- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #440.941
Ah canım hakkını helal et unutmuşum bildirimini bir şey yokmuş değil mi ? Kırık çatlak filan ?Saal canim Saat gecenin 1 burda yeni girdik eve daha iyi sukur
bugun tarti bildirimimi yaptim gecerli degilmiydi bugunki yaptigim ben yanlismi anladim persembe yapmak isteyeler yapabilir diye biliyodum
Valla yediklerine göre on numara beş yıldız sonuçGünaydın kızlar
Geçen hafta: 82.80
Bu hafta: 82.50
Fark: -300
Yüzde: %0.362
Yediklerime göre artı olmadığına sevindim şükür çok acıktım bekleyemem daha fazla akşam menü yazdıktan sonra da birşeyler yedim bu arada itiraf edeyimbı dahası olmaz insAllah 2 tereyağlı gevrek, 2 minik çikolata ve yarım süt mısırı fazladan
Saol cnm benim dengesiz metabolizmam bence ya bazen beklenmedik eksiler oluyor bazen aç gezsem de a eksim hatta artım oluyor tam çözemedim bklm çok şükür en azından vermişim az da olsaValla yediklerine göre on numara beş yıldız sonuçsenin de metabolizman iyi demek ki canım
Anladm kuzum aynen sen cok almamissin ben bir saldım bide bi sure kvdeydik. Ramazanda yaramiyor bana hic malesef böyle oldu. 2 ay kaldı yanilmiyorsam 6 ayın dolmasina ayni zamanda mezun olmadikmi seninle.Çok almışsın kuzu. Ama benim de 55 e düşmek istediğimi düşünürsek 7 kilo fazlam var. Çok yorulup 58 de mezun olmuştum. Şimdi işte genelde yaklaşık 62 yi görüyorum. Bazen iniyor. Adapte olabilirsem bu sefer 55 e düşene kadar bırakmak istemiyorum inşallah. Listeye girebilsem kolaydı da listesiz zor6 ayı doldurmak gerekiyormuş
2.5 yas ideal bencede tuvalet egitimi icin.Ay benim menüm de baya kalabalık
Güzel canım afiyet olsun ama yarın mi tartilacaksin, eğer öyleyse bir gün önceki menüde daha hafif tercih edebilirsin
2.5 yaş canım , bence ikisi arka arkaya olmasın etkilenir çocuk ters etki yapabilir, arada birqz zaman olsa iyi olur
Çok teşekkür ederim canım
Günaydın canım Allah kolaylık versin şimdiki çocukların havaları bin beşyüz hep bı sendrom varGünaydın kîzlar gene kavgalı bir gun bu cocuktan benm cekecegim var ya acayip inat bu ara 2 yaș sendromu bu sanırım.
25 Haziran dedi süpürgem. Ben de işte 2 ay annemlerde kalınca aldım 2 aydaAnladm kuzum aynen sen cok almamissin ben bir saldım bide bi sure kvdeydik. Ramazanda yaramiyor bana hic malesef böyle oldu. 2 ay kaldı yanilmiyorsam 6 ayın dolmasina ayni zamanda mezun olmadikmi seninle.
Valla sorma ya aynı dedigin gbiGünaydın canım Allah kolaylık versin şimdiki çocukların havaları bin beşyüz hep bı sendrom var
Allah kolaylık versin canım günaydınGünaydın kîzlar gene kavgalı bir gun bu cocuktan benm cekecegim var ya acayip inat bu ara 2 yaș sendromu bu sanırım.
Insallah kız veririz, düzen bozulunca kilo daha kolay aliniyor ben onceside aldim ama daha cogunu kvde ve ramazanda aldım25 Haziran dedi süpürgem. Ben de işte 2 ay annemlerde kalınca aldım 2 aydaOrda kaçtı sonra da veremedim veririz inşallah.
Aynen öyle canım. Benimki de ateşli 2 gündür iyice koptu filmGünaydın kîzlar gene kavgalı bir gun bu cocuktan benm cekecegim var ya acayip inat bu ara 2 yaș sendromu bu sanırım.
