Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Süpürgem beni de ekler misin free lere.
Bugün;62.2 haftaya fotoğraflı başlıcam. Bu böyle olmayacak. Acilen vermem lazım artık. Düzenli gelicem merak etme

Cok şükür cnm iyi önemli bişey olmamasına sevindim
Saol canim
Şükür canım önemli bir şey olmasın da Allah korusun
Saol canim ama b incinme b kadarmi acitir bilemedim cocuk kolunu canlatamiyo agrisi var
Hayirli olsun canim mezuniyetin
Bazen mideyi sasirtmak lazim bnce neye ugradigini sasirip wcye cikariyoruz tebrik ederim

Şükür bişey yokmuş oğlumun da küçükken bisiklete sıkışmıştı acilde çıkık dediler ama ortopedi değil doku ezilmesi olmuş canı çok yanıyordur fakat kemikte bişey yok dedi ama bizimki bir naz bir niyaz yaptı ağlamalar falan ev ahalisi sürekli ilgi gösterdi şimdi annesi seninki de şefkat bekliyordur nazını çekecen

Saol canim zaten nazliydi iicene abartiyo y’a kirik cikik olmasinda buna sukur diyelim artik

D’un bayramlik b elbise giymistim kizlar diz kapaklarimda bacaklarimin kasi cikti ortaya ince corabi giyince zaten kaslarim vardi ama yumusamisti spora ara verince simdi ip atlamaktan olsa gerek tam bi erkek bacagina bnziyo tekrar toparladi kaslarim ip atlamak tan cok karin kaslari calismam lazim alt gobek kismim kaldi biraz beni goren hastamisin n kadar zayiflamissin diyo aslinda 55 ideal kilom ama 53 olmak istiyom biliyomki biraz yedigimde 1 iki kilo fazlam olacak dun biraz yedim bugun sabah hemen tartida farki gordum

Tamam canım

Yok bu hafta kaçamak falan yapmam zaten canım cok dikkat edicem insallah

Listeyi her türlü yaparım sorun değil geriye size kalan kuralları uygulamak ki insanız her gün aynı derece gelemiyoruz ilgilenemiyoruz o da dert değil ama canımı sıkan her hafta aynı uyarıları yapıyor olmam ve bir şeylerin değişmemesi
Süpürgem beni de ekler misin free lere.
Bugün;62.2 haftaya fotoğraflı başlıcam. Bu böyle olmayacak. Acilen vermem lazım artık. Düzenli gelicem merak etme
Tamamdır canım
Saol canim ama b incinme b kadarmi acitir bilemedim cocuk kolunu canlatamiyo agrisi var
Annem un su ile hamur yapar bağlardı krem filan vermediler mi azıcık ağrısını alır çocuğun

Kilo bildirimi
Geçen cuma 63
Bugün 62.35
Fark -650 gr
Yüzde 1.03
Eki Görüntüle 2848218

Eki Görüntüle 2848316
Geçen hafta 75.4
Bu hafta 74.7
Fark -700
Yüzde 0.928

Gecen hafta 55,9
Bu hafta 55,400
Fark-500
Yuzde 0.894Eki Görüntüle 2848433

Günaydın kızlar

Geçen hafta . 71.75
Bu hafta . 70.50
Fark . 1.25
Yüzde. 1.742

Eki Görüntüle 2848825

Geçen hafta :90.3
Bu hafta :90.1
Fark :200
Yüzde :9.478 Cıktı ben bu yüzde işinin işinden cıkarıyorum yanlıs oldu galiba
U UcanSupurge

Eki Görüntüle 2848902
Cuma 68.5
Bugün 68.1
Fark 0.4
Yuzde 0.584

Eki Görüntüle 2848920 gecen hafta:79.75
Bu hafta:80.30
Fark:-0,55
Yüzde:-0,68

Bayram diye biraz kaçamak yapmış oldum . Muhtemelen bunun bir kısmı da zaten ödem. 2 gündür yeteri kadar su içemiyorum

geçen hafta :69.9
Bu hafta:71.2
Fark : +1.300

Eki Görüntüle 2849015

Selam kızlar

Dün regl oldum çok ödemim vardı sabah hala inmemişti ne yazık ki

geçen hafta: 59,10
Bu hafta: 59,30
Fark: +200
Yüzde: 0,34

Eki Görüntüle 2849062
12 liste üyemizin tartı bildirimi kaptanım Cherry Mom

Vira bismillah menümü yazayım da başka bi şey yemeyim gözleriniz kanayacak hazır olun

09.00
1 çikolata gafret
1 çikolata

11.00
sucuk ekmek
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık (miktarları hesaplamadım. Yeni karar verdim buraya yazmaya)

15.00
1 muz
1 avuç ceviz

18.00
8 kaşık pirinç pilavı
3 tane fırın baget
1 kase tavuk çorbası

su 2 lt yi tamamlarım.
Spor yapmaya çalışıcam

Her şey ilk menü ile başlar bu çikolataların pirinç pilavların yerini haşlanmış yumurta ve sebze alacak ama ilk menülerin geldi aklıma bir tebessüm ettim bence onlara göre fena değil

Güzel afiyet olsun canım
Çikolata ve pilav fazla olmuş afiyet olsun

@Breeze96 eküri listesinin nasıl yapıldığını anlatayım. Kuzum U UcanSupurge nin en son geçen cuma gönderdiği eküri listesini alıntılayacaksın alıntıladığın mesajı ekleyince; mesaj yazdığın ekranın sağ üst kısmında üç noktaya basacaksın .orada iki parantez var ona bas.sonra mesaj değişik bir forma giriyor mesajın üstünde ve altında parantez içinde [Quote ]gibi bişey yazıyor onu silip yukardaki [ ]basacaksın .mesaj üzerinde yazı yazmaya müsait hale geliyor üzerinde oynamalar yapıp cevaplaya basıp gönderiyorsun.Ayy karışık mı oldu aslında süpürgem resimli falan daha güzel anlatır .Zehracım meleğe bana anlattığın gibi anlatır mısın bu sefer çok zorlanmayacağına eminim benden daha hızlı kavrar

30 NİSAN EKÜRİ LİSTESİ

AÇIKLAMALAR
Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
4 haftanın sonunda 31 Nisan 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
Bu liste 31 Nisan tarihine kadar geçerlidir
Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.

EKÜRİ DERECELERİ

Ayla- & M Melek963 %5.446

2- @medine66 & ] E ela_2019 %4.526

@Breeze96 bu mesajı favorilere ekle her hafta üzerinde değişiklik yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…