- 14 Mart 2021
- 1.202
- 5.783
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #440.981
Saol canimGecmis olsun canım
Menü biraz olmamas ama olsun
Ah canım hakkını helal et unutmuşum bildirimini bir şey yokmuş değil mi ? Kırık çatlak filan ?
Cok şükür cnm iyi önemli bişey olmamasına sevindimSaol canim
onemli degil canim helal olsun o ne demek
Sukur bisi yok incinme varmis ama cocuk iste baya kiriz yapti
kumsal68 canım nasıl oldu çocuğun kırık çıkık yoktur inşallah?
Yok canim incinmis sadece ama korkuttu bizi kirize girdi agliyo kolunu can’andiramiyodu apar topar giddik iste
Nazar mı ettik sana 7lere inince
Şükür canım önemli bir şey olmasın da Allah korusunSaol canim
onemli degil canim helal olsun o ne demek
Sukur bisi yok incinme varmis ama cocuk iste baya kiriz yapti
kumsal68 canım nasıl oldu çocuğun kırık çıkık yoktur inşallah?
Yok canim incinmis sadece ama korkuttu bizi kirize girdi agliyo kolunu can’andiramiyodu apar topar giddik iste
Çok üzgünüm..Ödem için herşeyi yaptım şiş her tarafım anlamadım.Nazar mı ettik sana 7lere inince
Şükür canım önemli bir şey olmasın da Allah korusun
Yürüyüşe yeniden başladın o mu yaptı diyeceğimÇok üzgünüm..Ödem için herşeyi yaptım şiş her tarafım anlamadım.
İnşallah canımMenerini hatırlamıyorum cnm yeniden hemen 70leri görürsün insAllah çok değil artin
Yürüyüş yapar mı ki.Uyku düzenim yok.Birazda stres oldum.7 leri geri istiyorum yaYürüyüşe yeniden başladın o mu yaptı diyeceğim
Daha ne olsun kız ben yüzüğümü çıkaramıyorum yürüyüş sonrasıYürüyüş yapar mı ki.Uyku düzenim yok.Birazda stres oldum.7 leri geri istiyorum ya
Yürümeyim mı bugün acabaDaha ne olsun kız ben yüzüğümü çıkaramıyorum yürüyüş sonrası
İnsallah canımHaftaya 80lerdesjn insAllah canım
çıktım mapıs damlarından
Kızlar anca gelebildim hemen bildirimimi yapayım dediğim gibi çok az gittiama ciddi bir şişkinlik var tartiyı yarına ertelesem bile degismezdi inşallah haftaya daha güzel bir eksi ile geleceğim, menulerim iyiydi ama evde olsam daha iyi olurdu malesef köyde kalabalık koşturmaca derken çok mümkün olmuyor
Geçen hafta : 62.4
Bugun: 62.1
Fark : -0.300
Yuzde: 0.481Eki Görüntüle 2848463
Günaydın kızlar
Geçen hafta: 82.80
Bu hafta: 82.50
Fark: -300
Yüzde: %0.362
Yediklerime göre artı olmadığına sevindim şükür çok acıktım bekleyemem daha fazla akşam menü yazdıktan sonra da birşeyler yedim bu arada itiraf edeyimbı dahası olmaz insAllah 2 tereyağlı gevrek, 2 minik çikolata ve yarım süt mısırı fazladan
Geçen hafta :90.3
Bu hafta :90.1
Fark :200
Yüzde :9.478 Cıktı ben bu yüzde işinin işinden cıkarıyorum yanlıs oldu galiba
U UcanSupurge
Tebrikler kızlar harikasınız
Canım bozma moralini inşallah haftaya eksi gelirsin
Tebrik ederim AslıGünaydın Canlarım
14 Mayıs Kilo Bildirimi
7 Mayıs : 68,200
14 Mayıs : 67,400
Fark : 800 gram
Yüzdeliği : 1,173 gram
U UcanSupurge
Zehram, izninle mezun olmak istiyorum. Ama senden ve takımımdan şöyle bir ricam var. Kabul ederseniz...
Her gün düzenli menü paylaşamasam da hayatıma yürüyüşü yerleştirmek istiyorum. Takımın adımsayarı olmak istiyorum.
Şöyle ki takımın adım sayılarını takip edip listesini ben hazırlayabilirim. Böylece hem takımdan da kopmamış olurum.Her türlü fikrinize açığım. Her şey için teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 2848973
Canım fazla artı çıkmamışsın aslında. Haftaya güzel bi eksiyle gelirsin inşallahU UcanSupurge çok özür dilerim canım bir kaç gün gelemedim. Şubat ayından sonra yine taş düşürüyorum canım. O yüzden uğrayamadım. Bundan sonra buradayım inşallah, menülere devam edicem. Fakat ilaçlarım şubat ayında olduğu gibi yine ödem yaptı. Zehra cidden iyi ki takıma girişim onaylanmamış yoksa sizi ilk haftadan sizi üzerdim. İlaçları yaklaşık 2 hafta kullanacağım.