Sagol canım sen nasılsın istahin nasıl bu araAllah kolaylık versin canım günaydın
Aa gecmis olsun cnm hasta mı yoksa diș felanmi. Meme emiyor mu halaAynen öyle canım. Benimki de ateşli 2 gündür iyice koptu film
Bi ara bulantılardan fenaydım da şimdi iyiyim şükür sen de 15 ocakta mezun olmuşsun canım 15 Temmuz’dan sonra listeye girebiliyorsunSagol canım sen nasılsın istahin nasıl bu ara
Bayram bayram olmuş13 Mayıs Perşembe
Kahvaltı 9:00
Yarım poğaça
1 kaşık patates salatası
1 tatlı kaşığı tulum peyniri
1 bardak çay
Öğle 13:30
1 dolma
3 sarma
1 kepçe bamya çorbası
Bol salata
1 küçük dilim peynirli su böreği
1 çatal revani
2 tane kürdan kebabı
Akşam 18:00
1.5 kepçe bamya çorbası
5 minik kuru dolma 2 tane soğan dolması
2 köfte
1 kepçe hoşaf
3 tane tulumba
21:00
1 tüm süt mısırı
Su 2.5 lt olmuştur 3lt geçer yatana kadar
Spor yok
Tavuk çok olmuş sanki canim13 Mayıs
8=00
Kahvaltı
5 parça kızarmış tavuk
1 bardak çay
5 zeytin
Domates
Salatalık
11.00
Bir bardak süt
2.00
Bir avuç Kuruyemiş
Çatal ucu kadar kek
3.00
3 kasik bulgur çorbası (çocuğun artani)
6.00
Bir kase mercimek çorbası
1 kaşık patates yemeği
Bir kase yoğurt
3 litre su
Börek fazla kaçmış canimŞimdi gelelim günah gününeU UcanSupurge canım şenlik olmasın dedin ama bayadır motivasyonum bayram uzerineydi affet beni
13.05.2021
08.00
3 dilim ispanakli borek (kucuktu )
1 dlm peynir, 1 zeytin, domates, salatalık, 1 kurabiye
16.00 sade kahve, 2 çikolata, 1 seker
19.30
6 ızgara köfte, 1 parça tavuk, salata
20.30
2 dilim baklava
Su 2 lt
Börekler poğaçalarKizlar bugunu ne bn yaziyim n siz okun abarttikca abarttim yiyim nasil olsa kuscam dedim ama bugunde kusamadimya stresten
cocuk dustu aksam uzeri bilegini acitti kirildimi ciktimi anlamadik hala acildeyiz kac saat oldu surunduruyolar Cildirmak uzereyim valla
Sabah 10:003 dilim baklava, sekersiz kahve
Oglen 16:00 3 dilim borek , 2kucuk yuvarlak pohaca,1 dilim peynir,4 dilim domates
(Bugunu cok abarttigimi biliyorum ama yarindan itibaren son gaz devam )
( spor v adim sayim yok saatimin sarji yoktu sporda yapamadim)
U UcanSupurge
Su iki litre
Börek iki dlm olsada şimdiye kadarki en güzel menu13 Mayıs
Kahvaltı 10.30
Sucuklu yumurta
Domates salatalık
Bir dilim peynir
2 zeytin
İki dilim kıymalı börek
Aksam 19.00
Bir karnıyarık (kızartma değil)
4 kasık bulgur pilavı
Bir kase cacık
3 lt su spor yok
Evde olunca diğer günlerden pek farkı yoktuAfiyet olsun günü çok iyi kurtarmissin
Baklava ve dondurma dışında güzel canimİyi Bayramlar Canlarım
11.00 1 yumurta, 1 domates, 2 biber, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 2 kayısı
15.00 1 baklava, 2 top dondurma
18.00 6 yk taze fasulye yemeği, 1 kase cacık ve bol çoban salata
3 litre su
42 dk hızlı tempolu yürüyüş: 126 puan
U UcanSupurge@Goklerce
Eki Görüntüle 2848758
İk kepçe olan mercimek çorba canimkase yoğurt, iki
Ooo güzel ekşi canim tebrikler
Yinede ekside olman süper canimGünaydın kızlar
Geçen hafta: 82.80
Bu hafta: 82.50
Fark: -300
Yüzde: %0.362
Yediklerime göre artı olmadığına sevindim şükür çok acıktım bekleyemem daha fazla akşam menü yazdıktan sonra da birşeyler yedim bu arada itiraf edeyimbı dahası olmaz insAllah 2 tereyağlı gevrek, 2 minik çikolata ve yarım süt mısırı fazladan
Evet öyle oldu vallaBayram bayram olmuş
Sağol canımYinede ekside olman süper canim
Aralıklı orucu biliyorum canım aynen galiba ya aralıklı oruc yada normal oruca devam ederim hem borçlarımı ödemiş olurumYok canım kızlar yazmış bayramdan dolayı isteyen Perşembe isteyen cuma bildirim yapacak
Sağlık olsun canım haftaya daha güzel olacağına eminim
Şöyle o sıra dengeliyordun sahur yapmıyordun filan ama regl olduğundan beri dolu dolu 4 öğündü genelde menülerin iki ara iki ana if (aralıklı oruç) diyetini araştır istersen benim en son diyetim öyle idi 25 kilo gitti
Ruhumu şuraya teslim ediyorum
Miktarlar çok değil ama çok sık yemişsin canım
Geçmiş olsun canım nasıl şimdi ?
Tartı öncesi menü hiç olmamış
Sabahki börek bir dilim olsa daha iyi olabilirdi
Ayy çokmuş bana masum gelmişti börek2 dilim börek ile ekmeğin kalorisini kıyasla canım iki dilim börekle nerdeyse 1 bütün ekmek yemiş sayılırsın üstelik tek öğünde ve sucuklu yumurta gibi bol kalorili bir şey tüketmişken
Eki Görüntüle 2848794 Eki Görüntüle 2848795
Masallah ekürim yine cok iyisin ben sadece 200 gr vermişim ama dün artı cıkmıstı en azından bugun artı değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?