:00
Sade Türk kahvesi
1 gün kurusu
Akşam yemeği 20:00
2 biber dolması
Roka salatası
Cacık
su : 2 lt
@Zeycan123
kızlar öğleden sonra full temizlik yaptım evde. O kadar yoruldum ki. Kışlıkları kaldırdım. Yazlıkları da yıkayıp ütülemek için ayırdım. Evi sildim süpürdüm. Mutfağı da aynı şekilde. Evde 3-4 kilim vardı hepsini makineye atıp yıkadım. Şimdi de nevresimler yıkanıyor. Onu da astığım zaman işim bitmiş olcak.
Yemeği dışardan söyledim bugün. Hiç yemek yapacak halim yoktu.
kaptanım yarın ve cuma tartılsam hangisi daha azsa onu paylaşabilir miyim? U UcanSupurge
Üfff sabır canım Sabır özel günler hariç bir araya pek gelmiyorsunuz galiba boş ver12 Mayıs Çarşamba
Sahur
2 kayısı 2 yenidünya
Çay
Sabah
1 hurma
Öğle
1 dilim pide
2 lokma dereotlu poğaça
Akşam
2 adana
2 köfte
1 soğan dolması
Salata
3 tulumba
Su 3 lt olmuştur
Spor yok
Kızlar feci ağrım var nedense kasık karın bel ağrısı adetin 3. Günü ilk günü boyleydim ama geçmişti biraz bugün yine felaketim sabahtan beri ayaktayım sarma sardım, kuru biber ve soğan dolması, bamya çorbası, patlıcanlı kürdan kebabı ve dereotlu poğaça yaptım gerim gerim gerildim yine yeminle kp, kaynimlar şimdiden tatsızlık çıkarmak için bekliyorlar sabah kahvaltıya gelecez bekleyin diyoruz küçük eltimjn korkusuna su saatte gel yok erken gel kp tembihleyip duruyor çıldırıcam gerçekten ben zaten genelde birşeyler hazırlar götürürüm utanmadan yok kahvaltılık yok yemek getirin unutmayın diyolar ya sabır diyorum gitsen böyle huzursuzluk gitmesen olmuyoryarın bı an önce gelsin gitsin istiyorum
Güzel bak bunj sevdim full karbonhidrat değil sebze var yoğurt var12 Mayıs
Sahur
Bir dilim ekmek
Domates
Salatalık
5 zeytin
İftar
Bir kase bulgur çorbası
Bir kaşık papates yemeği
2 litre su
E 1 tane yiyeydin12 Mayıs menü
09.00 Kahvaltı
Menemen
Labne, iki dilim kaşar
İki dilim salam
İki zeytin
Domates, salatalık, yeşillik
Bir dilim pide
19.45
Bir kase mercimek corbası
2 tane lahmacun
2 bardak ayran
3 lt su
Kahvaltıdan sonra Aksama kadar bişey yemedim İftar saatine kadar, eşimin dedesinin oraya gittik amcasıgilde geldiler orda yedik lahmacun yaptık mecbur yedim baska secenek yoktu
Afiyet olsun canım 2 lahmacun fazla olmuş12 Mayıs menü
09.00 Kahvaltı
Menemen
Labne, iki dilim kaşar
İki dilim salam
İki zeytin
Bir dilim pide
19.45
2 tane lahmacun
2 bardak ayran
3 lt su
Kahvaltıdan sonra Aksama kadar bişey yemedim İftar saatine kadar, eşimin dedesinin oraya gittik amcasıgilde geldiler orda yedik lahmacun yaptık mecbur yedim baska secenek yoktu
Ahaha biz sürekli dışardan yiyoruz. Dün ızgara tavuk salatayı da dışardan söylemiştim. Normalde hiç yemek yapmayı bilmiyordum. Korona döneminde evde yemek yapmaya başladım. Bekarken annem yoruluyorsun diye asla iş yaptırmazdı. Öyle alıştım mutfağı pek sevmiyordum. 84 kilo olmamın sebebi de ilaçlarla birlikte her gün eşimle pizza, hamburger yiyorduk.Dışardan ızgara filan yenir değil mi ev yemeği hayatta benim de aklıma gelmez
Biz ayda 1-2 kez dışardan yeriz o zaman da ızgara filan tercih ediyoruz sen bıkmışsın deseneAfiyet olsun canım 2 lahmacun fazla olmuş1 tanesini bol salatayla yeseydin süper olurdu
Ahaha biz sürekli dışardan yiyoruz. Dün ızgara tavuk salatayı da dışardan söylemiştim. Normalde hiç yemek yapmayı bilmiyordum. Korona döneminde evde yemek yapmaya başladım. Bekarken annem yoruluyorsun diye asla iş yaptırmazdı. Öyle alıştım mutfağı pek sevmiyordum. 84 kilo olmamın sebebi de ilaçlarla birlikte her gün eşimle pizza, hamburger yiyorduk.o 95 kiloya çıktı ben de 85.