Geçen hafta 58.8
Bugün 58.95
Fark +150
Yüzde - 0.255
Dün tartılmadın mı canım?Bayram diye biraz kaçamak yapmış oldum . Muhtemelen bunun bir kısmı da zaten ödem. 2 gündür yeteri kadar su içemiyorum
geçen hafta :69.9
Bu hafta:71.2
Fark : +1.300
Eki Görüntüle 2849015
tartılmadım canım pazartesinden beriTebrikler kızlar harikasınız
Tebrik ederim AslıMezuniyet darısı bize inşallah
Canım fazla artı çıkmamışsın aslında. Haftaya güzel bi eksiyle gelirsin inşallah
Dün tartılmadın mı canım?Baya artı çıkmışsın. Haftaya inşallah tekrar 60ları görürsün
Hayırlı olsun şimdiden mezuniyetin canım elbette kalabilirsin menü yazmaya devam edebilirsin listede olman şart değil zaten gitmeni hiç istememGünaydın Canlarım
14 Mayıs Kilo Bildirimi
U UcanSupurge
Zehram, izninle mezun olmak istiyorum. Ama senden ve takımımdan şöyle bir ricam var. Kabul ederseniz...
Her gün düzenli menü paylaşamasam da hayatıma yürüyüşü yerleştirmek istiyorum. Takımın adımsayarı olmak istiyorum.
Şöyle ki takımın adım sayılarını takip edip listesini ben hazırlayabilirim. Böylece hem takımdan da kopmamış olurum.Her türlü fikrinize açığım. Her şey için teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 2848973
Yürü canım ilk başlarda olur öyleYürümeyim mı bugün acaba
Allah şifa versin canım mahvetti şu taş seni çok sık yaşıyorsun bunu taş olduğuna emin misin canım üst komşumun kocası da ayda bir böyle ağrılar çekermiş önemsemeyip gitmezmiş doktora FMF denen hastalık çıkmış daha sonraU UcanSupurge çok özür dilerim canım bir kaç gün gelemedim. Şubat ayından sonra yine taş düşürüyorum canım. O yüzden uğrayamadım. Bundan sonra buradayım inşallah, menülere devam edicem. Fakat ilaçlarım şubat ayında olduğu gibi yine ödem yaptı. Zehra cidden iyi ki takıma girişim onaylanmamış yoksa sizi ilk haftadan sizi üzerdim. İlaçları yaklaşık 2 hafta kullanacağım.
Geçen hafta 58.8
Bugün 58.95
Fark +150
Yüzde - 0.255
İki haftadır artı geliyorsun canım olmuyor böyle liste sorumluluğunu lütfen unutma keşke dün bildirim yapsa idin hepinizi etiketleyerek kaçamak vs yapacaksınız Perşembe (bayram) sabahı kaçamak yapmayacaksınız cuma bildirim yapabilirsiniz demiştim oysaBayram diye biraz kaçamak yapmış oldum . Muhtemelen bunun bir kısmı da zaten ödem. 2 gündür yeteri kadar su içemiyorum
Eki Görüntüle 2849015
Tebriklwr çok güzel eksi canımGünaydın Canlarım
14 Mayıs Kilo Bildirimi
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2848973
İlaçlardan kaynaklı ise gayet normal artı bence cnm çok degil geçmiş olsunU UcanSupurge çok özür dilerim canım bir kaç gün gelemedim. Şubat ayından sonra yine taş düşürüyorum canım. O yüzden uğrayamadım. Bundan sonra buradayım inşallah, menülere devam edicem. Fakat ilaçlarım şubat ayında olduğu gibi yine ödem yaptı. Zehra cidden iyi ki takıma girişim onaylanmamış yoksa sizi ilk haftadan sizi üzerdim. İlaçları yaklaşık 2 hafta kullanacağım.
Geçen hafta 58.8
Bugün 58.95
Fark +150
Yüzde - 0.255
Biraz fazla mi kaçamak olmuş ki suyu iç cnm ödeme en iyi gelen suBayram diye biraz kaçamak yapmış oldum . Muhtemelen bunun bir kısmı da zaten ödem. 2 gündür yeteri kadar su içemiyorum
Eki Görüntüle 2849015
Saol cnmTebrikler kızlar harikasınız
Tebrik ederim AslıMezuniyet darısı bize inşallah
Canım fazla artı çıkmamışsın aslında. Haftaya güzel bi eksiyle gelirsin inşallah
Dün tartılmadın mı canım?Baya artı çıkmışsın. Haftaya inşallah tekrar 60ları görürsün
haftaya toparlarım canım yaz geliyor zaten toparlamam gerekHayırlı olsun şimdiden mezuniyetin canım elbette kalabilirsin menü yazmaya devam edebilirsin listede olman şart değil zaten gitmeni hiç istemem
Yürü canım ilk başlarda olur öyle
Allah şifa versin canım mahvetti şu taş seni çok sık yaşıyorsun bunu taş olduğuna emin misin canım üst komşumun kocası da ayda bir böyle ağrılar çekermiş önemsemeyip gitmezmiş doktora FMF denen hastalık çıkmış daha sonra
İki haftadır artı geliyorsun canım olmuyor böyle liste sorumluluğunu lütfen unutma keşke dün bildirim yapsa idin hepinizi etiketleyerek kaçamak vs yapacaksınız Perşembe (bayram) sabahı kaçamak yapmayacaksınız cuma bildirim yapabilirsiniz demiştim oysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?