Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

12 Mayıs
Sahur
Bir dilim ekmek
Domates
Salatalık
5 zeytin

İftar
Bir kase bulgur çorbası
Bir kaşık papates yemeği
Bir kase yoğurtlu ıspanak
2 litre su
12 Mayıs
Sahur
Bir dilim ekmek
Domates
Salatalık
5 zeytin

İftar
Bir kase bulgur çorbası
Bir kaşık papates yemeği
2 litre su
Çok iyi canım afiyet olsun ❤

12 Mayıs menü

09.00 Kahvaltı
Menemen
Labne, iki dilim kaşar
İki dilim salam
İki zeytin
Domates, salatalık, yeşillik
Bir dilim pide

19.45
Bir kase mercimek corbası
2 tane lahmacun
2 bardak ayran

3 lt su

Kahvaltıdan sonra Aksama kadar bişey yemedim İftar saatine kadar, eşimin dedesinin oraya gittik amcasıgilde geldiler orda yedik lahmacun yaptık mecbur yedim baska secenek yoktu

Menü baya kalabalık canım ama protein ağırlıklı. Afiyet olsun.
Ne çok şey yapmışsın kuzum benim. Eline sağlık
Vay anasını kk çetelemizi tutuyo resmen ,2015 nere çok uzak gecmısın heryerde karsına cıkıyor bak @gülsüm
Ay evet 6 sene sonra 84 kiloyla başlangıç yaptım. Ne kötü.
Biber dolmasını mı dısardan soledın
Evet canım ev yemekleri yapan bi yerden. Eşim beyefendi de mantı yedi öyle baktım
Ay eltin kp ile mi yaşıyor? Niye korkuyor eltinden?
12 Mayıs
Sahur
Bir dilim ekmek
Domates
Salatalık
5 zeytin

İftar
Bir kase bulgur çorbası
Bir kaşık papates yemeği
2 litre su
Afiyet olsun canım

İyi akşamşar herkese şimdiden hayırlı bayramlar

12.05.21
Sahur
1 kase tahıllı gevrek

İftar
2 Sk melemen
2 dl tahıllı ekmek

Su 2 yi geçer yatana kadar
spor yok
U UcanSupurge gulsum462
Allahım şükürler olsun
97 dogum yaptıgı kilo fln mı , normal kilo mu normal kiloysa hele aşırı şaşıracagımmmm
Doğum ve lohusalık sürecinde almış canım
Hayırlıysa şu endoskopiyi yaptır da her bi şey dokunuyor midene ya
Tamamdır canım
Afiyet olsun canım güle güle kirletin inşallah cuma günü duruma bak ikisini de fotoğrafla canım ona göre paylaşımını yaparsın cuma günü
Üfff sabır canım Sabır özel günler hariç bir araya pek gelmiyorsunuz galiba boş ver
Bu arada menün berbat
12 Mayıs
Sahur
Bir dilim ekmek
Domates
Salatalık
5 zeytin

İftar
Bir kase bulgur çorbası
Bir kaşık papates yemeği
2 litre su
Güzel bak bunj sevdim full karbonhidrat değil sebze var yoğurt var
E 1 tane yiyeydin mercimeği içmeyeydin

Afiyet olsun canım 2 lahmacun fazla olmuş 1 tanesini bol salatayla yeseydin süper olurdu
Dışardan ızgara filan yenir değil mi ev yemeği hayatta benim de aklıma gelmez
Ahaha biz sürekli dışardan yiyoruz. Dün ızgara tavuk salatayı da dışardan söylemiştim. Normalde hiç yemek yapmayı bilmiyordum. Korona döneminde evde yemek yapmaya başladım. Bekarken annem yoruluyorsun diye asla iş yaptırmazdı. Öyle alıştım mutfağı pek sevmiyordum. 84 kilo olmamın sebebi de ilaçlarla birlikte her gün eşimle pizza, hamburger yiyorduk. o 95 kiloya çıktı ben de 85.

Biz ayda 1-2 kez dışardan yeriz o zaman da ızgara filan tercih ediyoruz sen bıkmışsın desene

Yok kabagı pek sevmez,anca cekırdeksızkalırsa evde kabak cekırdegı varsa ole gecen benim Stokları da tüketmiş ,offf yaaa herseyı rahatca yıyup ıcsek, yemek yemek cok zevklı biiiişi yaaaa
Ben abur cuburcu değilim,karbonhidrat seviyorum,kiloyu da hep onlardan alıyorum zaten çiğköfte,börek,pilav,makarna.....
Bu liste uzar gider yiyip yiyip kilo almayanlara çok özeniyorum valla.Su içsem yarıyor resmen

Kızlar sabahtan beri gelemedim yine bugün baklava açtık 3 tepsi, tabi yemek çocuk falan aksam oldu , oldum yorgunluktan hemen memumu yazayım

Sahur
3 yk Menemen, 1 kk peynir , 5 zeytin, salatalık , yarim dilim ekmek

İftar
1 kepçe şehriye çorbası , 7 yk bakla yemeği , 3 yk sarımsaklı yoğurt, 1 hurma 1 kayısı

Su 2 lt

Güzel canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
11 Mayıs menüm

Sahur:

4 mantar
Yarım kk peynir
Kapya biber
Yeşillik

İftar:
4yk taze fasulye
1tavuk baget
1dilim çavdar

Su:2,5 litre
Spor: 12.910 adım
129 puan

U UcanSupurge G Goklerce
Güzel canım afiyet olsun
Canim 6. Gün olması lazım, yok bundan sonra geri donemetin zaten; bugün daha iyiydi inşallah kolayca hallederiz
Baya fazla olmuş canim
Güzel canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
Bence de inşallah kolaylıkla verirsin canım ama sen güzel spor yapiyorsun daha güzel incelirsin
Aynen ben de kaciyordum ama dedim bayramda evdeyken deneyim ne yapayım, bugün daha iyiydik inşallah biran önce hallederiz ama gerçekten zor iş ya
Sanırım bugün sonunda regl sökülüyor ama tartıda ekşi gördüm ve çok mutlu oldum regle rağmen eksi gördüğüme. İns cumaya güzel ekşi gorecegim
Ay maşallah ya ne güzel inşallah ben de yarın eksi gorurum
Yaa süper bir derece ya ben 5. Olmuşum nasıl gururlandım bir de E ela_2019 201 gibi 1. Olsam havadan geçilmez tebrik ederim ela harikasın
G Goklerce bugün hemşirelik haftasının başlangıcıymış günün haftan kutlu olsun canım heleki şu dönemde kıymetiniz iyice anlaşıldı emekleriniz için teşekkürler

Ay evet ya takımımızın biricik hemşiresi G Goklerce iyi ki tanımışız

G Goklerce canım gunun kutlu olsun ıykıvarsın senı sevıyoruzzzz

G Goklerce canıııım haftanız kutlu olsun Canım hemşiremiz
Çok teşekkür ederim kızlar çok dusuncelisiniz
İyi akşamşar herkese şimdiden hayırlı bayramlar

12.05.21
Sahur
1 kase tahıllı gevrek

İftar
2 Sk melemen
2 dl tahıllı ekmek

Su 2 yi geçer yatana kadar
spor yok
U UcanSupurge gulsum462
Güzel canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun ama akeske kusmaların olmasa
Güzel canım afiyet olsun güle güle kirLET , Allah kolaylık versin
Akşam baya fazla olmuş canim, şimdiden enerjini düşürüp mutsuz m kendini, mecbur olduğumuz şeyleri degistiremiyorsak görmezden gelelim evet çok zor sana diyorum ben ne kadar yapıyorum orası ayrı ama en azından kendini mutsuz etmemeye çalış
12 Mayıs
Sahur
Bir dilim ekmek
Domates
Salatalık
5 zeytin

İftar
Bir kase bulgur çorbası
Bir kaşık papates yemeği
2 litre su
Baya karbonhidrat olmuş yine canım
Güzel canım

Ay nasıl hortum salcaklar derkem
Endeskopi oluyo galiba zehraninda dedigi gibi
Kv yaptilar yakin zamanda burnundanmi agzindanmi tam bilmiyom mideye hortum uzatiyolar sonra ne yapiyolar bilmiyom
Hayırlıysa şu endoskopiyi yaptır da her bi şey dokunuyor midene ya
Insallah canim az kaldi bakalim n cikicak
Afiyet olsun bu menulere oruca ragmen nasil sabit kaliyon anlamiyorum valla
Kizlar ben bugun aksam tartıldım ama malesef hala sabitim inşallah yarın eksi görürüm
Uzulme canim bnde bu sabah tartilmistim -200 ciktim ama yarina arti olmam insallah cunki cayin yanina midemin bulantisi gecmiyo diye avuc ici kadar pideyle 4 zeytin yedim saat 21hde bu hafta fazla bir kilo kaybi olmaz gurupta hafta basi cogumuz artidaydik

Öyle hayırlısı sabır diyip geçiyoruz
Menü baya kalabalık canım ama protein ağırlıklı. Afiyet olsun.
Ne çok şey yapmışsın kuzum benim. Eline sağlık
Evet Ramazan sonrası menüleri düzenlemem lazım sağol canım
Ay eltin kp ile mi yaşıyor? Niye korkuyor eltinden?
Evet canım beraber yaşıyorlar bende 2 sene beraber yaşadım eltim dominant karakter sindirdi kaynimi da kp de parmağında oynatıyor biz çok görüşmeyz anlaşamıyoruz hiç biriyle
Üfff sabır canım Sabır özel günler hariç bir araya pek gelmiyorsunuz galiba boş ver
Bu arada menün berbat
Aynen canım bayram geçsin uzunca bir süre de görmem sanırım biliyorum süpürgem ya bı hale yola koyamadım menüleri
Evet canım çok oldu maalesef gelir tulumba mutsuz olmamaya çalışıyorum ama olmuyor öğleden bu yana düştü resmen eşimde içten içe tedirgin biliyorum benim huzurumun kaçtığının da farkında asma suratını en fazla tatsızlık çıkarırlar döner geliriz diyor napsin bı sene ramazanda arefe günü kavga çıkardılar ezan vakti eve gelmiştik yolda orucumuzu açmıştık sürekli yüreğim ağzımda tedirgin gidiyoruz ne çıkaracaklar diye

Cennet mahallesi sakinleri gibi sizinkiler hır gür için bahane arıyorlar resmen desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…