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım güle güle kirletin inşallah cuma günü duruma bak ikisini de fotoğrafla canım ona göre paylaşımını yaparsın cuma günü
Ben abur cuburcu değilim,karbonhidrat seviyorum,kiloyu da hep onlardan alıyorum zatenYok kabagı pek sevmez,anca cekırdeksızkalırsa evde kabak cekırdegı varsa olegecen benim Stokları da tüketmiş ,offf yaaa herseyı rahatca yıyup ıcsek, yemek yemek cok zevklı biiiişi yaaaa
Güzel canım afiyet olsun11 Mayıs menü
Kahvaltı 10.00
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
İki dilim kaşar
İki dilim salam
Domates salatalık
Bol yeşillik
Bir dilim pide
14.00
Yesil cay
5 badem,5 kuru üzüm, 5 fındık
17.30
3 çilek, 3 kayısı,3 yenidünya
19.43
Bir kase yoğurt corbası
Bir servis kaşığı mantar sote
Bir servis kasıgı ciğer
Bol salata
Bir bardak ayran
21.00
Bir çatal yaş pasta
Şimdide sade türk kahvesi içiyorum
3 lt su
Güzel canım afiyet olsunSabah 10:30
1 sade Türk kahvesi
1 gün kurusu
Kahvaltı 12:00
2 dilim ekmek arasına peynir ve domatesli tost
1 Muz
Akşam yemeği 16:30
Izgara tavuk salata
19:00
3 yk barbunya
5 çilek
2 yenidünya
1 erik
su: 2 lt
Spor yok
Güzel canım afiyet olsun11 Mayıs menüm
Sahur:
4 mantar
Yarım kk peynir
Kapya biber
Yeşillik
İftar:
4yk taze fasulye
1tavuk baget
1dilim çavdar
Su:2,5 litre
Spor: 12.910 adım
129 puan
U UcanSupurge G Goklerce
Canim 6. Gün olması lazım, yok bundan sonra geri donemetin zaten; bugün daha iyiydi inşallah kolayca hallederizAllah kolaylık versin canım kaç gün geçti bırakma epey yol kat ettiniz tuvalette ilgisini dağıt acıyacağını sanıp korkuyorlar maalesef
Maalesef Bugün az değil şu iki dilim ekmek olmasa kurtarırdı dediğim gibi
Hoş geldin Sefa geldin canım çok özlettim kendini
Şükür canım ben de iyiyim yolu yarıladık sayılır 19 haftalık oldu
Ne kadar çok çeşit var hangi birine fazla diyeceğimi şaşırdım
Güzel öğün sayısı fazla olsa da miktarlar az
Harikasın
Baya fazla olmuş canim10.05.21
Sahur
1 kase tahıllı yulaflı gevrek sütle
iftar
1 tabak taze fasulye
4 kaşık tavuklu bulgur pilavı
1 kase cacık
21.00 civarı
1 küçük magnum dondurma 133 kalori
su 3 L
Spor yok
11.05.21
Sahur
1 kase tahıllı gevrek sütle
iftar
1 Sk makarna
Yarım kase cacık
21.00 civarı
3 küçük bayram kömbesi (kurabiye) çok canım istedi
su 2 L
Spor yok
U UcanSupurgegulsum462
Güzel canım afiyet olsunİyi Sahurlar Canlar
11 Mayıs Menü Bildirimi
Sahur : 1 dolma biber, 4 yk yoğurt, 1 gün kurusu kayısı
İftar : 1 kase tarhana çorbası, 6 yk yumurtalı pırasa, 4 yk yoğurt ve bol çoban salata
22.00 4 kayısı
2 litre su
70 dk hızlı tempolu yürüyüş: 210 puan
11 Mayıs Spor Bildirimi
U UcanSupurge G Goklerce
Eki Görüntüle 2847514
Güzel canım afiyet olsun12 Mayıs salı
Sahur
1 hurma
İftar
3 dlm ince etliekmek
Serçe parmak kadar muz
2 bardak ayran
3 ksk bamya çorbası
Şu 2 buçuk litre
İftara misafirlerim vardı eltimgil geldiler birlikte iftar açtık sahuru bilerek yememissin az da olsa dengeleyebiliyim diye
Bence de inşallah kolaylıkla verirsin canım ama sen güzel spor yapiyorsun daha güzel incelirsin55 e düşeyim de rahat edeyim. Hem şu 2 ileri 1 geri durumundan da kurtulurum. Hızlıca veririm diye düşünüyorum. İlk zamanki gibi değil. O zaman 20 küsür fazlam vardı şimdi 7-8 kilo. Daha kolay olur diye düşünüyorum
Aynen ben de kaciyordum ama dedim bayramda evdeyken deneyim ne yapayım, bugün daha iyiydik inşallah biran önce hallederiz ama gerçekten zor iş yasağol kuzumm
Allah kolaylık versin canımm, tez zamanda çözersiniz inşallah bu işi
bakalım ben ne zaman başlayacağım
bildiğin kaçıyorum bu işten ama nereye kadar kaçabilirim bilmem
amiinnn kuzumm sağolasın
yok canım ne alaka
Ay maşallah ya ne güzel inşallah ben de yarın eksi gorurumSanırım bugün sonunda regl sökülüyor ama tartıda ekşi gördüm ve çok mutlu oldum regle rağmen eksi gördüğüme. İns cumaya güzel ekşi gorecegim
Yaa süper bir dereceEki Görüntüle 2847693
Son on haftalık dönemi kapsayan ve 725. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listesinde bir hata/eksik var ise lütfen uyarınız.
Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . sara_28 *** 10.Takım *** ► 11.07.18 ► 106,50 ► 77,80 ► 28,70 ► 26,95% 2 . Restful *** 13.Takım *** ► 16.07.20 ► 104,00 ► 80,10 ► 23,90 ► 22,98% 3 . strontium *** 9.Takım...www.kadinlarkulubu.com
İlk on dereceye beş üyesini yerleştiren 9. Takım tebrikler!
Liste birincisi E ela_2019 (9. Takım) kocaman tebrikler!
Çok teşekkür ederim kızlar çok dusuncelisiniz
Güzel canım afiyet olsunİyi akşamşar herkese şimdiden hayırlı bayramlar
12.05.21
Sahur
1 kase tahıllı gevrek
İftar
2 Sk melemen
2 dl tahıllı ekmek
Su 2 yi geçer yatana kadar
spor yok
U UcanSupurgegulsum462
Güzel canım afiyet olsun ama akeske kusmaların olmasa12 Mayis menum
Sabah 10:00 sekersiz kahve
oglen 11:00 1 rafadan yumurta,5zeytin,2 dlm keci peyniri,3tomates ceri
ara 15:30 1 servis kasigi guvec
aksam 19:00 1 kucuk dlm ispanakli borek
yine kustum bgun midem yaniyo salcali guvec dokundu galiba
3 litre su
9 bin adim 90 p (ipimi atliyamiycam
30 dk yuruyus 60 p
Toplam 160 p
U UcanSupurge G Goklerce
Güzel canım afiyet olsun güle güle kirLET , Allah kolaylık versinSabah 13:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 örgü peynir
Yarım salatalık- yarım domates
Sade Türk kahvesi
1 gün kurusu
Akşam yemeği 20:00
2 biber dolması
Roka salatası
Cacık
su : 2 lt
@Zeycan123
kızlar öğleden sonra full temizlik yaptım evde. O kadar yoruldum ki. Kışlıkları kaldırdım. Yazlıkları da yıkayıp ütülemek için ayırdım. Evi sildim süpürdüm. Mutfağı da aynı şekilde. Evde 3-4 kilim vardı hepsini makineye atıp yıkadım. Şimdi de nevresimler yıkanıyor. Onu da astığım zaman işim bitmiş olcak.
Yemeği dışardan söyledim bugün. Hiç yemek yapacak halim yoktu.
kaptanım yarın ve cuma tartılsam hangisi daha azsa onu paylaşabilir miyim? U UcanSupurge
Akşam baya fazla olmuş canim, şimdiden enerjini düşürüp mutsuz m kendini, mecbur olduğumuz şeyleri degistiremiyorsak görmezden gelelim evet çok zor sana diyorum ben ne kadar yapıyorum orası ayrı ama en azından kendini mutsuz etmemeye çalış12 Mayıs Çarşamba
Sahur
2 kayısı 2 yenidünya
Çay
Sabah
1 hurma
Öğle
1 dilim pide
2 lokma dereotlu poğaça
Akşam
2 adana
2 köfte
1 soğan dolması
Salata
3 tulumba
Su 3 lt olmuştur
Spor yok
Baya karbonhidrat olmuş yine canım12 Mayıs
Sahur
Bir dilim ekmek
Domates
Salatalık
5 zeytin
İftar
Bir kase bulgur çorbası
Bir kaşık papates yemeği
2 litre su
Güzel canım12 Mayıs menü
09.00 Kahvaltı
Menemen
Labne, iki dilim kaşar
İki dilim salam
İki zeytin
Bir dilim pide
19.45
2 tane lahmacun
2 bardak ayran
3 lt su
Endeskopi oluyo galiba zehraninda dedigi gibiAy nasıl hortum salcaklar derkem
Insallah canim az kaldi bakalim n cikicakHayırlıysa şu endoskopiyi yaptır da her bi şey dokunuyor midene ya
Afiyet olsun bu menulere oruca ragmen nasil sabit kaliyon anlamiyorum vallaKızlar sabahtan beri gelemedim yinebugün baklava açtık 3 tepsi, tabi yemek çocuk falan aksam oldu , oldum yorgunluktan hemen memumu yazayım
Sahur
3 yk Menemen, 1 kk peynir , 5 zeytin, salatalık , yarim dilim ekmek
İftar
1 kepçe şehriye çorbası , 7 yk bakla yemeği , 3 yk sarımsaklı yoğurt, 1 hurma 1 kayısı
Su 2 lt
