Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Saal canim Saat gecenin 1 burda yeni girdik eve daha iyi sukur
bugun tarti bildirimimi yaptim gecerli degilmiydi bugunki yaptigim ben yanlismi anladim persembe yapmak isteyeler yapabilir diye biliyodum
Ah canım hakkını helal et unutmuşum bildirimini bir şey yokmuş değil mi ? Kırık çatlak filan ?

Günaydın kızlar
Geçen hafta: 82.80
Bu hafta: 82.50
Fark: -300
Yüzde: %0.362
Yediklerime göre artı olmadığına sevindim şükür çok acıktım bekleyemem daha fazla akşam menü yazdıktan sonra da birşeyler yedim bu arada itiraf edeyim bı dahası olmaz insAllah 2 tereyağlı gevrek, 2 minik çikolata ve yarım süt mısırı fazladan

Eklentiler

• IMG20210514084630.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 16
Valla yediklerine göre on numara beş yıldız sonuç senin de metabolizman iyi demek ki canım

Valla yediklerine göre on numara beş yıldız sonuç senin de metabolizman iyi demek ki canım
Saol cnm benim dengesiz metabolizmam bence ya bazen beklenmedik eksiler oluyor bazen aç gezsem de a eksim hatta artım oluyor tam çözemedim bklm çok şükür en azından vermişim az da olsa

Anladm kuzum aynen sen cok almamissin ben bir saldım bide bi sure kvdeydik. Ramazanda yaramiyor bana hic malesef böyle oldu. 2 ay kaldı yanilmiyorsam 6 ayın dolmasina ayni zamanda mezun olmadikmi seninle.
2.5 yas ideal bencede tuvalet egitimi icin.

Bende oyle dusundm 1 ay icinde memeyi biraktirip bez olayinida bi 5-6 ay sonrasi deneriz diye dusunuyorum.

Zaten memeden gına geldi bu ara acayip sardı 10dk oncesi emmis olsada tuturunca yerlere yatip agliyor kafasini vuruyor sinirine illa istediginde vericem ve cok sık istiyor oyuncak etti

Günaydın kîzlar gene kavgalı bir gun bu cocuktan benm cekecegim var ya acayip inat bu ara 2 yaș sendromu bu sanırım.
Günaydın canım Allah kolaylık versin şimdiki çocukların havaları bin beşyüz hep bı sendrom var

Anladm kuzum aynen sen cok almamissin ben bir saldım bide bi sure kvdeydik. Ramazanda yaramiyor bana hic malesef böyle oldu. 2 ay kaldı yanilmiyorsam 6 ayın dolmasina ayni zamanda mezun olmadikmi seninle.
25 Haziran dedi süpürgem. Ben de işte 2 ay annemlerde kalınca aldım 2 ayda Orda kaçtı sonra da veremedim veririz inşallah.

25 Haziran dedi süpürgem. Ben de işte 2 ay annemlerde kalınca aldım 2 ayda Orda kaçtı sonra da veremedim veririz inşallah.
Insallah kız veririz, düzen bozulunca kilo daha kolay aliniyor ben onceside aldim ama daha cogunu kvde ve ramazanda aldım

Bayram bayram olmuş
Tavuk çok olmuş sanki canim
Börek fazla kaçmış canim
Börekler poğaçalar
13 Mayıs

Kahvaltı 10.30
Sucuklu yumurta
Domates salatalık
Bir dilim peynir
2 zeytin
İki dilim kıymalı börek

Aksam 19.00
Bir karnıyarık (kızartma değil)
4 kasık bulgur pilavı
Bir kase cacık

3 lt su spor yok
Börek iki dlm olsada şimdiye kadarki en güzel menu
Afiyet olsun günü çok iyi kurtarmissin
Evde olunca diğer günlerden pek farkı yoktu
Baklava ve dondurma dışında güzel canim
kase yoğurt, iki
İk kepçe olan mercimek çorba canim
Günaydın kızlar

Geçen hafta . 71.75
Bu hafta . 70.50
Fark . 1.25
Yüzde. 1.742

Eki Görüntüle 2848825
Ooo güzel ekşi canim tebrikler
Yinede ekside olman süper canim

Aralıklı orucu biliyorum canım aynen galiba ya aralıklı oruc yada normal oruca devam ederim hem borçlarımı ödemiş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…