Uzulme canim bnde bu sabah tartilmistim -200 ciktim ama yarina arti olmam insallah cunki cayin yanina midemin bulantisi gecmiyo diye avuc ici kadar pideyle 4 zeytin yedim saat 21hde bu hafta fazla bir kilo kaybi olmaz gurupta hafta basi cogumuz artidaydikKizlar ben bugun aksam tartıldım ama malesef hala sabitiminşallah yarın eksi görürüm
Güzel canım afiyet olsun ama akeske kusmaların olmasa
Afiyet olsun canim12 Mayıs menüm
Sahur:
1minik pişi kk peynir
İftar:
4yk türlü
Salata
1yk pirinç pilavi
21.30 1 elma 1avuc kuruyemiş
Spor:10bin adımın 1saati tempolu yürüyüş
180 puan
U UcanSupurge G Goklerce
Öyle hayırlısı sabır diyip geçiyoruzBoşver canım takma kafana Allah büyüktür en azından ayrisin kapını kapat ne yaparlarsa yapsınlar bu dünyanın bıde diğeri var burası geçici önemli olan diğer dünya sen üzülme Allah var gam yok..
Evet Ramazan sonrası menüleri düzenlemem lazım sağol canımMenü baya kalabalık canım ama protein ağırlıklı. Afiyet olsun.
Ne çok şey yapmışsın kuzum benim. Eline sağlık
Evet canım beraber yaşıyorlar bende 2 sene beraber yaşadım eltim dominant karakter sindirdi kaynimi da kp de parmağında oynatıyor biz çok görüşmeyz anlaşamıyoruz hiç biriyleAy eltin kp ile mi yaşıyor? Niye korkuyor eltinden?
Aynen canım bayram geçsin uzunca bir süre de görmem sanırım biliyorum süpürgem ya bı hale yola koyamadım menüleriÜfff sabır canım Sabır özel günler hariç bir araya pek gelmiyorsunuz galiba boş ver
Bu arada menün berbat
Evet canım çok oldu maalesef gelir tulumbaAkşam baya fazla olmuş canim, şimdiden enerjini düşürüp mutsuz m kendini, mecbur olduğumuz şeyleri degistiremiyorsak görmezden gelelim evet çok zor sana diyorum ben ne kadar yapıyorum orası ayrı ama en azından kendini mutsuz etmemeye çalış
insAllah kolayca geçer güzel sonuç alırsın canımndeskopi oluyo galiba zehraninda dedigi gibi
Kv yaptilar yakin zamanda burnundanmi agzindanmi tam bilmiyom mideye hortum uzatiyolar sonra ne yapiyolar bilmiyom
Cennet mahallesi sakinleri gibi sizinkiler hır gür için bahane arıyorlar resmen deseneÖyle hayırlısı sabır diyip geçiyoruz
Evet Ramazan sonrası menüleri düzenlemem lazım sağol canım
Evet canım beraber yaşıyorlar bende 2 sene beraber yaşadım eltim dominant karakter sindirdi kaynimi da kp de parmağında oynatıyor biz çok görüşmeyz anlaşamıyoruz hiç biriyle
Aynen canım bayram geçsin uzunca bir süre de görmem sanırım biliyorum süpürgem ya bı hale yola koyamadım menüleri
Evet canım çok oldu maalesef gelir tulumbamutsuz olmamaya çalışıyorum ama olmuyor öğleden bu yana düştü resmen eşimde içten içe tedirgin biliyorum benim huzurumun kaçtığının da farkında asma suratını en fazla tatsızlık çıkarırlar döner geliriz diyor napsin bı sene ramazanda arefe günü kavga çıkardılar ezan vakti eve gelmiştik yolda orucumuzu açmıştık sürekli yüreğim ağzımda tedirgin gidiyoruz ne çıkaracaklar diye
Güzel canım12 Mayıs menüm
Sahur:
1minik pişi kk peynir
İftar:
4yk türlü
Salata
1yk pirinç pilavi
21.30 1 elma 1avuc kuruyemiş
Spor:10bin adımın 1saati tempolu yürüyüş
180 puan
U UcanSupurge G Goklerce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?